Beoordelingen over de kliniek "Excimer" in Novosibirsk

Hoofd- Netvlies

Over het algemeen heb ik een positieve indruk over het werk van de Excimer-kliniek. De kliniek werkt prima. De service is goed, het personeel is beleefd. Een dag voor het bezoek belden ze mij en herinnerden me eraan dat ik was opgenomen. Gemakkelijk gedaan. Ik kreeg te horen hoe ik er moest komen: welke bus is nodig, waar naartoe. Meteen vanaf de bushalte zag ik een rood gebouw en vond een kliniek. Ik woon ver weg, dus ik was bang om te laat te zijn en kwam twee uur eerder aan. Terwijl ik zat, zag ik dat het personeel voor iedereen beleefd was. De inrichting is comfortabel. Er is een comfortabele bank en water. Als je binnenkomt, direct op de tweede verdieping is er een kledingkast. Ik werd gediagnostiseerd op ongeveer zeven apparaten, waarna ik werd geraadpleegd. Het enige dat de dokter zei, was klein. Op basis van de verkregen gegevens moest hij adviseren en aanbevelingen doen. Hij zei 2-3 woorden en gaf me twee druppels. Hij zei dat alles van zenuwen komt, maar dit is een gemeenplaats. Ik wilde meer weten. Misschien moest ik vragen stellen, maar ik was in de war en wist niet wat ik moest vragen. Aan het einde van het bezoek kreeg ik een blad waarop stond wat mijn diagnose was en wat er was voorgeschreven. In de nabije toekomst ga ik opnieuw naar de puntenverklaring. Ik dacht dat het mogelijk zou zijn om dit onmiddellijk te doen, maar ik kreeg te horen dat het nodig was om apart te komen en het zou 600 roebel kosten. Prijzen zijn over het algemeen normaal, maar voor mij een beetje duur, aangezien ik een gepensioneerde ben. Alle betaalde, kortingen voor gepensioneerden, merkte ik niet op.

In deze kliniek waren we de eerste keer. Ikzelf vond het op het internet, hier, vanwege de "Excimer" zeer goede recensies. Ik vond de kliniek leuk, we waren hier met mijn zes jaar oude kind. Uitgeleide oogdiagnose. Het personeel in de kliniek is beleefd, attent. Alles is handig in de kamer, er is waar te wachten op de receptie, een kinderhoek met speelgoed. Tegen prijzen, hoewel een beetje duur, maar het niveau van service is redelijk. Ik kan deze kliniek aanbevelen, we zullen zelf ook hier komen. Bovendien zullen we hier waarschijnlijk de controle hebben over de arts die ons heeft onderzocht. We hebben een hele goede dokter - Yasko Olga Nikolaevna. De ontvangst van haar was geweldig, het kind reageerde goed op haar. Ze voerde een uitgebreid onderzoek uit en het bleek dat het kind behandeling nodig had en een bril nodig had. Ze communiceerde perfect met ons, beantwoordde al mijn vragen. Ik denk dat we onder haar toezicht moeten blijven.

De opvang bij de Excimer Clinic verliep goed, ik heb geen klachten. De houding van het personeel was heel vriendelijk. Als zodanig had ik geen problemen, ik had net een onderzoek, de dokter gaf me een paar aanbevelingen, natuurlijk. In de kamer zelf, natuurlijk, weinig licht. Maar het lijkt mij dat dit is hoe het zou moeten zijn, omdat patiënten met een slecht gezichtsvermogen daar komen zodat ze niet blind worden. En de kliniek zelf is vrij gunstig gelegen in het centrum van de stad en is gemakkelijk te vinden. Ik denk dat ik daar zou komen als dat nodig zou zijn, waarom niet. De kosten van dit medisch centrum passen mij perfect.

Ik vond de Excimer Clinic leuk, ik zou alle 10 punten plaatsen. Ikzelf was een patiënt, ik kan op een volkomen normale, redelijk zakelijke en vriendelijke houding van het personeel wijzen. Er waren geen wachtrijen, alles was op tijd. De dokter gaf me de nodige hulp, hij gaf me een consultatie over de resultaten van de diagnose en schreef de juiste behandeling voor, voorgeschreven medicijnen. In mijn kamer, naar mijn mening, gewoon geweldige omstandigheden. Ik vond het heel prettig om daar te zijn. Ik denk dat ik daar terug zal zijn. Ik wil ook opmerken dat ze me twee keer eerder gebeld hadden en herinnerde me aan mijn toekomstige bezoek.

Ik kom niet vaak naar Excimer. Ik was er een keer en ik vond alles echt leuk, alles was in orde. Ik kwam aan met persoonlijk vervoer, het was handig voor mij om daar te komen. Met parkeren echter in de kliniek problemen. Ik vond een plaats voor mezelf op de binnenplaatsen. Ik vond het werk van beheerders erg leuk. Er zijn beleefde meiden. Ze vertelden me allemaal tegelijk. Voor de klant heeft de kliniek alle voorwaarden. Er is een tafel met kleuringen en potloden zodat je het kind kunt afleiden. Bijna geen wachtrijen. Repareer nieuw. Dat dacht ik tenminste. Alles ziet er goed uit. Alles is er snel en op tijd. Prijzen zijn naar mijn mening loyaal. Artsen zijn zeer professioneel. Ik heb geen opmerkingen, alles ging goed met mij.

Ik kom voor de tweede keer naar deze kliniek. Ik vind alles hier heel erg leuk. Zeer vriendelijk personeel, nam snel de jas in de kast, bij de receptie aangename, attente meisjes. En deze keer was alles snel. Heb een afspraak op de opnamedag. Ik heb absoluut niet lang gewacht. Ik besteedde minder dan twee uur aan alles met de afspraak van de dokter. En de prijzen zijn redelijk, wat erg belangrijk is voor mij als gepensioneerde. Ik heb nu vier jaar geleden betaald. Goede kliniek, ik vind het leuk. Ik heb mijn man hier bij de receptie opgenomen en zou het aanbevelen aan mijn vrienden.

