Schoonheidssalon - beoordelingen over cosmetica

Hoofd- Netvlies

Ik gebruik het ongeveer zes maanden, de huid is dichter bij de vette huid, 1 druppel is genoeg voor het hele gezicht, er zit een pipet in de blauwe glazen fles. Zodra het gezicht wordt opgenomen, wordt het aangehaald en gedroogd, het ziet er saai uit, ik denk dat het niet zal werken voor de droge huid. Land van herkomst Verenigde Staten

Gezien Victoria (Pskov) schreef over hyaluronic, voor mij dus dit ding is beter

Beoordelingen van schoonheidssoorten

Dit masker heeft een zeer goede werksamenstelling, namelijk - verzacht ontsteking, egaliseert huidtinten, hydrateert en mat tegelijkertijd. Voor een gecombineerde huid ging het perfect, maakte een kuur van 9 maskers (3 verpakkingen, 10 g van een masker zonder een nek volstaat voor één masker). De huid is tevreden!

?Voordelen van lippleisters: verleidelijk gezwollen lippen (door verhoogde bloedstroom). Vochtige en verjongde huid rond de mond. Gladde mimische rimpels. Versnelling van genezing van wonden (bij koud weer, het meest). De kleur van de lippen wordt helderder en hun contour is duidelijker. Cosmetica valt veel gladder. Geen enkel gebruik (2/3 maal één.

Het masker is mooi. Verjongt en verstevigt de huid heerlijk.

Ik vond dit masker erg leuk, ik kreeg niet zo'n hydraterende werking van een van de beproefde maskers, de enige nuance is dat de procedure alleen tijdens het liegen moet worden gedaan, anders glijdt het masker weg

Het masker is geweldig. Ik heb een gecombineerde huid en na het gebruik van het masker zag het er fantastisch uit. Evens huidskleur, gezicht ziet er gezond en stralend uit. Zeer comfortabel patroon, het masker past perfect en glijdt nergens weg.

Het is een blauwgroen poeder, dat moet worden verdund met water, tot de consistentie van zure room, poeder 30 gr. Ik had genoeg voor 3 toepassingen voor het gezicht en de hals. Wanneer het aanbrengen van het masker op het gezicht wordt gevormd, lijkt de film sterk op rubber, lost niet op met water, dat dan moet worden verwijderd. Als je het masker overdrijft, droogt het uit en.

Dit is een van de sterkste voedingsmaskers die ik in mijn 47 jaar heb geprobeerd. Het servet is zacht. Het heeft handige slots. De compositie is actief in sensaties. De procedure is comfortabel. Niets shchypet niet jeuken. Na het verwijderen van het verband kan het overtollige masker worden bevochtigd met een servet en de rest met een zachte massage kan in de huid worden gedreven. Maak een masker beter in de nacht, dus in de ochtend.

Ik hou van Koreaanse Koreaanse hydrogelmaskers vanwege hun effectiviteit en verwierf omwille van de belangstelling dezelfde maskers van Beauty Style. En ik was teleurgesteld. Het masker is plakkerig, helemaal nat, glijdt in de handen, het is onhandig om het op het gezicht te houden en ik merkte het effect ervan niet op. Als ik geen ervaring had met hydrogelmaskers, dan zou ik ze niet meer kopen. Verspil geen geld.

Mooi masker! Eenmalig toegepast na een lang verblijf in de zon. De huid was niet verbrand, maar van de zon duidelijk moe. Dit masker was aangenaam afgekoeld en kalmeerde de huid. Na het aanbrengen van het masker heb ik een verzorgende gezichtscrème aangebracht en als resultaat was er geen spikkeltje meer, ik had niet eens een neus)) Ik zal dit masker waarschijnlijk opnieuw bestellen, maar hiervoor.

Goed serum met een natuurlijke samenstelling. Ik gebruik het zonder extra uitrusting, ik doe het gewoon 's avonds op een gereinigde huid. Serum is genoeg voor een kuur van 20-30 dagen, afhankelijk van de economie van de gastvrouw :) Na het complexe Jeugd zonder grenzen te hebben gebruikt, is de huid echt gladgestreken, aangescherpt, wordt hij verser en cr.

Ik hield echt van dit masker - het verkleint de poriën, egaliseert de huid, maakt de huid goed verzorgd en uitgerust. Zal zeker meer bestellen.

Ik koop dit masker is niet de eerste keer, absoluut genot, de huid wordt strak, ik ben 43 jaar oud en heb al rimpels, en na gebruik van het masker, worden kleine rimpels gladgestreken en worden die die groter zijn minder opvallend. aanraden

Schoonheidssalon professionele cosmetica

Aanbevolen berichten

Om berichten te plaatsen, een account aan te maken of in te loggen

Je moet lid zijn om een ​​reactie achter te laten.

Maak een account aan

Registreer een nieuw account in onze community. Het is heel gemakkelijk!

Log in

Heb je al een account? Log in op het systeem.

