Geen allergieën!

Hoofd- Verwondingen

Het belangrijkste is dat je geen nep tegenkomt! En ze lijken veel. Eens een hoop feedback dat mensen het effect of de neus niet hebben. In de VS is er nog meer prachtige...

2 jaren, 4 maanden geleden Thereforstorn

Ik ben al zo lang een goede expert in anti-allergiemedicijnen, dat ik zelf bijna advies kan geven. En als het niet vreemd is in de apotheek, veel goed geld. Waarom ben ik in...

2 jaren, 10 maanden geleden Prevaids

Ik gebruik spray al meer dan twee jaar. Ik vind het erg leuk, dat het geen geur en bijna geen smaak heeft. Ik heb al meer dan 10 jaar last van allergische rhinitis. Gedurende deze tijd heb ik geprobeerd...

2 jaren, 10 maanden geleden Tarrest

Allergodil-Dear (het is de moeite waard) is een Duits medicijn dat allergische symptomen heel goed helpt te behandelen. Ik gebruik het al 8 jaar, het werkt direct, bijwerkingen...

3 jaren, 1 maand geleden Closse

Ik heb last van allergische rhinitis, besloot om de antihistaminespray "Allergodil" te proberen, maakte geen goede indruk, omdat ten eerste het voor mij duur bleek te zijn (gezien...

3 jaren, 2 maanden geleden Thesenfendarn

Mijn dochter heeft allergische rhinitis, niezen, enz. Dokter Lor heeft ons dit medicijn voorgeschreven. Hij is niet goedkoop. Pshikali twee of drie keer per dag. De fles is ontworpen voor 60 doses. Hij handelt...

3 jaren, 2 maanden geleden Mastirm

Mijn dochter had vaak een loopneus, maar op de een of andere manier hechtte ik hier niet echt veel belang aan, nou ja, ze is dom, alle kinderen op de kleuterschool zijn ziek. Als een resultaat bereikten we de allergoloog en controleerden we dat hij allergisch was voor...

3 jaren, 4 maanden geleden Wholosse

Neusziekte komt mij elk jaar veel voor. Zolang ik me kan herinneren, heb ik altijd last van verkoudheid en er was sinusitis. Ze hebben me zelfs lekke banden gemaakt. Toen plaatsten de artsen me...

3 jaren, 7 maanden geleden Hunderready

Over het algemeen kocht mijn moeder het voor zichzelf vanwege allergieën, ze heeft veel allergieën, maar ze nam het specifiek uit de kou van populierenpluis. Ze zei dat dat veel helpt. Ik besloot ook om het te proberen, dus om...

3 jaren, 9 maanden geleden Sayingthere

CONCLUSIE-Voltooi crap. Ik ben geschrokken. Ik gebruikte IM gedurende 9 dagen, zelfs het kopen van 30 ml allergodin (het grootste volume in de apotheek). Na zilch wordt het tegenovergestelde effect gelegd, dus ze vragen na...

3 jaren, 10 maanden geleden Brish

Vorig jaar heb ik geleerd dat er lokale remedies zijn voor allergische rhinitis - sprays. Ik ben allergisch alleen in de lente, ik heb genoten van Kromofarm (mijn recensie), maar in...

3 jaren, 11 maanden geleden Fingere

Ik hou heel veel van planten, maar helaas, mijn lichaam is zodanig dat ik de planten die in mijn stad buiten groeien niet kan uitstaan. Wanneer alles begint te groeien en bloeien op straat, en de hele lente...

4 jaar, 1 maand geleden Eriannere

Helpt helemaal niet. U wilt de verstopte neus van allergieën opheffen, spatten - nog erger. Over het algemeen wordt alles gelegd, het is onmogelijk om te ademen. Wat voor soort anti-allergische spray, waarvan er meer zijn...

4 jaar, 3 maanden geleden Caskuld

Zeer goede spray, echt geholpen. Flessen hebben een maand geduurd. De eerste dagen elke dag, een week later strooiden ze om de dag één druppel.

4 jaar, 5 maanden geleden Aftestly

Sinds mijn jeugd heb ik last van pollinose - seizoensgebonden lenteallergieën. Op een dag, toen de bomen blijkbaar bijzonder hard bloeiden, was de loopneus zo sterk dat ik niet kon slapen. Ik gebruik up...

5 jaar geleden Untime

Allergie "in de lente" begon me te kwellen sinds de middelbare school. Gedurende verschillende jaren heb ik deze periode heldhaftig doorstaan ​​zonder de hulp van enig middel, en toen ontdekte ik de Allergodil-spray. Hij is...

5 jaar, 1 maand geleden Thouteful

Mijn zoon lijdt aan verschillende allergische pathogenen en reageert daar slecht op. Meestal manifesteert het zich in de vorm van verstopte neus en niezen. Onlangs toegetreden na...

5 jaar, 1 maand geleden Aimentenly

Een vreemde paradoxale reactie, maar dit is zo: na het gebruik van Allergodil, al mijn symptomen geïntensiveerd, mijn neus specifiek gelegd, als een neusgat werd gelegd, dan erna...

5 jaar, 5 maanden geleden Deaderre

Dat was augustus, de tijd van seizoensgebonden allergieën. Mijn allergie voor pollen manifesteerde zich op school en sindsdien, eind augustus, begin september, deze keer van ongelooflijke marteling voor mij...

5 jaar, 7 maanden geleden Greyforeaff

Reeds in mijn kindertijd begonnen allergieën (allergische rhinitis) tot stof en sommige geuren mij te pijnigen. Wat ik gewoon niet voelde voor mezelf (inclusief: Tavegil, dat een verschrikkelijke Sonly veroorzaakt...

5 jaar, 9 maanden geleden Patingolls

analogen

  • Er zijn geen analogen, de activerende in-in azelastine zit in de spray Momat Rino Advance.

Verkrijgbaar in andere doseringsvormen: oogdruppels.

Meer: sprays en druppels voor neus van allergieën.

Gemiddelde online prijs *, 589 r. (10 ml)

Waar te kopen:

Het medicijn is bedoeld voor de behandeling van:

  • seizoensgebonden en aanhoudende allergische rhinitis (inclusief hooikoorts);
  • seizoensgebonden en aanhoudende rhinoconjunctivitis;
  • symptomen van vasomotorische rhinitis (verstopte neus, niezen, rinorroe, post-nasaal syndroom).

Spray spray in de neusholtes, houdt zijn hoofd recht. Doseringen worden geselecteerd afhankelijk van de ziekte.

Bij allergische rhinitis en rhinoconjunctivitis, wordt aangetoond dat kinderen ouder dan 6 jaar en volwassenen tweemaal daags 1 dosis in elk neusgat spuiten. Bij afwezigheid van het verwachte effect, worden kinderen van 12 jaar en volwassenen 2 maal per dag 2 doses in elk neusgat voorgeschreven.

Het gebruik van het geneesmiddel moet worden voortgezet totdat de symptomen van de ziekte volledig zijn verdwenen. Middel is geschikt voor langdurig gebruik. De maximale duur van de kuur is zes maanden, daarna moet een pauze worden genomen.

Bij vasomotorische rhinitis worden kinderen van 12 jaar en volwassenen 2 maal per dag 2 doses in elk neusgat voorgeschreven.