In de kliniek kwam "Excimer" in 2016 in beroep. Vond een complexe oogziekte, in eenvoudige bewoordingen: de vernietiging van het netvlies. Zoals gezegd, het wordt niet geopereerd, alleen is het mogelijk om de vernietiging door zeer kostbare prikken te voorkomen, en om dit de hele tijd te doen. Dankzij de kinderen begon ze met de injecties. Met een vergelijkbare ziekte in 2018 veranderd in ***. Het onderzoek duurde meer dan 5 uur, betaalde 2000 roebel voor het onderzoek, er zijn geen kortingen voor gepensioneerden, mijn vorige diagnose werd bevestigd, dezelfde injecties werden aangeboden. Alleen voor een prijs die veel duurder is dan in "Excimer". Er was een onplezierige nasmaak van een lange enquête, een menigte van bezoekers. Ik besloot terug te gaan naar Excimer. Ik zag zo'n vriendelijke houding niet, aandacht voor de patiënten overal. Veel van de ouderen, zorgzame en sympathieke houding ten opzichte van hen. Helaas kon ik niet alle medewerkers die me bedienden in de operatiekamer, bij de receptie, opnoemen. Speciale dank aan Vladimir Vasilyevich Kashnikov en Ivan Alexandrovich Lih. Ik raad al mijn vrienden en vrienden aan om naar deze kliniek te gaan. Gepensioneerden onderzoeken 1500 roebel. Als u besluit naar de Excimer-kliniek te gaan, heeft u het gevoel dat ze op u staan ​​te wachten en bent u welkom.

Betwist voor het doel van diagnose vóór lasercorrectie. De dokter zelf. Allereerst stille hardware-diagnostiek meteen. Er is mij nooit een vraag gesteld over waarom ik kwam, welke klachten en wat ik wil ontvangen van de oproep! Dit is onzin voor artsen. Toen luisterde de dokter traag en luisterde op de een of andere manier met tegenzin naar mijn klachten in de ogen, die ik toch besloot om zich hardnekkig uit te drukken. Helemaal niet geïnteresseerd. Interpreteerde de hardwareresultaten. Zei die bijziendheid. Verrast! Ik heb het al 30 jaar. Het was de moeite waard om bijna 2 tr. Te betalen. Voor mij. Ze vroeg wat met de lasercorrectie, de dokter was direct verbaasd dat ik erachter was gekomen dat dit het geval was. Geloof het niet, zei dat het niet nodig was. Het is beter om een ​​bril te dragen. Hoewel ik geen van de vermelde contra-indicaties voor deze procedure heb. Zelfs leeftijd. En zo'n vreemde redenering: "Wat als het erger wordt, wat als er weer bijziendheid ontstaat?" Wat voor soort applicatiespecialist is zo'n "coole" kliniek! Wat betekent het, plotseling! Ik heb het specifiek in "Excimer" veranderd, om allerlei "plots" uit te sluiten. Over het algemeen is consultatie voor 2 ton. over alles! Tevergeefs verloren tijd. Toch konden absoluut gratis collega's (oogartsen) het vertellen. Zeer ontevreden over het resultaat van het bezoek! Ik zal de kliniek niet adviseren. Teleurgesteld.

Nou, het is tijd om te vertrekken en mijn beoordeling. Ik heb een aangeboren complex astigmatisme, dat onlangs blindheid heeft veroorzaakt. Linkerzaag -8, rechts -6. We hebben een correctie besloten. Mijn man en ik reisden door alle privéklinieken in de stad Novosibirsk, ze waren op ***** (het was verschrikkelijk daar.) Eerst werden we opgelicht voor een exorbitante prijs, we hadden een transporteurinspectie, we wachtten bijna de hele dag tot de dokter me de zin vertelde correctie en het kost 100 duizend roebel. Toen waren we op de ***** in de "*****", daar de dokter die naar me keek zei dat hij de moeilijke diagnose voor het eerst was tegengekomen zonder de juiste apparatuur, ingestemd met Correctie Hier hebben we ons tot "Excimer" gewend tot Volkov Sergey Anatolyevich, paard maar op aanbeveling van één persoon en we besloten om de lens te vervangen.De operatie werd uitgevoerd door Lih Ivan, helaas herinner ik me de tweede naam niet, ik deed het heel voorzichtig, snel en professioneel... 4 maanden zijn verstreken en ik denk dat dit de deadline is om deze kliniek aan te bevelen. Enorm, ik ben deze artsen erg dankbaar dat ze me hebben geholpen de wereld te zien, wat ik sinds mijn geboorte nog nooit heb gezien.

Heeft de operatie in 2005 uitgevoerd. Daarvoor was er astigmatisme en bijziendheid. Bedankt voor het nieuwe leven, vol felle kleuren en kleuren, aan de dokter die de operatie uitvoerde, helaas, ik herinner me zijn achternaam niet meer. Nu woon ik in Duitsland. Ik ga jaarlijks met het oog op profylaxe om mijn gezichtsvermogen te controleren, littekens zijn niet langer zichtbaar. Feedback van lokale artsen dat de operatie zeer professioneel is uitgevoerd.

Bedankt voor wat ik al acht jaar zo goed zie. Gezondheid voor u en uw gezin! Goede visie is een groot geluk, om de wereld elke dag in felle kleuren te zien!

