Apostolidi Konstantin Georgievich

Hoofd- Netvlies

Konstantin Georgievich Apostolidi, Moskou: ENT, 3 patiëntenrecensies, vergaderplaatsen, hoogste categorie, 33 jaar dienst, benoeming.

7 beoordelingen
ENT
Enthousiastelingen Highway, 62
Centrum voor endochirurgie en lithotripsie "CELT"

3 beoordelingen
ENT
Enthousiastelingen Highway, 62
Centrum voor endochirurgie en lithotripsie "CELT"

formatie

1986
basisonderwijs
North Ossetian State University vernoemd naar K.L. Khetagurov (medische zaken)

2014
geavanceerde training
Russian National Research Medical University vernoemd naar N.I. Pirogov (otolaryngologie)

Beoordelingen (3)

Ze voerde een operatie uit in de afdeling Konstantin Georgievich. Hoewel ik niet rechtstreeks zijn patiënt was, bekeek hij me bovendien, na de behandelende arts, terwijl hij in het ziekenhuis was over zijn gezondheidstoestand. Voor zover ze zag, behandelt hij alle patiënten op deze manier. Bovendien heeft hij een zeer goede houding tegenover het personeel van zijn afdeling, artsen, verpleegkundigen en schoonmakers.

Deze dokter heeft mijn oor met succes geopereerd. Het probleem was ernstig en alleen chirurgie was nodig, geen andere behandeling. ENT in de kliniek raadde me aan contact op te nemen met de KNO-chirurg Apostolidis. Bij onze eerste ontmoeting sprak ik met de dokter over mijn probleem, hij bevestigde de noodzaak van chirurgische interventie. Uit deze communicatie was ik niet blij, op zijn zachts gezegd. De dokter is vrij scherp en probeert zelfs niet behulpzaam te zijn. Informatie van hem moest letterlijk terugtrekken! Aan de andere kant, hij werkte perfect! Waar ben ik dankbaar voor. En een uitstekende beoordeling is voor professionaliteit, maar niet voor het vermogen om met de patiënt te communiceren.

Ik ging naar een consult met Apostolidis Konstantin Georgievich. Houding tegenover mensen laat veel te wensen over. Brutaliteit, ontving geen gepaste raadpleging, hoewel 3.800 p.

Apostolidi Konstantin Georgievich

Afdelingshoofd, doctor in de medische wetenschappen, universitair hoofddocent, doctor in de hoogste categorie, overeenkomstig lid van de Russische Academie voor Natuurwetenschappen.

Behandelt ziekten

Apostolidy Konstantin Georgievich - KNO-arts, bedrijfsarts, doctor in de geneeskunde, hoofd van de afdeling otolaryngologie van het nationaal medisch en chirurgisch centrum. NI Pirogov.

Lopend onderzoek

Voert allerlei soorten diagnostische procedures uit in de otorolaryngologie. Voert video-endoscopie, otoscopie, rhinoscopie, laryngoscopie uit. Voert minimaal invasieve diagnostische bewerkingen uit. Interpreteert laboratoriumtestresultaten.

Professionele activiteiten

Betrokken bij conservatieve en chirurgische behandeling van pathologieën van de bovenste luchtwegen. Voert reconstructieve chirurgie, implantatie, chirurgische correctie van gehoor, adenotomie, tonsillectomie, corrigeert de positie van het septum, resecteert hemangiomen tijdens terugkerende neusbloedingen.

accreditatie

In 1986 studeerde Apostolidis Konstantin Georgievich af aan SOGMA, waarna hij de residentie overnam. Hij voltooide postuniversitaire en doctorale studies, het voltooien van de laatste in 1998.

Lidmaatschap van de Gemeenschap

Wetenschappelijke activiteiten

Auteur van meer dan 15 wetenschappelijke artikelen over chirurgische en endoscopische interventies in de KNO-organen.

Konstantin G. Apostolidi, KNO-arts

Corresponderend lid van de Russische Academie van Wetenschappen, doctor in de geneeskunde, KNO-arts van de hoogste categorie, hoofd van het departement

Konstantin Georgievich Apostolidi is momenteel hoofd van de afdeling Otorinolaryngologie van het National Medical-Surgical Center vernoemd naar Nikolai Ivanovich Pirogov. Konstantin Georgievich is de auteur van meer dan 15 uitgebreide werken over therapeutische endoscopische en chirurgische ingrepen op het gebied van otorhinolaryngologie. Konstantin Georgievich is een overeenkomstig lid van de Russische Academie van Wetenschappen.

Konstantin G. Apostolidi

Konstantin Georgievich is eigenaar van de techniek van het uitvoeren van alle procedures in de keel-, neus- en oorheelkunde. Dus, Konstantin Georgievich voert otoscopie, laryngoscopie, rhinoscopie uit. Interpreteert vrij de resultaten van alle laboratoriumtests.

Konstantin Georgievich Apostolidi voert zowel chirurgische als conservatieve behandeling uit van pathologen van KNO-organen. Konstantin Georgievich voert met succes reconstructieve operaties uit, voert tonsillectomie uit, adenotomie, verwijdert hemangiomen, corrigeert de positie van het neustussenschot. Ze heeft uitgebreide ervaring met de chirurgische correctie van gehoorverlies.

Konstantin Georgievich Apostolidi begon in 1980 met studeren aan de Faculteit Geneeskunde van de Noord-Ossetische Academie voor Staatsmedicijnen. De training vond plaats op de medische faculteit. In 1986 voltooide hij met succes zijn studie aan de North Ossetian State Medical Academy. In hetzelfde jaar begon hij met een klinische stage in de specialistische keel- en longtumologie. In 1988 voltooide hij met succes een klinische stage bij de afdeling Otorinolaryngologie van de North Ossetian State Medical Academy. Daarna vervolgde hij zijn studie in de graduate school. In 1991 voltooide hij zijn postuniversitaire studies met succes.

In 1998 verdedigde hij met succes zijn proefschrift voor de graad van doctor in de medische wetenschappen. Het onderwerp van het proefschrift was gewijd aan een vergelijkende beoordeling van de methoden van endoscopische rhinosurgery en methoden voor klassieke rhinosurgery.