Videokanaal YAKOSMETOLOG

Schilmethode voor een diepe correctie van huidproblemen

Biorevitalization met Peeling Beauty Peel + Band-Reinforcement

VAMPIRA LIFTING - "niet-invasieve" plasma-opheffing

Verwijdering van keratoom door de radiogolfmethode met behulp van het Dr. Oppel-apparaat

Nieuw op het forum schoonheidsspecialisten

GRATIS WEBINAR: BIOREVITALISATIE ZONDER NAALD

  • 1 antwoord
  • 15 keer bekeken
  • Alex cosmetisch Rusland
  • 9 uur geleden
  • Epilatie voor beginners..
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 63

    • 1,057 antwoorden
    • 417.361 keer bekeken
    • Valeriya886
    • 12 uur geleden
  • Professionele ontwikkeling

    • 0 antwoorden
    • 33 keer bekeken
    • Mary_K
    • 14 uur geleden
  • Evrosharm - werkfraudeurs!
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4

    • 53 antwoorden
    • 17.154 keer bekeken
    • Larisa 032
    • 16 uur geleden
  • Het apparaat voor een epilatie 1s Pro van Innovatione - wie heeft het geprobeerd?
    • 1
    • 2
    • 3

    • 37 antwoorden
    • 52.237 weergaven
    • Olga Maltseva
    • 17 uur geleden
  • Professionele cosmetica MAVEX.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 20

    • 337 antwoorden
    • 34.275 weergaven
    • Art et beaute
    • 19 uur geleden
  • Ifiller vulmiddel

    Van Viktoriyaa, zondag om 10:32 uur in Fillers

    • 2 antwoorden
    • 207 keer bekeken
    • SimonaLumina
    • 22 uur geleden
  • WIJ ZIJN 10 JAAR HET AANTREKKEN VAN DE AANDACHT VAN MENSEN DOOR DE KWALITEITSINHOUD OP COSMETOLOGIE
    We hebben de mogelijkheid om de aandacht van het publiek te delen met uw bedrijf.
    Samenwerking met het project YAKOSMETOLOG
    PRIJSLIJST en PRESENTATIE

    • Nieuw bij I COSMETICIAN
    • BILL COSMETICIAN
    • Forum I KOSMETAAR
    • activiteit
    • hoofd-
    • I COSMETOLOOG - forums
    • Professionele cosmetica
    • Schoonheidssalon professionele cosmetica

    Alle rechten voorbehouden - I COSMETICIAN geregistreerd handelsmerk 2008 - 2018 Mogelijk gemaakt door Invision Community
    Invision communautaire steun in Rusland

    Beoordelingen van schoonheidssoorten

    100% natuurlijke voedingssupplementen Premium SOLGAR

    Geef de smaak van natuurlijke thee terug!

    CATEGORIEËN

    POPULAIRE MERKEN

    POPULAIRE GOEDEREN

    CATEGORIEËN

    POPULAIRE MERKEN

    interessant

    Ergonomie en ecologie met RADIUS-tandenborstels

    Maak kennis met de unieke set voor intensief bleken!

    CATEGORIEËN

    POPULAIRE MERKEN

    POPULAIRE GOEDEREN

    CATEGORIEËN

    POPULAIRE MERKEN

    interessant

    Avene - zonbescherming voor de meest gevoelige huid

    CATEGORIEËN

    POPULAIRE MERKEN

    interessant

    Maak kennis met de hardware cosmetology WELSS!

    Genezing van gezichts- en lichaamsbehandelingen met Gezatone-apparaten

    CATEGORIEËN

    POPULAIRE MERKEN

    interessant

    Uriage - zorg voor de tere huid van baby's en peuters

    Veilige en effectieve zorg voor u en uw baby

    Merken- A

    POPULAIRE GOEDEREN

    interessant

    YSTHEAL - huidverzorging na 25 jaar

    Merken- B

    Merken- C

    Brands- D

    Merken- E

    POPULAIRE GOEDEREN

    interessant

    Elancyl slank ontwerp - Gladdere, elastische en strakke huid

    Merken- F

    POPULAIRE GOEDEREN

    interessant

    Filorga Hydra-Hyal - gehydrateerde, gladgemaakte huid straalt van de jeugd!

    Brands- G

    POPULAIRE GOEDEREN

    interessant

    GiGi - een combinatie van natuurlijke ingrediënten en hoogwaardige biotechnologische producten

    Merken- H

    POPULAIRE GOEDEREN

    interessant

    Koreaanse cosmetica voor gezichts- en lichaamsverzorging

    Toonaangevende laboratorium voor professionele cosmetica in Israël

    Merken- I

    POPULAIRE GOEDEREN

    interessant

    Zeg "hallo" tegen je nieuwe assistenten - revolutionaire spiraalvormige elastiekjes-armbanden voor haar

    Merken- J

    POPULAIRE GOEDEREN

    interessant

    Probeer Japanse maskers van topkwaliteit uit.

    Johnny's Chop Shop is een stijlvolle cosmeticalijn voor mannen die er geweldig uit willen zien!

    Brands- K

    POPULAIRE GOEDEREN

    interessant

    KORA - de combinatie van natuurlijke ingrediënten met de nieuwste hightech

    Plant energie voor haar schoonheid

    Merken- L

    Merken- M

    Brands- N

    POPULAIRE GOEDEREN

    interessant

    Dermatocosmetics voor de verzorging en gecombineerde behandeling van vette en jeugdige probleemhuid

    Nuxe - de optimale combinatie van natuurlijke componenten, efficiënte technologieën en luxueuze texturen.

