Furniture Artis - Beoordelingen

Hoofd- Lenzen

Het assortiment van ARTIS presenteert verschillende soorten kastensets, zoals woonkamers, slaapkamers, kasten, gangen, bibliotheken, kinderkamers, enz. We kunnen goedkoop meubilair van hoge kwaliteit kopen. Dit is ons eerste voordeel. En de tweede is dat we hebben geprobeerd het meubilair zo functioneel mogelijk te maken. Regelmatige bezoeken aan de beste meubelbeurzen ter wereld stellen ons in staat om de nieuwste trends in de markt te volgen en deze in onze collecties te vertalen.

Er wordt gebruik gemaakt van productiematerialen en accessoires van de toonaangevende Europese bedrijven. We selecteren zorgvuldig leveranciers, dus we hebben vertrouwen in de kwaliteit van het eindproduct en geven een garantie van 5 jaar voor het hele assortiment.

Tweemaal in november van dit jaar. Ik heb meubels van je gekocht van de verkoper-manager Frolov Alexander. Veel dank aan uw bedrijf voor het meubilair en uitstekende professionele managers, meubelmonteerders, uitstekende en tijdige levering. En over het algemeen een geweldige houding tegenover klanten. U wilt iets anders kopen. Gelukkig nieuwjaar, beste medewerkers, ASTIS. Successen voor u en welvaart!

Dit is de derde keer dat ik meubels koop in de ARTIS-salon en ik ben zeer tevreden. Bij het plaatsen van de eerste bestelling ontving ik een gouden kortingskaart, waarmee ik een korting van 7% krijg bij de volgende bestelling. Toen ik naar de salon kwam, begroetten de verkoopmedewerkers Dinar en Elena me hartelijk, ze vroegen professioneel en snel op de computer me een set meubels voor de woonkamer af volgens de vereiste maat. Hun advies heeft me veel geholpen met de keuze. Gedrukte schets. Ze behandelden me met een kop koffie terwijl ze een bestelling opstelden, die vriendelijkheid en hoffelijkheid veroorzaakten warme gevoelens en ik wil hier keer op keer terugkomen. Na het plaatsen van de bestelling ontving ik een klein geschenk en het is ook leuk. Het meubilair werd binnen 3 dagen geleverd en geassembleerd en ik wil ook speciaal de meubelontwerper Pischalov bedanken. Hij deed zijn werk zeer professioneel en snel, terwijl hij netjes en beleefd was. Dankzij het meubilair ARTIS werden mijn woonkamer en het kantoor gezellig en comfortabel.

Ik raad iedereen aan om meubels te kopen in salon ARTIS. Het is comfortabel en betaalbaar. Je zult er geen spijt van krijgen!

Ik wens het personeel van ARTIS gezondheid en welvaart van hun bedrijf in het Nieuwe 2019!

Uw vaste klant Irina Nikolaevna,

25 november 2018. St. Petersburg, Kupchino.

Ik wil een recensie achterlaten en het personeel van "Artis" bedanken:
- counselor Ignat
- Andrey verzamelaar
- bezorgers
05.05.18 gaf een bestelling in het winkelcentrum "Shchelkovo", bestelde de hal "Elizabeth", het kabinet "Lausanne" en het kabinet op tv "Granada". Vanwege de combinatie van kleuren die je kunt mixen. We kwamen aan met onze metingen in het winkelcentrum, een consultant (Ignat) creëerde een ontwerpproject op de computer, demonstreerde de aanwezigheid van bloemen, koos de juiste optie. Even later reed de consultant (Ignat) naar ons huis, controleerde de metingen opnieuw. Indien nodig was het mogelijk om de bestelling aan te passen.
We hebben de gewenste leverdatum besproken. Betaling kan geschieden op de dag van levering.
De levering is tijdig uitgevoerd, nadat deze eerder is gebeld. Geleverde goederen om 9.00 uur, netjes. Onze bestelling had deuren gespiegeld. Het bezorgpersoneel opende de verpakking, controleerde de spiegels, alles was in orde.
Alle pakketten waren in goede staat. Nadat we de bestelling hadden betaald, ontvingen we een pakket documenten (contract, facturen en betalingsbewijzen).
De levering en assemblage waren in één dag. Even later arriveerde de verzamelaar (Andrew). Ik heb het meubilair netjes en zonder veel lawaai geassembleerd.
Alles is geweldig. Alles bleek te zijn zoals ik gepland had.

Als je gelooft dat alles hier anoniem is geschreven, dan geloof je het zelf niet. Blijkbaar zijn mensen boos op hun leven. Wat is de gepensioneerde schrijft meer dan eens hetzelfde. EN DAT IS WAT. Gewoon geen geluk in het leven. En we bestelden en zullen meubels bestellen in het gezelschap van Artis om van alles te houden en als je koffie wilt drinken en altijd wilt weigeren. Uitstekende werkmensen. Vooral het winkelcentrum Schelkovo en BC Rumyantsevo 3 verdieping. We zijn zeer tevreden.

We hebben een kledingkast en een module voor de tv besteld. De levering is dringend binnen 24 uur, respectievelijk, de betaling voor levering is meer. Gebracht. Een meubelassembly arriveerde, monteerde een kledingkast, een dressoir van de module, maar er waren niet genoeg fittingen voor de laden. Niet genoeg accessoires !! Hoe is het? Dit betekent dat de koper moet betalen voor de urgentie, maar de verkoper kan zichzelf leiden. Absoluut lelijke slecht bedachte service !! En aan de telefoon antwoordde de manager rustig dat dit een menselijke factor is! Only! Voor het geld van de koper! Lelijk kantoor !! Ze wilden wat meer meubels kopen, maar na zo'n houding heb ik er geen zin meer in !!

Kleisonov Dmitry is een goede verzamelaar. Ik ben tevreden met zijn werk en ik waardeer hem 10+ al de kwaliteit en heeft snel de garderobe samengesteld, hij is een hooggekwalificeerde specialist. Bedankt hem daarvoor. Over het bedrijf zal ik zeggen dat SUPER! IK WENS GROOTE welvaart

Artis - 21st Century Reviews

Beste bezoekers van het forum.

Misschien hebt u het meubilair van het bedrijf dat wordt besproken al gekocht en heeft u iets te melden. Laat het warme en vriendelijke woorden zijn, of andersom: negatieve recensies. Het belangrijkste is dat ze eerlijk moeten zijn en niet op maat.

Geschreven met commerciële belangen, betaald voor het in diskrediet brengen of het prijzen van bedrijfsbeoordelingen zullen worden verwijderd en gebruikers zullen worden gewaarschuwd.