Nationaal medisch en chirurgisch centrum. NI Pirogov

Adres: Moskou, st. Lagere meidag, 70
Hoofdarts: Kuznetsov Alexey Nikolaevich
Website: pirogov-center.ru

artsen:

reviews:

Hartelijk dank aan de geweldige, getalenteerde chirurg Mazaeva Bogdana Alexandrovna voor de operatie om de lopende granulomen in het buccale gebied te verwijderen. Deskundigen van de zeer geprezen TsNISCHLH hebben het niet aangenomen. De operatie werd uitgevoerd onder lokale anesthesie, dus ik kan het hoge niveau van bekwaamheid van de dokter niet alleen beoordelen op basis van de resultaten. Speciale dank aan de assistent-chirurg Pliev Tamerlan Akhsharovich en zijn plaatsvervanger. Hoofd van de afdeling van de CLH, Sergey Alexandrovich Epifanov aan de NMHC vernoemd naar N.I. Pirogov

Er zijn geen woorden en maatregelen van dankbaarheid aan het hele team van de afdeling neurochirurgie nummer 2! Die mensen weer tot leven brengen zonder pijn en hoop voor de toekomst. Ik liep 3 jaar lang in een korset, met een wilde rugpijn. Benen gehoorzaamden niet, zelfs liegen kon zijn kant niet omdraaien. 24. 11. 15 De tovenaar-chirurg Lebedev Valery Borisovich heeft me mijn leven teruggegeven. Bevestig mijn ruggengraat met een overlay en 10 schroeven. Ik ga nu zonder korset, 100-120 meter per dag. Zonder krukken en stokken, maar voorlopig doen de benen pijn, omdat de spieren zwak zijn. Bijna een jaar heb ik niet meer dan 6 meter gelopen en toen met een stok en pijn. Heel erg bedankt, Valery Borisovich, omdat veel neurochirurgen, gezien mijn 77 jaar, kleine handicap, hypertensie en vele andere ziektes, zeiden dat ik zo'n operatie niet aankon en dat niemand het zou doen. Valery Borisovich je hebt het geweldig gedaan !! Nogmaals bedankt, buigen voor je riem en dank je enorm. Bibichev Boris Petrovich. Tver. 8 960 717 09 83

Veel dank aan Viktor G. Gudymovich, dit is een man die een echt wonder in ons leven uitvoerde !! Heeft de werking van onze vader, 73 jaar oud, op zich genomen en niet alleen op het hoogste niveau geopereerd (op 3 september 2015 heeft hij een operatie uitgevoerd om de aortaklep te vervangen en twee shunts te installeren), maar hij benaderde onze situatie zo individueel dat hij de postoperatieve behandeling letterlijk dagelijks aanpaste. Viktor Grigorievich op het voorbereidend overleg vertelde ons eerlijk gezegd over de complexiteit van de situatie, dat dit een echte test is, niet alleen voor de patiënt, maar voor het hele gezin. Natuurlijk hebben we ons mentaal voorbereid, maar hoe moeilijk het was om alleen te begrijpen wanneer we onszelf in deze situatie bevonden. En als het niet voor Viktor Grigorievich was, zijn professionaliteit, zijn persoonlijke deelname aan elk (ondanks de verschrikkelijke tewerkstelling), attentheid (Victor Grigorievich kwam naar de afdeling, bekeek de patiënt, ging op een stoel zitten en dacht, hier en nu besliste hij wat gedaan moest worden), niet Ik weet wat deze operatie voor ons zou hebben gekeerd. Maar het werd gemaakt op basis van vitale tekenen, de enige kans om het leven te verlengen. Victor G., elke keer dat we gaan wandelen, een maaltijd bereiden of gewone dingen doen, waarderen we ze heel anders, denken met dankbaarheid aan jou, over je gouden handen!

Mijn zoon werd opgenomen met het vermoeden van acute lymfoblastische leukemie bij de NMHC im. Pirogov Dep. hematologie in december 2013. Ik merk op dat er geen uiterlijke tekenen van de ziekte waren. Op het geplande medische onderzoek bleek veranderingen in het totaal. bloedonderzoek. Interne organen waren normaal. In het beenmerg 84% van de ontploffing. Na 1 jaar, 3 maanden, werden we naar huis gestuurd om te sterven. Gedurende deze tijd was het alleen: de schoten werden gemaakt om de zoon naar de plaats van de kamergenoot, de medicijnen werden niet ingenomen, de scheikunde cursus werd uitgesteld, omdat het quotum niet klaar was. Op de vraag: "Vertel mij, waar en van wie kunnen we over de behandeling overleggen?" We werden beantwoord door de behandelend arts Smirnova E. G.: "Je weet niet waar je heen wilt." Toen we de laatste kwijting naar de Duitse klinieken stuurden met het verzoek om Behandeling, we hebben verschillende klinieken, twee blunders die in de behandeling zijn vastgelegd. Oordeel zelf over de professionaliteit van de arts Smirnova E. G. en het hoofd van de afdeling Melnichenko V. Ya. GELOOF NIET AAN ONZE HEMATOLOGEN. Hoewel ze beweren te worden behandeld volgens Europese en Amerikaanse protocollen, is de benadering van de ziekte en de patiënt anders. Hoe de patiënt in de loop van de chemotherapie zijn verdere behandeling moet behandelen. De zoon zei dat hij geen TCM van de donor wou doen en stemde niet in met hem. WAAROM de behandelende arts, hoofd. de afdeling heeft niet overtuigd dat in dit geval dit de ENIGE KANS is om een ​​dodelijke ziekte te verslaan? Tenminste, verzeker en vond een donor op tijd.