Ik besloot om een ​​diagnose van visie te maken, koos deze kliniek. Alles was snel, er waren geen wachtrijen, ik hoefde nergens te wachten, alleen toen mijn ogen naar beneden vielen om de pupil uit te zetten, moest ik 10 minuten zitten. Ik vond de dokter leuk, ik legde de resultaten van de onderzoeken in een begrijpelijke taal uit, er kwamen kleine afwijkingen uit, maar de arts zei meteen dat de correctie niet nodig was, hij adviseerde alleen om regelmatig te worden gecontroleerd, zodat het niet erger zou worden. Zeer tevreden over de eerlijkheid van de dokter. Al besloten dat ik hier zal worden waargenomen.

Clinic "Excimer"

Excimer Clinic - Novosibirsk: een netwerk van 2 klinieken, 13 artsen, 38 patiëntbeoordelingen van de artsen en klinieken van dit netwerk, prijzen van 1.800 tot 42.500 roebel.

Artsen (13)

3 beoordelingen
oogarts (optometrist)
Str. Familie Shamshins, 58

3 beoordelingen
pediatrische oogarts
Str. Frunze, 57A

2 beoordelingen
oogarts (optometrist)
Str. Familie Shamshins, 58

2 beoordelingen
oogarts (optometrist)
Str. Familie Shamshins, 58

2 beoordelingen
oogarts (optometrist)
Str. Familie Shamshins, 58

Beoordelingen (38)

Over het algemeen heb ik een positieve indruk over het werk van de Excimer-kliniek. De kliniek werkt prima. De service is goed, het personeel is beleefd. Een dag voor het bezoek belden ze mij en herinnerden me eraan dat ik was opgenomen. Gemakkelijk gedaan. Ik kreeg te horen hoe ik er moest komen: welke bus is nodig, waar naartoe. Meteen vanaf de bushalte zag ik een rood gebouw en vond een kliniek. Ik woon ver weg, dus ik was bang om te laat te zijn en kwam twee uur eerder aan. Terwijl ik zat, zag ik dat het personeel voor iedereen beleefd was. De inrichting is comfortabel. Er is een comfortabele bank en water. Als je binnenkomt, direct op de tweede verdieping is er een kledingkast. Ik werd gediagnostiseerd op ongeveer zeven apparaten, waarna ik werd geraadpleegd. Het enige dat de dokter zei, was klein. Op basis van de verkregen gegevens moest hij adviseren en aanbevelingen doen. Hij zei 2-3 woorden en gaf me twee druppels. Hij zei dat alles van zenuwen komt, maar dit is een gemeenplaats. Ik wilde meer weten. Misschien moest ik vragen stellen, maar ik was in de war en wist niet wat ik moest vragen. Aan het einde van het bezoek kreeg ik een blad waarop stond wat mijn diagnose was en wat er was voorgeschreven. In de nabije toekomst ga ik opnieuw naar de puntenverklaring. Ik dacht dat het mogelijk zou zijn om dit onmiddellijk te doen, maar ik kreeg te horen dat het nodig was om apart te komen en het zou 600 roebel kosten. Prijzen zijn over het algemeen normaal, maar voor mij een beetje duur, aangezien ik een gepensioneerde ben. Alle betaalde, kortingen voor gepensioneerden, merkte ik niet op.

In deze kliniek waren we de eerste keer. Ikzelf vond het op het internet, hier, vanwege de "Excimer" zeer goede recensies. Ik vond de kliniek leuk, we waren hier met mijn zes jaar oude kind. Uitgeleide oogdiagnose. Het personeel in de kliniek is beleefd, attent. Alles is handig in de kamer, er is waar te wachten op de receptie, een kinderhoek met speelgoed. Tegen prijzen, hoewel een beetje duur, maar het niveau van service is redelijk. Ik kan deze kliniek aanbevelen, we zullen zelf ook hier komen. Bovendien zullen we hier waarschijnlijk de controle hebben over de arts die ons heeft onderzocht. We hebben een hele goede dokter - Yasko Olga Nikolaevna. De ontvangst van haar was geweldig, het kind reageerde goed op haar. Ze voerde een uitgebreid onderzoek uit en het bleek dat het kind behandeling nodig had en een bril nodig had. Ze communiceerde perfect met ons, beantwoordde al mijn vragen. Ik denk dat we onder haar toezicht moeten blijven.

De opvang bij de Excimer Clinic verliep goed, ik heb geen klachten. De houding van het personeel was heel vriendelijk. Als zodanig had ik geen problemen, ik had net een onderzoek, de dokter gaf me een paar aanbevelingen, natuurlijk. In de kamer zelf, natuurlijk, weinig licht. Maar het lijkt mij dat dit is hoe het zou moeten zijn, omdat patiënten met een slecht gezichtsvermogen daar komen zodat ze niet blind worden. En de kliniek zelf is vrij gunstig gelegen in het centrum van de stad en is gemakkelijk te vinden. Ik denk dat ik daar zou komen als dat nodig zou zijn, waarom niet. De kosten van dit medisch centrum passen mij perfect.

Ik vond de Excimer Clinic leuk, ik zou alle 10 punten plaatsen. Ikzelf was een patiënt, ik kan op een volkomen normale, redelijk zakelijke en vriendelijke houding van het personeel wijzen. Er waren geen wachtrijen, alles was op tijd. De dokter gaf me de nodige hulp, hij gaf me een consultatie over de resultaten van de diagnose en schreef de juiste behandeling voor, voorgeschreven medicijnen. In mijn kamer, naar mijn mening, gewoon geweldige omstandigheden. Ik vond het heel prettig om daar te zijn. Ik denk dat ik daar terug zal zijn. Ik wil ook opmerken dat ze me twee keer eerder gebeld hadden en herinnerde me aan mijn toekomstige bezoek.