Uw eerlijke recensies zijn essentieel voor alle andere bezoekers van het meubelforum. Op basis van deze indrukken maken immers zowel u als potentiële kopers aankopen.
Wees niet lui om een ​​paar woorden in de geschiedenis achter te laten.. WE HEBBEN HET WAAR VAN!

In deze thread bespreken we Artis Company - 21st Century!

  • Geavanceerde gebruiker
  • 233 berichten
    • New York City

    we bestelden een bed. kasten en ladekasten serie GRANADA lariks. in het winkelcentrum Furniture Plaza in Balashikha. gebracht in een dag (in Shchelkovo). Hetzelfde telefoontje om 7 uur 's morgens en zei dat ze over 20 minuten zouden zijn! 9 mei! en we hebben een beetje geslapen. Ja, en niet daar. de jongens moesten anderhalf uur op ons wachten)). niets - gewacht, gebracht, getoond en gelaten. een dag verzameld. het meubilair is geweldig!

    We hadden alles zonder vooruitbetaling. het was mogelijk om contant te betalen op de dag van levering)). maar voor aflevering en tillen gaf 1200 weg. we hebben 25 km van Moskou

    Ik heb ook meubels besteld.
    Zeer tevreden. Geen klachten. Gebracht en snel verzameld.
    De zool is niet erg handig, het geheel is los en het geheel is los, heel licht. Het is noodzakelijk om aan de muur te bevestigen, het behang is erbarmelijk.
    De geur was eerst, maar het is de gebruikelijke geur van nieuw meubilair. Het duurde niet lang.
    2 jaar allemaal de moeite waard en gelukkig.
    Voor een beloning kan ik een 10% -kaart geven - de hoogste, platina.
    Schrijf in een persoonlijke of [email protected]

    Gekocht bijna een jaar geleden, is het meubilair tevreden. Ik kan dit aan mijn ARTIS-kaart geven met een korting van 10% (voor de overdracht naar de telefoon 200r na het kopen van meubels). 8-926-314-56-36 Alexander.

    25/09/2015 bestelde de woonkamer Granada in het winkelcentrum MEUBELEN van RUSLAND op de Yaroslavl snelweg. Lang gekozen in verschillende bedrijven, maar in Artis het meest. Shelkov Angelina heeft ons ontmoet. We hebben je verteld wat voor soort meubels je wilt hebben. Angelina maakte van ons een ontwerpproject, het kwam in alles overeen met onze wensen. Toen begonnen we het meubilair in de hal te tonen. Het bleek van hoge kwaliteit en mooi te zijn, vooral omdat we het systeem van sluiters leuk vonden. We besloten om te kopen. Levering en montage samen besteld op een handige dag voor ons. Op de dag dat het meubilair werd gekocht, was er een actie in Artis. gratis bezorging, wat ook ons ​​beviel. Bovendien kregen we een geschenk (een doos chocolaatjes, een beker, twee notitieblokken, een USB-stick van 8 GB en allerlei kleine dingen). Op tijd geleverd, waren de bezorgers erg behulpzaam en glimlachend. Even later kwam verzamelaar Andrew. Omdat het appartement Sovjet is, geconfronteerd met het probleem van gebogen wanden en vloeren. Maar Andrew kon!
    kom uit deze situatie. Ik verzamelde alles kwalitatief en snel, beantwoordde al mijn vragen, liet zien en legde uit hoe je sluitingen en sluiters kunt aanpassen. Het resultaat was dat het meubilair er op de foto uitzag, wat we op kantoor hebben afgedrukt. Dat is wat we uiteindelijk hebben bereikt. twee kledingkasten, een dressoir, een kaptafel met een spiegel, een tv-standaard, een scharnierend schap, een scharnierende bar. Alvorens te bestellen, las ik recensies over Artis-meubels, velen klaagden over de geur. We maakten ons ook zorgen hierover, omdat er een allergische persoon in het appartement woont. Maar toen alles werd verzameld, was er geen geur. Enigszins naar nieuw meubilair geroken, maar 's morgens was de geur al verdwenen. Ook op kantoor kregen we twee monsters met de kleur van onze meubels en dankzij hen konden we een bank bestellen die overeenkomt met het meubilair. Nogmaals bedankt voor het waarmaken van onze droom.

    Gekocht bijna een jaar geleden, is het meubilair tevreden. Ik kan dit aan mijn ARTIS-kaart geven met een korting van 10% (voor de overdracht naar de telefoon 200r na het kopen van meubels). 8-926-314-56-36 Alexander.

    Alexander, ik wil graag je kortingskaartnummer gebruiken, ik zal geld naar je telefoon overmaken

    Speciaal bestelde levering op tijd. Ze vroegen om 14:00 uur, en in feite was de auto 16 uur. Ik verontschuldigde me en zei dat er files waren. En ze waarschuwde me specifiek. Het meubilair is over het algemeen goed, alleen beloften moeten worden nagekomen.

    • stad Alexandrië

    Ik wil je vertellen over mijn "succesvolle" aankoop in de meubelzaak "Artis" in Alexandrov in het winkelcentrum "Sasha". Lang gekozen en uiteindelijk gekozen in juni 2015 meubelset kleur Amerikaans noten "Elizabeth-5". Bracht op tijd en begon......

    Vandaag heb ik een rechtszaak aan het hof geschreven: op 26 juni 2015 heb ik meubels gekocht (koop- en verkoopovereenkomst), de levering werd uitgevoerd op 5 juli 2015. Na het samenstellen van de meubelset (ik heb zelf de montage gemaakt), werd met het blote oog duidelijk dat de deuren van de EL-kasten 5-16 (de deur is een linkerplaat), EL 5-18 (de deur is een spiegel - de spiegel is rechts en links), EL is 5-23 (de deur is een klassiek klassiek rechts) heeft een uitgesproken textuurverschil en kleur.

    Deze afwijkingen van onderdelen in de bestelling zijn ongeldig volgens GOST 16371-93

    n. 2.2.20

    GOST 16371-93 blz. 2.2.20 Geconfronteerd met fineer en andere materialen voor de lagen van de gevel en werkoppervlakken van een enkel product of een stel producten, moeten headsets en producten die in lengte en hoogte geblokkeerd zijn, geselecteerd worden op ras, textuur (patroon) en kleur.

    Binnen dezelfde voorkant of rand van de voorkant moeten de voeringen van hetzelfde ras zijn, van dezelfde kleur en hetzelfde type snit.

    In verband met het voorgaande en in overeenstemming met Art. 18 van de wet "Bescherming van consumentenrechten", wendde ik mij tot de meubelmaker, waar ik een aankoop deed. De verkoopassistent (de Artis-meubelzaak bevindt zich op het adres: Vladimir, Alexandrov, winkelcentrum SASHA) werd op 6 juli 2015 op de hoogte gebracht van de bovenstaande tekortkoming en beloofde het nadeel op te heffen door deuren uit te wisselen.