Mijn zoon werd opgenomen met het vermoeden van acute lymfoblastische leukemie bij de NMHC im. Pirogov Dep. hematologie in december 2013. Ik merk op dat er geen uiterlijke tekenen van de ziekte waren. Op het geplande medische onderzoek bleek veranderingen in het totaal. bloedonderzoek. Interne organen waren normaal. In het beenmerg 84% van de ontploffing. Na 1 jaar, 3 maanden, werden we naar huis gestuurd om te sterven. Gedurende deze tijd was het alleen: de schoten werden gemaakt om de zoon naar de plaats van de kamergenoot, de medicijnen werden niet ingenomen, de scheikunde cursus werd uitgesteld, omdat het quotum niet klaar was. Op de vraag: "Vertel mij, waar en van wie kunnen we over de behandeling overleggen?" We werden beantwoord door de behandelend arts Smirnova E. G.: "Je weet niet waar je heen wilt." Toen we de laatste kwijting naar de Duitse klinieken stuurden met het verzoek om Behandeling, we hebben verschillende klinieken, twee blunders die in de behandeling zijn vastgelegd. Oordeel zelf over de professionaliteit van de arts Smirnova E. G. en het hoofd van de afdeling Melnichenko V. Ya. GELOOF NIET AAN ONZE HEMATOLOGEN. Hoewel ze beweren te worden behandeld volgens Europese en Amerikaanse protocollen, is de benadering van de ziekte en de patiënt anders. Hoe de patiënt in de loop van de chemotherapie zijn verdere behandeling moet behandelen. De zoon zei dat hij geen TCM van de donor wou doen en stemde niet in met hem. Waarom de behandelende arts, hoofd. de afdeling overtuigde niet dat in ZIJN GEVAL het de ENIGE KANS is om een ​​dodelijke ziekte te verslaan. Tenminste, verzeker en vond een donor op tijd.

Ik zou oprecht Konstantin Georgievich Apostolidi, een zeer bekwame meester van zijn werk, willen bedanken, en tegelijkertijd is hij helemaal niet arrogant en zeer onverschillig tegenover zijn patiënten. Ondanks werk en dagelijkse zorgen, vindt de arts de gelegenheid om de nodige aandacht te schenken en respect te tonen voor mensen die naar hem toe komen voor hulp (een beetje, maar op dit moment is het een indicatie: bij de receptie merkte ik dat geen van de nieuwkomers, zelfs niet vergezeld door medisch personeel, niet prolazil uit de bocht), en kracht om oprecht, en niet formeel aan te moedigen, als voorbereiding op behandeling, en herstellen van een operatie. Praat met de arts en kijk naar zijn werk (of voel de voortgang en resultaten voor jezelf) en, naast de medische kunst, zul je in staat zijn om de echte menselijkheid, empathie en verlangen te zien om mensen te helpen. Heel erg bedankt, Konstantin Georgievich, voor de perfect uitgevoerde operatie, de daaropvolgende attente houding en de positieve vitale houding die van u is ontvangen. (Elke dag na de operatie, na het onderzoeken en tevreden zijn met hem, keek de dokter me verwachtingsvol aan en stak zijn handen op zijn onnavolgbare manier op en vroeg: "Wel, nou, hoe ?!" Nu kan ik antwoorden dat vier maanden na de operatie, ik heb nooit ademde goed en vrij - zelfs als ik het erg koud had). Ik wil ook de verantwoordelijke en attente houding van de anesthesist Ivan Gennadievich Dyadichenko opmerken, die na de operatie elke dag kwam en mijn toestand bewaakte. Ik dank de president, de leiding en alle medewerkers van de NMHC voor de welwillende sfeer, het gezellige, goed verzorgde grondgebied van het centrum, de inspanningen om de prachtige orthodoxe kerk van St. Nicholas the Wonderworker op het grondgebied van het complex te creëren en te onderhouden. Moge God u alle gezondheid, kracht en succes geven in uw nobele zaak. Vrede, geluk en welvaart voor jou en je dierbaren! Met vriendelijke groeten, Alexander Y. Gorozhankin

Ik wil mijn diepe dank betuigen aan de afdeling Otolaryngologie van het onderzoeksinstituut. Pirogov, vooral het hoofd van de afdeling, Konstantin Georgievich Apostolidi, evenals de hoogste categorie arts Oleg Alexandrovich Golubovsky van zichzelf en van mijn zus. Een paar jaar geleden had ik een operatie (tonsillectomie) in de afdeling, en dit jaar werd dezelfde operatie uitgevoerd op mijn zus. Ik wil de aandacht vestigen op het feit dat de operaties snel en pijnloos werden uitgevoerd, en dat de genezing probleemloos plaatsvond en we nu een heel ander leven leiden - geen temperatuur, geen pijnlijke angina. Maar ik was vooral onder de indruk van de vriendelijke sfeer op de afdeling, ondanks de werkdruk van al het personeel. Zorgen voor patiënten op het hoogste niveau, is niet altijd het geval in privéklinieken! Ook vinden Konstantin Georgievich en Oleg Aleksandrovich een individuele benadering voor iedereen die om hulp is gekomen. Artsen verliezen geen enkel detail uit het oog, ze zijn altijd vriendelijk en aandachtig voor elke patiënt, ze kunnen iedereen ondersteunen en vrolijken - dit is geweldig! Lieve onze artsen, ga zo door, we wensen je veel succes, voorspoed en dankbare patiënten! Met vriendelijke groet, Sisters Zykiny.

De dokter heeft de operatie aan beide benen uitgevoerd. Node aders werden niet volledig verwijderd. De ernst en pijn in het rechterbeen bleven op hetzelfde niveau. Na de operatie was het niet mogelijk om een ​​nieuwe echografie te krijgen, hoewel deze bij de prijs was inbegrepen. Zorg voor je zenuwen en gezondheid. Er zijn veel uitstekende chirurgen in het centrum, voor wie Yashkin niet van toepassing is.

Ik woon in Moskou aa propissan in Podolsk. in Podolsk gaven ze aanwijzingen voor schildklierbiopsie. kwam naar het centrum met alle dokken. Het bleek dat ik een politiek in Moskou had waarvoor ze me niet wilden accepteren. zei me om het beleid over de regio Moskou opnieuw te doen. dan zal ik het opnieuw moeten doen in Moskou. complete onzin. Ik denk dat als je een beleid hebt, het handelt op het grondgebied van heel Rusland. maar de NMHC Pirogov zoals een ander land. erg verontwaardigd over dit. Ik ben 2 groepen uitgeschakeld. niet-werkende gepensioneerde. en zou daar verschillende keren heen moeten gaan alleen al omwille van de chtoli-rit. alles.