Ik kom niet vaak naar Excimer. Ik was er een keer en ik vond alles echt leuk, alles was in orde. Ik kwam aan met persoonlijk vervoer, het was handig voor mij om daar te komen. Met parkeren echter in de kliniek problemen. Ik vond een plaats voor mezelf op de binnenplaatsen. Ik vond het werk van beheerders erg leuk. Er zijn beleefde meiden. Ze vertelden me allemaal tegelijk. Voor de klant heeft de kliniek alle voorwaarden. Er is een tafel met kleuringen en potloden zodat je het kind kunt afleiden. Bijna geen wachtrijen. Repareer nieuw. Dat dacht ik tenminste. Alles ziet er goed uit. Alles is er snel en op tijd. Prijzen zijn naar mijn mening loyaal. Artsen zijn zeer professioneel. Ik heb geen opmerkingen, alles ging goed met mij.

beoordelingen

Uit de grond van mijn hart wil ik je bedanken, lieve man, een prachtige lichte dokter, Sergey Leonidovich, voor je hulp. Ik zou oprecht willen dat je succesvol blijft om je patiënten te redden van welke ziektes dan ook, altijd alle goede hoop rechtvaardigen en in alle opzichten een uitweg uit elke situatie vinden. Gezondheid voor u en uw gezin, voorspoedige activiteiten en een gelukkig lang leven. Bedankt voor je werk, voor je professionaliteit, voor je toewijding.

Ik wil mijn oprechte dank betuigen aan alle medewerkers van de Excimer Clinic voor hun vriendelijke, gevoelige houding ten opzichte van patiënten.
Speciale dank aan Ivan Alexandrovich voor zijn hoge professionaliteit en geduld.
Met wensen van gezondheid, welzijn en welvaart.

Heel erg bedankt ik wil zeggen tegen de artsen Ozernov D.A. en ch. arts V. Kashnikov voor de operatie aan beide ogen voor cataract. Ik zie geweldig, schoon, helder. Snel gemaakt, professioneel, zeer tevreden. Bedankt.

Heel erg bedankt ik wil zeggen tegen de artsen Ozernov D.A. en ch. arts V. Kashnikov voor de operatie aan beide ogen voor cataract. Ik zie geweldig, schoon, helder. Snel gemaakt, professioneel, zeer tevreden. Bedankt.

Dit is niet de eerste keer dat we de diensten van uw kliniek gebruiken en u stelt ons niet teleur! Zeer snel, van hoge kwaliteit, en het is altijd leuk! We raden aan en zullen je kliniek aanbevelen aan je vrienden! Heel erg bedankt!

I, Pudov Anastoly Andreevich 1939 p. Excimer kliniek patiënt, Ik wil mijn diepe dank betuigen aan het hele team van de kliniek voor de uitstekende service aan hun patiënten.
1. Rond reinheid, comfort, frisse lucht, koel drinkwater "heilig" !!
2. Gezicht is het hoogtepunt van geluk! Immers, zelfs als een persoon een gezond hart heeft, maar geen visioen, is dit een groot ongeluk!
3. Opmerkelijke artsen - oogartsen hebben deze moeite van me afgenomen, ik zie het nu perfect. Dit zijn de artsen van de hoogste categorie: oogchirurg chirurg - "gouden handen" Lih Ivan Alexandrovich, Kashnikov Vladimir Vasilyevich. Chirurgische zussen. De aanwezige oogarts Andrei Adalfovich Malkov. Lage boog voor jullie allemaal.

(Juli-augustus 2018)

Goede middag Ik wil mijn diepe dank betuigen aan Dr. Volkov Oleg Anatolyevich. Heel erg bedankt voor het terugbrengen van mijn zicht! Ik was erg bang en ongerust toen ik naar een dokter ging en ik was zelfs nog banger voor de operatie. Maar alles ging heel goed! Bedankt voor het professionalisme, de goede houding en het teruggekeerde zicht! Ook heel erg bedankt aan het personeel van de kliniek. Allemaal heel vriendelijk en beleefd! Veel geluk en voorspoed voor jou! En heel erg bedankt!

Heel erg bedankt voor je geweldige daden, voor je gouden handen en diamanten in onze ogen waardoor we deze wereld zien.

excimer

informatie

  • +7 (383) 285-55-35 Toon de telefoon één referentie - ma-zo 9: 00-19: 00

De Excimer Oftalmologie Kliniek is al meer dan 16 jaar actief in Novosibirsk als een moderne multidisciplinaire oogheelkundige instelling die een volledig gamma van high-tech diensten biedt voor volwassenen en kinderen. Mensen komen naar de Excimer Clinic om hun zichtproblemen op te lossen. Hier zijn alle mogelijkheden voor!

- moderne diagnostische apparatuur, unieke microchirurgische systemen, lasersystemen, apparaten voor therapeutische behandeling;

- geavanceerde technieken en technologieën voor het oplossen van verschillende gezichtsproblemen, niet alleen in standaard maar ook in moeilijke gevallen;

- hoogopgeleide oogartsen van verschillende specialisaties, wier ervaring zich uitstrekt over tientallen jaren van actief praktisch en wetenschappelijk werk;

- individuele benadering van elke patiënt, rekening houdend met de kenmerken van zijn lichaam, leeftijd, beroep;

- de breedste selectie van hoogwaardige oogheelkundige en hulpmaterialen van toonaangevende fabrikanten;

- de meest comfortabele voorwaarden voor patiënten: de mogelijkheid van een afspraak, inclusief via de website, ondersteuning voor informatie en doorverwijzingsdiensten, online consulten, kortingsprogramma.

Sibmama - over familie, zwangerschap en kinderen

Excimer of MNTK?

  • Naar pagina:

De boodschap Alenka :) »za 10 december 2005 10:59

Milieuontwerper Rastim World in onze groepen in sociale netwerken en op de site. Kom binnen!)

Zonnige jongen is zes en een half!)

