Forum online winkel Careprost.ru

Hoofd- Staar

Pagina's 1

# 1 2016-06-19 15:03:55

Recensies van de tool voor de groei van wimpers Almea Xlash

Welkom! Ik heb dit serum gebruikt voor de groei van wimpers nadat de verlengde trilharen tevergeefs zijn verwijderd. Wat kan ik zeggen? In het begin was alles gewoon geweldig! Wimpers groeide met sprongen en grenzen. Voor een maand dagelijks gebruik van deze tool kreeg ik dikke en lange wimpers waarvan je niet eens kon schilderen! En wat dan? Mijn vreugde duurde precies 2 maanden! Toen begonnen de wimpers te vallen en uiteindelijk werden ze korter dan voorheen met Xlash! Nu probeer ik ze te herstellen, niets helpt. Ik denk dat ik ze helemaal heb verpest. (En trouwens, er was een allergie - mijn ogen blozen, ik liep als een wereldr. Horror, ik adviseer niemand, ik zou dankbaar zijn voor uw suggesties, welke remedie is echt in staat om wimpers te helen, ze mooi te maken?

# 2 2016-07-07 11:25:47

Re: Recensies over de tool voor de groei van wimpers Almea Xlash

Julia, dus waarom bleef je dit serum gebruiken, als je allergisch bent voor dit serum? Riskant, je bent een man. Probeer kareprost, je kunt het bestellen op deze site. Ik had niet zo'n vreselijke situatie, maar veel meisjes op het forum schrijven dat wimpers hersteld zijn van de meest verschrikkelijke staat. Maar natuurlijk, als er een allergie is, zal kareprost niet helpen, hoewel volgens de statistieken allergie hiervoor zeer zeldzaam is.

# 3 2016-07-10 22:02:00

Re: Recensies over de tool voor de groei van wimpers Almea Xlash

Mijn allergie begon pas na een maand gebruik, daarvoor was alles in orde. Herstelt Kareprost volledig? Dat wil zeggen, dan vallen de wimpers niet uit? Nu heb ik een natuurlijk beeld van de industrie, maar ik zou graag nog langer en mooier willen zijn, zodat de kleur meer verzadigd is. Zal kareprost hiermee omgaan? Alvast bedankt voor het beantwoorden van vragen.

# 4 2016-07-11 12:39:56

Re: Recensies over de tool voor de groei van wimpers Almea Xlash

Mijn allergie begon pas na een maand gebruik, daarvoor was alles in orde. Herstelt Kareprost volledig? Dat wil zeggen, dan vallen de wimpers niet uit? Nu heb ik een natuurlijk beeld van de industrie, maar ik zou graag nog langer en mooier willen zijn, zodat de kleur meer verzadigd is. Zal kareprost hiermee omgaan? Alvast bedankt voor het beantwoorden van vragen.

Kareprost herstelt, wimpers worden langer en veel dikker dan ze waren. Veel donkerder. Resultaat - vanaf 12 weken gebruik. Iemand langer. Als u stopt met kareprost aanbrengen, vallen wimpers niet uit, maar keren geleidelijk terug naar de natuurlijke lengte en dichtheid. Daarom passen mensen cursussen toe, met pauzes.

# 5 2016-08-01 11:43:58

Re: Recensies over de tool voor de groei van wimpers Almea Xlash

Ja, dat klinkt vreselijk. Over een dergelijke tool hoorde niet eens. Lang voordat ik Kareprost gebruikte, te midden van vitaminegebrek en stress, begon mijn haar uit te vallen, waaronder wimpers. Eerst gebruikte ze ricinusolie, dronk een multivitamine en verbond later Kareprost. Een maand later was het resultaat. Wimpers duurden natuurlijk niet meteen super lang. De groei is echter verbeterd. Probeer het lichaam van binnenuit te voeren en breng het product rechtstreeks op de wimpers aan.

# 6 2016-08-05 14:10:46

Re: Recensies over de tool voor de groei van wimpers Almea Xlash

Mijn allergie begon pas na een maand gebruik, daarvoor was alles in orde. Herstelt Kareprost volledig? Dat wil zeggen, dan vallen de wimpers niet uit? Nu heb ik een natuurlijk beeld van de industrie, maar ik zou graag nog langer en mooier willen zijn, zodat de kleur meer verzadigd is. Zal kareprost hiermee omgaan? Alvast bedankt voor het beantwoorden van vragen.

Kareprost herstelt, wimpers worden langer en veel dikker dan ze waren. Veel donkerder. Resultaat - vanaf 12 weken gebruik. Iemand langer. Als u stopt met kareprost aanbrengen, vallen wimpers niet uit, maar keren geleidelijk terug naar de natuurlijke lengte en dichtheid. Daarom passen mensen cursussen toe, met pauzes.

Bedankt voor de antwoorden. Met name tevreden dat het resultaat minimaal 3 maanden wordt bewaard! En ik heb nog een vraag, hoelang gaat een buis mee? Alleen voor een cursus of langer? Voor zover ik weet, is de prijs niet de goedkoopste, ik wil mijn mogelijkheden inschatten. Kan ik het ook alleen op de website of in de apotheek kopen?

# 7 2017-02-05 07:15:31

Re: Recensies over de tool voor de groei van wimpers Almea Xlash

Mijn vriend kocht me deze tool om wimpers te herstellen na verlenging. Het resultaat was natuurlijk dat haar wimpers echt dikker en langer werden dan ze waren. Maar om de een of andere reden had ze na het aanbrengen ongemak in haar ogen, barstten de haarvaatjes open en waren haar oogleden opgezwollen en rood. Ik weet het niet, misschien is het haar allergische reactie op een component in de compositie. Voordien wilde ik ook Almea Xlash kopen, maar nu ben ik van gedachten veranderd, ik wil het niet riskeren.

# 8 2017-05-04 20:19:11

Re: Recensies over de tool voor de groei van wimpers Almea Xlash

Onlangs, toen er een reclameboom voor dit serum was, bezweek ik ook aan de algemene opwinding en kocht het. Begonnen te worden zoals verwacht in de ochtend en avond op het niveau van de groei van wimpers. In het begin was het effect minimaal, toen begon ik op te merken dat de trilharen een beetje dikker werden. Toen eindigde mijn serum en ik kocht geen nieuwe tube, alles ging goed met mij, en dus kwamen geen allergieën voor.

# 9 2018-01-01 14:33:05

Re: Recensies over de tool voor de groei van wimpers Almea Xlash

In een vergelijkbare situatie was het Kareprost die verloren wimpers herstelde, maar ik hoorde niet eens over het hierboven beschreven serum. Hoewel het bij Kareprost waarschijnlijk de moeite waard is om pauzes te nemen. Nu ga ik door de cursus, laat mijn wimpers rusten. Met de opbouw zal ik meestal niet meer experimenteren.

# 10 2018-04-05 10:13:25

Re: Recensies over de tool voor de groei van wimpers Almea Xlash

In een vergelijkbare situatie was het Kareprost die verloren wimpers herstelde, maar ik hoorde niet eens over het hierboven beschreven serum. Hoewel het bij Kareprost waarschijnlijk de moeite waard is om pauzes te nemen. Nu ga ik door de cursus, laat mijn wimpers rusten. Met de opbouw zal ik meestal niet meer experimenteren.

Ik heb de wimpers drie keer verhoogd. Nadat ik het voor de laatste keer had uitgeschakeld, bleef er praktisch niets over. Gered door het fort. Ik ga niet meer verhogen. Omdat mijn trilharen lang en omvangrijk zijn, ben ik erg blij

# 11 2018-05-17 15:46:18

Re: Recensies over de tool voor de groei van wimpers Almea Xlash

er was ongemak in de ogen na aanbrengen, de haarvaten barstten, de oogleden waren gezwollen en rood.