    In de periode van 6 juli 2015 tot 17 oktober 2015 heb ik herhaaldelijk de meubelwinkel gebeld, waar ik meubels kocht, de datum van de deurruil vermeldde, waarop mij werd verteld dat de bezorging de komende dagen zou plaatsvinden.

    Omdat de deurruil niet werd uitgevoerd op 10/18/2015, werd het gebrek niet weggenomen, schreef ik een claim, die de verkoper-adviseur accepteerde en verklaarde met een handtekening over de ontvangst ervan (Artis furniture salon bevindt zich op het adres: Vladimir region, Alexandrov Winkelcentrum SASHA). Het antwoord op de claim is nooit ontvangen tot 9 december 2015.

    12/10/2015 Ik schreef de klacht opnieuw, de verkoopassistent accepteerde de claim (de meubelwinkel van Artis bevindt zich op het adres: Vladimir region, Alexandrov, SASHA shopping center).

    Ik zal verduidelijken dat ik herhaaldelijk 8 (495) 795-07-35, 8 800 301 50 01 (deze telefoons werden vermeld op de officiële website www.artis 21. ru) genoemd, geprobeerd om de datum van de uitwisseling van deuren te verduidelijken, waartoe het onbeleefd is claimmanager Elena (toen ze zichzelf voorstelde) antwoordde me: "Je hebt een meubelset gekocht met een grote korting, de kleur van het meubilair dat je hebt is Amerikaans notenhout, waarvoor GOST 16371-93 blz. 2.2.20 niet van toepassing is, en je hebt het contract in de salon getekend - betekent overeengekomen. Er zal niet worden gewisseld!

    28-12-2015 Ik ontving een schriftelijk antwoord van de directeur-generaal van LLC Krona op mijn claim van 12/10/2015.

    In zijn antwoord weigerde hij te voldoen aan mijn vereisten voor het wegwerken van tekortkomingen in de meubelset, met het argument dat ik in de claim van 10 december 2015 verwijs naar artikel 18 van de wet inzake consumentenbescherming. Consumentenrechten bij het opsporen van tekortkomingen in een product:

    "De consument heeft, in geval van ontdekking van gebreken in het product, indien deze niet door de verkoper zijn opgegeven, het recht om te kiezen: onmiddellijke verwijdering van gebreken in de goederen of terugbetaling van kosten voor de correctie door de consument of een derde"

    Volgens het management van LLC Krona bevat het detailhandelscontract clausule 3.2 waarin de verkoper de verkoopvoorwaarden heeft vastgelegd - de mogelijkheid van verschillende kleuren en verschillen in het meubilair in het meubilair, en bovendien, volgens clausule 2.8 van het contract, heeft de koper niet het recht om vorderingen te maken bij de verkoper na ontvangst van de goederen.

    Het contract voor de kleinhandelsverkoop dat ik heb ondertekend bevat clausule 3.2 waarin mijn toestemming niet is vastgelegd dat ik klaar zou zijn om een ​​meubelset met een beschadigd ruilmiddel te kopen, d.w.z. de deuren die ik vandaag heb zijn een deur met een schaduwkleur geel, andere deuren met een grijstint, het textuurpatroon op sommige deuren is aanwezig aan de andere - is afwezig.

    De formulering van punt 3.2. verwezen door het management van LLC Krona meubelsalon Artis: "het kleurverschil en kleurverschil van de laklaag is geen defect van het product" is onjuist, omdat het in tegenspraak is met de huidige regulerende documenten in de Russische Federatie met de vereisten voor de kwaliteit van de producten, namelijk GOST 16371- 93 blz. 2.2.20:

    "Afwerking en andere materialen voor de gevellagen en werkbladen
    een enkel product of een set producten, hoofdtelefoon en producten die in lengte en hoogte geblokkeerd zijn,
    moet worden gekoppeld voor ras, textuur (patroon) en kleur.

    Binnen dezelfde laag of rand van de voorkant moet de voering van hetzelfde ras zijn, van dezelfde kleur en hetzelfde type snit. "

    GOST 16371-93, AANVAARD door de Interstate Council for Standardization, Metrology and Certification op 21 oktober 1993, Introductiedatum 1995-01-01 en is momenteel van kracht. geldt zonder uitzondering voor alle kleuren meubels (zij het Amerikaans walnoot of een andere kleur).

    Met betrekking tot de levering en ontvangst van meubelset 05.07.2015 kan ik het volgende beantwoorden:

    De montage van de meubels werd de volgende dag persoonlijk uitgevoerd, op 6 juli 2015, overdag, toen de fout werd ontdekt - veelkleurige deuren met verschillende patronen.

    Op basis van het bovenstaande, evenals geleid door GOST 16371-93 blz. 2.2.20 en artikel 18 van de wet "Bescherming van consumentenrechten", heb ik hoger beroep ingesteld bij de rechtbank.

    Om LLC Krona te verplichten deuren van kasten uit te wisselen ЕЛ 5-16 (deurplaat - plaat links), ЕЛ 5-18 (buitenspiegel - rechter spiegel) ЕЛ 5-18 (buitenspiegel - linker spiegel), ЕЛ 5-23 (deur rechter klassieke beugel) meubelset, ik kocht op de deur overeenkomend met GOST 16371-93 blz. 2.2.20.

    Artis Furniture

    ARTIS is de toonaangevende leverancier van meubelen voor meubels in Rusland. Al meer dan 15 jaar produceren wij kwalitatief hoogwaardig, modern en stijlvol meubilair en creëren we individuele oplossingen voor uw ruimte.

    Gedurende deze tijd is er veel veranderd, maar één ding blijft ongewijzigd: de kwaliteitsvereisten. We zijn niet op zoek naar compromissen, maar we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste service krijgen en modulair meubilair van de hoogste kwaliteit kunnen kopen.

    ARTIS volgt voortdurend de nieuwste wereldwijde trends op het gebied van meubeldesign en belichaamt deze in haar collecties kastmeubilair. Voor ons is het belangrijk om het ontwerp te creëren en te verbeteren, wat altijd relevant zal zijn.