Ksyush's boodschap »za 10 december 2005 11:03

Jenny's bericht »za 10 december 2005 12:19

De boodschap van Vero-Nika »za 10 december 2005 14:42

De boodschap Alenka :) »za 10 december 2005 15:11

Milieuontwerper Rastim World in onze groepen in sociale netwerken en op de site. Kom binnen!)

Zonnige jongen is zes en een half!)

De boodschap ValenTina »za 10 december 2005 15:50

Bericht Lana »za 10 december 2005 16:13

Bericht * Bamboo * »Mon Dec 12, 2005 14:08

Bericht Asya :) »Mon Dec 12, 2005 14:40

Het bericht Elena 2007 »za 27 januari 2007 0:16

Het bericht Tasya »Mon 29 januari 2007 11:53

The Marisha Post »Ma 29 januari 2007 13:16

Ksyush's bericht »Ma 29 januari 2007 13:47

Mijn grootmoeder 2,5 jaar geleden had een operatie om een ​​cataract in het City Hospital te verwijderen. Het kost iets rond 3000 roebel.
Ze koos het City Hospital omdat. Ja, omdat ze geen keus had.
In "Excimer" werd ze niet genomen vanwege haar leeftijd en druk, omdat ze hebben daar geen ziekenhuis. Bij NMTK bleek het erg duur te zijn - 19.000 roebel. / 1 oog. Dat verliet het stadsziekenhuis.

Cataract werd niet volledig verwijderd. Dit vet is zes maanden na de operatie helder. Een tweede operatie werd aanbevolen, die de grootmoeder niet durfde, zegt dat de operatie zeer pijnlijk is.

The Marisha Post »Ma 29 januari 2007 15:14

Beoordelingen van Excimer Novosibirsk

Zie klantenbeoordelingen over Excimer tandheelkunde. Als er veel beoordelingen zijn, evalueert u hoe klantbeoordelingen in de loop van de tijd veranderen. De kwaliteit van services kan in de loop van de tijd toenemen of afnemen.

Als u dit centrum gaat bezoeken, wees dan voorbereid dat het concept "klantrechten" ervoor niet bestaat!
Het eerste dat ik in deze kliniek tegenkwam, was de vreselijke houding van de administratie. Toen ik aankwam, gaf ik mijn naam en de afgesproken tijd - 14.30 uur, in reactie daarop corrigeerde de beheerder me "je bent om 15.00 uur opgenomen" Ik herhaalde dat ik om 14.30 uur een opname had (er werd mij verteld kwam binnen 15 minuten, wat ik deed), waaraan mij werd verteld dat "we zullen luisteren naar de opname van het telefoongesprek en het uitzoeken." Ik probeerde twee keer uit te vinden hoeveel ik zou moeten wachten en wanneer ze me zouden accepteren, aan welke beheerder Nadezhda me antwoordde: "zit, wacht. "Ik heb nooit een reactie ontvangen, een half uur en zakipala.Potom en, na haar, riep iemand (blijkbaar te luisteren naar het gesprek en de situatie uit te leggen), Hope belde me en zei:
-We hebben een aantal dagen geprobeerd je te bereiken, je hebt onze oproepen niet beantwoord. in het algemeen, laten we dit nu niet begrijpen, ik begon met jou te regelen.
Chtoo. Ik antwoord:
-Ik meldde me aan op je website, en de volgende dag belde ik terug, ik nam de telefoon op en zei dat ik op dit moment niet kon praten en belde mezelf terug in 2 uur. Ik nam 14.30 op.
-Ja, dat klopt. Maar laten we er nu niet achter komen, ik ben al begonnen met voor u te zorgen.
Dit alles ging gepaard met de onvriendelijke en nerveuze uitdrukking van Hope's gezicht.
Mijn verontwaardiging had eenvoudigweg geen limiet. Eerst schrijven ze me een half uur later neer, dan beloven ze om "dingen uit te zoeken", dan zeggen ze: "laten we het nu niet ontdekken." Geen excuses, niets.
En waarom zou ik een half uur (zelfs 45 minuten) van mijn "extra" tijd besteden op een vrije dag ?! Nou, ik zou op zijn minst een soort van min of meer adequate houding krijgen, zelfs een banale "wij brengen onze excuses", maar de beheerder Hope was uiterst onaangenaam om te communiceren, haar uitdrukking was gewoon ongepast, vijandig en arrogant. Betaal dat soort geld en uiteindelijk zo'n walgelijke houding aannemen, ik zal hier nooit meer terugkomen en iemand ontmoedigen die ik ken met visusproblemen.
De administratie is het gezicht van de organisatie, en er is geen wens meer om dit gezicht onder ogen te zien!

Postscriptum Ik heb geen klachten over het werk van de artsen, maar het was gewoon een banaal onderzoek en het grootste deel ervan wachtte ook.

Ik ga al enkele jaren naar deze kliniek. In eerste instantie ging ik naar de diagnose, keek mijn visie in dynamiek, toen ging ik tijdens de zwangerschap, besloot het probleem met de methode van levering. Toen maakte ze hier een lasercorrectie. Ik hou van de kliniek. Kalm aangenaam interieur. Vriendelijke beheerders. U kunt zich aanmelden via de telefoon of via de site en dan krijgt u 5% korting. De beheerder belt altijd de dag vóór de receptie, zei. Meestal moet je een beetje op je tijd wachten, maar ik klaag niet. Het is duidelijk dat u bij elke patiënt niet kunt raden hoeveel tijd het kost om een ​​diagnose te stellen. Meestal kijken ze eerst naar de tafel, dan laten ze druppels in de ogen vallen, kijken ze naar verschillende apparaten en nodigen ze uit voor een dokter. In afwachting kunt u tv kijken in de lobby. Interessant is dat de operatiekamer zich in een van de kamers bevindt. Hier in de gang zijn patiënten na de operatie.