Wauw, gruwel. ((((Ik hoorde niet eens over deze tool, maar op de een of andere manier kwam het door mijn aandacht. Nou, dat betekent dat het goed is dat het weg is, anders voel ik me een beetje aangetrokken door reclame en kan ik mijn ogen beschadigen. het netvlies is zwak.Zoals je beschrijft, dus hier en wimpers zijn niet nodig, voor zulke en dergelijke problemen. Nou, wel, ik zal het weten, en laat de andere meisjes weten.

# 12 2018-05-18 18:39:28

Re: Recensies over de tool voor de groei van wimpers Almea Xlash

er was ongemak in de ogen na aanbrengen, de haarvaten barstten, de oogleden waren gezwollen en rood.

Wauw, gruwel. ((((Ik hoorde niet eens over deze tool, maar op de een of andere manier kwam het door mijn aandacht. Nou, dat betekent dat het goed is dat het weg is, anders voel ik me een beetje aangetrokken door reclame en kan ik mijn ogen beschadigen. het netvlies is zwak.Zoals je beschrijft, dus hier en wimpers zijn niet nodig, voor zulke en dergelijke problemen. Nou, wel, ik zal het weten, en laat de andere meisjes weten.

Deze tool was enige tijd geleden erg populair en overal was reclame (op het internet). Bovendien is het veel duurdere kareprost en is het volume klein. Als onderdeel van de water- en plantenextracten, waarschijnlijk vanwege hen, en vele allergieën geklommen, omdat natuurlijke remedies het vaak veroorzaken, omdat Invitro is bijna niet getest en hun moleculen zijn groot, zoiets als dit.

# 13 2018-09-02 16:00:07

Re: Recensies over de tool voor de groei van wimpers Almea Xlash

Een soortgelijk verhaal gebeurde met mijn vriendin.
Schade aan cilia, ze kreeg precies dezelfde situatie.
Maar blijkbaar had ze geen allergische reactie en ze gebruikte dit medicijn kalm en gelukkig bijna zes maanden lang. De resultaten waren redelijk goed en effectief.
Net als Julia was er een snel herstel van de aangetaste trilharen en hun ongewone groei en kracht.
Maar toen begon het hele effect te 'verdwijnen' en uiteindelijk - verdwenen.
Nu, zij (voor zover ik weet) gebruikt het al niet.

# 14 2018-09-03 10:17:19

Re: Recensies over de tool voor de groei van wimpers Almea Xlash

Mijn allergie begon pas na een maand gebruik, daarvoor was alles in orde. Herstelt Kareprost volledig? Dat wil zeggen, dan vallen de wimpers niet uit? Nu heb ik een natuurlijk beeld van de industrie, maar ik zou graag nog langer en mooier willen zijn, zodat de kleur meer verzadigd is. Zal kareprost hiermee omgaan? Alvast bedankt voor het beantwoorden van vragen.

Kareprost herstelt, wimpers worden langer en veel dikker dan ze waren. Veel donkerder. Resultaat - vanaf 12 weken gebruik. Iemand langer. Als u stopt met kareprost aanbrengen, vallen wimpers niet uit, maar keren geleidelijk terug naar de natuurlijke lengte en dichtheid. Daarom passen mensen cursussen toe, met pauzes.

Bedankt voor de antwoorden. Met name tevreden dat het resultaat minimaal 3 maanden wordt bewaard! En ik heb nog een vraag, hoelang gaat een buis mee? Alleen voor een cursus of langer? Voor zover ik weet, is de prijs niet de goedkoopste, ik wil mijn mogelijkheden inschatten. Kan ik het ook alleen op de website of in de apotheek kopen?

Als je een goede applicator oppakt en op de juiste manier aanbrengt, duurt de tube ongeveer twee maanden - twee keer. Dit is wanneer je je elke dag aanmeldt. Gedurende deze tijd moeten de wimpers op de gewenste lengte groeien. Dan behoud je het effect - een paar keer per week. Dit wordt de tweede buis. Het is genoeg voor ongeveer een half jaar. Je kunt, voor zover ik weet, alleen op internet kopen, zo niet nep..

Almea Xlash Wimper Serum voor de groei van wimpers. Resultaat na 4 maanden gebruik - beoordeling

Er zijn zoveel controversiële recensies en meningen over dit product dat rondloopt dat het hoofd draait. Nadat ik de lovende recensies van de schoonheidsspecialiste over dit serum had gelezen, wilde ik het meteen begrijpen. Ik geloofde meteen in het "wonder" waarover iedereen schreef, daarom twijfelde ik er niet aan dat het mij ook zou overkomen!

Pas nadat ik het geliefde pakket met Almea Xlash-serum had gekregen, besloot ik de negatieve beoordelingen te lezen. Oh! Op dat moment begon ik te twijfelen dat ik het nodig had. Hier kunnen ze intimideren dat niet alleen wimpers, maar ook ogen eraf vallen na de allereerste aanvraag :) Na een beetje twijfelen besloot ik toch om dit experiment met mezelf uit te voeren en het te gaan gebruiken!

Over wei: een heldere, geurloze vloeistof. Everything! Nou, hoe anders om het te beschrijven? Breng een dunne borstel langs de wimperlijn aan. Buis van 3 ml., Zilverachtige kleur met een blauwe inscriptie Xlash.

Breng het serum aan op een dunne laag langs de groeirij van de bovenste wimpers. In het begin is het raadzaam om dit vlak voor het slapengaan te doen, om niet te gaan zitten wachten op het tintelende / krassende effect en allerlei andere dingen. Nadat ik horrorfilms had gelezen, keek ik naar mijn ogen onder een vergrootglas. Alles wachtte op roodheid en, trouwens, vond ze, hoewel ze er eerder waren, maar ik merkte ze gewoon niet. Het is goed dat de oude foto's mij hebben afraden en gerustgesteld. Kon ik stoppen en uitademen? Nee! Ik begon te wachten tot ik krabde / tintelde en het leek me zelfs dat het ooglid aan de binnenkant van de ooghoek echt jeuk had. "Nachtmerrie is een nachtmerrie," dacht ik, vergetend dat het zelfs voor gebruik was dat mijn ogen jeukten voor het slapengaan. ie Ik schreef elk ongemak toe aan het serum en na een paar dagen besloot ik het niet langer te gebruiken. Daarna nam ik onmiddellijk contact op met de vertegenwoordiger van het merk en klaagde ik over ongemak door gebruik. Ze adviseerde me om het te blijven gebruiken, maar vlak voor het slapengaan, om niet op sensaties te wachten. Ik luisterde en begon alles te doen volgens haar advies. Na een paar dagen merkte ik dat ik dacht dat ik geen ongemak voelde van het serum en hoogstwaarschijnlijk had ik die prettige gevoelens niet. Ik gebruik al meer dan 4 maanden serum en er zijn geen allergieën waargenomen. Waar moet je nog meer over nadenken?
Het resultaat in de vorm van lange en weelderige wimpers verscheen rond de derde maand van gebruik, daarvoor was alles bijna onmerkbaar. Maar toen, een maand na het begin van het gebruik, vielen verschillende wimpers af, waardoor een "gat" ontstond. Het was niet leuk, maar na een week werd hij meegesleurd met nieuwe wimpers. Na 2 maanden na het gebruik van het serum, zag ik hoe nieuwe wimpers begonnen te verschijnen, meer als stokcurves. Deze "nieuwelingen" staken in verschillende richtingen uit, en een van hen begon koppig te groeien (horror-horror). In de derde maand van gebruik strekten deze "freaks" zich uit en begonnen zelfs een beetje op te krullen, hoewel sommige nog steeds in de verkeerde richting groeiden. De wimpers behaalden een perfect resultaat na 3,5 maanden gebruik. Werd lang, donzig, gebogen en zwarter.
Ik ben niet gestopt met het gebruik en ga het nog niet doen. Ik wil niet dat al mijn lange trilhaartjes naar beneden vallen en mijn vroegere kleintjes blijven. Ik denk dat dat zal blijven gebruiken.