Gefeliciteerd met je professionele vakantie en hartelijk dank aan Gerashchenko Alexander Vitalyevich, hartchirurg, A. Gvozdov, hoofd van de afdeling cardiologie, Malinkova T.Yu. en M. Shumilina, huisartsen en alle medewerkers van de afdeling cardiologie voor hoge professionaliteit en warme, onzelfzuchtige zorg voor patiënten. We wensen je een goede gezondheid, veel geluk, vooruitgang op de carrièreladder en veel sterkte voor je nobele werk! 21. 06. 2015 Lyakh O. Ye., Brukhno M. D. Bryansk

Larissa. 07. 03. 15. Op 3 maart was ik bij een receptie bij de fleboloog Fomichev Dmitry Olegovich. Ik was voor het eerst in dit centrum. Toen ik daar aankwam (en ik werd aanbevolen door zowel het centrum als de vrienden van mijn dokter), was de eerste indruk goed. Aan de receptie, rustig, zonder wachtrij, beleefd. Maar toen ik naar de 6e verdieping ging, begonnen mijn teleurstellingen. Niet alleen was deze vooraanstaande dokter te laat voor een receptie gedurende 20 minuten (ik had tijd voor 08-20 uur), hij verontschuldigde zich niet en accepteerde me met een ontstemde uitdrukking op zijn gezicht. Wat was mijn verbazing toen hij me een oordeel gaf dat, nou ja, wat ben je tante hier bij alle priperlas. Ik heb spataders vanaf jonge leeftijd (ik ben 53 jaar oud), had operatie-venoctomie van de grote vena saphena aan het linkerbeen, spataderen op het rechterbeen en in de zomer van 2014 ontstond er een bloedstolsel, de benen zwellen sterk en nog veel meer. Dus deze gewaardeerde dokter zei dat ik niets verschrikkelijks heb en dat ik geen operatie nodig heb. Hij zei dat de reden anders is. En de hele tijd met een grijns, zeggen ze, je ging van hier. Ik verwachtte niet zo'n ontvangst voor mijn eigen geld. Ik weet het niet, misschien is hij een goede specialist, maar hij slaagde erin bij mij te komen, op zijn zachtst gezegd, grof. En wat doen we met ouderen, maar ook niet met oude mensen? Ik ga niet meer naar dit centrum.

Ustinova Irina Viktorovna

In januari-april 2013 lag ik in dit centrum, de operatie was AKSH. Artsen zijn uitstekende professionals, het medisch personeel is zeer attent en zorgzaam. Het was mogelijk om de verpleegster dag en nacht te bellen, altijd kwam en hielp. Het is vooral belangrijk dat dit centrum multifunctioneel is. Ik had hulp nodig van cardiologen, longarts en fleboloog. En ik heb het op tijd gekregen. Kamers zijn licht, groot, douche en toilet in elke kamer. (Ik schrijf over de afdeling hartchirurgie). Het eten is goed, schoon en opgeruimd op het hoogste niveau. Ik spreek mijn grote dank uit aan de behandelend arts Kuboenko Alexander Sergeevich, cardio-chirurgen Popov Leonid Valentinovich, Gudymovich Viktor Grigorievich, anesthesist Grigorian Bengur Grigorievich, cardioloog Ivanov Denis Sergeevich. Dit zijn allemaal artsen van God, ze redden mensenlevens. Ik wil Gudymovich Viktor Grigorievich apart bedanken. Ondanks zijn aanhoudende baan, toen mijn familieleden riepen, zette hij dingen uit, door het hele centrum (naar een ander gebouw) kwam naar mij op de intensive care, nam me bij de hand en vertelde me: Irina Viktorovna, je geliefden - man, zoon - bel, ze herinneren over jou en je zorgen om je maken, vastmaken. Mijn geest was saai, maar ik begreep zijn woorden. Ik kon niet praten, maar in mijn hart was er een verlangen om te overleven. Toen verzekerde Victor G. geliefden, ons hoop op een goed resultaat. Ik wil ook schrijven over de afdeling Anesthesiology and Resuscitation No. 2. VELE DANK AAN ALLE MEDEWERKERS! Ik lag daar bijna een maand - ziek, hulpeloos, met een hulpmiddel om de adem in de keel te ondersteunen. En al het personeel toonde zorg en geduld. Het hoofd van de afdeling, Gusarov Vitaly Gennadyevich kwam ELKE dag naar me toe, bewaakte mijn toestand, ondersteunde mij moreel. Verpleegkundigen en verpleegkundigen kwamen naar voren bij de eerste oproep. De junior medische staf had veel zorgen met me - om te eten, te drinken, en om de eend te voeden en schoon te maken, en me te wassen. Het was niet gemakkelijk, want ik was verbonden met de apparatuur, alles met draden erin. Ik ben nooit geweigerd in mijn verzoeken. Ondanks het feit dat veel patiënten ontoereikend waren (vanwege hun aandoening) en gewoon erg zwaar, was er voor iedereen een goede verzorging en behandeling. Speciale dank aan de reanimatiearts Shilkin Dmitry Nikolayevich. Elke dag was hij in de buurt van, behandeld, ondersteund, gecontroleerd mijn toestand. Toen er moeilijke examens waren, hield ik zijn hand vast (het leek me dat het gemakkelijker zou zijn). Het is heel moeilijk om in woorden te beschrijven hoeveel goed ik zag en voelde van elke reanimatieambtenaar. Nu, een jaar na zo'n ernstige operatie, voel ik me getolereerd. Ik herinner me artsen met dankbaarheid. Ik adviseer mijn kennissen of zij een behandeling van hoge kwaliteit willen aanvragen voor dit centrum.

De jonge arts maakte RFO meer dan 6 maanden geleden op beide benen, hij is tevreden met het resultaat. Met dankbaarheid, Vladimir (Norilsk).

Gewoon een prachtige, moderne instelling, die nauwelijks een ziekenhuis kan worden genoemd. Als ze in Rusland zeggen dat ze in het ziekenhuis waren, betekende dat dat ze feitelijk uitgehongerd waren, in een kleine grijze kamer en donkere gangen waren met altijd in een slecht humeurpersoneel. Onmiddellijk lijkt het meer en meer op een sanatorium, waar je vriendelijk lacht, geïnteresseerd bent in hoe je je voelt. Koks koken een verscheidenheid en goed, en niet alleen om zich te ontdoen. De kamers zelf bevelen respect, ze zijn voorzien van ramen met dubbele beglazing, althans op de afdeling urologie zeker. Er is een kledingkast waar dingen rustig kunnen worden opgevouwen, en er is ook een tv, de kanalen gaan goed, dus als de buren in de wijk het niet leuk vonden, kun je alleen maar naar het scherm staren en afgeleid worden.

een jonge, onervaren arts. de operatie was niet succesvol. Ik martelde een been ongeveer een uur en deed niets. de tweede is ongelukkig. niet werkende ader bleef op hetzelfde niveau.