    Merken- O

    POPULAIRE GOEDEREN

    Brands- P

    POPULAIRE GOEDEREN

    interessant

    Balsems voor droge, gebarsten en geïrriteerde lippen en huid

    Merken Q

    POPULAIRE GOEDEREN

    Brands- R

    POPULAIRE GOEDEREN

    interessant

    De revolutie in de wereld van shampoos: een kwalitatief nieuwe compositie in hoogtechnologische vacuümverpakking

    Merken- S

    Merken- T

    POPULAIRE GOEDEREN

    interessant

    TONY MOLY is een kom vol stijl en schoonheid.

    Betrouwbare dermo-cosmetologische producten voor de verzorging van pasgeborenen, kinderen en volwassenen

    Merken- U

    POPULAIRE GOEDEREN

    interessant

    Uriage - Hyseac - uw ideale behandeling voor probleemhuid 01.11.2017

    Merken - V-Z

    POPULAIRE GOEDEREN

    interessant

    Weleda vochtinbrengende lippenbalsems omhullen je lippen met de uitstraling van natuurlijke schoonheid!

    Versterkend effect tegen tekenen van veroudering

    Merken AZ

    Merken - 0 - 9

    POPULAIRE GOEDEREN

    1. beoordelingen
    REVIEWS
    GEZONDHEIDSHUIDCENTRUM
    Beoordelingen van farmaceutische cosmetica
    Schoonheid stijl

    Maralova Tatiana Nizhniy novgorod | 23-11-2018 |

    Reinigingsschilgel koude hydrogenering Aqua 24, 100 ml (Beauty Style, Aqua 24)

    Conclusies: Ik zou deze gel scrub graag aanbevelen, waarom ik dat niet kan zeggen. In feite is het een gel (zonder insluitsels) in de samenstelling met zuren. Het heeft een transparante, gelige kleur, enigszins viskeus. Reukloos. ie Ik zou hem liever pilling noemen. complete stick voor het aanbrengen van de gel, het is handig om op het gezicht te verdelen. Ik heb het eenmaal per week in de winter gebruikt, het resultaat is zichtbaar na de eerste procedure, de poriën zijn vernauwd en schoongemaakt, de modder gaat rechtop. Onaangename gewaarwordingen veroorzaken, of tintelen, niet zoiets, nou ja, misschien een nauwelijks merkbare kilte.

    CC Cream SPF40 Comfort 50 ml (schoonheidssalon, slakbehandeling)

    Conclusies: Ik vond de crème lekker, maar mijn dikke huid paste niet helemaal. Binnen enkele minuten na het aanbrengen wordt de huid lipkovaty en begint deze te glanzen. Nog een van de minnen - wordt gehamerd in rimpels. En dus is de crème mooi, het valt op dat het erom geeft. De huid is niet overdadig, voedt en hydrateert. De kleur is universeel, geschikt voor iedereen. Het overlapt kleine defecten, roodheid, over sterk geprononceerde bloedvaten en acne merktekens moeten dom zijn. Medium-dichtheid crème, gemakkelijk verdeeld. Het verbruik is minimaal. Op alle gezichten is de kleine erwt nodig. Voor het eerst uit gewoonte, kneep ze erg in. Indien aangebracht met een natte spons, is de stroming meer, maar de crème houdt niet lang op.

    Kerimova Galina Kadimovna Rostov aan de Don | 10.26.2018 |

    Gel actieve "Ultraklin Sense", 600 ml (Beauty Style, Active Gel)

    Conclusies: De gel die wordt gebruikt voor echografie thuis peeling. Voorzichtig exfolieert de huid. Uitstekende tool voor zelfgebruik. Het is zeer economisch, dus je kunt het lange tijd gebruiken.

    Met Larisa Moskou | 10/12/2018 |

    Gel tegen donkere kringen onder de ogen, 30 ml (Beauty Style, Series voor het gebied rond de ogen en de lippen)

    Conclusies: De werking van de gel heeft nog niet ervaren, omdat alleen ontvangen, maar ik kan niet nalaten een recensie te schrijven. GEUR. het is vreselijk. Iets tussen de Isabella-druiven en de lelie. bovendien is de geur niet licht zoals beschreven in de beschrijving, maar zeer scherp en opdringerig. Waarom voor cosmetica ook voor de oogleden, waar sprake is van een tere huid, om een ​​crème te maken met zulke walgelijke en scherpe geurtjes. erg teleurgesteld, weet niet of ik het kan gebruiken. Als ik later kan schrijven over het effect van de gel.

    Olga Orsk | 18-08-2018 |

    Gel actieve "Ultracell", 150 ml. Beauty Style (Beauty Style, Active Gel)

    Conclusies: Kleverig, oneconomisch, droogt in het proces van ultrasone massage, moet constant worden bevochtigd met water bovenop. Maar ik heb geen alternatief voor deze tool gevonden, ik moet het gebruiken.

    Chizhova Olga Orsk | 18-08-2018 |

    Comfort verzachtende crème 150 ml (schoonheidsbehandeling, slakbehandeling)

    Conclusies: Een goede huidverzorgingscrème zonder problemen met een adembenemende geur. Vermindert echt ongemak van de strakheid na het wassen of met verhoogde droogte in de winter. Geen effect op couperose. Maar misschien zal ik het herhalen als het in een economisch pakket in voorraad verschijnt.