Voor gebruik:

Na 3 maanden gebruik:

Na 4 maanden gebruik:

Verschil tussen 1 en 3 maanden:
Verschil tussen 3 en 4 maanden:


Mijn wimpers met "Before" mascara begonnen te gebruiken:
hier met kanaalvolume
hier met Clinique Hight Impact


Mijn wimpers met mascara 4 maanden na gebruik:
hier met Trish McEvoy Curling in 1 laag

Mijn wimpers vandaag, na 4.5 maanden:


Het verschil tussen "0" en 4 maanden:
Het verschil tussen "0" en 4,5 maanden:

Bottom line:
Een geweldig hulpmiddel voor diegenen die hun wimpers langer (meer) prachtig willen maken. Het effect zal niet voor altijd blijven bestaan, het zal de middelen moeten ondersteunen. Lange speelprocedure, omdat het resultaat niet onmiddellijk verschijnt, maar na een paar maanden. Het is een winstgevende aankoop, als 3 ml. buis genoeg voor een lange tijd (ze zeggen dat tot 6-8 maanden voldoende is). Een economische tool, omdat het dagelijks alleen voor de eerste 2 maanden moet worden gebruikt en vervolgens het gebruik tot 1-2 keer per week moet worden verminderd. Ik zal niemand adviseren, maar ik zal niet beginnen te ontmoedigen en te intimideren! Ik ben erg blij dat ik een dergelijk resultaat heb bereikt. Ik had nooit gedacht dat mijn wimpers er zo luxueus uit konden zien!

Prijs: tot 1800 roebel
Beoordeling: 5+
Gebruiksperiode: 4,5 maanden

Magisch hulpmiddel voor de groei van wimpers Almea Xlash

Lange, dikke en prachtige wimpers trekken onmiddellijk de aandacht naar hun eigenaar. Helaas krijgen maar weinig mensen van de natuur dit, laten we zeggen zonder overdrijving, een schat. De gebruikelijke gemiddelde wimpers voor meisjes verschillen niet in pracht en lengte, maar kunnen met mascara worden gerepareerd. In dit geval is het dagelijks gebruik van decoratieve cosmetica een van die factoren die het haar broos en breekbaar maken en niet bijdragen aan hun intensieve groei. Vergeet korte wimpers - probeer Almea Xlash!

Wat is deze remedie?

Om de nadelige effecten van decoratieve en cosmetische cosmetica, evenals het dagelijkse mechanische effect tijdens gezichtsreiniging te neutraliseren, moet u speciale zorg gebruiken. Bij het nastreven van een mooie look, vrouwen hun aandacht richten op folk-methoden, terwijl er veel effectiever drugs zijn. Dit is wat Almea Xlash is, een hulpmiddel voor het verbeteren van de wimpergroei.

Almea Eyelash Serum Xlash - serum voor uitwendig gebruik, ontworpen om de interne mogelijkheden van het lichaam te verbeteren. Het instrument dringt binnen in het haar en werkt op de haarzakjes, wat leidt tot een geleidelijke verbetering van de kwaliteit van de haren - nieuwe worden sterker, langer, vallen minder vaak uit en hebben een gezonde glans.

Het product is verkrijgbaar in een fles met een dunne applicator ontworpen voor het aanbrengen van serum langs de haarlijn, in 3 volumes - 1,5 ml, 3 ml en 6 ml.

Een merkbaar resultaat mag niet vroeger dan een maand na dagelijks gebruik worden verwacht, maar de loop mag niet worden onderbroken.

structuur

Alleen natuurlijke ingrediënten zijn inbegrepen, dit zijn extracten:

  • koraal activeert de haarzakjes en verbetert de bloedcirculatie, wat een positief effect heeft op de groei;
  • Zwarte komijnzaden staan ​​al lang bekend als een bron van B-vitamines en elementen die intensieve groei bevorderen en haarbreuk verminderen;
  • Oriental thuja leaves - een andere groeibevorderaar;
  • Hebuly fruit is rijk aan tannine - een bekend immunostimulant dat de intensieve celvernieuwing verbetert.

Een dergelijke samenstelling maakt serum volledig veilig in gebruik. Het kan zelfs worden toegepast op degenen die dagelijks contactlenzen dragen - het product zal de lenzen of de ogen niet beschadigen.

Instructies voor gebruik

De loop van de behandeling is ontworpen voor 3 maanden dagelijks gebruik. Breng de oplossing elke dag 's nachts aan op de gereinigde huid ter hoogte van de haarlijn, ook de onderste, als u deze ook wilt verbeteren. Je kunt na applicatie licht in de huid wrijven, maar dit is optioneel.

Zie de video voor meer gedetailleerde instructies:

Contra

Contra-indicaties om te gebruiken zijn zwangerschap en borstvoeding, postoperatieve toestand, evenals de aanwezigheid van ontstekingsprocessen van de oogmucosa.

beoordelingen

Talrijke beoordelingen over Almea Xlash geven aan dat de tool echt werkt.

Er zijn voldoende reviews voor serum met interesse, en alleen positieve. Als bewijs kunt u de foto voor en na de toepassing bekijken, waar een aanzienlijk verschil zichtbaar is. Ze hielp honderden vrouwen om de wimpers van hun dromen te krijgen, alleen voor hen te zorgen, zonder gebruik te maken van technologie van bouwen en verven.

Xlash: recensies, foto voor en na video

Op de Koshechka.ru-website van vandaag presenteren we beoordelingen van Xlash - een nieuw product voor de wimperverzorging. Mooie lange wimpers komen ver van ieder van ons vandaan. We moeten dus verschillende middelen gebruiken: mascara's, permanenten, valse wimpers, extensions. Als gevolg hiervan beginnen de wimpers intensief uit te vallen en broos en dun te worden. Het is noodzakelijk om verschillende middelen voor wimpers te gebruiken.

Wat is dit medicijn Almea Xlash?

Sommige meisjes gebruiken folkremedies om wimpers te verdikken. Anderen geven de voorkeur aan kant-en-klare zorgcomplexen. We hebben al feedback gegeven over Magic Glans - een hulpmiddel dat de groei van wimpers bevordert. In de cosmetica-markt is te vinden en XLash, beoordelingen waarover op het world wide web.

Dit zijn producten van het Engelse bedrijf Almea, dat de vrucht is van de gezamenlijke inspanningen van schoonheidsspecialisten en artsen. De tool is ontworpen om te helpen bij de behandeling van hypotrichose (verlies en zwakke groei van wimpers).

Xlash-foto voor en na 3 weken (Kristino4ka)

De makers beweren dat het medicijn geen schadelijke stoffen bevat. De instructies voor het gebruik aan te geven dat de structuur is voorzien van een wonderbaarlijke sap afkomstig van de bladeren van wede (usma) arbovita fruit hebula en nog veel meer bruikbare bestanddelen, dankzij welke zelfs de "louche" wimpers pracht zal vinden.

Fabrikanten beloven dat het effect van de groei in ongeveer 3-4 weken zichtbaar zal zijn. Maar het belangrijkste bestanddeel in Xlash is een zacht koraalextract, dat een unieke stof Guayazuleen bevat (een natuurlijk analoog van bimatoprost, een hormoon).