Ik besloot in deze kliniek een correctie aan te brengen, omdat ze een extra correctie gratis hebben gedaan. Ik had gecompliceerde ogen en heb misschien een tweede correctie nodig. De artsen hier zijn erg goed. Ik heb met drie gepraat. De kliniek geeft een kortingskaart, deze is niet gepersonaliseerd en kan worden gebruikt door vrienden en familie. Correctie was succesvol.

De kliniek is goed. Gezellig, comfortabel, met goede apparatuur, maar er zijn verschillende menselijke factoren die de mening van de kliniek enigszins bederven. Ik zal je in fases vertellen:

___ VOORDAT OPENT ___

VOORDELEN
1) De toegang tot de kliniek is vrij vriendelijk en kalm. Variërend van beheerders bij de receptie, eindigend met verpleegkundigen en artsen.
2) Een zeer ongebruikelijke benadering van de behandeling van de patiënt: op naam - patroniem.
3) Voer de diagnose tot in detail uit

Nadelen:
1) Voordat u de bewerking uitvoert, moet u er zeker van zijn dat bijziendheid (en ik heb dit probleem ingeschakeld) niet progressief is. Ik vroeg niet om referenties van oogartsen, en zij beantwoordden deze vraag zelf ook niet. Naar mijn mening is mijn gezichtsverlies gestopt, maar dit is mijn mening en ik heb geen bevestiging van de artsen ontvangen.
2) ontmoedigd de arts GUDKOV Yu.A. In eerste instantie maakt hij een positieve indruk van zichzelf, maar hij verwent het snel. Zijn pluspunt voor de kliniek is dat hij vakkundig patiënten overhaalt voor de duurste correctie van de drie mogelijke - femto-lasik (staande 42000 één oog). Door zijn oratorische vermogens brengt hij een goede winst naar de kliniek, maar als een dokter leek hij mij niet competent. Welke vraag hij ook stelde, elke keer als hij het antwoord liet, geen enkele verklaring, geen verklaring, alles was vaag, wat er ook gebeurde. Het was erg vermoeiend toen hij een aantal andere abstracte onderwerpen aansneed over genderverhoudingen, vragen van vaders en kinderen. Oom, wat ben JIJ ?! We moeten de visie bespreken, niet je zieke onderwerpen. Je voelt dat hij werkt als een leraar en het is waarschijnlijk zijn manier van communiceren in colleges om studenten te ontbinden, maar bij de receptie is dit niet nodig.

Pluspunten:
1) De operatie gaat het beste! Er was absoluut geen pijn. Niet dat de pijn over het algemeen helemaal geen gevoelens heeft. En het is prettig dat zelfs nadat de anesthesie was verdwenen, er geen pijn was, geen wrijving, geen zand in de ogen. Toegegeven, zijn ogen waren erg waterig en er was verhoogde fotofobie (maar dit zijn al persoonlijke kenmerken, niet van toepassing op de operatie). Dus de operatie zelf moet niet precies bang zijn. Dit is het meest aangename van het hele proces).
2) A.A. MALKOV Geweldige dokter. Naar eigen goeddunken spreekt hij als persoon niet over abstracte onderwerpen (zoals sommige kameraden). Hij creëerde een zeer gunstige omgeving tijdens de operatie. Ik verliet de operatiekamer met een glimlach.
3) Het leek mij dat de operatie in het algemeen onmiddellijk plaatsvond. Al het werk van de arts en de verpleegster was duidelijk en goed gecoördineerd.

___POSTOPERATIEVE PERIODE ___

Pluspunten:
1) Voor revalidatie worden druppeltjes gegeven, gratis onderzoeken worden de volgende dag na de operatie, een week later, een maand en vervolgens, zoals voorgeschreven door een arts, uitgevoerd. Gidsen worden voorzien van aanbevelingen voor het herstellen van het gezichtsvermogen met oefeningen en verschillende regels.
2) Een groot pluspunt is dat later Malkov AA de technieken heeft uitgevoerd, en niet Yu.A. Gudkov. Hij gaf een duidelijk, precies, concreet antwoord op ELKE vraag, probeerde nooit weg te komen van het antwoord of weg te komen (zoals sommigen).
3) Een belangrijk voordeel is dat er een garantie is: na een half jaar, als het niet verbeterd is, wordt een tweede operatie uitgevoerd.

Nadelen:
1) Nu moet je een aantal keer langer wachten op een doktersgesprek (je moet klaar zijn om 5 tot 30 minuten in de kliniek te blijven gedurende 5 minuten onderzoek, en niet 2-5 minuten, net voor de operatie)
2) het leek mij dat de verpleegkundigen vals speelden. En een beetje overdrijven het percentage van het zicht op wat is. In het begin (bij de eerste postoperatieve technieken) was alles een percentage in percentage, en wanneer om een ​​of andere reden mijn visie langer dan noodzakelijk werd hersteld en ik kwam met bijna onbelangrijke veranderingen, schreven ze me een aanzienlijke toename in%. Bijvoorbeeld, de laatste keer dat ze me schreven dat ik met één oog 90% zag, met nog eens 95%, daarvoor schreven ze dat ik 70% en 75% zie (ik merk dat de duidelijkheid tussen deze bezoeken niet is veranderd. Zoals ik zie, het is niet duidelijk genoeg, ik kan het zien, maar door interesse heb ik in het algemeen een arendoog). Ik weet niet waarom ze het nodig hebben. Misschien voor interne statistieken of rapportage

___ VISIE NA DE WERKING ___

Nadelen:
1) Het hangt waarschijnlijk af van de kenmerken van het oog, maar 3 maanden zijn verstreken en de visie is niet perfect.
2) Ogen worden snel moe, vooral bij het lezen, werken op een computer.
3) Elke avond zijn mijn ogen ontstoken, alsof ze de hele dag huilt. Ik kan niet zonder druppels en koop ze constant.
4) In verschillende ogen na de operatie had ik een andere visie. Hoewel vóór de operatie hetzelfde was. Laten we de oefeningen proberen op te lossen.