    Olga Orsk | 18-08-2018 |

    Anti-aging oogmasker 50 ml (Beauty Style, Argana Secret)

    Conclusies: Het masker is verpakt in een zware glazen pot, er is een beschermkap en een spatel, alles in een doos met gouden reliëf en mica, alles ziet er zeer toonbaar uit. Het masker is gelig van kleur met een lichte consistentie, de geur is vrij intens, ik zal niet zeggen dat ik aangenaam ben, zoals een serie met druiven, maar het is niet walgelijk, het deed me denken aan een crème uit mijn jeugd in de tijd van de USSR. Het masker is zeer zuinig, ik pas het overvloedig toe met een penseel, op de foto het verbruik van het masker, wanneer hetzelfde voor het gezicht eindigt. Niet om te zeggen dat het wow-effect, rimpels allemaal op hun plaats zitten, maar er is een vochtinbrengende werking en enige visuele verbetering onmiddellijk na het aanbrengen.

    Olga Orsk | 18-08-2018 |

    Verjongende oogcrème 20 ml (Beauty Style, Argana Secret)

    Conclusies: Ik hou echt van Beauty Style-producten, maar deze crème is een complete teleurstelling voor mij. Ten eerste kon ik de crème niet meteen uitknijpen, ik dacht dat de dispenser defect was, ik probeerde het een aantal dagen, ik wilde de lucht niet openen en starten, toen begon ik te werken, ik gebruikte het ongeveer een week en plotseling deed het niet meer. Gedemonteerd, het bleek dat de crème dik genoeg was en niet naar beneden stroomde, alles wat zich in de buurt van de dispenser bevond, hij gaf het uit, en de rest is uitgesmeerd op de muren, waar absoluut geen toegang toe is, alleen een smal gat, kies het uit zoals je wilt, eerst iets bekendgemaakt schudden en dan een rietje uitkiezen. Ten tweede verloor de verpakking vrijwel onmiddellijk haar esthetische uiterlijk, verschenen er microcracks op het deksel, de foto toont het derde belangrijkste: het effect van de crème merkte geen andere dan tijdelijke bevochtiging op, en de crème kostte niet drie centen (dit is iets met een prijs). Ik adviseer niemand - afgedankt geld.

    Olga Orsk | 23-07-2018 |

    Gel actieve "Ultraklin Sense", 600 ml (Beauty Style, Active Gel)

    Conclusies: De gel kan niet alleen met ultrasone apparaten worden gebruikt, maar ook als een afpelrol, is het genoeg om op een nat gezicht te zetten en met uw handen op te rollen. De huid erachter is als die van een baby. Indien gebruikt met het apparaat, dient de gel in stappen in het gezicht te worden aangebracht en periodiek te worden bestrooid met thermaal of mineraalwater voor een betere slip en penetratie van ultrageluid. Houd er rekening mee dat na een tijdje de gel de textuur verandert, dikker wordt, het heeft geen invloed op de eigenschappen, maar als u van plan bent om het zelden te gebruiken, is het beter om een ​​klein flesje volume te nemen. En natuurlijk, vermijd de zonnestralen na de procedure, zodra ik een sterke zonnebrand kreeg na een lichte peeling.

    Olga Orsk | 23-07-2018 |

    Gel actieve "Ultracell", 600 ml. Beauty Style (Beauty Style, Active Gel)

    Conclusies: ik gebruik gel met echografie apparaat Zhezaton. Ik zie geen veranderingen op de huid (er is een lichte oneffenheid), misschien zullen er na verschillende cursussen verbeteringen zijn. Het verbruik is groot, hoewel het product gelachtig is, slecht verdeeld op de huid. Om het glijden te vergemakkelijken, is het noodzakelijk om regelmatig met water te sprenkelen. De gel wordt niet volledig opgenomen, kleverigheid blijft, ik was het persoonlijk af. Hij heeft nog geen alternatieven gevonden, dus ik moet hem gebruiken.

    Adamenko Elena Sergeevna Arkhipo-Osipovka | 25/04/2018 |

    Complexe countercocube "Comfort" 5 ampullen x 3ml "+" plus (Beauty Style, Active Gel)

    Conclusies: ik heb dit serum gekocht voor gebruik na de procedure met het Darsonval-apparaat.
    Zeer comfortabele kleine ampullen, gekruld, met een afneembare pipet - dit is een geweldig idee! De gel zelf is in een transparante kleur, de geur is nauwelijks waarneembaar, de textuur lijkt op slak slijm, maar het kan gemakkelijk als een gel op de huid worden gewreven. Mijn huid is droog en gevoelig, en na Darsonval wordt het serum even geabsorbeerd door de huid.
    Over het algemeen hoop ik op het gunstige effect ervan, en dankzij de betaalbare prijs, zal ik meer kopen. Tenminste, de herhaling van een sterk brandend gevoel op het gezicht was niet meer))

    Novikova Zhanna St. Petersburg | 03/29/2018 |

    Vochtinbrengend actief concentraat met hyaluronzuur trehalose 8 ampullen x 5 ml (Beauty Style, Professional product)

    Conclusies: Geweldig product voor de juiste prijs! Hydrateert, voedt de huid met vocht, maakt rimpels gladder. Ik heb een ampul gedurende 2 weken. Ik breng het 's avonds onder de crème aan, vooral ik gebruik het graag in de zomer

    Schoonheidssalon schoonheidsspecialisten beoordelingen over cosmetica

    [quote name = 'nastucha3' date = '9.1.2010, 16:12' post = '14758']
    .Het feit dat het in online winkels wordt verkocht is niet erg goed, maar mirrecosmetica wordt ook gedistribueerd als netwerkmarketing, maar veel schoonheidsspecialisten werken eraan en klanten hoeven niet te weten naar welke cosmetica je werkt, noemen een ander merk als je bang bent om weg te jagen, en giet cosmetica in andere flessen.