Xlash: beoordelingen na aanmelding

  • Ik leerde over de tool van internet - ik was gewoon op zoek naar iets voor wimpers, effectief en niet erg duur. Gekeken en conditioner voor wimpers van Oriflame. Maar ik las reviews op internet over Xlash, bestudeerde de samenstelling en het principe van de operatie, ontdekte de prijs, het leek alsof alles in orde was. Ik gebruik XLash al voor de tweede week, maar ik zie nog geen belangrijke wijzigingen. Svetlana.
  • Ik kreeg dit medicijn door een zus, hoewel een klein flesje. Ik begon alles te doen zoals geschreven in de instructies en het lijkt me dat er een resultaat is. Toegegeven, al die tijd heb ik geen mascara of eyeliner gebruikt. Ik besloot niet te stoppen en bestelde een groot pakket om de wimpers zeker te herstellen. Geloof.
  • Ik heb altijd gelachen om de naïeve dwazen die in foto's en reclame geloven, maar toen kocht ze zelf mooie beloften, lovende woorden voor Xlash. Besteld op internet, zorgvuldig toegepast in de ochtend en avond - het resultaat is nul. Sorry voor het geld dat je hebt uitgegeven, maar je kunt jezelf alleen berispen. Meisjes, geloof niet in deze wonderen, het is beter om de gebruikelijke grootmoeders werktuigen te gebruiken. Castor of klis olie is ook goedkoper en effectiever. Zoya.
  • Dit is geen hulpmiddel, maar een nachtmerrie! Wimpers aan elkaar geplakt, branden, rode ogen - dit is het resultaat dat ik kreeg in plaats van de beloofde donzige wimpers! Ik was bang dat de resterende trilharen er na zo'n experiment uit zouden vallen. Als gevolg daarvan ging HLash naar de prullenbak en ging ik naar de optometrist. Tamara.

X Lash voor en na 3 weken (gulnar_ka)

  • Een uitstekende tool voor wimpers en die het niet leuk vond, hoogstwaarschijnlijk een namaak gekocht of persoonlijke intolerantie voor individuele componenten. Het staat geschreven in de instructies in het Russisch, waar op moet worden gelet voordat u het gebruikt. Ik gebruik de derde maand met een paar onderbrekingen, maar mijn wimpers zijn veel dikker en donkerder geworden. Dit is allemaal te danken aan usme, dat in de compositie zit. Over het algemeen raad ik iedereen aan om het te proberen, koop gewoon een echte ХLash, waarover ik alleen maar positieve recensies heb. Oksana.
  • Ik heb zeer heldere wimpers uit de natuur, bijna wit. Ik heb geprobeerd ze op verschillende manieren donkerder te maken. Als gevolg hiervan zijn ze zeldzaam geworden. Ik lees verschillende recensies over de voorbereiding van HLash, ik besloot om het te gebruiken. Ik merk tot nu toe geen specifieke veranderingen, maar er lijkt een verduistering te zijn. Ik kan niets slechts zeggen, ik heb geen bijwerkingen waargenomen. Marina.
  • Ik nam deel aan de promotie, die samen met het bedrijf door één site werd geregeld, waarna ik een pakket met deze vloeibare wimper ontving. Op de officiële website zijn er beoordelingen van de XLash-actie. Ik lees ook de instructies waarin staat dat de samenstelling een analoog van bimatoprost bevat, die de groei van wimpers beïnvloedt. Het was bemoedigend en ik ging aan de slag. Het resultaat maakt me gelukkig, omdat de wimpers veel langer zijn geworden, hoewel de praal niet is toegenomen. Soms kriebelden mijn oogleden, ik moest zelfs een paar keer een H-wash uitwassen, maar het ging snel voorbij. Alain.
  • Ik heb een vreemd effect na het gebruik van XLash. Wimpers lijken volwassen geworden, maar sommige zijn ruig geworden, steken in verschillende richtingen uit. Het is noodzakelijk om ze 's morgens zorgvuldig te kammen met een natte borstel. Interessant is dat ik zo veel geluk heb? De tool in alle opzichten, waardeerde ik de vier. Julia.

Xlash-fotoanalyse voor en na 1,5 maand gebruik (Neta)

XLash kopen of niet?

Je kunt geen definitief antwoord geven op deze vraag. Om te beginnen is het de moeite waard om aan een specialist te vragen waarom zweepslagen uitvallen. Mogelijk hebt u een individuele behandeling en speciale medicijnen nodig om ze te herstellen.

Als je nog steeds niet kunt wachten om dikke wimpers te krijgen, neem dan contact op met de verkoper, bestel HLash, lees de recensies, lees de instructies en de samenstelling van de tool. Haast je niet om een ​​grote hoeveelheid te bestellen, het is beter om een ​​mini-verpakking van 1,5 ml te gebruiken - je kunt het in sommige online winkels kopen.

Almea / Wimper Serum XLash
Mijn verbleekte wimpers voor twee maanden. Er is een 'lepel teer'.

Al sinds hun kindertijd streven meisjes ernaar om de mooiste te zijn: baby's kleden minibusje aan, moederlijke lipsticks worden gebruikt. De wens om mooi te zijn groeit met de leeftijd en we zijn op zoek naar manieren en manieren om de persoonlijke aantrekkelijkheid te vergroten. Hoewel al getrouwd en zeven kinderen in de winkels.

Wat, in de eerste plaats, kijken mensen om ons heen? Natuurlijk ogen. Open, met lang gebogen wimpers. Waarin je kunt 'verdrinken'. Immers, hoe langer de ciliaire aders, hoe donkerder het uiterlijk...

En hoe zit het met die jonge dames die de natuur bedrogen heeft met dikke wimpers? Ik ken twee manieren:
- opbouwen;
- gebruik een hulpmiddel dat de groei van cilia stimuleert.

Kies de tweede. Ik ben bang dat ik ben aan het opbouwen, ik heb veel feedback gehoord over het feit dat de ajaculaire aderen eruit kunnen vallen, of aanzienlijk dunner worden na het verwijderen van extra elementen.

Op een van de sites werd een competitief testserum uitgevoerd voor de groei van wimpers. Ik ontving een gratis exemplaar van de Almea Xlash-tool.

Aqua - water.

Isatis tinctoria - Weida verft. In het Middenrijk wordt het gekweekt als medicinale plant. In de traditionele oosterse geneeskunde wordt Woad-olie gebruikt voor zwakke gespleten haarpunten. Het heeft verstevigende eigenschappen, verbetert de groei van wimpers, wenkbrauwen haar.

Nidella sativa seed extract - extract van zwarte komijn. Het versterkt de follikel, versnelt de groei van ciliaire vezels. De maximale inhoud in de tool kan oplopen tot 20%. In Xlash - 3%.

Bladextract Biota orientalis - Thuja eastern staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en stimuleert de groei van cilia.

Terminalia chebula-extract - extract van de wilulus-terminale lelie wordt veel gebruikt in de oosterse geneeskunde, heeft een anti-aging effect en verbetert de groei van wimpers.

Polygonum multiflorumwortelextract is een veelkleurige bergbeklimmer. Verhoogt de immuniteit, helpt bij het herstellen van kwetsbare wimpers.

Corallina officinalis-extract - algenextract, start het vernieuwingsproces in de wimpers. Mijnen van mineralen

Methylamido Dihydro Noralfaprostal - prostaglandine. Een ingrediënt dat wimpers helpt "uit te rekken". Irriterend voor cilia-lampen. Stel je voor, dezelfde component wordt toegevoegd aan de oogdruppels met glaucoom! Ik wist het niet, een beetje schokkend.

Contra-indicaties en bijwerkingen worden ook voorgeschreven.