Polikliniek leuk gevonden. Het centrum is groot, ik dacht dat ik daar een hele tijd zou blijven hangen, anderhalve maand in een wachtrij, de endocrinoloog had het verrassend genoeg in een paar weken. Uitstekend naar mijn mening. Ik kreeg toen net een baan, ik was bang dat ik om vrije tijd moest vragen, nog geen dag, maar ik werd om 20.00 uur opgenomen, dus ik ben er zelfs in geslaagd om naar huis te rennen. De receptie is niet onbeleefd, alles netjes, zelfs gratis schoenovertrekken waren beschikbaar. Trouwens, er zijn niet zoveel mensen, geen vloeken in de rij, het was zelfs mogelijk om water te drinken. De dokter is beleefd en kalm, hij sleepte de tijd niet in, hij vulde snel de papieren. En geen betaalde diensten! Gewoon een aangename verrassing.

Een paar jaar geleden lag ik op de gynaecologische afdeling van dit ziekenhuis. Wat de dokters betreft, ik kan niets slechts zeggen. Normale houding, zonder getoeter en met een slecht humeur, allemaal cultureel gezien. Het gebouw is niet slecht, schoon, netjes, ik zag geen enkele gruwel, op een fatsoenlijk niveau. Ik hield niet van het eten. Het is duidelijk dat er vandaag geen behoefte is aan iets speciaals, maar je kunt ook goed koken met eenvoudige producten. En hier is het natuurlijk allemaal hetzelfde voor het cateringpersoneel, hoe zullen toekomstige en jonge moeders eten. Ze gaven vaak koude gerechten, onvoldoende verhitte groenten en worstjes waren vaak niet van de beste kwaliteit.

Adviseer een kliniek in Moskou voor endoscopie

Goede middag Beste KNO-artsen, geef een goede kliniek in Moskou door waar endoscopische operaties worden uitgevoerd om poliepen te verwijderen. Ik zal nu in de kliniek van Sechenov overleggen met professor Lopatin. Maar kan iemand anders adviseren?

Kosten zijn niet belangrijk; het belangrijkste is goede anesthesie, apparatuur en, natuurlijk, een chirurg.

Gelieve te adviseren ook dat u in plaats van tampons kunt gebruiken? (het lijkt erop dat er een gel op Stamberger staat). Wat kan er in het algemeen worden gedaan om de operatie en de postoperatieve periode zo gemakkelijk mogelijk te maken?

De diagnose is polypous pansinusitis. Theoretisch gezien door een schending van het hormonale evenwicht. Er kan een schending zijn van de uitwisseling van arhadonovoy (misschien verkeerd geschreven) zuur in het lichaam. Geen allergieën. Er was bronchiale astma in maart (gelijktijdig met verstopte neus). Astma maakt zich geen zorgen (is voor Buteyko geslaagd). Er is geen allergie voor aspirine, maar mijn zus heeft er een.

Kan astma verergeren na een operatie?

De neus ademt normaal, maar er is constante pus en legt de oren, nu gebruik ik Nasonex tijdelijk. Er is geen smaak en geur. Soms doen de sinussen pijn - ik maak een koekoek en ga voorbij. Aanvankelijk deden ze de lekke banden - het effect voor een week, vervolgens de derde of vierde arts bestelde een CT-scan. Voordien was er een röntgenfoto gemaakt en was er niets anders te zien dan sinusitis.

Ik ben 29 jaar oud. Tot 28, ze had nooit een neus. Ik smeek u om een ​​professionele kliniek en een chirurg te adviseren. Heel erg bedankt, Lyudmila.

Voorzichtig "Eola" = "Averbukh"! Lees hier meer:

Dus schreef "Eola" ook in zijn antwoord op "Sevoran" en zelfs over veel dingen die er niet per definitie zouden kunnen zijn !, omdat ik me eenvoudigweg niet kan voorstellen hoe groot die smeergeld moet zijn, wat het ook is (en elke GKB) leek het, niet door beloften of toevoegingen, maar op een echt systeemniveau !, omdat, bijvoorbeeld, in Sechenov, tot nu toe, er niet iets is dat "Sevoraran" maar "Propofol" tekortschiet in het ENT-departement als er zelfs een directeur is. ENT-kliniek onder de "Lokale anesthesie" werkt. excuseer dan de middelmatige "Nano-Laura" om af te breken "van. ezel." Wel, u begrijpt het.

P.S.: En wat is het meest verrassend over alle PR-eenheden die aanwezig zijn in de tak van sommige PR-besprekingen met 10 berichten op het forum!
Ter vergelijking: ik heb veel meer dan 2000 opmerkingen en geen enkel advies van de kliniek of de chirurg! Hoewel ik al meer dan 5 jaar lid ben van dit ENT-forum! En ik weet zeker meer dan "Eola" of "smaug"!
.

Ik wilde alleen verduidelijken wat "Gaza" betekende, en niet "Hedendaagse Algemene Verdoving" ("Algemene Anesthesie") in het algemeen! Want "Hedendaagse Algemene Verdoving" kan ook intraveneus zijn (van overal verkrijgbaar in Rusland: Propofol (500 r) Box, etc. Duitsland) + Alfa-Fentanyl (een beetje duurder), maar met verplichte ventilatie en andere "computerbesturing doseerapparatuur"!

En daarvoor is het niet nodig om naar de VS of DE te vliegen, alles kan in Moskou gebeuren! Het is gewoon niet zo eenvoudig in mijn thuisland.

P.S.: Sevoran = Gas!
Lachgas en halothaan ellendig Gazasteentje!
Isofluraangas is beter, en dergelijke geïnhaleerde anesthetica als desfluraan en hoe meer sevofluraan je nooit zo gemakkelijk zult krijgen, omdat hun prijs enorm is, en bijvoorbeeld in de arme landen van het GOS, je zult ze zelfs nergens vinden, ze kopen ze gewoon niet!