De behandeling moet worden voortgezet totdat de symptomen volledig zijn verdwenen. De maximale behandelingsduur is 8 weken.

Het wordt niet aanbevolen om Allergodil te gebruiken wanneer:

  • overgevoeligheid voor de componenten;
  • onder de leeftijd van 6, als het kind allergische rhinitis of rhinoconjunctivitis heeft;
  • onder de 12 jaar, als het kind vasomotorische rhinitis heeft.

In de loop van experimenten met dieren werd geen bewijs van het teratogene effect van het medicijn gedetecteerd, zelfs niet met het gebruik van doses die vele malen hoger waren dan de therapeutische. Onderzoek onder zwangere en zogende vrouwen is echter niet uitgevoerd. Daarom wordt het afgeraden om Allergodil te gebruiken vanwege het risico op bijwerkingen.

Zelden, met het gebruik van het medicijn, is er een lichte irritatie van het ontstoken neusslijmvlies, wat gepaard gaat met kenmerkende symptomen:

Deze bijwerkingen verdwijnen na het verdwijnen van Allergodil.

Het komt uiterst zelden voor dat patiënten tijdens het gebruik van het geneesmiddel worden geregistreerd:

  • allergieën (urticaria, pruritus en huiduitslag);
  • algemene zwakte;
  • duizeligheid.

Deze symptomen worden niet altijd bijwerkingen van het medicijn. Ze kunnen ook worden veroorzaakt door de ziekte zelf.

Als de spray niet wordt geïnjecteerd met een rechte kop, maar met de rug omhoog gekanteld, kan een bittere smaak in de mond optreden. Voor sommigen veroorzaakt het misselijkheid.

Het medicijn is verkrijgbaar in de vorm van een nasale doseringsspray. De bruine oplossing is verpakt in injectieflacons van 10 ml met een sproeidispenser.

De tool bevat de volgende componenten:

  • azelastine (werkzame stof);
  • Valium;
  • watervrij citroenzuur;
  • natriumhydrofosfaat dodecahydraatchloride en dodecahydraat;
  • edetaat dihydraat dinatrium;
  • water.

Het werkzame bestanddeel van het medicijn is azelastine, dat een aantal effecten op het lichaam heeft:

  • gaat histamine tegen - de belangrijkste provocateur voor allergieën;
  • elimineert allergiesymptomen;
  • stabiliseert mestcelmembranen;
  • interfereert met de afgifte van histamine, bloedplaatjes, serotonine en andere biologisch actieve stoffen;
  • vermindert capillaire permeabiliteit en exsudatie.

Het medicijn vermindert jeuk, niezen, verstopte neus, rhinorrhea 15 minuten na injectie. Het duurt minimaal 12 uur. Het systemische effect van spray op het lichaam is onbeduidend.

Tijdens de behandeling met Allergodil moet u stoppen met het gebruik van op alcohol gebaseerde medicijnen. In combinatie met ethanol heeft azelastine een sterker effect op het centrale zenuwstelsel, wat het risico op bijwerkingen verhoogt.

Soms veroorzaakt het medicijn vermoeidheid en lethargie (deze symptomen kunnen ook worden veroorzaakt door de onderliggende ziekte). Alcohol versterkt deze verschijnselen. In dergelijke gevallen moet u tijdelijk stoppen met autorijden en werken met mechanismen die concentratie van aandacht en hoge reactiesnelheden vereisen.

3 jaar. Een open fles is 6 maanden geldig.

Buiten het bereik van kinderen houden bij een temperatuur van 8-25 graden.

Geen recept vereist.

(Laat je feedback achter in de reacties)

Ik heb allergische rhinitis sinds mijn kindertijd. Uit stof en sterke geuren begint een vreselijke loopneus, niezen, roodkleuring van de neus en zwelling. Wanneer er verergering optreedt, word ik alleen gered door Allergodil. Het stopt snel een loopneus, verlicht de verstopte neus en vermindert ontstekingen. Ik hou van de vorm van de spray - voor mij is het handiger dan druppels. Het medicijn is duur, maar de prijs is volledig gerechtvaardigd. Voelt Duitse kwaliteit Christina, Cheboksary

Ik heb al heel lang geen seizoensgebonden allergieën behandeld en heb het gewoon doorstaan ​​totdat ik te weten kwam over Allergodil. Al na de eerste toepassing houdt het op om de neus te leggen. Een loopneus doorloopt een paar dagen, maar ik heb een hele sterke neus. Fondsen zijn lang genoeg, omdat het genoeg is om 1 injectie in het neusgat Oleg, Ivanovo, te doen

Ik behandel de zoon van Allergodil, die nu elf jaar oud is. In de lente hebben we een sterke allergie, we injecteren de spray 's ochtends en' s avonds. Na een half uur kan de zoon weer met zijn neus ademen, en op de tweede dag is het snot niet langer groen en wordt het transparant. Gedurende een week passeert loopneus. Daarna herhalen we de behandeling indien nodig Lena, Khabarovsk

* - De gemiddelde waarde van verschillende verkopers op het moment van monitoring is geen openbare aanbieding.

Hoe toe te passen en wat ze zeggen over het medicijn "Allergodil"? Instructies, beoordelingen van deze tool worden hieronder weergegeven. Uit de materialen van dit artikel zult u ook leren over de vorm waarin het vermelde medicijn wordt vervaardigd, hoeveel het kost, welke eigenschappen het heeft, of het bijwerkingen heeft en contra-indicaties.

Momenteel kan het medicijn in kwestie in de volgende vormen worden gekocht:

  • Oogdruppels "Allergodil." Testimonials zeggen dat azelastine hydrochloride de hoofdcomponent van dit medicijn is. Het bevat ook hulpingrediënten in de vorm van 70% sorbitol, hypromellose, benzalkoniumchloride, dinatriumedetaat, gezuiverd water en natriumhydroxide. Transparant en kleurloos 0,05% van het medicijn wordt te koop aangeboden in plastic flessen met een druppelaar (6 ml).
  • Spray "Allergodil." Recensies van artsen stellen dat azelastinehydrochloride ook een actief bestanddeel is van deze vorm van het medicijn. Als aanvullende stoffen worden hypromellose, watervrij citroenzuur, dinatriumedetaatdihydraat, gezuiverd water, natriumwaterstoffosfaatdodecahydraat en natriumchloride gebruikt. Transparante en kleurloze medicatie kan worden gekocht in glazen flessen met een doseerspray (10 ml).

Wat is het lokale medicijn "Allergodil"? Getuigenissen zeggen dat dit medicijn een selectieve H1-receptorblokker is.

Volgens de instructies heeft het een membraanstabiliserend en antihistaminisch effect en helpt het ook om de doorlaatbaarheid van capillairen te verminderen. Bovendien voorkomt de betreffende medicatie de afgifte van actieve stoffen uit mestcellen (bijvoorbeeld serotonine, histamine, leukotriene), die bronchospasmen en verschillende allergische reacties veroorzaken.

Welke eigenschappen heeft het medicijn "Allergodil" (neusspray)? Recensies van artsen zeggen dat na het inbrengen in de neus, de congestie merkbaar wordt verminderd. Ook geëlimineerd neusafscheiding en allergisch niezen.