Mijn indrukken.

De dikte van de wimpers voor mij, moeder natuur gierig. Ze waren kort en zeldzaam. Nou ja, in ieder geval zwart, en dat is leuk.

Ik begon Xlash te gebruiken op dezelfde dag dat ik het pakket ontving. De eerste week voelde ik een licht brandend gevoel in de oogleden. Toen stopte het. Ik ging verder. En na een maand van "groeiende fazant", merkte ik dat het wit van de ogen rode strepen kreeg en de oogleden enigszins gezwollen waren. Verbonden met het gebruik van serum, dus ik stopte het toe te passen voor het slapen gaan.

De pauze duurde twee weken.

Tijdens de rest van de wimper werd niet waargenomen.

De wallen van de oogleden zijn verdwenen, de roodheid van de ogen hield op te storen. En ik besloot om Xlash opnieuw te proberen. De tweede maand ging snel voorbij, nu kun je het resultaat zien.

Ik ben tevreden met het effect van wimpergroei. Ze werden dikker, donkerder, langer, verschillende nieuwe verschenen in de buitenste hoeken van de eeuw.

Beoordeling van "palmero" op Almea XLash wimpergroei en versterkend middel

zeer zuinige consumptie, wimpers aanzienlijk toegenomen, effectiever dan olie

mogelijke allergische reactie, prostaglandine

Aan het begin van het gebruik, was ik zeker dat ik minstens 4 fondsen, atomen en 5 ballen zou plaatsen.

En ze had niet verwacht 3 ballen te moeten plaatsen.

Mijn review kan zelfs in twee delen worden onderverdeeld:

het effect van het gebruik van serum - het is een bijwerking - het heeft ook

Voor het effect verdient serum ongetwijfeld 4-5. Maar hier is een nevenactiviteit.

In het geval van Almea wimperserum kan ik het volgende zeggen:

Noodzaak om de instructies te lezen!

En ik kan het 10 keer herhalen, omdat zelfs ik mezelf stil vraagt: "Hoe dan ook? Waarom? Waarom is dit? Waarom werkt ze op deze manier en niet anders? ", Ze zelf mentaal terug naar de instructies.

Als je goed leest, en het is beter om een ​​paar keer te herlezen, dan zullen er geen illusies zijn over wat trilharen na gebruik zullen zijn,

... geen misbruik,

... noch het gebrek aan informatie in termen van mogelijke bijwerkingen of risico's verbonden aan het gebruik.

Maar laten we beginnen met het aangename.

Met een ontwerp dat ik erg leuk vond - een metalen, zeer handige fles (na ricinusolie en zijn flessen, waardeer je het;))

De fles bleef als nieuw - maar verticaal opgeslagen, op de deur van de koelkast, samen met nog een remedie voor Almea, bedoeld voor wenkbrauwen.

Waarom in de koelkast?

Het is allemaal de schuld van de beoordelingen dat de tool in sommige flessen gebruikers de consistentie veranderde en een onaangename geur had. Ik besloot het niet te riskeren.

Daarom probeerde ik ze in de kou te houden en niet om cosmetica de fles in te laten gaan (voorzichtig de make-up wassen en de crème niet aanbrengen in de wenkbrauwzone).

Aanvankelijk was de fles verpakt in een doos met dezelfde zilverkleur. De doos wordt in mica aangedraaid, de fles wordt ook in mica vastgedraaid. Zo'n naald in een ei, een ei in een kistje. Beschermd tegen openen, mica, hologrammen - de fabrikant zorgde ervoor dat we vertrouwen hadden in de kwaliteit van het product en dat het niet voor ons openstond.

Toch zijn dit ogen. En die bescherming is erg belangrijk in bodycrème en het membraan is voldoende))) natuurlijk een grapje

Een borstel op het eerste gezicht lijkt misschien erg lastig, maar hij is gewoon perfect - dun en veerkrachtig. Ik probeerde het ooglid niet te strekken om de groeilijn van de trilharen aan te doen, maar gewoon om de wortels vast te houden met een borstel, zodat het serum van Alma Hlash zo veel mogelijk op hen zou vallen, en niet in de ogen.

Nogmaals, ik heb geen mokal in de flacon gedaan - de hoeveelheid die op de borstel achterblijft is voldoende voor toepassing op één oog. Serum voor de groei van wimpers moet op de basis worden aangebracht - alsof u de eyeliner-ogen schildert.

Dat is eerlijk, je moet minstens één keer kopen voor flakonchika

De waarheid is tenslotte een zeer comfortabele borstel en een aangenaam metaalgewicht.

Serum - helder water met een nauwelijks waarneembare specifieke apotheekgeur. Ik was een beetje verbaasd dat er praktisch geen carnavalsinhoud is - toch, bij de vervaardiging van usma-olie.

Breng aan op schone ogen zonder make-up.

Ten eerste, voor lang contact.

Wanneer u uw gezicht hebt gewassen en voldoende tijd hebt voor de volgende wasbeurt, heeft het serum meer bewegingsruimte. En de fabrikant verzekert dat in een droom trilhaartjes zullen sluiten, en dus valt het gereedschap op de onderste rij (onderste ooglid), dat wil zeggen, er zal een maximaal effect zijn.

Ten tweede vanwege make-upproblemen.

Ik had het niet gemerkt als ik elke dag schilderde... hoogstwaarschijnlijk dacht ik dat de mascara begon te drogen.

Ik heb verschillende tubes mascara in gebruik. En sinds het begin van het gebruik van het serum van Alma, heb ik een paar dagen gewerkt, zodat ik mijn ogen niet heb geschilderd.

En op de een of andere manier bleek dat ik op een avond 'ontvangst' miste en het serum opstelde zodra ik wakker werd, noch het licht noch de dageraad, om de loop niet te onderbreken. En toen haalde ze een tube inkt uit de winkel, die daar een maand had gelegen (daarvoor had ze het nog twee maanden intensief gebruikt), en begon make-up te maken.

Tussen deze acties (aanbrengen van serum en aanbrengen van mascara) duurde het meer dan een uur.

Eerlijk gezegd... Ik dacht dat in een maand van liegen de mascara onbruikbaar was geworden.

Het was moeilijker voor haar om de trilharen te maken, de borstel leek te kleven en de trilharen kleven aan elkaar.

Gezien het feit dat het mascara is van de waardering van 4-5 sterren op de aj-aanbevelingen schaal)).

En toen - zo lelijk leidde ze zichzelf.

Maar de volgende ochtend gaf ik haar een kans, en zie, de mascara "is weer normaal".

Aan de andere kant, raad ik nog steeds aan, in tegenstelling tot de aanbevelingen, 's morgens van toepassing te zijn... wel, als je geen make-up hoeft te doen

Dus de tool krijgt minder in de gaten.

Of breng een beetje aan en dompel de borstel amper in de buis.

Dit is allemaal theorie, maar wat in de praktijk?

IS ER EEN EFFECT VAN SERUM?

Kijken naar waar je op wacht.

Wimperlengte tot 40% vergroten

Dit is informatie van de officiële site.

Geen dikte, noch dikte noch kwantiteit. De nadruk ligt op de lengte.

En in principe zag ik vanuit mijn wimpers dat, ja, ze werden langer. Hoewel ik niet klaagde over de lengte - de tips zijn licht, maar de trilhaartjes zijn niet zo kort. Verf over inkt, dat wil zeggen, kleuren toevoegen en voila-cilia verschenen))))

Hoewel, de fabrikant beschrijft in de resultaten van het gebruik en de dikte van de cilia, maar als het ware meer in een vragende vorm en zonder er de nadruk op te leggen.

Vergeet wimperverlengingen en langere mascara - je hebt ze niet meer nodig!