    Tegenwoordig is ARTIS zijn eigen geavanceerde en hoogtechnologische productie, meer dan 90 merksalons, meer dan 10.000 vierkante meter. m van winkelruimte, onberispelijke reputatie en een consistent hoog niveau van klantenservice: van de ontwikkeling van een 3D-ontwerpproject en een uniek kortingsprogramma tot een garantie van twee jaar voor meubelen voor meubels. ARTIS-meubels worden vervaardigd met behulp van uiterst precieze apparatuur met behulp van innovatieve technologieën. Onze productie is een van de meest geavanceerde, niet alleen in Rusland, maar ook in Europa. Met geavanceerde technologie bieden we een behoorlijk niveau van prestaties, nauwkeurigheid van het frezen en onberispelijke kwaliteitsafwerkingen. Ons modulair meubilairconcept voor woonkamers, slaapkamers, kinderkamers, gangen en bibliotheken maakt indruk met een verscheidenheid aan ontwerpoplossingen en decoratieve mogelijkheden. Meubels van ARTIS zijn vrijheid van meningsuiting, functionaliteit, doordacht ontwerp en het meest actuele palet van kleuren.

    Het maken van prachtige modulaire meubels is slechts een van onze roepingen. Een ander integraal onderdeel van ons werk is klantenservice. We proberen voor onze kopers. Hooggekwalificeerde verkopers zullen helpen bij het creëren van een uniek ontwerpproject van meubels, rekening houdend met uw wensen en ontwerpkenmerken van de kamer.

    Onderhoud en raadpleging van de klant vanaf het eerste bezoek aan de salon en gedurende de hele levensduur van het meubilair is onze directe verantwoordelijkheid.

    Meubilair Artis 21 eeuw. Reviews.

    U kocht waarschijnlijk dit meubilair van de Christie-fabriek, en niet Artis van de 21ste eeuw, dit is hetzelfde meubilair, maar dan van de Christie-fabriek, dus goedkoper: http://otdyh-i-son.ru/catalog/Elizaveta

    Ik weet niet wat ik zelf moet doen, ik hou gewoon echt van de stijl, maar bij Artis doet het te veel pijn, maar Kristy lijkt een goedkope aanpassing te hebben..

    Mdyaya. en nu heb ik ze moeten kopen, en de prijzen zijn vreselijk, het officiële exemplaar van Artis - Christy is het zelfs waard, en het meubilair daar is niet de beste, helaas denk ik dat Elisabeth Christie een kledingkast en accessoires voor hen in de winkel kan kopen.

    Meubels "Artis 21 eeuw". Zelenograd.

    Ik heb in mijn leven geen slechtere service ontmoet. Ze brachten de muur, die bleek verward te zijn met de kleur van de gevel. Begon te begrijpen wie de schuldige is. De winkel goot over de fabrikant, de fabrikant in de winkel. Na een week gekibbel, bleek wie de schuldige was. Klaar om te vervangen. Alleen de tweede week kan de gevel niet brengen. We spraken af ​​op 1 dag, brachten het niet en noemden zelfs niet dat ze niet zouden komen, kwamen op een andere dag overeen, hetzelfde. We zijn het voor de derde keer eens geworden. Wanneer debriefingvluchten onbeleefd zijn. Ik zal niet langer rotzooien met Shatura (hun dealer) of Artis zelf.


    Opmerkingen over de beoordeling:

    Dmitry: Ik heb in de productie gewerkt, de accessoires zijn bijna allemaal uit China en op de dozen gemaakt in Duitsland, Italië, Slovenië en. etc. complete onzin. Alles uit China. Lsp van de slechtste kwaliteit, want alles is in prijs gestegen en om de prijs niet te overschatten, kopen ze platen bij ons in Smolensk, er zijn veel teer en formaldehyde. Voor kinderen is dit meubilair niet categorisch. Toen hij wilde overstappen naar de verkoper-adviseur. had een week om te studeren in het trainingscentrum. Training volgen, klantpsychologie, contact leggen, werken met bezwaren, een sfeer van vertrouwen creëren, werken met verschillende soorten klanten, presenteren en vele anderen. mensen slepen je online. Welkom altijd welkom bij FRmaldehyde. Verbaal en non-verbaal. als je begon te chatten. jullie zitten allemaal vast. tijdens de training hebben we geleerd hoe we contact met je kunnen leggen, hoe we de bezwaren kunnen identificeren en hoe we de bezwaren kunnen uitwerken, hoe mooi ze hun voordelen, bezorging, sluiters, enz. kunnen schilderen en ze zullen je dwingen om te kopen. Rennen met artista fuck. en dan inhaleert formaldehyde. MEUBELKUSSEN, EN OP HET PODIUM BEVINDEN SPECIAAL EEN KAARSGREEP EN POLYROL OM TE BRANDEN U maakt een ervaring, stuurt u een ontwerpproject met accessoires, prachtige kleuren, verlichting, zodat u een goede indruk krijgt en de wens om meubels te kopen verhoogt. en binnen 3 dagen bellen ze je, omdat je nog steeds een hete klant bent, om je dat te laten weten. Ze zijn als volgt onder de regels. ze zullen je kont likken en bieden thee, koffie, champagne, psychologen en training aan, de meesters leren de verkopers van en naar de cliënt om hun handen te raze en hen onbewust te dwingen om te kopen

    Karina: 25/09/2015 bestelde de woonkamer Granada in het winkelcentrum MEUBELEN VAN RUSLAND op de Yaroslavl snelweg. Lang gekozen in verschillende bedrijven, maar in Artis het meest. Shelkov Angelina heeft ons ontmoet. We hebben je verteld wat voor soort meubels je wilt hebben. Angelina maakte van ons een ontwerpproject, het kwam in alles overeen met onze wensen. Toen begonnen we het meubilair in de hal te tonen. Het bleek van hoge kwaliteit en mooi te zijn, vooral omdat we het systeem van sluiters leuk vonden. We besloten om te kopen. Levering en montage samen besteld op een handige dag voor ons. Op de dag van de aankoop van meubels was er in Artis een actie - levering is gratis, wat ons ook beviel. Bovendien kregen we een geschenk (een doos chocolaatjes, een beker, twee notitieblokken, een USB-stick van 8 GB en allerlei kleine dingen). Op tijd geleverd, waren de bezorgers erg behulpzaam en glimlachend. Even later kwam verzamelaar Andrew. Omdat het appartement Sovjet is, geconfronteerd met het probleem van gebogen wanden en vloeren. Maar Andrew was in staat om uit deze situatie te komen. Ik verzamelde alles kwalitatief en snel, beantwoordde al mijn vragen, liet zien en legde uit hoe je sluitingen en sluiters kunt aanpassen. Het resultaat was dat het meubilair er op de foto uitzag, wat we op kantoor hebben afgedrukt. Dat is wat we uiteindelijk hebben bereikt - twee kasten, een dressoir, een kaptafel met een spiegel, een tv-standaard, een scharnierend schap, een scharnierende bar. Alvorens te bestellen, las ik recensies over Artis-meubels, velen klaagden over de geur. We maakten ons ook zorgen hierover, omdat er een allergische persoon in het appartement woont. Maar toen alles werd verzameld, was er geen geur. Enigszins naar nieuw meubilair geroken, maar 's morgens was de geur al verdwenen. Ook op kantoor kregen we twee monsters met de kleur van onze meubels en dankzij hen konden we een bank bestellen die overeenkomt met het meubilair. Nogmaals hartelijk dank voor het waarmaken van onze droom. :)

    Postscriptum Dubbele recensies op verschillende sites zodat iedereen de mogelijkheid heeft om te lezen

    Yanga: Toen ik daar een muur bestelde, hebben ze me bedrogen. Ze brachten een heel andere kleur, wachtten wanneer ze 2 maanden veranderen. Ik raad deze winkel niet aan.