Het therapeutische effect na het gebruik van het medicijn wordt na uur waargenomen. Tegelijkertijd wordt verzakking van alle bijbehorende symptomen opgemerkt. Het effect van het medicijn duurt 12 uur of zelfs langer.

Welke kenmerken heeft het medicijn "Allergodil" (oogdruppels)? Beoordelingen van experts geven aan dat dit hulpmiddel, wanneer het in de ogen wordt ingebracht, een ontstekingsremmend effect heeft. Met betrekking tot systemische effecten wordt het slechts in geringe mate tot uitdrukking gebracht en alleen wanneer het lokaal wordt gebruikt.

Welke farmacokinetische parameters heeft Allergodil (neusspray)? Reviews zeggen dat met de introductie in de neus, de biologische beschikbaarheid van dit medicijn 40% is. Gedurende 3 uur bereikt het bloed zijn maximale concentratie. Trouwens, het is 8 keer lager dan dat waargenomen bij het experimenteel innemen van het medicijn.

Bij patiënten met allergische rhinitis is de concentratie van het geneesmiddel hoger dan bij gezonde mensen.

Wordt het lokale medicijn Allergodil (oogdruppels) geabsorbeerd? Beoordelingen melden dat wanneer deze medicatie in een dosering van 1 druppel vier keer per dag wordt gebruikt, de maximale concentratie in het bloed lage waarden bereikt.

Wat zijn de indicaties voor het nomineren van Allergodil-spray? Beoordelingen van specialisten geven de volgende patiëntvoorwaarden aan:

  • niet-allergische of zogenaamde vasomotorische rhinitis;
  • allergische rhinitis buiten het seizoen of seizoensgebonden.

Wat betreft oogdruppels, zijn ze voorgeschreven voor de volgende pathologische aandoeningen:

  • seizoensgebonden allergische conjunctivitis;
  • inflammatoire oogziekten die een verschillende oorsprong hebben, waaronder posttraumatisch;
  • het hele jaar door allergische conjunctivitis.

Welke patiëntvoorwaarden verbieden het gebruik van Allergodil-spray en oogdruppels? Reviews van artsen rapporteren de volgende contra-indicaties:

  • periode van zwangerschap;
  • overgevoeligheid van de patiënt voor het geneesmiddel (voor de bestanddelen ervan);
  • borstvoedertijd;
  • nierfalen (alleen voor neusspray);
  • ouderdom van een baby jonger dan 6 jaar (alleen voor neusspray);
  • De leeftijd van de baby is tot 4 jaar oud (alleen voor oogdruppels).

Patiëntenrecensies over deze tool zijn helemaal aan het einde van het artikel te vinden.

Nevelneus "Allergodil" heeft een speciale doseerspuit die het gebruik ervan aanzienlijk vergemakkelijkt. Voordat het eerste gebruik van het medicijn meerdere malen in de lucht moet worden gespoten. Verder is de vereiste dosis vereist om in elke neusholte te injecteren. Tegelijkertijd moet de kop recht zijn (niet in de omgekeerde vorm).

Bij rhinoconjunctivitis en allergische rhinitis bij volwassenen en jonge patiënten (vanaf 6 jaar), wordt medicatie voorgeschreven in 1 dosis (dat wil zeggen een enkele druk op de vernevelaar) in elke neusholte in de ochtend en de avond. Indien nodig kan deze hoeveelheid medicatie worden verhoogd (kinderen na het bereiken van de leeftijd van 12) tot 2 doses in beide neusgaten twee keer per dag.

Hoe lang moet Allergodil-spray worden aangebracht? Reviews geven aan dat het nodig is dit medicijn te gebruiken totdat alle symptomen van de ziekte zijn verdwenen. Het is toegestaan ​​om te gebruiken voor een lange tijd. De spray kan echter zonder onderbreking niet langer dan 6 maanden worden gespoten.

Wanneer vasomotorische rhinitis volwassenen en adolescenten (vanaf 12 jaar) in de ochtend en avond 2 doses van het geneesmiddel in elke neusholte voorschrijven. Breng de spray bij voorkeur aan tot alle symptomen stoppen. De duur van de continue behandeling van deze ziekte mag niet langer zijn dan 2 maanden.

Volgens de instructies ligt deze vorm van het medicijn begraven in de conjunctivale zak.

Bij seizoensgebonden allergische conjunctivitis bij volwassenen en jonge patiënten (vanaf 4 jaar) wordt het medicijn 's ochtends en' s avonds in 1 druppel in beide ogen voorgeschreven. Indien nodig kan het medicijn maximaal 4 keer per dag worden gebruikt. In het geval van de genoemde ziekte, wordt het medicijn "Allergodil" niet alleen gebruikt voor de behandeling, maar ook voor preventie.

Bij niet-seizoensgebonden allergische conjunctivitis, volwassenen en adolescenten (vanaf 12 jaar) krijgt u 's morgens en' s avonds 1 druppel in beide ogen voorgeschreven. Het is ook mogelijk om het maximaal 4 keer per dag te gebruiken.

Het gebruik van Allergodil oogdruppels kan de volgende bijwerkingen veroorzaken:

  • zwelling en roodheid;
  • verhoogd scheuren;
  • jeuk;
  • irritatie en pijn;
  • bloeding in het oog;
  • visuele beperking;
  • vreemd lichaam sensatie;
  • blefaritis;
  • droge ogen.

Systemische manifestaties van deze vorm van het medicijn zijn uiterst zeldzaam. De meest voorkomende hiervan zijn moeite met ontlasting en ademhalingsmoeilijkheden.

Wat betreft de neusspray kan dit de volgende bijwerkingen veroorzaken:

  • neusbloedingen;
  • niezen, branden en jeuk in de neus;
  • pruritus en uitslag;
  • zwakte en duizeligheid;
  • misselijkheid als gevolg van nasopharynx (alleen met de introductie van het medicijn met zijn kop achterover gegooid);
  • gastralgia en droge mond;
  • beklemming op de borst.

De kosten van dit medicijn zijn afhankelijk van de fabrikant. De gemiddelde prijs van een neusspray varieert ongeveer 370-610 roebel. Wat betreft oogdruppels, hun kosten zijn ongeveer 320 roebel.

Als u de twee vormen van het medicijn "Allergodil" vergelijkt, heeft de neusspray een voordeel. Het is zuiniger, gelijkmatig verdeeld over de slijmvliezen en gemakkelijk te gebruiken.

Met dit formulier kun je vrij hoge concentraties van het medicijn in de laesie maken. Dit wordt bewezen door de rapporten van de meeste patiënten.

De neusspray heeft een snel en langdurig effect. Het wordt ook goed verdragen door patiënten en vertoont een hoge werkzaamheid, zelfs bij lage doses.

Wat betreft de druppels, ze zijn ook populair, maar alleen voor die mensen die oogproblemen hebben.

Recensies van het medicijn Allergodil

Neusspray, Meda Pharma

Indicaties voor gebruik

Discussie medicijn Allergodil in records moeders

Ik werd geholpen door een allergiespray, nu kon ik het ook een paar keer niet laten, besprenkeld, sliep 2 nachten.

De dokter stond mij toe om allergiespray te gebruiken, zonder dat, natuurlijk, ik zou waarschijnlijk mijn verstand verloren hebben)

Hoe heet de analyse? Ik zal onze allergie over hem vragen.