... maar over de lengte zegt een paar keer dat ik wachtte.

Toegegeven, aan het eind waren postscripts:

Wimpers, zoals een pop, gedurende 3 maanden

Na 4 weken gebruik van Xlash, zult u merken dat uw wimpers sterker zijn en na 3 maanden zullen ze veel langer, groter en helderder worden.

Lang, helder, donker en donzig.

Het gebruik van serum voor wimpers van Almaa in mijn geval was meer weerspiegeld in de lengte.

Ja, ze werden ook donkerder, maar niet significant.

Als ik vanuit hun wenkbrauwserum zowel een toename in dichtheid als een duidelijke kleurverandering zag, dan is het effect minder uitgesproken.

Als je de twee gemiddelden vergelijkt, lijkt het me dat wat voor de wenkbrauwen is, sterker is... twee keer

Maar de cilia van serum Almaa groeiden nog steeds niet erg slecht.

Het enige wat ik niet leuk vond, was dat ze overal opgroeiden! Dat wil zeggen, op alle plaatsen waar ze kunnen groeien. Hoewel ik het serum meer op de buitenrand van het oog langs de groeilijn van de cilia aanbrachtte zonder de binnenste te beïnvloeden, en desondanks groeiden ze in de binnenste ooghoek. Een paar van zulke specifieke, lange trilhaartjes, hoewel het op de foto misschien niet zo opvallend is.

Stoor meer visueel.

En omdat ze in de buurt van het traange kanaal niet naar buiten getrokken kunnen worden - het doet zeer veel pijn))

Om met een mes te snijden, steekt de hand niet op, ik ben bang dat hij zal prikken.

Maar dit is een argument voor het feit dat de trilhaartjes groeien.

En nu voor de controversiële momenten.

Hier zult u voor het eerst niet geloven dat ik vóór gebruik niet op de volledige samenstelling van het product heb gelet!

De samenstelling van serum Almaa:

Isatis tinctoria zaadextract (usmy bladeren),

Nigella sativa zaad extract (zwarte komijn),

Biota orientalis blad extract (thuja oost),

Terminalia-chebula-extract (hebula),

Polygonum multiflorum wortelextract (bergbeklimmer (Fallopia) veelbloemig),

Extract van Corallina officinalis (koraalextract),

Methylamido Dihydro Noralfaprostal.

En er is een prostaglandine (van plantaardige oorsprong, zoals de fabrikant zegt) in de samenstelling op de laatste plaats in een concentratie van 0,02% - Methylamido Dihydro Noralfaprostal, die ik als conserveermiddel gebruikte voor een conserveermiddel)) haarkleur heeft waarschijnlijk invloed;) de blonde is blond))

Ik knipperde met hem op de site en knipperde met de instructies.

... pas na een paar weken gebruik om de een of andere reden leek het alsof ik naar de doos werd geleid waar de doos lag, en ik begon het in mijn handen te draaien. En het drong tot me door dat het laatste additief in de lijst zijn gewicht heeft in de effectiviteit van wei.

En Google bevestigde mijn gissingen.

... maar als ik tijdig naar Kareprost kijk (hoewel, in feite, een tegenstander van dit soort stimulatie, meer voor natuurlijke actieve ingrediënten), besloot ik om Almae wimpers serum te blijven gebruiken. Bovendien is deze stof niet dezelfde als die wordt gebruikt in Kareprost. Ik vond niet de meest directe analoog van Methylamido Dihydro Noralfaprostal, en ik zou de boodschapper niet gewoon herkennen omdat al dergelijke voorbereidingen (kareprost, bimatoprost, enz.) Het einde "... eenvoudig" hebben.

Iets ziend met "... eenvoudig", zou ik begrijpen dat dit analogen zijn... en dit is een langgerekte "..prostal" in een ingewikkelde naam van drie woorden en zou me niet storen)))

Voor degenen die Kareprost en soortgelijke medicijnen voor hem gebruiken, zal mijn "ontdekking" niets veranderen.

Maar ik moet je waarschuwen.

Vooral die tegen dergelijke medicijnen.

Bovendien positioneert de fabrikant het product als natuurlijk.

En 99,98% van de compositie is.

Slechts 0,02% bit bederft de reputatie van de tool.

Wat een beetje teleurgesteld in dit feit?

Ik vond een actieve link, waar ze deze werkzame stof in het serum van Almaa en Kareprost zelf vergeleken, maar de koppeling bleek helaas niet langer geldig... waarschijnlijk is het artikel verwijderd. Hoewel het jammer is, zou ik geïnteresseerd zijn om te studeren.

Op de officiële website wordt dit enigszins versluierd geserveerd.

Maar ik keek naar het% van dit additief, naar de reactie van de ogen op het moment TOT (ik gebruikte het al behoorlijk) en besloot om hetzelfde voort te zetten en naar het resultaat te kijken.

Halfweg gepasseerd, en op de een of andere manier niet wilde opgeven

Ja, ik heb hier een beetje rondgegooid - er werd immers berekend dat het onkruid was dat wonderen zou doen met mijn wimpers. Maar er zijn verschillende goochelaars hier)

En de belangrijkste goochelaar is verre van een groeiend medicijn.

** ANTWOORD van een bedrijfsvertegenwoordiger (beschikbaar op de website [link]):

In tegenstelling tot Kareprost is Xlash een gespecialiseerd cosmetisch middel voor de groei van wimpers. Kareprost daarentegen is een medicijn tegen glaucoom, wat ongewenst is om voor andere doeleinden te worden gebruikt, omdat het een nadelig effect kan hebben op de gezichtsscherpte en de algemene gezondheid.

** informatie van de site van de sectie Vraag-antwoord:

Zijn er hormonen in Xlash?

Er zijn geen hormonen in de voorbereiding. Er is een biologisch actieve stof uit de groep van prostaglandinen - een extract van zacht koraal, dat de wortels van trilharen irriteert en hun groei stimuleert.

Waarover zorgen maken ?!

Alles is goed, zelfs hier begonnen de trilharen langzaam te groeien.

Als het niet voor een MAAR was.

In de laatste weken van gebruik had ik dit: roodheid, lichte zwelling van de scalaire delen en de gewaarwordingen waren als korrels in de ogen.

Tegelijkertijd was het ongemak minimaal, alleen 's ochtends, maar ik vond de externe manifestatie helemaal niet leuk. Het vond zelfs 's avonds niet plaats, hoewel het al 24 uur na gebruik was, als het op deze manier werd beoordeeld.

En dit is geen dag, geen twee.

Dergelijke roodheid en irritatie van het oog zelf duurde tot het einde van het gebruik van het serum van Alma.

** Op de foto, waar ik het effect NADAT al laat zien, is de roodheid minimaal, omdat het na de annulering een aantal dagen is verstreken!

Waarom, toen ik deze irritatie zag, bleef ik bijna twee maanden gebruiken?

Ik schreef het voor aan andere factoren, ik dacht niet dat het van Almea afkomstig was, maar ik zondigde op een nieuwe shampoo, die bij het inzepen en schuimen mijn ogen prikt, ik zal dit zeggen - het is beter om ze niet te openen))))). Ik heb de shampoo voor het eerst geannuleerd, maar de roodheid ging niet over en pas toen vond ik de schuldige - het serum van Almea, annuleerde het en de roodheid verdween... ondanks het feit dat de shampoo terugkwam naar mijn plank, en ik vond het effect op mijn haar erg leuk.

Ik merk ook dat ik in dit geval geen Vizin gebruikte, ik wachtte tot de roodheid vanzelf zou verdwijnen.

Om de situatie in termen van droge ogen niet te verergeren.