Pluspunten:
Natuurlijk zie ik het soms beter !! Ik ben oneindig blij dat ik glazen en lenzen kwijt ben, maar een beetje het resultaat is niet zoals verwacht.

___ CONCLUSION ___
Waarschijnlijk is elke kliniek niet perfect. Overal zijn er zowel goede artsen als neen, maar als je geen aandacht besteedt aan allerlei clowns, die in feite zelf geen rol spelen in de correctie en allerlei nuances, dan is het de moeite waard om contact op te nemen met deze kliniek. Zelfs in de veronderstelling dat ik 10 plussen in mijn tekst en slechts 8 minpunten en meer heb geschreven, is er geen enkel minpuntje in het proces van de operatie zelf, wat het belangrijkste is. Immers, voor haar gaan we daarheen. Het belangrijkste, toen ze voor een operatie kwamen, is jezelf af te vragen, als de behandelend arts, Malkova A.A. En alles zal geweldig zijn!

TIP voor diegenen die een correctie voor ogen plannen:
___
Bediening is geen wondermiddel. Dit is slechts een stap, een belangrijke, maar een stap in de richting van verbetering van het gezichtsvermogen. In veel opzichten zal het nodig zijn inspanningen te leveren om ons gezichtsvermogen te verbeteren en te behouden. Het is noodzakelijk om constant oefeningen te doen voor het trainen van de oogspieren, waardoor het effect van de operatie wordt verbeterd. Zorg daarna voor je gezichtsvermogen, want fysiologische bijziendheid blijft en je moet voor jezelf zorgen tijdens het werken aan de computer, lezen, tv kijken +, kijken naar de verlichting, enz. Anders heeft het geen zin om de operatie uit te voeren (veel geld uitgeven en je gezichtsvermogen opnieuw verpesten). niet de juiste "behandeling" bij hem is dom)

excimer

2 beoordelingen van de Excimer Clinic

We gingen met onze oudste dochter naar de Excimer-kliniek (we waren van tevoren gewaarschuwd om niet achter het stuur te gaan, omdat ze haar ogen begroeven) - we hebben een volledig onderzoek ondergaan, we wilden een operatie om de visie te herstellen, maar we deden het niet omdat 18 jaar oud. En met mij sprak de mannelijke arts over het algemeen "van hart tot hart" - vraagt ​​- "Waarom moet je je visie verbeteren, ga je zonder bril, wat is een prioriteit voor jou om boeken zonder bril te lezen of zonder bril te lezen wat je op het hek schrijft?" Ik koos de boeken, dus hij zei dat als ik een operatie onderging, mijn minus al snel een voordeel wordt. Ik was verrast in ons gesprek dat hij niet dom aandrong op een operatie, maar helder verklaarde wat me wachtte, hoewel de kliniek een behoorlijk bedrag had verloren. Ik ben blij dat niet alles in de wereld wordt gemeten aan de hand van geld.

Een maand geleden besloot ik om een ​​operatie in Excimer op de Shamshin Family 58 te ondergaan om het gezichtsvermogen te verbeteren. Allereerst wil ik zeggen dat ik de keuze op verantwoorde wijze heb benaderd door veel recensies op internet over de kwalificaties van artsen en prijzen voor diensten te vergelijken. Natuurlijk is de technologie overal hetzelfde, maar verschillende nuances leidden me naar de excimer. Allereerst hebben ze me alle nodige druppels gegeven die ik na de operatie 4 weken moest begraven. Het was niet nodig om door apotheken te rennen en drugs te zoeken. Ten tweede was het erg handig voor mij om op zaterdag te komen voor controles. Er waren geen problemen met de opname. Ten derde zijn de artsen van Excimer zeer welwillend, behandeld als hun eigen, zeer beleefd en correct. En het is heel belangrijk dat ze alle documenten hebben uitgegeven om na de operatie een belastingaftrek te ontvangen. Over het algemeen was ik erg tevreden over de kwaliteit van de dienstverlening en mijn nieuwe vermogen om te zien zonder bril en lenzen!

adres:
telefoon:

excimer

  • Adres: Novosibirsk, Families Shamshinykh, 58 - 1, m. Lenin
  • Telefoon: 218 70 52
  • http://www.excimerclinic.ru
  • Operatie modus:
    • Maandag - zaterdag: 09: 00-19: 00 uur

    Excimer Clinic, actief in Novosibirsk sinds 1998, is een moderne multidisciplinaire kliniek die oogheelkundige diensten biedt aan volwassenen en kinderen. Naast het oplossen van de problemen van bijziendheid en verziendheid met behulp van lasercorrectie, behandelt de kliniek ziekten zoals staar, glaucoom, ziekten van het netvlies. En de locatie van de kliniek in het stadscentrum maakt het gemakkelijk voor patiënten om te bezoeken.

    Excimer, oogheelkundige kliniek in Novosibirsk

    Oftalmologische kliniek "Excimer" begon in maart 2002 met werken in Rostov aan de Don. Door unieke ervaring, wetenschappelijke benaderingen en nieuwste technologieën te combineren, garanderen we onze patiënten een hoge betrouwbaarheid van de behandeling en constante verbetering van diagnostische en chirurgische technieken. Reeds meer dan 50.000 patiënten hebben hun visie aan ons toevertrouwd. De kliniek voert jaarlijks meer dan 2.000 oogoperaties uit met behulp van wereldwijd erkende technologieën. De kliniek omvat de volgende eenheden:

    • consultatieve en diagnostische afdeling,
    • Neem contact op met Correctiekabinet
    • brancard afdeling,
    • Afdeling Laserchirurgie
    • Afdeling Abdominale Heelkunde en Glaucoom,
    • conservatieve behandelafdeling
    • Afdeling preventie en behandeling van oogziekten bij kinderen.