Kijk op internet naar allergieën.

En Erius heeft me helemaal niet geholpen. En laratadine ook. Allergische spray hielp, maar ik raakte er snel aan gewend (het is noodzakelijk bij onderbrekingen.

Zuster dochter allergisch druipen. Maar ik xs dan is hij beter.

Bedankt, Lena! Dus Allergodom - het via internet? (Ik ben niet in het onderwerp).

We kregen opatanol en allergodil voorgeschreven. Om beurten (zolang er geen allergie was). Allergodil kind zei plukken, opatanol normaal verdragen.

dank je moet morgen allergie bezoeken..

Allergodom verzendt in Sotsji

Allergie heeft ons naar de allergie gestuurd. en daar prijzen.

Vertel me alsjeblieft, en allergodil kan nemen?

Maar worden deze detergentia in winkels verkocht? Allergodom- bestel je via internet, begrijp ik het?

in de neus koop ik Kromoheksal of Allergodil

Shop Allergodom, je hebt het, Google is nodig, er zijn speciale sprays.

Local-Allergodil, en dus specifieke desensitisatie van de allergoloog

Allergodil... heeft deze veel in de fles gelaten?)

Hoe oud kun je allergisch zijn?

Soms toegestaan ​​om allergodil tijdens zwangerschap te bespuiten.

En zo - Elidel verwijdert meteen alles, als conjunctivitis - Allergodil

Babyblog - site over zwangerschap en moederschap. Zwangerschaps- en ontwikkelingsdagboeken voor kinderen, zwangerschapsagenda, productrecensies, kraamkliniek, evenals vele andere nuttige secties en diensten.
© 2005-2019

Allergil beoordelingen oogdruppels

Beoordelingen van de site over medicijnen

: op deze pagina kun je een recensie over ALLERGODIL achterlaten. De site biedt ook de huidige prijs voor ALLERGODIL en instructies voor gebruik. Vergeet niet dat voordat u medicatie gebruikt, u altijd uw arts moet raadplegen.

Analogen ALLERGODIL

EYE-t EKTOIN PRO 2,0% AHSTAGAM KROMOGEKSAL oogdruppels LEKROLIN ALLLERKAPS NOSEYLIN ALOMID ALLERGOKROM KROM ALLERG EYE DROPS LORATAL SUPRALIN DINAF FARMEDEKSRELRELR DRAFTROLEDROLEDROLEDROLLED DRAIN ALLERLAPSE LRATAL SUPERLIN DYNERG

Prijs ALLERGODIL

Allergische rhinitis Conjunctivitis oogdruppels

oogbol op 1 augustus 2017

veranderd naar geel, een beetje duurder maar normaal gesproken zonder rugdekking

Oksana 15 juli 2016

Ik koop mezelf een neusspray, omdat Ik heb een polinoz en bijna geen druppels. En toen, 's morgens zonder thuis te gaan, dreef ze de hele dag en het licht af. Van de rest is er niet zoiets

CLARA 13 juli 2016

NIET RUIGEN, VRIENDEN! ONDER HET HANDELSMERK "ALLERGODIL" NIET ALLEEN DOOR OOGBROEKEN AFGEGEVEN, MAAR EEN NAZAALSPUIT.

Gast 5 mei 2016

Hier schrijven ze beoordelingen over de druppels voor de ogen "Allergodil", en niet over de spray voor de neus. Wat voor soort donkere mensen? Ontevreden over deze druppels, mis niet alle potentiële allergische gebruikers met uw snot. Leer beide instructies en gerelateerde onderwerpen opnieuw te lezen!

Pokemon 14 augustus 2015

droogt op in eerste instantie dacht dat het gewoon niet helpt, maar na het lezen van de kant begreep het alles. Ja, het jeukt niet, maar het oog droogt. erg duur. 100 UAH is niet de moeite waard verzilveren op patiënten. zasrat-territorium met ambrosia en nu wassen ze gelaten geld op deze drugs

Anna 28 december 2015

Ik gebruik het al voor het tweede jaar, mijn ogen zijn zeer comfortabel, ik weet niet wat ik zou doen zonder allergieën. Misschien heb je de intolerantie van een substantie uit de compositie of gewoon op zichzelf een droge-ogen-syndroom.

Christina 13 augustus 2015

De hele lente ging met hem voorbij. Het helpt goed, verlicht jeuk en scheurt vrij snel, en dat behaagt me en trekt erin aan, helpt voor een lange periode, dat wil zeggen, als je 's morgens afdruipt, dan is er geen oogprobleem vóór de avond.

Gast 9 juli 2015

Allergodil - geen medicijn tegen vasoconstrictoren! Het helpt als de neus reageert op de bloei van ambrosia en andere allergische planten. Vanwege wat er gebeurt en sluipende chhanie. Na een dag injecteren stopt de allergische reactie in de neus en kunt u vrij ademen, zonder te snotteren en niet te chachen.

Gast 14 mei 2015

Heeft u fabrikanten die een geweten hebben? Hoe kunt u een dergelijk product, en met name medicijnen, en zelfs voor dergelijk geld verkopen?

Gast 2 september 2015

Helemaal mee eens. Na de eerste injectie, zo gelegde neus dat niet het minste druppeltje lucht kan worden uitgerekt. Ik zal niemand adviseren.

Anna 26 november 2015

Dit zijn druppels in de ogen, geen neusspray en de druppels zijn erg goed!

Gast 22 september 2015

Hij is het eens met degenen die zijn neus "dicht" hebben geslagen, blijkbaar alleen in gevallen van reactie op bloei, stuifmeel, enz.

Elena 14 augustus 2015

En naar mijn mening een geweldig product. Het helpt veel langer dan andere druppels en veroorzaakt geen verslaving. hij is het geld waard.

Gast 2 september 2015

Er gaat niets boven dat. Ik heb helemaal niet geholpen. Stuck neus helemaal. Ze bood de medewerker hetzelfde probleem aan. Het resultaat is hetzelfde. Neus strak gelegd.

Julia 10 september 2015

Dus je hebt nep. Ik ben het derde jaar alleen allergodilom en ontsnappen. Zus in het voorjaar gebruikt het ook, nooit zo'n probleem, zoals je niet had.

Alina 14 mei 2015

Volledige bedrading voor geld! Kocht in Moskou voor 770 r, droop, en de neus ademde niet en ademt niet, niet kopen.

Eugene 12 augustus 2015

Waar vond je deze prijs ?! Horror! Ik zou adviseren om de apotheek te veranderen, blijkbaar verkopen ze namaakgoederen daar, en zelfs tegen hoge prijzen. Ik gebruik het al twee jaar in het voorjaar, als de bloei begint, het helpt me een hele dag, als ik het 's morgens gebruik, dan doet de allergie pas' s avonds pijn.

Gast 4 april 2015

Erger nog, en de hoge kosten..... Betere naphthyzinum voor 30 roebel., Dan 490rub, maar legt niet nog meer en pasvorm zelfs een ambulance bellen. Allergodil-pompen geld, en misschien ook voor de gezondheid is slecht.