    Hoe is het niet nodig? Ze hebben het recht om te weten waarvoor ze betalen! En schaam je je niet om massacosmetica te gebruiken in plaats van professionele?

    En met deze gel kun je de fonoforese doen?

    Goede middag Vertel me alsjeblieft, de regisseur kocht een hefset voor de ogen, het bevat een crème en maskers gedrenkt in gel. Alginaat collageen gezichtsbehandelingen met jasmijn en wat andere, ik heb het gewoon nog niet geprobeerd. Kun je me vertellen hoe ze werken, heb je dat gebruikt?

    En onder het alginaat dat je stopt?

    Ik kocht een monster van kalmerende actieve concentraat toverhazelaar aloë, 8 ampullen * 3 ml en actieve concentraat trekken met collageenhydrolysaat, 8 ampullen * 3 ml - nou ja, echt leuk gevonden! Vandaag de dag uitgeprobeerd: reiniging, toning, 10 minuten massage in concentraat (koele glaasjes, geleidelijk 4 ml toegevoegd), alginaat (ik vind het leuk met aloë vera en algen), de resterende 1 ml concentraat als de laatste crème - een chique effect (frisse teint, tillen, hydrateren), om eerlijk te zijn, verwachtte niet eens dat de kostprijs slechts een cent was.

    Hydrogel-maskers met Black Pearl kaviaarextract en Calming met munt worden thuis aan cliënten gegeven na het schillen, ik raad het aan ze meerdere keren te gebruiken, opgeslagen in de koelkast, ik heb ze een paar keer geprobeerd, zeer degelijke producten.

    Ik schrijf me af voor de concentraten in de Beauty Style-spuiten.

    Ze gaf een student meisje met een gebroken EB en de effecten van een zonnebank als een thuis. Verzorgend verzachtend concentraat met toverhazelaar in plaats van room in de ochtend en de avond, na 10 dagen - peeling is niet meer zichtbaar, de huid helderder en roodheid zakte wat weg, maar zwarte stippen werden duidelijker zichtbaar op mijn neus en kin, zo lijkt het mij.

    Het is misschien niet helemaal juist om dergelijke zorg voor te schrijven, maar ze kan het zich nog steeds niet veroorloven om een ​​volledige zorg te kopen van een prof. Mark en het kan 3 keer per maand schelen, en de situatie was vreselijk, en ik dacht dat ze dit concentraat zou gebruiken dan Loreal..

    Het andere meisje gebruikt ook een collageenconcentraat gedurende 10 dagen, ze houdt echt van de huid erna, ze zegt dat ze goed aanspant en hydrateert, maar ik moet nog steeds de Medhyrei spa-beurzen doen, dus de foto is een beetje onduidelijk.

    Kan iemand helpen?
    Complex (serum), 4x5 ml, hefmasker, 4x30 g, oogcrème, 20 ml, oogomtrekgel, 20 ml
    Dat staat er in de beschrijving
    Van de fabrikant

    Een model voor het optillen van de ogen, met een extract van kaviaar en organisch silicium speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en gevoelige huid rondom de ogen.
    De voorbereidingen van het programma dragen bij aan de vermindering van wallen en donkere kringen onder de ogen, verhogen de elasticiteit en elasticiteit van de huid, maken het netwerk van kleine rimpels glad.

    Het programma bestaat uit: een complex (serum) met een kaviaarextract voor de ogen, een boetseermodel (alginaat) met melkeiwitten en collageen, een oogcrème met collageen, een actieve lifting gel met organisch silicium voor de oogcontour.

    Complex (serum) met kaviaarextract voor de ogen.
    Het serum heeft een hydraterend en liftend effect, stimuleert de celregeneratie en helpt rimpels glad te strijken. Kaviaarextract voedt de huid met vitamines en sporenelementen, wat bijdraagt ​​aan intensieve voeding, regeneratie en verjonging van de huid. De natuurlijke vochtinbrengende factor bevat 17 vrije aminozuren, zouten van pyrrolidoncarbonzuur, lactaten, ureum, glycosaminoglycanen. Zorgt voor een optimaal niveau van huidhydratatie. Hyaluronzuur draagt ​​bij tot een intensieve lifting en hydratatie van de huid. Serum met kaviaarextract wordt onafhankelijk gebruikt, evenals in combinatie met modelleermaskers. Bij gebruik in combinatie met modelleermaskers wordt het serum voor het masker aangebracht. Verhoogt de elasticiteit en het vocht, versterkt de huid in het gebied rond de ogen.

    Een modellerend (alginaat) hefmasker met melkeiwitten en collageen.
    Het masker heeft een uitgesproken lifting, hydraterende en modellerende werking. De eiwitten en enzymen in melk maken de huid glad, maken haar fluweelachtig en verbeteren haar kleur merkbaar. Wei-eiwit en melkpeptiden verhogen de collageenproductie, verhogen de elasticiteit, tonus en huidweerstand. Het complex van vitamine A, E, C, B5, B12, D, die deel uitmaken van melk, beschermt de huid, verhoogt het vermogen om vocht vast te houden. Lipiden helpen de huid de natuurlijke vochtbalans gedurende de dag te behouden. De alginaten die zijn opgenomen in samenstelling 8 handhaven een optimaal vochtniveau in de epidermis, verzachten de huid. Collageen heeft een uitgesproken hydraterende, opheffende en modellerende werking.