    Adressen Excimer, oogheelkundige kliniek in Novosibirsk

    Excimer Clinic biedt een breed scala van hoogwaardige oftalmische diensten. Hier kunt u een uitgebreide diagnose van de gezichtsorganen ondergaan, mogelijke problemen identificeren en onmiddellijk doorgaan met de behandeling. Artsen behoren tot de beste specialisten in ons land. Ze bestuderen al snel de nieuwste technieken - LASIK, Femto-LASIK, Thin Flap, LASEK, correctie met behulp van een excimeerlaser, een operatie om de lens te vervangen, staar te verwijderen en nog veel meer. Het is gewoon onmogelijk om alles op een rij te zetten, het is moeilijk voor te stellen dat iemand in staat is om zoveel vaardigheden te bezitten. Maar het is een feit.

    De technische uitrusting van de kliniek is in staat om indruk te maken met zijn diversiteit. Moderne installaties van lasercorrectie, microchirurgische systemen, apparaten voor therapeutische behandeling - alle verschillende apparaten stellen u in staat om de noodzakelijke bewerkingen op één plaats uit te voeren zonder naar verschillende steden te hoeven reizen op zoek naar de juiste apparatuur.

    Patiënten in de kliniek tijdens het bezoek worden omringd door een aangename sfeer en het reactievermogen van het personeel. Alles is hier gedaan voor maximaal gemak van bezoekers. Daarnaast heeft de administratie een programma met kortingen en speciale aanbiedingen ontwikkeld waarmee u de benodigde services tegen gunstigere prijzen kunt krijgen.

    Excimer Clinic op de Shamshins

    Kliniek 0 richtingen

    • Beoordelingen (5)
    • Over de kliniek
    • diensten
    • artsen

    beoordelingen

    • 5 beoordelingen
    • 5 Aanbevelen
    • 0 Niet aanbevelen

    Zeer onder de indruk van de kliniek, de prachtige locatie, er was ook een zeer slimme staf. Mijn receptie vond plaats op het geplande tijdstip, ik hoefde niets te verwachten. Daarnaast heeft de arts aan mij gehecht hoeveel tijd en aandacht nodig was, en heb ik de hele procedure volledig afgerond. Daarnaast stelde de arts aanvullende vragen, bijvoorbeeld of ik het dienstenpakket wilde uitbreiden. Ik zeg, de dokter meldde me onmiddellijk dat er onder andere andere specifieke diensten mogelijk zijn. De dokter belde meteen de kosten en we hebben allemaal gepraat. Ik bedoel, toen waren er geen onaangename verrassingen.

    Ook al waren ze laat, er was geen ontevredenheid of haast, de dokter hield na mijn aankomst enkele minuten een receptie. De mensen bij de receptie zijn heel open en goed. Ik had niet genoeg geld om de toegang te betalen. En wat de wet betreft, de gemeenheid werd in zulke gevallen niet met hen meegenomen. Maar ze hebben ook een oplossing voor dit probleem gevonden, waarvoor ze veel dank hebben gedaan!

    Geweldige kliniek! Zeer beleefd personeel: ze boden thee aan, terwijl ze in de lobby waren, noemden ze het wachtwoord van internet. Hoewel dit de kliniek is, is het zeker de moeite waard om daarheen te gaan, ook al is het ver weg gelegen. Aan de ene kant was het verrassend dat mensen niet schudden voor geld, ze zullen geen ongemakkelijke procedure adviseren. Ze proberen met de patiënt te praten als hij een defect in zijn hoofd bedenkt. De dokter aan wie ik werd gebracht, vond ik heel leuk, zeer competent, ze gaven me tijd, praatten, verlieten tevreden.

    De kliniek is echt geweldig, alles is netjes, alles is top. We kwamen op de aangegeven tijd aan, het duurde een beetje om de documenten in te vullen. Aandacht beheerders en de omringende atmosfeer op zijn minst waardig het prijsbeleid van de kliniek. Allemaal heel respectvol, bij de receptie zijn beheerders zielig. Ga gewoon de deur uit, zei meteen hallo, glimlachte, liet zien waar te gaan zitten. Comfortabel, sofa's, tv, ze riepen nog vroeger op tijd naar de dokter.

    Ik slaagde erin om 20 minuten eerder naar de kliniek te komen, de receptionisten vroegen in een oogwenk of er een dokter was en hij accepteerde me onmiddellijk. Wat kan ik zeggen, de kliniek is groot, netjes, mooi, er is een plek om te zitten, alles is zeer goed onderhouden. Ook is het raadzaam om op te merken dat er een parkeerplaats is, omdat het onmogelijk is om er tot veel te rijden. Over het algemeen kan ik zeggen dat het gemakkelijk is om naar de kliniek te gaan, om zonder problemen in te schrijven, je kunt worden behandeld met betaalbaar geld. U leidt het personeel eenvoudigweg tot een succesvol einde.

    excimer

    Profiel medisch centrum. Biedt advies en diagnostische ontvangst van patiënten met een oftalmologisch profiel. Gelegen op 10 minuten. loop van m. Marshal Pokryshkina. Toelating is op afspraak.

    afspraken

    Om een ​​afspraak te maken bij de Excimer Medical Clinic, vult u eenvoudig een eenvoudig formulier in door op de knop "Registreren bij de kliniek" te klikken. "Excimer" bevindt zich op het adres: Novosibirsk, rn Central, st. Familie Shamshinyh overleden 58.

    Als u een aanvraag voor een opname achterlaat, neemt de operator binnen 10 minuten contact met u op, verstrekt u gratis professioneel advies en vindt u een handige ontvangsttijd.

    Meer Artikelen Over Ontsteking Van Het Oog