Alexandra 20 augustus 2015

Nafthyzinum kan niet langer dan een week worden gebruikt. hier is het zeker gevaarlijk voor de gezondheid. En over allergodil ben je tevergeefs zo! het heeft iets heel wat nodig, en het helpt de hele dag, dus dit geld is gerekt voor een zeer lange periode,

Apteka Duitsland 27 oktober 2014

Allergoval (Allergoval) Duitsland. Van onze vertegenwoordiger in Moskou. 5800 wrijf voor verpakking (100 stuks). Gratis levering in Moskou (op de dag van bestelling), verzonden naar de regio's (betaling bij ontvangst). Geneesmiddelen uit Duitsland, bestelling, levering +7 (499) 705-17-72

Pollenachtige boom 28 juli 2014

Ik gebruik oogdruppels, het helpt goed. Ik druppel een druppel in elk oog, eenmaal per dag was er geen jeuk of tranen. Er is één neveneffect - zelfs vanaf één druppel in het oog, wordt er bitterheid gevoeld in de nasopharynx, blijkbaar is het medicijn erg geconcentreerd.

Les 1 september 2015

Nou, het is beter een beetje bitterheid dan hageltranen en constante jeuk)

Oksana 1 juni 2014

Geen effect. De neus ligt slechter dan ooit. Walgelijke drug!

Gast 2 september 2015

Misschien nam je een nep? Ik gebruik het voor het derde jaar, het helpt veel!

Gast 10 november 2014

Ben je een dwaas? Het is oogdruppels.

Gast 16 november 2014

Hmm... Beperkingen op het onderwerp van discussie zien er grappig uit in een serieus onderwerp.

Ja, en met zulke scherpe aanvallen.

Vyacheslav 21 april 2014

Tuff, geen medicijn, en zelfs dat geld is het waard! Na instillatie, brandend gevoel in de neus en keel. En de neus allebei niet ademde en niet ademt (((

Anastasia 12 augustus 2015

Allergodil helpt me veel, het duurt ongeveer 15 minuten om congestie te verlichten, je kunt normaal ademen en het effect houdt meerdere uren achter elkaar aan. Misschien paste hij gewoon niet bij jou, of nam hij een nep..

Gast 10 november 2014

Onnodig te zeggen dat het brein niet probeerde aan te zetten en een druppel in de neus kocht, en niet wachtte op een wonder van het oog?

Gast 16 november 2014

Heer, laat een paar wonderen zien en lees zelf wat voor medicijn het is. Allergodil is verkrijgbaar in de vorm van een neusspray, tabletten en oogdruppels.

Elena 25 januari 2014

Ik gebruik 2 weken 2 keer per dag zoals voorgeschreven door de arts, geen gevoel, geneest niet, stelt niet uit, schat, na instillatie van bitterheid in de mond kost het minstens 2 uur, terwijl ik naphthyzinum en infuus laat druppelen.

Hoop 22 augustus 2015

Ik gebruik nu al twee jaar allergodil, het helpt me veel, je hebt waarschijnlijk een neppe (

ZEER GEHANDICAPTE PATIËNT 31 augustus 2013

Over het medicijn - te vinden op de site. Na veel verschillende vasoconstrictor-medicijnen te hebben geprobeerd, was zo'n vreselijk effect nog niet, vanaf deze muck voor 40 UAH. / fles! Na de eerste injectie - het slijmvlies van de neus is volledig en volledig gelegd. Eigenlijk dacht Quincke al! Het was heel moeilijk om een ​​neus te ademen! Pomogda - opladen en mijn favoriete spray Lozarin! KOOP DEZE GEZONDHEID NIET! En ze schrijven ook - de fabrikant - Duitsland! Tuftoten Zeldzaam.

Elena 25 januari 2014

Ik ben het ermee eens, we hebben 60 doses = 10 ml in Omsk, omdat het niet is alsof je 40 UAH hebt = 162 roebel, maar 492 roebel. = 122 UAH.

Gast 8 augustus 2013

Mijn neus ademt niet na instillatie.

Gregory 6 oktober 2015

Misschien paste je gewoon niet.. Ik ontlast bijna onmiddellijk files, je kunt ademen. En houdt de hele dag.

Olesya 27 augustus 2015

En ik heb het tegenovergestelde pas nadat het begraven begint te ademen))))))))

Gast 24 september 2012

Het medicijn is goed. Gedurende 10-15 minuten verlicht zwelling van de neus en alle onaangename gewaarwordingen. Ik gebruik het twee keer per dag tijdens de allergieperiode.

bilet-103 17 augustus 2012

Erg blij! Vóór de leeftijd van 8 jaar kon ze geen vasomotorische rhinitis kwijtraken. Nu voel ik geen enkele uiting van verkoudheid.

Vitaly 13 augustus 2012

Allergodil helpt om gemiddeld 12 uur van de kou af te komen, het is erg lang en het maakt me gelukkig. Op het werk werd iedereen een beetje gek met zijn "shmorgany", en 's morgens spartelde Allergodil en ging naar het werk

Sveta 20 juni 2012

Ik ben tevreden met deze drug. Ik werd voorgeschreven door een arts en toen las ik veel informatie op hun website. Verlicht snel en permanent alle symptomen van allergische rhinitis. Voor mij is deze redding van het eeuwige probleem.

Gast 2 augustus 2012

Heel erg bedankt informatie op de site

Gast 27 augustus 2012

En ik ontdoen mijn allergie in een reeks drankjes zoals thee.

Gast 27 augustus 2012

Ik lees dat als je 2 jaar lang drinkt, je kunt genezen. De allergie was op parfum ruikt en op alle fruit en veel producten, thee, koffie voor 3 jaar dronk zoet kokend water Allergie manifestaties - larynxoedeem. Dit jaar eet ik alle bessen en vruchten, ik begon zelfs koffie te drinken. Probeer het.

Allergie voor de ogen manifesteert zich meestal in de vorm van allergische conjunctivitis.

In dergelijke gevallen omvat de hoofdbehandeling het gebruik van antihistaminica oftalmische druppels, waaronder allergodildruppels als een van de meest voorkomende worden beschouwd.

Allergodil is de derde generatie antihistaminedruppels.

Ter informatie! Preparaten uit deze groep hebben de minste bijwerkingen, maar tegelijkertijd kunnen ze, zelfs in lage concentraties, het negatieve effect van histamines controleren, die allergische reacties veroorzaken.

Deze tool wordt niet alleen gebruikt voor de behandeling van allergische conjunctivitis, maar wordt ook gebruikt voor seizoensgebonden exacerbaties van pollen en plantenallergieën.

Er is een langdurig antihistaminicumeffect van een dergelijke remedie, terwijl de behandeling zelf enkele maanden kan duren zonder de patiënt te laten wennen of bijwerkingen te ontwikkelen.

Het werkzame bestanddeel in de samenstelling van allergodil is azelastine.

Onder dezelfde naam die u kunt ontmoeten en allergodil, en dit is hetzelfde geneesmiddel, het wordt alleen geproduceerd door een andere fabrikant.

Azelastine is een selectieve blokker van histaminereceptoren en heeft tegelijkertijd een stabiliserend effect op mestcelmembranen.

Als een resultaat van deze activiteit wordt de productie van histamine, serotonine, leukotrieen en sommige andere verbindingen en stoffen die de ontwikkeling van allergie veroorzaken, vertraagd.