Als dat zo is, dan is Sevofluran het beste gas in Moskou en soms ook! Maar zoals al gezegd:

En "Sevofluran" is zo eenvoudig nooit geven !, en als het zover komt, dan is het noodzakelijk dat u de kruiwagen serieus kapot maakt met een slimme verzekering. om het gratis te krijgen.

PS: "Sevoran" van de westerse productie wordt "Sevoflurane" genoemd! 250 ml = 350 EUR! + Absorbent prijs (als u vers wilt niet B. / W. maar het is erg duur) en zuurstof! En dit is niet de kosten van de waardevermindering van zeldzame en dure low-flow-, test- en meetapparatuur!
.

Dat klopt! Propofol + Fentanyl + luchtventilatie is de wereldstandaard voor algemene anesthesie in de keel-, neus- en oorheelkunde. Gassen in de lora gebruiken niet.

Sevofluraan wordt overal in ons ziekenhuis veel gebruikt. We past het altijd toe op elke operatie in Laura, maar toen hebben we erop aangedrongen en verwijderd.

Lid van de American Academy of Otolaryngology - hoofd-hals-chirurgie

Ik wil graag een typografische fout corrigeren (in de plaats van F. - Rem. En Alf.), Maar ik besefte dat het voor Rusland nog steeds mogelijk is om te radicale medische opvattingen te hebben. maar voor nu zou het goed zijn als het zou worden gegeven. zonder "priponov".

Nou, het is te radicaal gezegd. Meer correct, "Sevofluran" werd overgebracht naar de categorie "onder speciale indicaties" (bijvoorbeeld Lor-Operation bij zwangere vrouwen in een late periode), en om een ​​bijzonder diepe anesthesie te behouden bij speciale gelegenheden op traumatische momenten bij Lor-chirurgie, natuurlijk over uw operatie Patiënten - wat zeer zeldzaam is. voor de meeste werkoppervlakken van endoscopische instrumenten zijn ze maar heel klein met REAL ENT Surgeons!

En ik zou willen opmerken dat alleen ETA haar ("Ksenia") kliniek het zich kan veroorloven Sevoflurane-rivier te storten (want het verdampt in de verdamper en daarvoor is het vloeibaar, wel, je begrijpt wat ik bedoel.).

En dit is precies het zeldzame geval toen de KNO-afdeling het "medicijn" bijna helemaal uit de KNO-praktijk verwijderde, of liever de "hele methode van anesthesie", niet om economische redenen, maar om logische redenen, vertrouwend op Best-World ervaring, en allereerst met standpunt van het verminderen van de risico's van operaties. hoewel ik over dit onderwerp een proefschrift kon schrijven!

En het is niet nodig voor patiënten om te denken dat Propofol alles is wat nodig is voor algemene anesthesie, in werkelijkheid is CORRECT hardwaregebruik moeilijk en high-tech! Sommige sensoren en dispensers zijn iets waard!

Zonder de juiste apparatuur, met het oog, is het werken met Propofol stom, omdat bijvoorbeeld Michael Jackson werd gedood door de arts met propofol, niet omdat de arts een dwaas was, maar omdat hij met Propofol zonder apparatuur bij hem werkte! En dergelijke games "on-the-eye" eindigen vaak erg slecht! En in de operatiekamer bij de kliniek sterft u waarschijnlijk niet, maar de dosis-voor-oog-dosering voor elke operatie zal bijwerkingen toevoegen aan u, zowel tijdens de operatie als in de postoperatieve periode! Hoewel nu, wanneer u het volledige scala aan moderne medicijnen gebruikt het is lang een zeldzaamheid geweest, zelfs in mijn geboorteland! En zelfs als dat zo is, dan als het pech is, dan Michael Jackson in "The Best World"! Van het lot, want nergens, ga niet! Allen bewegen zich rond Michael, maar hebben hier geen geluk! Nou, is dat niet het lot? Maar in ieder geval, vertrouw op God en doe het zelf niet!
.

Zijn er betaalde klinieken in Moskou of Sint-Petersburg met goede KNO-chirurgen, is het mogelijk om operaties uit te voeren voor het verwijderen van poliepen in overeenstemming met internationale normen?
Geef het adres of op zijn minst de namen / naam van de clinics pliz.

Je kunt het in een persoonlijk.
Bedankt.

Het hangt ervan af wat je bedoelt met het betaalde woord! Voor geld betekent dit niet dat er in uw leeftijd niet genoeg dwaze boeven zijn!

Het is mogelijk en voorwaardelijk en kosteloos om zo'n operatie uit te voeren, de hele vraag is waar je Serveer en Werk, nou, wat is je sociale pakket, want zelfs de meest achtergestelden in mijn eigen land kunnen volgens de wet absoluut alles gratis krijgen!

Kijkend naar de Russische wetgeving, lijkt het erop dat de meest behoeftigen in Rusland afgevaardigden zijn en het kabinet van ministers met de presidentiële administratie, als je kijkt naar het aantal uitkeringen waarop ze recht hebben (slechts een enorm bedrag + natuurlijk de klinieken van het kantoor van de president, inclusief het Centraal Klinisch Ziekenhuis)!

Wat betreft waar, wie en hoe, dan moet hij niet ver na het antwoord gaan, wie heeft het allemaal voor zijn neus, want tijdens de behandeling moet je je laten leiden door het principe - en wat ben ik geen man ?! Wees geen vee en verslind niet alleen wat we vanaf de top naar je toe gooien, volgens het residuele principe!