Het blijkt dat de tool voor de groei van wimpers van Almea mij niet geschikt was voor langdurig gebruik.

Individuele reactie met accumulerend effect.

De enige manier die ik kan uitleggen.

Almea heeft Xlash-gevoel voor deze zaak. Je had het oorspronkelijk kunnen bestellen, toch? Maar ik heb gelezen dat het effect ervan zwakker is en omdat mijn ogen niet gevoelig zijn en niet onderhevig zijn aan frequente irritatie, had ik deze reactie niet kunnen voorzien.

De samenstelling van de gel Xlash Sense omvat alleen hypoallergene componenten die geen irritatie van de ogen en oogleden veroorzaken.

Water - 92% Butyleenglycol - 3% Panthenol en biotinyl GHK - 2% Polyvinyl pyrrolidon - 2% Hydroxyethylcellulose - 0,70% Carbomeer - 0,33%

Waarom ging deze reactie van Almea wimpers serum?

De dosis overschreed niet, handelde volgens de instructies.

make-up en contactlenzen verwijderen

... Ik heb geprobeerd voorzichtig make-up uit te nemen, zodat de deeltjes van het karkas of de schaduwen niet in de ogen of het penseel vallen en dan in de buis zelf.

Ik gebruik geen contactlenzen, maar voor degenen die ze dragen.

Was uw gezicht en handen met milde zeep en water.

... hygiëne is boven alles, dus ik gebruikte antiseptische teerzeep.

Het is niet nodig om het preparaat op de onderste wimpers aan te brengen. Deze aanbeveling is belangrijk om bijwerkingen door overdosering te voorkomen.

... ik heb de dosis niet overschreden, ik gebruikte halfgom, ik heb het een paar keer niet op één plek ingenomen.

En hoe zit het met de groei van cilia?

Almea Xlash is geldig.

Trouwens, zo'n sterke intense groei leidt vaak tot het feit dat er een onenigheid is, trilharen beginnen in verschillende richtingen te groeien. Zulke gadegeslagen door velen.

Ik had ook het geluk in dit opzicht - de wimpers van het serum van Almea groeiden min of meer gelijkmatig, maar zonder te buigen, wat ik toch niet heb))) gewoon rechte trilhaartjes.

Wat is het schema om Almea Xlash-serum te gebruiken?

Ik lees verschillende versies in recensies.

Dit komt omdat veel interpretaties van de volgende zin van de producent verschillend zijn:

Eén flesje (3 ml) is voldoende voor een volledige gebruiksmodus van drie maanden en wanneer het gewenste resultaat wordt bereikt, gebruikt u Xlash 1-2 keer per week om het effect te behouden.

Hoe kan dit begrepen worden?

Wat moet u doen om Almea wimper serum elke dag gedurende drie maanden te gebruiken?

Of elke dag net totdat het resultaat is bereikt?

Dus iedereen leest het anders.

Ik vond een interpretatie op de website van de fabrikant - respons van de manager:

** ANTWOORD van een bedrijfsvertegenwoordiger (beschikbaar op de website [link]):

De optimale tijd voor de dagelijkse toediening van serum Xlash - 4-6 weken. Nadat het gewenste resultaat is bereikt, wordt het serum aangeraden om niet meer dan 1-2 keer per week gedurende 6-8 weken te gebruiken.

** informatie van de site van de sectie Vraag-antwoord:

Hoe en hoe vaak om de tool Xlash te gebruiken?

We raden aan dit product eenmaal per dag gedurende 2 maanden te gebruiken. Een paar uur voor het slapen op een schone huid aanbrengen. Tassel houdt een dunne lijn langs de wimpers vast, zoals een eyeliner. Vermijd contact met de ogen. Zodra het gewenste effect is bereikt, kan het gereedschap 1 keer per week worden gebruikt om het resultaat te behouden.

"Het rijtuig verandert weer in een pompoen. "

Nee, zolang mijn wimpers vasthouden, en de annulering had geen invloed op hen. Gewoon een beetje terug naar de gebruikelijke staat.

En dus, met een goede reactie, kan het serum van Almaa tot zes maanden worden gebruikt en de lengte behouden.

We raden u aan om elke zes maanden een pauze te nemen voor een maand om uw wimpers te laten "werken" op zichzelf!

** ANTWOORD van een bedrijfsvertegenwoordiger (beschikbaar op de website [link]):

De standaard flesje serum is ontworpen voor een cursus van drie maanden. Daarna moet je een pauze nemen voor een maand, zodat de wimpers kunnen rusten van de stimulatie. Anders hebben de wimpers genoeg van de serumcomponenten en worden ze veel intensiever vervangen. Na het einde van de zweepslag blijft het effect nog een tijdje bestaan ​​en daarna keren de wimpers terug naar hun oorspronkelijke lengte. Dit is absoluut normaal.

Prijs - 2990 roebel. op de voorraad (1300 UAH.). Volle prijs - 3320 roebel.

Ontworpen voor 2-3 maanden gebruik.

Zeer economisch in gebruik! Een fles is genoeg voor veel meer dan 3 maanden (schokcursus + verder om het effect te handhaven).

Het is gewoon om te onderhouden na de pauze, dan is het zelfs de moeite waard om een ​​miniflesje te nemen.

Wilt u opslaan? Koop Xlash Pro (6 ml) en bespaar op het volume!

Weet u niet zeker of het product geschikt is? Probeer de Xlash Mini (1,5 ml) voor beginners!

Lijnen van houdbaarheidsperiode: na opening - 8 maanden.

Fabrikant: ALMEA LTD, 2e verdieping Queens House, 180 Tottenham Court Road, Londen W1T 7PD, Verenigd Koninkrijk.

Land van herkomst: PRC.

Alma Hlash is ideaal voor het herstellen van cilia na een opbouw of andere traumatische procedures, maar alleen als het geen allergische reactie veroorzaakt.

Ja, er staat een waarschuwing in de instructies. En deze gedeelten van "Bijwerkingen" omzeilden me... MAAR NIET DEZE TIJD.

HIER IS EEN MIDDEL IN GEVAL DAT JE EEN ALLERGIE REACTIE HEBT

... EEN GOEDE HAARGROEI-STIMULATOR, MAAR DOET GEEN AANPASSING OP SLAGRINGEN.

Serum voor de groei van wimpers Almea XLash, adviseer ik, ondanks het resultaat.

Almea Xlash voor de groei van wimpers.

Er zijn 0 reacties in deze thread, 0 deelnemers, de laatste update isaa 5 jaar, 9 maanden. geleden.

Volgens beoordelingen blijkt dit een van de beste hulpmiddelen voor de groei van wimpers.
Wel, ik weet het niet eens. Nog steeds geen Xlash gekocht.
Is deze Xlash echt zo goed als ze in recensies zeggen? Denk je dat echte wimpers op foto's? Of photoshop? False? Naroscheny?
Meer verrast door de prijs. Hoe kan een conditioner voor de groei van wimpers slechts 1.400 roebel kosten?
Dus ik ben bang... Neem deze geweldige tool..

en opeens zal het andersom zijn (grapje natuurlijk)

Hoe kan een airconditioner op natuurlijke wijze korte wimpers laten groeien? en plotseling zullen de ogen groeien en zul je een gezwollen wimper met lange wimpers hebben.

ze zeggen dat ricinusolie 's nachts op de wimperwortels moet worden gesmeerd.