Tegelijkertijd verlicht dit medicijn de symptomen van allergieën, waaronder

tranende ogen en oogleden

, brandend gevoel en de aanwezigheid van vreemde voorwerpen onder de oogleden.

Wijze van gebruik

Volgens de instructies voor gebruik, wordt deze tool alleen gebruikt voor lokaal gebruik. Afhankelijk van de vorm van de pathologie, wordt allergodil op verschillende manieren gebruikt.

Als we het hebben over seizoensgebonden exacerbatie, worden instillaties gemaakt in de ochtend en 's avonds een druppel in elk oog.

Als allergie wordt gekenmerkt door ernstige symptomen - kan het aantal instillaties worden verhoogd tot vier per dag.

Als een patiënt allergische conjunctivitis heeft, die zich ongeacht het seizoen manifesteert, is een dagelijkse dubbele instillatie van één druppel elke dag voldoende.

De totale duur van het verloop van de behandeling met allergodil kan niet langer zijn dan twee maanden.

Het vermelden waard! Dit medicijn wordt voorgeschreven door oogartsen en allergologen in de volgende gevallen:

In sommige gevallen dient het medicijn als een aanvulling op de loop van de therapie voor infectieuze pathologieën die zich ontwikkelen op de achtergrond van schade aan de gezichtsorganen van de patiënt door virussen (in het bijzonder herpes en adenovirussen).

Allergodil wordt niet voorgeschreven in gevallen waarin de patiënt een behandeling ondergaat met het gebruik van glococorticosteroïden, omdat het mogelijk is het effect van de laatste te vergroten.

In sommige gevallen is deze combinatie mogelijk, maar dit vereist voorafgaand overleg met uw arts.

Houd in gedachten! Met andere druppels allergodil compatibel, maar tussen de instillatie van verschillende hulpmiddelen moet ten minste vijftien minuten duren.

Bijwerkingen en contra-indicaties

In geval van overgevoeligheid voor het geneesmiddel en niet-naleving van de dosering, kunnen de volgende bijwerkingen optreden:

  • een gevoel van bitterheid in de mond;
  • roodheid van de ogen;
  • droogte en irritatie van het conjunctivale membraan;
  • wazig zien (kortdurend tijdelijk effect);
  • ontwikkeling van drugintolerantie.

Soms kan lichte irritatie en verbranding optreden, maar als het effect 1-2 minuten aanhoudt en geen ernstige pijn veroorzaakt, kunt u doorgaan met de behandeling.

Er zijn geen systemische contra-indicaties geassocieerd met ziekten en aandoeningen van de lichaamssystemen, maar ze zijn niet voorgeschreven voor azelastine-intolerantie, onder de leeftijd van vier jaar en voor infectieziekten.

Houd in gedachten! Het medicijn wordt zonder recept verkocht in apotheken en wordt verkocht in plastic flessen van 10 of 6 milliliter.

De bereiding omvat de volgende stoffen en componenten:

  • water voor de bereiding van oftalmische oplossingen;
  • actieve stof azelastine;
  • benzalkoniumchloride;
  • Valium;
  • natriumhydroxide;
  • sorbitol.

Het gereedschap wordt op kamertemperatuur bewaard (binnen + 20 graden).

Vanaf het moment van uitgifte kan het afgesloten flesje maximaal drie jaar worden bewaard.

Na het openen van de container moeten de druppels de komende vier weken worden geconsumeerd, de resterende medicatie moet worden weggegooid.

Wees ervan bewust! Allergodil heeft verschillende analogen die een vergelijkbaar therapeutisch effect hebben, maar mogelijk hun eigen kenmerken hebben.

Meer informatie over dergelijke informatie is te vinden in de gebruiksaanwijzing.

Deze oftalmische oplossingen omvatten:

  1. Opatanol.
    Het kan vanaf de leeftijd van drie jaar worden gebruikt om allergieën te behandelen die op de gezichtsorganen voorkomen.
    De dosering voor kinderen en volwassenen is hetzelfde. Het belangrijkste werkzame bestanddeel van het medicijn is de stof olopatadin.
    Het is een mestcelremmer die de productie van histamine voorkomt.
  2. Ifiral.
    Een medicijn met membraanstabiliserende eigenschappen dat de mechanismen van histaminevorming remt.
    Mag worden toegewezen aan kinderen vanaf vier jaar, maar is gecontraïndiceerd bij zwangere vrouwen.
    Ififril wordt niet aanbevolen tijdens de voedingsperiode, omdat de specialisten niet met zekerheid kunnen zeggen of de bestanddelen van het geneesmiddel in de moedermelk terechtkomen.
  3. Gistimet.
    Een middel op basis van de substantie van levocabastine - een blokker van histaminereceptoren.
    Verkrijgbaar in de vorm van een neus en voor indruppeling in de ogen.
    In het tweede geval wordt aanbevolen vanaf de leeftijd van zes.
    Maar om deze tool te gebruiken bij de behandeling van kinderen met voorzichtigheid, omdat te vaak de bijwerkingen in de vorm van hoofdpijn en branderig gevoel in de ogen.
  4. Alomid.
    Het medicijn is gebaseerd op lodoxamite. Het is een mestcel-membraamstabilisator en wanneer het wordt ingeperst, produceren dergelijke cellen geen histamine of is het aantal histamines aanzienlijk verminderd.
  5. Zaditen.
    Het dichtst bij het werkingsmechanisme is een analoog van allergodil, die niet alleen in druppels wordt geproduceerd, maar ook in de vorm van tabletten en spray.
    Het actieve bestanddeel van de druppels is de stof ketotifen, die bij interactie met mestcellen de synthese van histamine in hen vermindert.

De prijs van het medicijn in apotheken in Rusland varieert tussen 440 en 480 roebel. In zeldzame gevallen wordt allergie verkocht voor 410 roebel per fles.

In gevallen waarin zich tijdens de behandeling met allergodil een secundaire infectie begint te ontwikkelen, zal dit medicijn alleen niet voldoende zijn en zal het niet helpen als een antibacterieel en vooral antiviraal middel.

Het is belangrijk! Dergelijke situaties vereisen aanvullend overleg met een oogarts, en hoogstwaarschijnlijk zal de specialist een geschikte anti-infectieuze behandeling voorschrijven, en het verloop van de behandeling met allergodil zal moeten worden uitgesteld.

Houd er rekening mee dat instillaties kunnen leiden tot kleine onaangename bijwerkingen, zoals:

  • wazig focus;
  • jeuk;
  • gevoel van aanwezigheid van "zand" in de ogen;
  • onwillekeurige tranenvloed.

Deze symptomen verdwijnen in ongeveer tien minuten.

Maar als ze langer duren en ernstig ongemak veroorzaken, moet u een arts raadplegen om het medicijn door een vergelijkbaar medicijn te vervangen.

Op het moment dat allergie wordt gebruikt, wordt aangeraden om contactlenzen te weigeren en een bril te gebruiken als alternatief.

Als na indruppeling andere geneesmiddelen moeten worden gedruppeld, is het noodzakelijk om een ​​periode van ongeveer een half uur tussen hen in te houden.

"Een allergie in de ogen is mijn constant probleem, vooral als ik in het voorjaar in de natuur zit.