    Gast: We bestelden de Elizaveta-kledingkast (eik) in de bedrijfssalon in het winkelcentrum Gorod - bestel 814 van 13 juni 2015. We hadden eerder de bestelling besproken met een consultant Xenia, waarvoor ze erg dankbaar was, ze hielp een schets te tekenen op een computer gezien onze lay-out appartement. De schets hielp bij het bespreken van de aankoop in de familieraad. De kast werd drie dagen later aan ons geleverd, zoals gevraagd - op zaterdag. Gebracht precies op het moment zoals beloofd. De volgende dag hadden de monteurs de kledingkast al geassembleerd, ze werkten heel snel en soepel. Ze zijn erg tevreden met de aankoop, de kledingkast ziet er geweldig uit en wat belangrijk voor me is - goede fittingen, opent en sluit heel soepel. Daarnaast kregen we een kortingskaart, waarvan we verwachten dat deze in de nabije toekomst zal worden gebruikt. Bedankt voor het goede werk!

    Larisa: In januari 2014 kocht ik het meubilair van de Granada-serie in de salon van de stad Elektrostal, afgeleverd zoals afgesproken op tijd, de dag erna kwam de verzamelaar van Shengelia Eugene. Snel en efficiënt verzameld. Een van de panelen bleek defect te zijn en werd binnen 48 uur probleemloos vervangen. Ik dank Artis en zijn medewerkers voor hun uitstekende service.

    Leonid: iedereen die het leuk vond, bood meteen aan om van hen een korting te kopen. Leidt het niet tot enige gedachten? Kozakken hebben toen geknoeid

    Tatjana: Kennismaking met kastmeubilair voor het huis van Artis - XXI Eeuw gebeurde bij toeval. Vier jaar geleden verhuisden mijn familieleden naar het nieuwe gebouw en het kopen van nieuw meubilair was onvermijdelijk. Daarom liep het winkelcentrum Furniture of Russia door de Elizaveta-hal - het was liefde op het eerste gezicht, plus de grootte van de hal en de hal maakte het mogelijk om kledingkasten aan dit model toe te voegen die harmonieus in de ruimte passen. Nadat we een aankoop hadden gedaan, ontvingen we professioneel advies, tijdige levering, nette montage en een "Gouden" kortingskaart met een korting van 7%, en nu ook op kwaliteit getest door tijd en kinderen, dus koos ik voor het meubilair geproduceerd door de Artis-fabriek. Het idee om een ​​slaapkamer te kopen werd lange tijd uitgebroed en samen met mij heeft Xenia, de manager van de salon aan de Yaroslavskoye Highway, haar ook geduldig uitgebroed wegens de langdurige reparatie in het appartement en andere onvoorziene omstandigheden, duurden onze onderhandelingen bijna een jaar.
    Op 8 maart 2014 heb ik eindelijk een langverwacht cadeau voor mezelf gemaakt, en Artis - XXI Century gaf me een onverwachte verrassing met champagne, goede geschenken en gratis levering, het was heel erg leuk. Ze brachten de bestelling duidelijk op het afgesproken interval van een half uur, leegden alle 68 dozen zorgvuldig. Waarschijnlijk is het vermeldenswaard het goede werk van het magazijn, de medewerkers die deze bestelling hebben opgehaald, de apparatuur is compleet, goed gedaan. Ik was blij met de snelle montage van meubels door Andrey Samoilov. Winkelen en service was tevreden. Dank aan alle medewerkers van het bedrijf, zonder wiens deelname, ik zou nu niet zo'n geweldige headset hebben.

    Konstantin: Ik heb onlangs het meubilair van de ARTIS-serie Elizaveta besteld in de slaapkamer, ik vind het echt leuk! Kwaliteit en stijlvol. De geur van het nieuwe meubilair was natuurlijk, maar een paar dagen later verweerd. Ik stel voor om een ​​kortingskaart van 10% te gebruiken voor een kleine beloning van 200 roebel. aan de telefoon. Ik kan per sms verzenden (volledige naam en registratienummer van de kaart). Tel: 8985301414 (twee). Veel geluk voor iedereen.

    Victor: na de reparatie besloten ze om het meubilair te vervangen. Treinen door de salons, gestopt bij de "Artis", ik vond de prijs en kwaliteit goed. We kochten een muur en een bed in Biberevo, stapten onder de actie en we kregen gratis bezorging. Meubilair zeer tevreden! 10% kaart ontvangen. Voor een kleine vergoeding van 200 roebel. aan de telefoon zal ik alle informatie + scankaarten verstrekken. Ik kan met het origineel rijden, maar het zal duurder zijn. Alle vragen op [email protected]

    Denis: Good day! Gekochte kasten Elizabeth en Chelsea bed. De gevels zijn walgelijk, het voelt alsof ze van karton zijn gemaakt. Op de rug van het bed is het bewolkt, omdat het buigt en kraakt. Trouwens, de achterkant van het bed is ook gemaakt van karton. Trouwens, de fronten op de kasten kraken ook. Ik adviseer niemand. Walgelijke meubels voor veel geld. Het is beter om de Shatura of Moskou te nemen.

    Gast: Besteld meubilair Granada in het meubilair van Rusland in het Water Stadion. Artis op de top! De kwaliteit is geweldig. Er staat een krasje op het nachtkastje, maar God zegene haar. Er werd geen vooruitbetaling gedaan, plus ze gaven ons een merktas met een doos chocolaatjes Artis, champagne en briefpapier met een logo. Het was vlak na NG, maar ze gaven het cadeau nog steeds. De bezorging werkte prima. Bijna geen geur (zwak, zoals van nieuw meubilair).
    Ik adviseer!