    Oogcrème met collageen.
    De crème bevat collageen, wat de synthese van zijn eigen collageen verbetert. Het helpt het bindweefsel te versterken, heeft een uitgesproken hydraterende werking, verbetert de huidturgor en maakt het netwerk van fijne rimpels glad. Elastine verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid, herstelt de huidtint. Aloë hydrateert effectief de huid, houdt de lipidenlaag vast en verzadigt tegelijkertijd de huid met zuurstof. Extract verkregen van calendula bloemen versterkt de wanden van bloedvaten, heeft een antioxidant effect, neutraliseert vrije radicalen, stimuleert het proces van regeneratie van huidcellen. De optimale combinatie van de actieve bestanddelen van de crème vermindert rimpels rond de ogen, voorkomt dat de huid vocht verliest, verzacht en tonus.

    Actieve hijsgel met organisch silicium voor de oogcontour.
    De gel heeft een uitgesproken lifting-effect en helpt kleine rimpeltjes glad te maken. De gel bevat organisch silicium, wat bijdraagt ​​tot het ophogen en tonen van de huid, evenals collageen, dat het bindweefsel versterkt, een uitgesproken hydraterende werking heeft, de huid turgor verbetert en het netwerk van fijne rimpels verzacht. De natuurlijke vochtinbrengende factor bevat 17 vrije aminozuren, zouten van pyrrolidoncarbonzuur, lactaten, ureum, glycosaminoglycanen. Zorgt voor een optimaal niveau van huidhydratatie. Panthenol penetreert gemakkelijk alle lagen van de huid, versnelt de processen van regeneratie, voedt en verzacht de huid, verbetert de sterkte van collageenvezels.

    IS HET VOOR ELKE DAG ZORGVULDIG? SERUM ELKE KEER ONDER CREAM POSITIE?

    Schoonheid stijl

    Log in om informatie toe te voegen.

    Bedrijf beoordelingen

    Negatieve kant:
    In principe kun je werken, maar wacht niet op het beloofde ontwerp. Ze zullen zoeken naar allerlei excuses, ze hebben een beetje gewerkt, de indicatoren zijn laag, etc. etc. De organisatie zelf kan op elk moment sluiten en daarom betaalt niemand iets. Ik werkte als een operator. Werk in de telefoonmodus, koud bellen. Mensen sturen vaak, zweren, bedreigen, maar dit is onzin, kosten. De werkdag gaat snel voorbij, omdat Een verandering van 5-6 uur Het management eerder, dit is Renat en Ulyana, was voldoende, maar toen verkochten ze het bedrijf, en hier zijn de nieuwe leiders, niet helemaal aangename mensen. Ze kijken je aan als een lege ruimte, maken opmerkingen over de verdiensten, maar ze betalen en dit is het belangrijkste. Bovendien zitten de operatoren los van het management en worden ze in principe zelden gezien. Maar direct is het hoofd van de marketingafdeling volledig ontoereikend persoon van 23-24 jaar oud. Hij communiceert met mensen alsof hij slecht gemanierd was, een man die oud was in zijn moeder.

    Negatieve kant:
    Nee, in vergelijking met andere werken, waar ik werkte
    Positieve aspecten:
    Het team is goed, ik ben zelf een arts door het onderwijs, ik werk als een manager. Ik hou van werk, niets vervelends, altijd tijdens sn, zonder vertraging, het salaris was aanvankelijk niet erg groot 13.000, en nu zijn er meer dan 20.000 en er zijn bonussen, dus wees niet bang, luister niet naar iemand, kom werken en zorg voor alles. Meer >>

    Negatieve kant:
    Oplichting. Na de gratis procedure wordt CREDIT voor u opgemaakt.
    Positieve aspecten:
    -------------------------------------------------------.

    Positieve aspecten:
    Ik weet het niet, ik werk sinds de opening in dit bedrijf en persoonlijk beschouw ik waarover ik schrijf als onzin. Omdat ze te laat zijn, krijgen ze een boete en gaan ze niet zonder goede reden werken. En als je een leuke meid bent in een fabriek, zou je dan werken, waar alles op het juiste moment is opgelost, dan schreef je allerlei dingen over de fabriek. Werk is geen school waar je kunt lopen. Meer >>

    Ik wil mijn ervaring met je delen in het familiecentrum van schoonheid en gezondheid "Beauty Style" (Beauty Style), dat zich op de 4e verdieping van het winkelcentrum "Sweet Hall" op de Bauman-straat bevindt. Werkgelegenheid in deze kliniek is officieel, maar het wordt pas na drie maanden stage een feit. Voor dezelfde periode wordt een "serviceovereenkomst" uitgegeven. Voor de training besproken de kwestie van de lonen. Volgens de verhalen van het meisje, voor details >>

    Ik deel met u mijn ervaring in het schoonheids- en gezondheidscentrum "Beauty Style" (Beauty Style), dat zich op de 4e verdieping van winkelcentrum Svita Hall aan de Baumana-straat bevindt. Werkgelegenheid in deze kliniek is officieel, maar het wordt pas na drie maanden stage een feit. Voor dezelfde periode wordt een "serviceovereenkomst" uitgegeven. Voor de training besproken de kwestie van de lonen. Volgens de verhalen van het meisje, details >>

    Negatieve kant:
    Oplichting. Na de gratis procedure wordt CREDIT voor u opgemaakt.
    Positieve aspecten:
    --------------------------------------------.