Maar als het me lukte om de allergische rhinitis kwijt te raken, stoorden de allergische verschijnselen op de ogen me tot ik hoorde van de allergie.

Na indruppeling voel ik niet het ongemak waarvoor de dokter mij waarschuwde, maar mijn ogen stoppen bijna onmiddellijk met jeuk en jeuk. "

Yaroslav Dmitriev, Ryazan.

"Om de een of andere reden had ik al op volwassen leeftijd een seizoensgebonden allergie.

De piek komt meestal in mei, wanneer planten beginnen te bloeien in de tuin.

Experimenteel was het mogelijk om vast te stellen dat alleen allergodil mij kan helpen bij de strijd tegen allergieën, die ik drie jaar geleden voor het eerst heb opgedaan en sindsdien is dit mijn trouwe assistent, met wie ik niet bang ben voor de bloeiperiode. "

Natalia Apraksina, Izhevsk.

Deze video presenteert een korte recensie over Allergodil-druppels:

Allergodil is een van de weinige geneesmiddelen die een mild effect heeft en kan helpen als een hoofd-, aanvullend of profylactisch middel voor allergieën.

Maar voordat u het koopt, is het nog steeds beter om van een arts te horen of het mogelijk is om dit medicijn in elk specifiek geval te gebruiken, omdat dit middel bij sommige patiënten nog steeds bijwerkingen veroorzaakt.

Allergodil spray nasaal: gebruiksaanwijzing

Allergodil spuitneus behoort tot de groep van H1-histamine-receptorblokkers, heeft een uitgesproken antiallergisch effect en wordt veel gebruikt in KNO-praktijken.

Allergodil-spray is verkrijgbaar in flacons van 10 ml met aan het einde een verstuiver.

De samenstelling van het medicijn

Het belangrijkste werkzame bestanddeel van de Allergodil-spray is azelastinehydrochloride, evenals hulpcomponenten: gezuiverd water, natrium edenaat, citroenzuur op basis van hydroxypropylmethylcellulose, natriumchloride, natriumwaterstoffosfaatdodecahydraat.

Farmacologische eigenschappen van het medicijn

Allergodil neusspray heeft een anti-allergisch effect en verlicht snel de zwelling van het neusslijmvlies. Het belangrijkste werkzame bestanddeel van het geneesmiddel azelastinehydrochloride heeft een langdurig (lang) antiallergisch effect. Wanneer de spray wordt geabsorbeerd door het neusslijmvlies, worden histamine-H1-receptoren geblokkeerd en de allergische reactie onderdrukt. Met het gebruik van azelastine wordt een afname van de afgifte van histamine en serotonine waargenomen.

Bij gebruik van de neusspray Allergodil is er een lichte absorptie van de componenten in de algemene bloedbaan. Het grootste deel van de werkzame stof van de spray wordt in het bloedserum gebonden met eiwitten, ongeveer 10% van de stoffen worden op natuurlijke wijze via de nieren uitgescheiden.

Indicaties voor gebruik van het medicijn

Allergodil neusspray wordt gebruikt om de symptomen van allergische rhinitis van verschillende oorsprong te elimineren - seizoensgebonden, het hele jaar door, inademing van irriterende stoffen, enzovoort.

Dosering en toediening

Allergodil-spray is ontworpen om in de neuspassages te worden gesproeid. Met één klik op de fles in één neusgat komt 0,14 mg van de werkzame stof vrij. In de regel zijn, om de symptomen van allergische rhinitis te elimineren, 2 applicaties per dag voldoende met Allergodil die 1 keer in beide neusgaten wordt gespoten. Het effect van het medicijn duurt ongeveer 12 uur. De duur van de therapie wordt bepaald door de arts, afhankelijk van de ernst van het beloop van allergische rhinitis, dosisaanpassing en een lichte toename zijn mogelijk.

Om ervoor te zorgen dat de werkzame stoffen van het medicijn maximaal in het neusslijmvlies worden geabsorbeerd, moet de patiënt zijn hoofd recht houden en op het moment van spuiten de spray niet diep inademen, zodat Allergodil niet in de onderste luchtwegen terechtkomt. Voordat de spray wordt aangebracht, moet de patiënt de neusholten vrijmaken van het opgehoopte slijm.

In de regel wordt Allergodil gebruikt totdat de klinische symptomen van allergische rhinitis aanhouden, maar in elk geval mag de sproeiduur niet langer zijn dan 6 maanden.

Na het openen van de fles voor het eerste gebruik, wordt aanbevolen om eerst 1-2 doses spray in de lucht te spuiten en pas dan pas voor het doel. Het geneesmiddel wordt dus gelijkmatig verdeeld en de patiënt krijgt de aanbevolen dosis. Na elk spuiten moet de fles stevig worden vastgeschroefd.

Bijwerkingen

In de meeste gevallen wordt het geneesmiddel Allergodil goed verdragen door de patiënt, maar als de gespecificeerde dosis wordt overschreden of langdurig gebruik van het middel, kunnen de volgende bijwerkingen optreden:

  • Het uiterlijk van bitterheid in de mond - dit komt door het kantelen van het hoofd achter tijdens het spuiten van het medicijn;
  • Brandende neus en jeuk;
  • Bloedend uit de neus - in zeer zeldzame gevallen;
  • misselijkheid;
  • niezen;
  • Uitslag rond de neus;
  • In zeldzame gevallen kan het urticaria en anafylactische shock ontwikkelen.

Meestal worden bijwerkingen waargenomen wanneer de patiënt onafhankelijk is en aanzienlijk de dosering overschrijdt zoals gespecificeerd in de instructies.

Contra-indicaties om te gebruiken

Allergodil-spray is gecontraïndiceerd bij patiënten met individuele intolerantie voor de bestanddelen van het geneesmiddel, kinderen jonger dan 6 jaar.

Tijdens het gebruik van Allergodil moeten patiënten geen voertuigen besturen, omdat de werkzame stoffen van het geneesmiddel de reactiesnelheid kunnen vertragen; in de toekomst wordt dit probleem opgelost met de arts.

Gebruik van het medicijn tijdens zwangerschap en borstvoeding

Het gebruik van spray Allergodil tijdens de wachttijd van het kind is gecontraïndiceerd. Bij de ontwikkeling van allergische rhinitis bij een toekomstige moeder moet een vrouw een arts raadplegen die haar helpt het optimale anti-allergische medicijn te vinden dat de baby in de baarmoeder niet schaadt. Vaak treedt allergische rhinitis bij aanstaande moeders op op de achtergrond van veranderingen in de hormonale status, daarom is het gebruik van lokale antihistaminica in deze gevallen niet succesvol.

In de periode van borstvoeding, indien nodig, gebruik Allergodil spray om te beslissen over de beëindiging van het voeren van de baby met moedermelk en over te dragen aan een aangepaste melkformule.

De interactie van het medicijn met andere medicinale stoffen

Met het gelijktijdig gebruik van neusspray Allergodil met geneesmiddelen op basis van ethanol verhoogt het risico op bijwerkingen en negatieve effecten op het centrale zenuwstelsel. Bij gelijktijdig gebruik van geneesmiddelen die ethanol bevatten, moet de patiënt altijd de arts op de hoogte stellen.