    Marina: Een jaar geleden werden Artis-meubels in hun salon gekocht, meisjes zijn erg beleefd en geduldig. Ze kochten Granada (hoekkast), de bezorging was erg ver (wijk Naro-Fominsky, dorp Shapkino), naar de datsja, maar kregen gratis actie-levering. Geleverd, gecontroleerd en dan verzameld verzameld - alles is geweldig, zeer tevreden. De geur was eerst, dan verweerd, niets losgemaakt (misschien omdat ze het zelf verzamelden?), De sluiters kwamen niet los. Ik wil een ander raam en een spiegel kopen, iets wat ik niet meteen durfde. Kwaliteitsmeubilair.

    Alex: Het meubilair is van zeer hoge kwaliteit. Het ontwerp is attent. Ik heb de compositie zelf verzameld met behulp van een 3D-programma op hun website (trouwens, het programma werkt om wat voor reden dan ook niet in Google Chrome (). Na de bestelling kreeg ik een platina-kaart (10%).Ik ben klaar om het te delen met 300 roebel die ik op mijn telefoon heb laten vallen 8925739 -eight_eight 09. Ik kocht bij Grande on Leningradka.
    Veel geluk voor iedereen!

    Alain: Ik heb deze maand ook meubels besteld.
    Ook zeer tevreden. Geen klachten. Gebracht en snel verzameld.
    De zool is niet erg handig, het geheel is los en het geheel is los, heel licht.
    Voor een beloning kan ik een 10% -kaart geven - de hoogste, platina.
    500 wrijven - indien aan de telefoon.
    800 roebel - ontmoeting in de metro, ik zal het origineel zeker tonen.
    1000 wrijven - als u naar de salon gaat, toon het origineel aan de manager.
    [email protected]
    8-96Ч-76О-71-21 Алена

    Irina: Ik heb begin oktober meubels besteld (Artis, Elizabeth-collectie, wengé-gebleekte eikenkleur), die gisterochtend werd afgeleverd, niet de hele dag hoefde te zitten wachten. De levering rechtstreeks naar de kamer, alles bij elkaar opgeteld, opende de elementen met een stapel en spiegels, controleerde ze op veiligheid. Alles was in orde.
    We hebben geen meubelassemblage besteld. Echtgenoot en mijn vader zelf bijna allemaal gisteren verzameld. Niet alles was meteen duidelijk, maar voor de dag verzamelden ze het meeste. Het blijft op de kleine dingen. Tot nu toe is alles heel goed: het ziet er mooi uit, het huwelijk is nog niet opgemerkt, de kasten zijn lang en erg ruim.

    We kochten meubels ter waarde van meer dan 100.000 roebel, dus we kregen een kortingskaart met een korting van 10% (maximale korting) op volgende aankopen.

    Ik kan een kleine beloning gebruiken. 500 wrijven. zonder u te ontmoeten (scan versturen, alle andere gegevens op de kaart schrijven). Ik kan naar je toe rijden, maar voor 1000 roebel, omdat je tijd en benzine moet spenderen.

    Ze nam zelf de kaart van een ander meisje voor haar aankoop. In feite, in de winkel voor een korting, hebt u alleen het kaartnummer en de naam van de ingelijste kaart nodig. De kaart onder de voorwaarden van de winkel kan worden overgedragen aan vrienden en kennissen.

    Schrijf iramail (hond) mail.ru
    Irina.

    Anna: geweldig meubilair! Elizaveta heeft de kleur van wengé gekocht, de hele kamer heel tevreden ingericht! Snel gebracht, snel verzameld!
    Ik zal de kaart gebruiken met een korting van 10%! schrijf Anna [email protected]

    Olga: mijn ouders en ik hebben de afgelopen 2 jaar veel dingen gekocht. Terwijl tevreden, viel er niets af en niet afgepeld.
    meestal op de 3-4e dag gebracht en de volgende dag verzameld.
    we kregen een kortingskaart van 10%
    mode geef het te gebruiken voor een vergoeding.
    vip.0712 (hond) mail.ru
    Olga

    Victoria: meubilair gekozen in de salon Artis. levering werd na 2 dagen uitgevoerd, zoals afgesproken. De montage werd onafhankelijk uitgevoerd. Meubilair is vrij eenvoudig te monteren. In de loop waarvan bleek dat er een tekort was aan componenthouders voor de schappen. Belde de winkel, legde de situatie uit, na 10 minuten. teruggeroepen van de productie en het tekort verduidelijkt. Levering van componenten uitgevoerd de volgende dag, verontschuldigde zich. Ik geloof dat de enterprise-service op het niveau. We zijn tevreden met de kwaliteit van de gekochte meubels. Aanbevolen.

    VLADIMIR: We hebben meubels gekocht 2 keer in ARTIS 21 en we hopen dat voor de laatste keer 50% van de defecten worden veroorzaakt door auto's geladen met meubels die onder het dak zijn geladen. Op zoek naar lager meubilair begin je geluk te hebben! OVER HOE WERKT UW MEUBILAIR NIET NAAR BENEDEN! De jongens hebben me snel gelost en snel alles getoond de volgende dag dat de verzamelaar arriveerde.HIER HAD HET HUWELIJK BIJNA BIJ ELKE VERPAKKING BEGINNEN. De verzamelaar vertelde me dat de fabriek zich geen zorgen hoeft te maken over het belangrijkste huwelijk, het belangrijkste is om meer te verkopen en de lading echt onder het dak te verwijderen en de auto's lekken. WAT IS DE RELATIE VAN DE FABRIEKSBEHEERDERS OP UW PRODUCTEN EN DOET ZORGVULDIG DE RECLAMATIE AFDELING. t beoordeling is niet de eerste website om mensen te laten weten

    Artis

    3 raad aan om in een bedrijf te werken.

    6 beveel het bedrijf niet aan voor tewerkstelling.

    Office-foto

    Sleep foto's naar dit venster of selecteer bestanden.

    Beoordelingen over Artis

    De voorstander

    Trainers in het trainingscentrum knap.

    Wat kan worden verbeterd:

    Weed af in het midden van het leren. Zonder uitleg. Het is ten minste respectloos voor de tijd die ik aan het bedrijf besteedde, was vriendelijk en dook veel in de informatie over training. Krijg een revers beurt zonder enige uitleg... kleuterschool artis. Zoals ik het begrijp, ben ik niet de enige. Ik hoop dat deze recensie in het oog springt van de manager.

    Verkoopassistent

    Voors: Meubels waarvoor men zich niet schaamt. Bijkeuken met magnetron, koffie en thee. Normale jongens in het trainingscentrum, die echter je hersenen verdampen! Vergis je niet, dit.