En als iets niet duidelijk is, kijk dan niet alleen hier, maar hier schreef ik over poliepen daar:

Bovendien, "Patiënten", inclusief degenen die mij nu in persoonlijke berichten "HappyBee", "ewa4ka", "ilya1" schreven, met een verzoek om informatie te geven over de kliniek die ik aanbeveel en Laura, maar ik heb al vele malen geschreven over Dit forum, dat ik dergelijke informatie niet verspreid, omdat ik niet de minste morele verantwoordelijkheid voor iemand wil dragen, ook niet voor de Lor-Chirurgen, omdat ik niet weet wat je geschikt is voor mij! zo vaak stapte op de bekende "rake" - lopen op laag uitgeruste Lo "Winnen, soms iets beters onder zijn neus hebben, maar koppig dit feit negeren! En bovendien, maandenlang, en zichzelf vermoeien met nutteloze en gevaarlijke zelfmedicatie voor jaren en jaren, alleen maar complicaties verdienen, met goede reden, omdat een tand wordt lang niet behandeld DOOR EEN MODERNE - dan zal de zieke tand uit elkaar vallen, ook vanwege onvoldoende achterwaartse pseudo-behandeling)!

De kwestie van de adequaatheid van de patiënten in Rusland is zeer acuut, omdat de cultuur en ethiek van de behandeling niet aan hen worden meegedeeld, er was niemand om in te prenten! In de "scoop", hoeveel mensen zouden zich als mensen kunnen voelen? En nu is de adequaatheid echt toegenomen, toen de patiënt echt een keuze had, en ik vroeg me af of het paar van jouw keuze gewoon "Lor-Stub" was, vooral wanneer deze stomp van jouw "honger" Genezing "voldoet niet alleen maandenlang, maar ook jarenlang, intimiderend en intimiderend, in alle opzichten!

En ik zou je zeker geven wat je van me vraagt, namelijk, meestal de Clinic met de garantie van succes, en Super-Laura! Maar het is belangrijk om te begrijpen dat noch Lore noch enige kliniek in Rusland universeel is bijvoorbeeld, sommige KNO-afdelingen maken oren, andere oncologie, derde neuzen, en binnen deze afdelingen zijn er ook artsen die zich meer op de een dan de ander specialiseren, en dit is net als in alle spellen van KNO-karakters, alle verschillende vaardigheden worden op verschillende manieren gepompt, en in verschillende mate! En om alle vaardigheden van een Lor-Karakter volledig te pompen, is eenvoudigweg onrealistisch - het leven is niet genoeg!

En als je tenminste Laura tegenkomt die je lange tijd behandelt met achterlijke methoden en een paar eenvoudige nutteloze procedures uit het Stenen Tijdperk van het tijdperk van stagnatie, dan zijn helaas je gezondheidsrisico's in ieder geval niet opgepompt tot in de perfectie!

En ik begrijp waarom "Patiënten", waaronder nu, die me in persoonlijke berichten "HappyBee", "ewa4ka", "ilya1" hebben geschreven, me vragen informatie te geven over de kliniek die ik aanbeveel en Laura, maar ik heb al vele keren geschreven op dit forum, dat de universele optie simpelweg niet bestaat om de redenen die ik zojuist heb beschreven.

Bovendien weet ik zelfs zeker dat het precies daar is (Klinieken 30 over de hele wereld) die dit allemaal doen voor 5+, maar nogmaals, alleen onder bepaalde gunstige omstandigheden, kunnen ze omgaan met je ENT-problemen, waardoor je genezing krijgt omdat er altijd risico's zijn, omdat artsen ook mensen zijn, en niets menselijks is hen vreemd, en wat is de maatschappij om hen heen, zo zijn ze.

En wat zijn de moraal in mijn geboorteland, vooral op het midden- en bovenniveau, ik denk niet dat iemand het moet uitleggen, omdat medicijnen in mijn thuisland, volgens de officiële statistieken, het meest corrupt zijn na de Officials en Abrazovaniya! Ondeugden, er zijn er nog veel meer! En ik herhaal, niemand is voor het grootste deel schoner dan wijzelf! en dit Russische probleem is systemisch en wordt niet op één plek gecultiveerd!

De vraag is niet: is er op de steile plek degene die je zal helpen? En de vraag is of ze willen? In de zin dat je echt 100% aan je werkt, en niet alleen om in de geschiedenis van de ziekte te schrijven dat de behandeling 100% volledig is en 5+!

En om alleen te vertrouwen op medische schulden en een geweten van veel artsen, in Rusland, is de patiënt nogal naïef! Bovendien, als we rekening houden met het feit dat niet één Lor-chirurg je dient, maar een heel team van artsen! Wie staat daar garant voor? In elk geval, heb je aanpak nodig!

En jij eist deze garanties van mij! Gewassen, - Vraag, zeg voor ons, in de stijl van welk type je familielid, je kunt alles doen!

,en deze "records" beginnen met onschuldige zinnen:

Ik wil niet, ik ga niemand om een ​​incidentele vragen stellen, en ik kan de medische staf niet garanderen dat je zelfs maar voldoet aan de moderne Russische realiteit, en daarom wil ik niet de minste morele verantwoordelijkheid dragen! Voor. Ik heb hier al vaak over geschreven!

Want het is niet mijn schuld dat artsen hun angst in Rusland hebben verloren en verantwoordelijkheid dragen voor de resultaten van hun behandeling! Maar hun geweten kan niet met geld worden gekocht! Hier beginnen al andere "statusfactoren" te spelen! Voor nu heeft de meerderheid geld in overvloed, maar status - helaas, is zo gemakkelijk - niet om te kopen!

Bovendien, zoals ik al zei, werkt zelfs een genie niet alleen met u, maar met een zeer divers team! Iemand instaan ​​voor dat alles! Ja Lor, elk is alleen in iets sterkers. maar niet in alles. Ja, ik heb erover geschreven!