Overdosis drugs

Wanneer u Allergodil-spray voorschrijft, is het zeer belangrijk om de door de arts aanbevolen dosering strikt te volgen. Als de patiënt zelf de aanbevolen dosis overschrijdt, kunnen zich symptomen van overdosis voordoen, die zich uiten in de vorm van:

  • Hartkloppingen;
  • De ontwikkeling van slaperigheid en lethargie;
  • apathie;
  • Verminderde bloeddruk.

Als deze symptomen optreden, moet de patiënt onmiddellijk stoppen met het gebruik van Allergodil en onmiddellijk een arts raadplegen.

Medicatie Opslagcondities

Ongeopende verpakking van het product kan 3 jaar worden bewaard bij een temperatuur van maximaal 25 graden op een donkere plek die niet toegankelijk is voor kinderen. Na het openen van de fles, moet het medicijn niet langer dan 6 maanden in een koelkast of op een andere koele plaats worden bewaard en moet de dop stevig worden vastgeschroefd.

Analogen Allergodila

De structurele analogen van de werkzame stof omvatten:

  • azelastine;
  • Azelastine hydrochloride
  • Allergodil S.

Allergodil neusspray prijzen

Allergodil neusspray, 10 ml dispenser fles - van 520 roebel.

Allergodil

◊ Nasale dosering in de vorm van een heldere, kleurloze of bijna kleurloze oplossing.

Hulpstoffen: hypromellose, dinatriumedetaat dihydraat, watervrij citroenzuur, natriumwaterstoffosfaat dodecahydraat, natriumchloride, gezuiverd water.

10 ml - donkere glazen flessen (1) met dispenser-spray - kartonnen verpakkingen.

Histamine H-blokker1-receptor, ftalazinonderivaat. Het heeft een lang antiallergisch en membraanstabiliserend effect, vermindert de capillaire permeabiliteit en uitzweting, stabiliseert het membraan van mastcellen en voorkomt de afgifte van biologisch actieve stoffen daarvan (inclusief histamine, serotonine, leukotriënen, een factor die bloedplaatjes activeert), veroorzaakt bronchospasmen en bronchospasme, evenals het lichaamsspasmembraan, en om het bronchospasmen te krijgen en hetzelfde te krijgen. late stadium allergische reacties en ontsteking.

Bij topicale toepassing is het systemische effect niet significant.

Intranasale toediening vermindert jeuk en verstopte neus, niezen en rinorroe. De verzwakking van de symptomen van allergische rhinitis wordt waargenomen vanaf 15 minuten na toepassing en duurt tot 12 uur of langer.

Bij langdurig gebruik in hoge doses werd geen klinisch significant effect van azelastine op het QT-interval waargenomen.

De biologische beschikbaarheid na intranasaal gebruik is ongeveer 40%. Cmax in bloed na intranasaal gebruik wordt bereikt binnen 2-3 uur Bij intranasale toediening bij de aanbevolen dagelijkse dosis van 1,1 mg Css in het bloed is minder dan 1% van de dosis (1 ng / ml). De concentratie van het geneesmiddel in serum na intranasaal gebruik is 8 maal lager dan na orale toediening. Bij patiënten met allergische rhinitis is de concentratie in het bloed hoger dan in gezonde.

Andere farmacokinetische gegevens worden bestudeerd indien oraal toegediend.

Bindend aan bloedeiwitten - 80-90%.

Gemetaboliseerd in de lever door oxidatie met de deelname van het cytochroom P450-systeem met de vorming van de actieve metaboliet dezmetilazelastina.

Uitscheiden voornamelijk door de nieren als inactieve metabolieten. T1/2 azelastine - ongeveer 20 uur, de actieve metaboliet dezmetilazelastina - ongeveer 45 uur.

- behandeling van seizoensgebonden en het hele jaar door allergische rhinitis (inclusief hooikoorts) en rhinoconjunctivitis;

- Behandeling van symptomen van vasomotorische (het hele jaar door niet-allergische) rhinitis, zoals verstopte neus, rinorroe, niezen, post-nasaal syndroom.

- kinderleeftijd tot 6 jaar (met allergische rhinitis en rhinoconjunctivitis);

- leeftijd van kinderen tot 12 jaar (met vasomotorische rhinitis);

- overgevoeligheid voor azelastine en / of andere bestanddelen van het geneesmiddel.

Bij allergische rhinitis en rhinoconjunctivitis krijgen volwassenen en kinderen van 6 jaar en ouder 1 dosis (140 μg / 0,14 ml) in elke neusholte 2 maal / dag 's morgens en' s avonds. Indien nodig, volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar - 2 doses per stuk (280
μg / 0,28 ml) in elke nasale passage 2 maal / dag, 's ochtends en' s avonds. Allergodil wordt gebruikt vóór het stoppen van de symptomen en is geschikt voor langdurig gebruik, maar niet meer dan 6 maanden ononderbroken behandeling.

Bij vasomotorische rhinitis worden volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar voorgeschreven 2 doses (280 μg / 0,28 ml) in elke neusholte 2 maal / dag 's ochtends en' s avonds. Allergodil wordt gebruikt vóór het stoppen van de symptomen en is geschikt voor continu gebruik, maar niet meer dan 8 weken ononderbroken behandeling.

Regels voor het gebruik van het medicijn Allergodil

1. Verwijder de beschermkap.

2. Druk voor het eerste gebruik 2-3 keer op de veldspuit.

3. Injecteer, afhankelijk van de voorgeschreven dosis, 1 of 2 keer in elk neusgat en houd daarbij uw hoofd recht.

4. Doe de beschermkap weer op.

Lokale reacties: zelden - zwakke, tijdelijke irritatie van het ontstoken slijmvlies van de neus, gemanifesteerd door verbranding, jeuk, niezen, zeer zelden neusbloedingen.

Allergische reacties: zeer zelden - uitslag, pruritus, urticaria.

Systemische reacties: zeer zelden - zwakte, duizeligheid (kan worden veroorzaakt door de ziekte zelf).

Als gevolg van de verkeerde toedieningswijze, wanneer het hoofd wordt teruggegooid, kan een bittere smaak in de mond optreden, wat in zeldzame gevallen misselijkheid kan veroorzaken.

Met intranasaal gebruik van azelastine zijn geen interacties met andere geneesmiddelen geïdentificeerd.

Invloed op het vermogen om motortransport en besturingsmechanismen te besturen

In sommige gevallen bleek het gebruik van neusspray vermoeidheid, variërende ernst en zwakte, die ook door de onderliggende ziekte kan worden veroorzaakt. In deze gevallen wordt het afgeraden om in een auto te rijden en met gevaarlijke machines te werken. Alcoholgebruik kan deze effecten verhogen.

Allergodil wordt niet aanbevolen voor gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding, omdat er geen ervaring is met azelastine tijdens deze perioden.

In experimentele studies bij gebruik in doses die herhaaldelijk het therapeutisch bereik overschrijden, werden geen gegevens over het teratogene effect van azelastine verkregen.

Het geneesmiddel moet buiten het bereik van kinderen worden bewaard bij een temperatuur van 8 ° tot 25 ° C. Houdbaarheid - 3 jaar. Na opening van de fles dient de spray maximaal 6 maanden te worden gebruikt.

Meer Artikelen Over Ontsteking Van Het Oog