    Wat kan worden verbeterd: 1. Houding, houding, houding. Elke week werft een gemiddeld trainingscentrum 10 mensen, bijna iedereen gaat! Hoeveel vacatures zouden er moeten zijn, denk !! Dan beginnen ze gewoon te verdwijnen, goede getalenteerde jongens !! Omdat ze iets anders waarderen !! Wil je geld verdienen, overleef dan eerst. De beestachtige houding van collega's, als in een hoogbeveiligd kamp! Oude mannen willen koste wat kost geld, ze gaan over je hoofd, ze zullen je bedriegen en weggeven !! En de autoriteiten worden aangemoedigd, blijkbaar, en bemoeien zich niet !! Overleef !! Ik heb veel gewerkt waar ik dat deed, maar ik zag zo'n vervolging niet! Geen competente "elite", die van lompen tot rijkdom is !! 2. Vraag onmiddellijk een contract aan. Omdat zelfs de oudjes het niet hebben !! En bij het ontslag blijkt dat je 5/2 12 uur werkt met een salaris van TYPE 20 duizend, je bent in deeltijd. Maar 13% afgetrokken van 20 !! 3. Transfers naar andere salons !! Het is net de finish, net als onder Stalin! In 1c was er zelfs een speciaal gedeelte met vertalingen, ze waren bijna elke dag! Je hebt je daarna in de salon gesetteld !! En binnen een paar maanden bellen ze je en zeggen dat je daar niet meer terug zult komen, morgen werk je op een andere plek en niets dat aan de andere kant van de stad ligt !! Ik vind het niet leuk, schrijf een verklaring! Trouwens, ze vuren op een dag, weet je, ja. En zo constant. Voor dit bedrijf zijn werknemers kanonnenvlees. Ze zullen je psyche en de hele menselijke essentie doorbreken. Ren voordat het te laat is. En heb geen spijt van !!

    verkoper

    Voors: hoge salarissen (hoger dan het marktgemiddelde) Gratis training in verkooptechnieken (training is trouwens cool), dus het is mogelijk met ervaring en zonder te komen.

    Wat kan worden verbeterd: het is beter om niet te laat te zijn. Mag tijdelijk worden overgebracht naar een andere salon

    Detailhandelverkoper

    Voors: De beoordeling van 11 september kan zeker niet waar zijn. Ik werk 7 jaar in het graven en voor de hele tijd! Nooit! stelde sn niet uit. Alleen het uitstel van de uitgiftedata was gedurende 5 dagen in augustus 2018. En wie werkt, hij krijgt zoveel) Het bedrijf heeft 2 keer per jaar geen ziekelijke promotie voor de bestsellers in verschillende categorieën, waarbij geschenken nieuwe iPhones zijn en andere, evenals vakanties niet in Sotsji, en op Tenerife, bijvoorbeeld. En 2 certificeringen zijn bovendien een van de jaargetijden, waarbij de beste reizen naar theaters, musicals, speurtochten en andere geschenken worden gegeven. Als iemand zegt dat het dat niet is, dan werkte hij niet bij Artis))) Wat het team betreft, als je goed werkt, maar het team is onaangenaam voor je, kun je naar een andere salon worden overgeplaatst, daar is nooit een probleem mee geweest. Er kan van alles gebeuren, maar alles is altijd opgelost.

    Wat kan verbeterd worden: alles past, zou niet passen, zou 7 jaar niet werken.

    Maakt niet uit

    Voors: geen goed bedrijf, maar ik ben het niet met je eens dat ze het niet uitstellen, en dat het een cent was om haar vast te houden, en erger nog, we werden gedwongen om 1,5 maand zonder salaris te zitten. ze geven niet om hun geld, ik weet niet hoe en waar, maar ik had een verschrikkelijk team van een paar roddels die zaten en hun eigen regels bepaalden, de baas zal zelfs niets tegen mezelf schrijven, ik dacht dat niemand het ziet, ik heb lang een cheque nodig in dit bedrijf ze doen geen prikopatsya salarisfunctionaris op de witte lijst die op de kaart 16 000 en op basis van de documenten die ze hebben alle decorum en waardig, geen lening, en hoe meer je niet beschikt over een hypotheek te nemen en te helpen, niet voor fiscale doeleinden, zodat ze op te schrijven.

    Wat kan worden verbeterd: verander het team, dan kan iets verbeteren en het zwarte salaris dat mensen verhindert te leven, en dan verrijkt iemand zichzelf ten koste van de werknemers.

    Verkoopassistent

    Voors: Excellent brainwashing :)

    Wat kan worden verbeterd: vals spelen tijdens het interview. Ik raad aan om volledig te lezen en de juiste keuze te maken. In totaal bracht ik anderhalve week door in dit bedrijf, 7 dagen van hen voor training en 8e dag voor het examen. Na het examen zeiden ze telefonisch dat ik niet op hen af ​​kwam (met 9 jaar ervaring in meubels, onafhankelijke ervaring met het openen van meubelsalons als manager en met individueel ondernemerschap in meubels). Op de eerste trainingsdag werd ons gevraagd: "Wat ben jij? Heb je op het internet beoordelingen van het personeel over Artis gelezen? '.. Onze groep zei niets negatiefs, maar ik vond het interview zo leuk dat ik de informatie niet eens wilde controleren (erg naïef, dat spijt me). Deze vraag is gesteld om ons op de juiste manier te "prozombirovat", als iemand bij een bepaalde gelegenheid twijfels had. Dit is het zogenaamde werk met bezwaren, dat je in detail zult leren kennen als je besluit een risico te nemen (onredelijk, naar mijn mening) en getraind te worden. Wat was de misleiding bij het persoonlijk interview met mij: - er werd niet gezegd dat het examen een voldoende was om te werken (het was een examen, geen wekelijkse studie en een proeftijd van drie maanden). Dit wetend, zou ik een ander bedrijf kiezen waarin ik onmiddellijk een ontwerp werd aangeboden; - ondersteuning voor de eerste drie maanden van onderzoek 10.000 / 7.000 / 5.000 wrijven. alleen als na elke maand een examen is behaald. En in de reviews lees ik dat de betaling afneemt van de gedeclareerde, als er een laag verkoopcijfer is. Ik kan het niet bevestigen, maar gezien de eerste misleiding met mij, geloof ik deze informatie. En ga verder naar de finale. Ik nam het examen (een van de trainers) en (het hoofd van de verkoopafdeling, als ik me de positie correct herinnerde). Ik geloof dat het laatste woord voor het hoofd van de afdeling was. Ik zal deze persoon niet beschrijven, zie je op het examen. :) En mijn opmerking: de aanwezigheid van een trainingscentrum op River Station (2,4 km van de metro) zegt dat het bedrijf regelmatig personeelsverloop heeft - bedenk waarom je dat niet ziet Dit wordt u verteld: "Voor professionele training van werknemers." En wees niet naïef, geloof de positieve beoordelingen niet. Ze worden opgesteld door een opleidingscentrum of door medewerkers met een coërcitief leiderschap. Het beste voor jou.