Meisjes, mijn vriend is verhuisd naar de Verenigde Staten. Ze zijn dol op een tool genaamd Latisse. Hij heeft dezelfde fabrikant die Botox produceert. Ze heeft zelf al een half jaar genoten en het resultaat is echt. Ze schildert nu helemaal geen wimpers, omdat beide zo lang zijn en ze duidelijk zichtbaar zijn. En als je ook verzint, dan is er over het algemeen prachtig. Op deze manier ben ik al in brand gevlogen. De waarheid is zo'n genoegen 4 500 waard. Ze zei dat bij het kopen van 3 fondsen korting zal doen. Middelen voor een half jaar is genoeg. Als iemand geïnteresseerd is, kan ik haar contactgegevens geven. Schrijf in lichku

Eerlijk gezegd geloof ik meer in ricinusolie en verschillende masliks die nuttig zijn.

NEW. Wil je de wimpers langer en dikker maken? Dit is echt! Om luxueuze wimpers te hebben, is het helemaal niet nodig om verlengde karkassen en in het bijzonder verlengingen te gebruiken.
Je kunt je plant gemakkelijk 1-2 maanden laten groeien zonder de gezondheid te schaden! Voor dit doel is een lijn Xlash wimpergroeiproducten gemaakt. Alleen natuurlijke compositie.

Xlash in Moskou
Prijs: 1200 wrijven
Tel: +7 (985) 1509555 +7 (985) 1503555
Aflevering in Moskou 250 roebel (binnen de ringweg van Moskou)

Maagd, nogmaals, ik heb het over deze rastishku. Er was een tijd dat ze me hielp met mooie wimpers. En hun werd erg mooi. Ik wil de cursus herhalen. Ik bestelde een nieuwe tube van 3 ml en wenkbrauwgel van hetzelfde merk.
Ik zag dat er een nieuwe Xlash van Borodin was. Glimlachte. Wel, wie bestelde dezelfde Xlash alleen met het naschrift van de naam Borodina?

[b] Isaa, [/ b] En wenkbrauwgel voor wat? Het is duidelijk dat voor wenkbrauwen, voor groei of iets ook? Ik heb mijn eigen wenkbrauwen zoals die van Brezjnev, maar de natuur heeft mijn wimpers bedrogen, geen vrij korte, maar geen lange wimpers. Hoe lang gaat de fles mee en hoe moet hij correct worden aangebracht?

Alenka's Beauty Blog

Almea Wimper serum Xlash. Review.

Al geruime tijd test ik Almea Xlash wimpergroeiserum. Om precies te zijn, precies 15 weken. Het is tijd om het resultaat te laten zien.

Wimperlengte tot 40% vergroten
Natuurlijke samenstelling
Ontworpen voor 2-3 maanden gebruik.
Ingebouwde applicator

Topverkopen in Europa en Rusland

Zoals alle producten van Almea combineert het Xlash-hulpmiddel voor wimpergroei de moderne vooruitgang in de biotechnologie en de eeuwenoude kennis van verschillende mensen over de eigenschappen van plantenextracten. Zo zijn woad-bladeren gedurende duizenden jaren in het oosten gebruikt om een ​​rijkere kleur en een speciale dikte aan wimpers en wimpers te geven - het is in hen dat het aantrekkelijke uiterlijk van oosterse schoonheden het geheim is!


Maar in de samenstelling van serum voor de groei van wimpers verlaat Xlash niet alleen Weida, maar ook andere uitzonderlijke natuurlijke ingrediënten. Rood koraalextract stimuleert de bloedcirculatie en herstelt de haarzakjes. Het extract van zwarte komijnzaad is rijk aan B-vitamines, macro- en micronutriënten die essentieel zijn voor de gezondheid van de trilharen en die hun broosheid en verlies voorkomen. Extract van bladeren van thuja east east bevordert de actieve groei van wimpers. Extractklanten bevatten tannine en hebulinezuur. Dit zijn krachtige natuurlijke immunostimulanten en antioxidanten die de groei van nieuwe weefsels bevorderen en leeftijdsgebonden veranderingen elimineren.



Het gereedschap bevindt zich in een buis die lijkt op mascara, een doos bevestigd. Dit alles werd bovendien in mica afgedicht (ik heb zelfs ergens foto's gemaakt, maar ik kan het niet meer vinden), er is een handleiding in en een gedetailleerde compositie.

De borstel is erg dun, elastisch. De tool zelf is een transparant, geurloos water.

Zoals ik hierboven schreef, heb ik de tool 15 weken lang gebruikt. 12 daarvan hebben het elke dag langs de wimperlijn aangebracht en vervolgens 2-3 keer per week verplaatst, nu gebruik ik het een keer per week.
Gedurende de hele loop van het gebruik van Almea Xlash, veroorzaakte ik geen enkele negatieve reactie in mij, natuurlijk, een paar keer kreeg ik een penseel in mijn ogen (ik dacht dat alles kapets was) en er gebeurde niets vreselijks, het kneep niet eens. het enige wat ik kan opmerken is een lichte roodheid van de wimpergroeilijn, maar zodra ik overschakelde naar een zacht regime (2-3 keer per week) ging alles weg.

Mijn wimpers vielen zoals gewoonlijk uit - een paar keer een paar dagen. Ik begon het effect van de groei op te merken ergens in de derde maand van gebruik. En aangezien je jezelf elke dag in de spiegel ziet, ging deze groei in principe onopgemerkt voorbij, het werd duidelijk dat ze opgroeiden toen ik begon met het beoordelen van de foto's die in het vroege najaar werden gemaakt. Hoewel, onlangs vaak gehoord van de omringende complimenten in de richting van Cilia.
Trouwens - ik klaag niet over de lengte en de dikte van mijn wimpers, het enige is dat ze geen bocht hadden en ik ze altijd met behulp van een tang moest draaien.

Het resultaat zal natuurlijk lager zijn, ik kan er aan toevoegen dat de wimpers donkerder zijn geworden, ik kan niet zeggen over de dikte - ik merkte het niet.

Ik wil me verontschuldigen voor de foto. Ik heb de collages voorbereid op duidelijkheid en er is een duidelijk verschil in de dekking, maar laten we een korting geven op het feit dat de foto's zijn genomen op verschillende tijdstippen van het jaar, de dag, enz.

Alle foto's zijn vier maanden oud. Dat wil zeggen, voordat Almea Xlash wordt gebruikt. Juiste resultaat na actief gebruik.

Nou, hier is het duidelijk merkbaar dat de wimpers behoorlijk sterk gegroeid zijn.

Het valt op dat sommige cilia groeien waar en hoe ze willen, ik heb er zelfs een paar uitgehaald - die echt helemaal naar beneden keken en zich helemaal niet lieten knijpen.
Ik zal ook apart opmerken dat de inkt op de foto met mascara dezelfde is.
Het effect op het gezicht, ik had dit eerlijk gezegd zelfs niet verwacht. Ik heb nu wat onfatsoenlijk lange wimpers))
Ik ben van plan het serum nog twee of drie weken te gebruiken en het te stoppen. Er zit slechts 3 ml in de fles, maar het lijkt me dat ik tijdens de tijd van gebruik de kracht iets meer dan de helft heb uitgegeven. Tegelijkertijd heb ik een vrij indrukwekkende laag aangebracht (en in de eerste weken zelfs met een dubbele laag - ik wilde echt meer van een resultaat)

Ik weet niet of ik iemands twijfels kon verdrijven, omdat de berichten over deze tool al een auto en een kleine vrachtwagen waren, maar naar aanleiding van de opmerkingen twijfelden velen nog steeds en zijn bang om deze tool te gebruiken. In het begin was ik zelf bang dat het erger zou worden, niet beter, maar uiteindelijk won de nieuwsgierigheid het goed en ben ik erg tevreden met het resultaat.

  • Vorige Artikel

    Stijlvolle bril voor zicht 2019-2020: brilmonturen, foto

Meer Artikelen Over Ontsteking Van Het Oog