    Schoonheid stijl

    Cosmetische producten van het Amerikaanse merk "Beauty Style" voor professionele zorg voor de huid van het gezicht, lichaam, lichaamsvorm en hardwaretechnieken. Het assortiment omvat meer dan 220 artikelen voor gebruik in de cabine en voor thuisgebruik, voor reguliere, intensieve en snelle zorgprocedures.

    beoordelingen

    BEAUTY STYLE - PROFESSIONELE COSMETICA VOOR SCHOONHEIDSZALEN

    Beauty Style biedt professionele cosmetische producten voor het oplossen van individuele problemen die typisch zijn voor een bepaald type huid en leeftijd. Om een ​​optimaal resultaat te bereiken, combineren Beauty Style-producten biotech-middelen met traditionele plantenextracten, oliën en natuurlijke ingrediënten.

    BEAUTY STYLE - PROFESSIONELE COSMETICA VOOR SCHOONHEIDSZALEN

    In het assortiment van Beauty Style kan iedereen producten kiezen die specifiek zijn bedoeld om individuele problemen op te lossen die specifiek zijn voor de huid van een bepaald type en leeftijd.

    Bij het maken van producten combineren Beauty Style-laboratoria de nieuwste ingrediënten die door biotechnologie zijn verkregen met traditionele plantenextracten, oliën en natuurlijke ingrediënten om een ​​optimaal resultaat te bereiken.

    Bedrijfsactiviteit

    In haar werk vertrouwt het Beauty Style-bedrijf op moderne wetenschappelijke ontwikkelingen en trends in de ontwikkeling van professionele cosmetica, onderzoekt de vraag van de consument, die helpt producten te verbeteren en regelmatig nieuwe producten uitbrengt, zodat specialisten klanten een compleet scala aan procedures binnen de salonservice kunnen aanbieden.

    Schoonheidsproducten

    De onderzoekslaboratoria van het bedrijf ontwikkelen formules met een combinatie van natuurlijke actieve ingrediënten om een ​​zichtbaar en duurzaam resultaat te verkrijgen.

    Het productassortiment van Beauty Style wordt vertegenwoordigd door preparaten voor complexe huidverzorging en body shaping, hardware cosmetics, manicure en pedicure-producten. Complexe therapieën ontwikkeld door Beauty Style maken het mogelijk om een ​​effectief zorgprogramma aan de cliënt aan te bieden met elk huidtype en elke leeftijd, rekening houdend met individuele kenmerken.

    Efficiëntie, betaalbare prijzen en lage kosten, merkherkenning, bepalen de beschikbaarheid van Beauty Style-procedures voor een breed scala aan klanten, wat bijdraagt ​​aan een verhoogde aanwezigheid in de salon en de winstgevendheid verhoogt.

    Beoordelingen van schoonheidssoorten

    We nodigen u uit op LASER BAR in de schoonheidssalon op Plyushchikha op 15 februari.

    Gratis proeverijen op de Amerikaanse laser - Friendly Light NEO:

    -verwijdering van angiomen, papillomen, hemangiomen

    - behandeling van pigmentvlekken

    - behandeling van rosacea en vasculaire pathologieën

    Pijnloos Effectief veilig

    De Friendly Light NEO lasersystemen zijn absoluut veilig om met elk huidfotootype te werken, wat wordt bevestigd door de FDA (VS).

    De procedure en raadpleging wordt uitgevoerd door een schoonheidsspecialist en dermatoveneroloog Natalya Kurbatova.

    Pre-registratie is verplicht.

    Door onze Laser Bar te bezoeken, ontvangt u een eenmalige 50% korting voor elke procedure bij Friendly Light NEO of 30% voor de aankoop van een abonnement (van 3 procedures).

    Abonneer (855) Schoonheid Stijl

    Producten merk Beauty Style Alle producten Beauty Style

    Producten merk Beauty Style Alle producten Beauty Style

    Prijs controleren Mamsy

    Prijs controleren Mamsy

    Prijs controleren Mamsy

    Fototape

    Productrecensies Merkkopers

    • 8 495 249-04-96 Moskou-oproep
    • 8 800 333-96-63 Gratis bellen binnen Rusland

    © 2019 Mamsy. Alle rechten voorbehouden.

    Mamsi, heel erg bedankt voor zulke mooie jurken! Vandaag heb ik een nieuwe jurk ontvangen. Mijn God, hoe ik het leuk vond. wat een mooie... en omdat de jurk helemaal niet duur is! Bedankt

    Alla Moskou

    c us 4 jaar, 3 maanden, 65 bestellingen

    Alles wat ik op de site heb besteld is gewoon super! Dingen zijn geweldig. Ik bestelde mijn zoon het steentijdperkjas zeer tevreden, het is geweldig, met een heleboel zakken, zelfs met een thermometer)))) en de korting was 70%.

    Maria, de stad Barnaoel

    c us 2 jaar, 4 maanden, 32 bestellingen

    Goede middag, Mamsi! Bedankt voor het bestellen van nummer 1703226! Comfortabel beddengoed geeft ons mooie dromen! En voelde laarzen voor een lieve dochter, gewoon een wonder! Warm, zacht! BEDANKT, MAMS, DAT HEB JE!