    Verkoopassistent

    Voors: Dus, ik zal je vertellen over de ervaring van tekenen in het gezelschap van Artis. Aanvankelijk was ik geïnteresseerd in de vacature omdat deze op de site was geplaatst als een "ontwerpconsulent", aangezien ik zelf een ontwerper ben in mijn specialiteit en onmiddellijk op deze positie reageerde. Ik ging naar Moskou om naar het kantoor van het bedrijf te komen voor een interview, waarin ze beschreven welk type bedrijf ze aan het doen waren. Alles leek een sprookje, zelfs vreemd, er zijn geen plannen, ze compenseren alles wat ze cool vinden. en ga zo maar door Ging door de trein ging naar Moskou tijd van Obninsk geld uitgegeven aan de weg. Slaagde voor dit examen alsof alles in orde is. Iedereen zei dat je werd aangenomen en een baan kreeg in de salon in jouw stad. Ik vond de baan alleen leuk omdat ik de mogelijkheid had om 3D te tekenen. Sterker nog, ze zetten het constant in, zetten naar verluidt je niet verkopen, ze zullen je ontslaan enzovoort, hoewel ze je allemaal vertelden dat er geen plannen waren en kalm werkten, weet je, het is niet waar. Je zult gedwongen en stom zijn. Het meubilair is mooi, maar het personeel wordt niet als mensen beschouwd. Graaf onder je als mollen. Het resultaat van wat ik mijn hele ziel in het werk heb gestopt en het was allemaal tevergeefs.

    Wat kan worden verbeterd: verwijder van het team upstarts die denken dat ze de navel van de aarde zijn. Lieg niet en vertel de waarheid over het bedrijf.

    verkoper

    Voors: Er staat een portret op de muur bij het trainingscentrum. )))

    Wat kan worden verbeterd: werkte niet was alleen op training. Nou, als je meubels wilt verkopen, maar de hersenen van de koper poederpoeder karakteristiek-eigenschap-voordeel zijn dan goed dat atris. De trainingen gaan een week later, een nieuwe groep studenten komt naar je toe en zo verder tot in het oneindige, op de portal HH op stationair wegen ongeveer 40 vacatures leeg, weegt niet, hoewel de coach zegt dat ze geen omzet hebben en dat de verkopen niet agressief zijn, gedurende deze tijd Psychologen zullen heel hun best doen om liefde te creëren voor Artis, zodat loyaliteit aan het bedrijf de overhand heeft op alle andere zintuigen, omdat blijkbaar dezelfde loyaliteit de belangrijkste motivator voor je werk zal moeten zijn. ti (ik had het gevoel dat ze me in een sekte wilden vastzetten)), omdat over het salaris dat is gespecificeerd in de advertentie van 50000-100000 dat is, 75t.r. gemiddeld is het waarschijnlijk dat er geen gepraat over je handen zal zijn, maar ze zullen je vertellen over het prachtige zakelijke leven dat, als je de bestseller wordt, je zelfs een telefoon kunt krijgen of naar een resort kunt sturen (dat wil zeggen, de mythische kraanvogel in de lucht die je krijgt)). Je zult zeker vijf keer worden verteld dat de verkoop niet agressief is in ons land.) Ik vraag je ook om erop te letten dat je nog voor je ingehuurd wordt gevraagd wordt om een ​​herberg mee te brengen en terug te trekken, waarom zeggen ze niet dat ze waarschijnlijk worden aangeboden om naar een commercieel pensioenfonds te gaan.

    Artis beoordelingen

    In 2001 begon de meubelfabriek Artis-21 Century zijn geschiedenis in Zelenograd. De hoofdactiviteit van het bedrijf is het vervaardigen van een verscheidenheid aan meubels voor thuis. Alle meubels worden geproduceerd op apparatuur die is aangeschaft in Duitsland en Italië, waardoor we producten van hoge kwaliteit kunnen realiseren. In de Russische markt, heeft de fabriek lang geloofwaardigheid onder kopers verworven.

    De belangrijkste strategie van het bedrijf is: een combinatie van het optimale prijsniveau met eersteklas kwaliteit, uitstekende uitstraling en een breed scala aan producten.

    Door te proberen de voorkeuren van de moderne koper te raden, werkt het bedrijf constant aan het verbeteren van het ontwerp van meubels en het vrijgeven van nieuwe modellen. Elk productieproces wordt nauwlettend gevolgd door werknemers van het bedrijf, wat een hoge productprestatie garandeert. Het bedrijf "Artis-21 eeuw" biedt een brede selectie van huishoudelijk meubilair voor slaapkamers, een verscheidenheid aan kasten, gangen, dressoirs en muren.

    De meubelcollectie "Granada" combineert elegantie en eenvoud en onderscheidt zich door zijn functionaliteit en originele uiterlijk. Meubels uit de Granada-serie zijn gemaakt van gelamineerd spaanplaat met MDF-elementen en spiegels. Deze serie past perfect in het interieur van de slaapkamer, woonkamer of kantoor. Het combineert een rijk spectrum aan verschillende koffers, planken en stijlvolle dressoirs. Consumers-serie wordt geleverd in vier kleuren: walnoot-suite, eiken pallada, beuk en wengé.

    Modulair meubilair "Elizabeth" - een verzameling voor de gang. Het is gemaakt in een verscheidenheid aan opties in een klassieke stijl. Het belangrijkste verschil tussen de hallen "Elizabeth" is hun verkoop per element, waardoor de benodigde vierkante meters worden bespaard. Gangen zijn gemaakt van gelamineerd spaanplaat met een combinatie van spiegelelementen en hoogwaardige fittingen. Het kleurenschema is vergelijkbaar met de Granada-serie.

    De woonkamer "Barcelona" is een modulair programma. Het is gemaakt in de ingetogen stijl van minimalisme, die de kamer een moderne uitstraling en verfijning geeft. Meubels uit deze serie zijn ontworpen voor diegenen die comfort en comfort op prijs stellen. Kasten en laden zijn uitgerust met metalen rails van het bedrijf Futura ("Futura") met sluiters. Op verzoek van de koper kunnen sommige items worden aangevuld met de originele achtergrondverlichting. Kast kasten zijn geschilderd in aangename kleuren - wenge / pruim of wengé / bordeaux.

    Op verschillende tentoonstellingen werd de Artis-21 Century-fabriek herhaaldelijk de winnaar in verschillende nominaties. Het bedrijf blijft actief zijn dealernetwerk ontwikkelen en uitbreiden. Tegenwoordig is het een succesvol bedrijf dat zich perfect heeft gevestigd op de meubelmarkt van Rusland en de buurlanden.

    Meer Artikelen Over Ontsteking Van Het Oog