Hij schreef ook dat er niemand was om over te klagen, en mijn persoon zat altijd vol met materialen die patiënten niet eens op het forum konden neerleggen, omdat hij onmiddellijk was verwijderd en patiënten aan het baden waren, en daders zelfs gerespecteerde mensen waren als forummoderator en ergens loopt dit wezen, maar het is onmogelijk om over dit schepsel te zeggen, want Lobby-Gore Lorov op dit forum wrijft en verbiedt alles, handen van hun poppen van de beheerder Gorbonosov !, en de gekochte rechtbanken, waar ze een half jaar of langer worden veroordeeld - het is naïef om een ​​grote kliniek aan te klagen in een tijdperk waarin waarde heerst een advocaat wordt bepaald door zijn kunst om een ​​rechter steekpenningen te geven - dom, geen eigen staf van advocaten zoals Mackle Jackson hebben! Bovendien heeft elke kliniek nu voltijds juristen die in dit specifieke geval zijn opgeleid! De wens om daar met hen te worstelen? Landing Lorov je hebt veel gezien? En corruptie in de geneeskunde? Zoals u kunt zien, is het gemakkelijker om om te kopen wat Laura zou opstijgen dan om te bewijzen dat deze Lor Jalaten Neucht SADIST SCAMMER en BOP (omdat "waar zijn de geldschieters"), die zichzelf operaties toeschrijft in de geschiedenis van de ziekte die hij alleen heeft geïmiteerd, en bovendien schreef hij misdadig verkeerde diagnoses, sparen alles en iedereen op de patiënt, terwijl hij tegen de patiënt zegt dat ONE RVAL voor hem moet plaatsen en eist hem te bedanken voor het volledige programma. en hij had bedankt moeten zijn met de 3 voorwaarden van het loggen, maar helaas, met een dergelijke aanpak, zal zelfs een paar alleen maar hulp nodig hebben! Niet dat wat te behandelen, bijna nu al een half Corgo wordt nu al behandeld, ik bedoel gewoon om behandeld te worden door de Lor-Chirurg !, omdat de echte moderne Lors een wild tekort zijn!

Mijn vriend in Moskou vertelde me ooit dat hij naar ND reed, voor hulp bij het vernieuwen van wapens en spullen voor werk !, en hij zou het lang geleden hebben gekocht, als het niet in een steile onderverdeling van overheidswachten was gewerkt, waar iedereen is " begeleidende VIP's "zullen zeker de authenticiteit van hun ksivs controleren, wel, er is geen personeel in ND, iedereen stopt ermee, er is een feitelijke wending naar de student, en de hele wereld is eromheen gedraaid. - en dan is hulp nodig, geen behandeling! Ik moest meteen gaan en direct van de manager kopen (of, als zijn plaatsvervanger) - nou, niet in de rij, hij moest een halve dag als de laatste naar beneden blijven staan! Nee, natuurlijk, "deze zaak" is ons allen bekend, maar je vraagt ​​je af wat er zal gebeuren als er een behandeling is? Hoe zal deze behandeling worden genoemd? Als niet eens dwazen genoeg zijn om een ​​certificaat uit te reiken! Niet dat gekwalificeerde personeel! Misschien stoppen we de laatste student voor steekpenningen?

Het is tenslotte overduidelijk dat het nodig is om diegenen die nu in ND werken voor de hele afdeling te planten! Per slot van rekening doet hij wat hij kan en sinds hij is onderwezen - nou, neem steekpenningen, voor elke gelegenheid, op basis van het illustratieve voorbeeld van zijn gids!
.

Apostolidi Konstantin Georgievich

Neem contact met ons op

  • Str. Lower Pervomayskaya, overleden 70

Centrum Pirogov (NMHC) - Meidag 70 - st. Lower Pervomayskaya, overleden 70

Deze dokter heeft mijn oor met succes geopereerd. Het probleem was ernstig en alleen chirurgie was nodig, geen andere behandeling. ENT in de kliniek raadde me aan contact op te nemen met de KNO-chirurg Apostolidis. Bij onze eerste ontmoeting sprak ik met de dokter over mijn probleem, hij bevestigde de noodzaak van chirurgische interventie. Uit deze communicatie was ik niet blij, op zijn zachts gezegd. De dokter is vrij scherp en probeert zelfs niet behulpzaam te zijn. Informatie van hem moest letterlijk terugtrekken! Aan de andere kant, hij werkte perfect! Waar ben ik dankbaar voor. En een uitstekende beoordeling is voor professionaliteit, maar niet voor het vermogen om met de patiënt te communiceren.

Ik ging naar een consult met Apostolidis Konstantin Georgievich. Houding tegenover mensen laat veel te wensen over. Brutaliteit, ontving geen gepaste raadpleging, hoewel 3.800 p.

Apostolidy Konstantin Georgievich beoordelingen

Andrey Tses
coach


Geregistreerd op: 30.04.2005
Berichten: 8553
Locatie: Boyar of All Nagatino (Maestro), The Citadel of Evil # 509

Geregistreerd: 11.09.2007
Berichten: 338

Lika
Ervaren speler


Geregistreerd: 17/11/2011
Berichten: 56

Voronina Tatiana
coach


Geregistreerd: 16.03.2005
Berichten: 1480
Waar: Touche

Geregistreerd: 17/08/2006
Berichten: 347
Locatie: Zelenograd

Andrey Tses
coach


Geregistreerd op: 30.04.2005
Berichten: 8553
Locatie: Boyar of All Nagatino (Maestro), The Citadel of Evil # 509

Heel erg bedankt.
Ik citeer: Je deed een onschatbare dienst die je Pyrogovka hebt aangeraden. Je hebt geen idee hoeveel het heeft geholpen! Dit is een prachtige, zeer professionele, comfortabele medische faciliteit.
Nu, met angst, kan ik me voorstellen hoe het zou zijn als ik in de eerste plaats werd behandeld waar ik naartoe ging. Fuck zou weten hoe het eindigde.

NATIONAAL GEZONDHEIDS CHIRURGISCH CENTRUM IM. NI PIROGOV ROSZDRAVA FGU POLYCLINIC: beoordelingen over de organisatie (regio Moskou en Moskou)

Dankbaarheid aan de afdeling urologie

Ik wil mijn diepe dankbaarheid en waardering uitspreken voor de afdeling Urologie voor de behandeling van mijn vader! Dank aan alle zusters en artsen (vooral Mamedov Kh.Kh. en Khanaliev B.V.) voor hun aandacht, reactievermogen en professionaliteit! Speciale dank aan de manager van S.Nesterov! Niet alleen voor de prachtig uitgevoerde operatie, maar ook voor het goed georganiseerde werk van het hele vriendelijke team van de afdeling! Ik wens jullie allemaal goede gezondheid en welvaart voor jullie afdeling! en vruchtbare professionele activiteiten! En Sergey Nikolayevich heeft meer getalenteerde studenten (hoewel er al een behoorlijk aantal zijn) die hun wetenschappelijke werken en ontdekkingen zullen waarderen!
Met diep respect en waardering.

Meer Artikelen Over Ontsteking Van Het Oog