    Elena St. Petersburg

    c us 5 jaar, 1 maand, 535 bestellingen

    Hallo, Mamsy! Gisteren ontving ik de eerste bestelling! Daughter's winter set, kleed jezelf aan! Ik vond het echt leuk! De kwaliteit is super! Grootte tot punt! En de prijs bevalt! Ik zal meer bestellen! Bedankt!

    Olga, Novosibirsk

    bij ons 1 maand, 1 bestelling

    Ik heb net mijn grote bestelling ontvangen. Geaccumuleerde punten en een korting van 50% uitgegeven. De doos ging amper door de deur. Het ging geweldig. Mamsi, heel erg bedankt! Ik weet niet wat ik zou doen zonder jou.

    Schoonheid stijl

    informatie

    • +7 (343) 287-05-55 Telefoon tonen
    • Injectie procedures
    • Piercing in het lichaam
    • epileren
    • Hardware manicure
    • Nagel ontwerp
    • Gel polish
    • Paraffinebaden
    • pedicure
    • Mannelijke manicure
    • Dameskapsel vanaf 1000 ₽
    • Herenkapsel vanaf 800 ₽
    • Kinderknipbeurt
    • Vlechtwerk
    • Bruiloft kapsels
    • Een minuut vanaf 14 ₽
    • Verticaal solarium
    • turbosolarium
    • Thaise massage
    • Hardwaremassage
    • Sportmassage
    • Ontspannende massage
    • Lymfedrainage
    • Wellness massage
    • Kaartafrekening
    • Contante afwikkeling

    beoordelingen

    Het tabblad Aanbevolen bevat alleen recensies van ervaren auteurs.

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Nogmaals wil ik mijn dankbaarheid uitspreken aan mijn geliefde meester Alexandra. Deze keer heb ik een pedicure gedaan. Na de procedure wil ik vliegen. Heel erg bedankt voor je werk.

    • Abonneer je op reacties
    • Rapporteer aan de moderator
    • Schrijf een bericht
    • Voeg toe als vriend
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Ik ga relatief lang geleden naar deze salon, ik wil mijn grote dankbaarheid betuigen aan de meesters van manicure-pedicure en schoonheidsspecialiste! En ik ben ook blij met de altijd gezellige en vriendelijke sfeer en hoffelijkheid van het personeel. Meiden, je bent geweldig dat je je werk goed doet! Ga zo door!

    • Abonneer je op reacties
    • Rapporteer aan de moderator
    • Schrijf een bericht
    • Voeg toe als vriend
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Onlangs bezocht deze prachtige plek! Heel erg bedankt om Alexandra te beheersen, ze heeft het helemaal te verwerken gehad 5. Zeer vriendelijk meisje, ze benadert het werk met alle spanning en nauwkeurigheid. Ik vond alles heel leuk!

    • Abonneer je op reacties
    • Rapporteer aan de moderator
    • Schrijf een bericht
    • Voeg toe als vriend
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Met dank aan Alexander Kvasov voor een vlekkeloze, magische pedicure en manicure! Op oudejaarsavond, Alexander ademde de feestelijke sfeer in mij met haar vaardigheid, charme, empathische en vriendelijke houding! En gedoneerd door de beheerder Oksana "Drie noten voor Assepoester"))) voor de hele dag beschuldigd van positieve en goed humeur, trouwens, dit is allemaal een pluspunt.

    Met dank aan Alexander Kvasov voor een vlekkeloze, magische pedicure en manicure! Op oudejaarsavond, Alexander ademde de feestelijke sfeer in mij met haar vaardigheid, charme, empathische en vriendelijke houding! En geschonken door de beheerder Oksana "Drie noten voor Assepoester"))) voor de hele dag werden belast met een positieve en goed humeur, trouwens, dit is allemaal een pluspunt voor groene thee met mandarijnen. Meisjes, bedankt. En tot volgend jaar!

    • Abonneer je op reacties
    • Rapporteer aan de moderator
    • Schrijf een bericht
    • Voeg toe als vriend
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    In afwachting van het nieuwe jaar wil ik de schoonheidssalon Beauty Beauty nogmaals feliciteren met hun werk en de zorg voor ons. Al vele jaren ben ik hun klant en heb ik er nooit spijt van gehad. Ze zullen altijd vinden. Iets nieuws, interessant en zeer nuttig voor mijn lichaam, moe van hard werken, en vooral van de ziel. Dus ik, op aanbeveling van de besten.

    In afwachting van het nieuwe jaar wil ik de schoonheidssalon Beauty Beauty nogmaals feliciteren met hun werk en de zorg voor ons. Al vele jaren ben ik hun klant en heb ik er nooit spijt van gehad. Ze zullen altijd vinden. Iets nieuws, interessant en zeer nuttig voor mijn lichaam, moe van hard werken, en vooral van de ziel. Dus ik, op advies van de beste petekuryu-meester, Alexandra Kvasova, ontmoette en werd verliefd op de yogatrainer Masha. Girls. Masha doet wonderen. Ik begon te lopen, niet mank. Artsen zonder mij rusten. En samen maken het hele team van de salon, meisjesbeheerders, ons verblijf in het instituut voor schoonheid zo comfortabel, gezellig, altijd handig. Veel dank aan jou. Verlaat je nooit, droom niet. Bloei, verwen ons. Meisjes Jij bent de beste.

    Meer Artikelen Over Ontsteking Van Het Oog