Beoordelingen van Aycraft Company

Hoofd- Ziekte

Productie Eykraft-punten

Het bedrijf van Aykraft biedt de productie en selectie van lenzen, monturen, zonnebrillen, speciale oplossingen en druppels. Bronmaterialen worden geleverd door twee bekende wereldwijde fabrikanten: Hammer is een van de toonaangevende fabrikanten van lenzen in Europa, Essilor is de erfgenaam van twee grote Franse bedrijven voor de productie van lenzen en de middelen voor hun verwerking.

De lenzen worden gedraaid door een modern high-tech apparaat - een digitaal bestuurde Italiaanse robot - BISPHERA -XDD. Dit is het enige apparaat in Oost-Europa dat in 55 seconden in staat is om een ​​lens te slijpen voor elke vorm van het frame. De robot kan bestellingen van kopers uit andere steden op afstand verwerken en informatie opslaan over het werk dat in het geheugen is uitgevoerd. Hierdoor is de garantie voor alle Ikraft-producten 5 jaar.

Ikraft Services

Aykraft company houdt zich bezig met het vervaardigen van lenzen van welke complexiteit dan ook op basis van een recept van een arts, of eerder van een draagbare bril. Verschillende puntenopties worden aangeboden: astigmatisch, met polymere, glazen of plastic lenzen met verschillende brekingsindexen, met schroef, bos of andere frames.

Reparatie en vervanging van onderdelen vindt plaats op moderne apparatuur. Aykraft biedt vervanging van moeren, schroeven, vislijn, siliconen neuspad, frame-uitlijning en installatie van de gevallen delen van het decor.

Er zijn twee manieren om de lenzen te tintelen: filteren - de lens 10-20% in elke tint kleuren, een verloop creëren - de lens inkleuren met een vloeiende overgang van donker naar licht (van boven naar beneden).

Met ultrasone reiniging van de lenzen kunt u de oorspronkelijke look terugbrengen naar de bril, waardoor ze worden bespaard tegen vuil, vlekken in het contactgebied tussen de lens en de rand.

Voor organisaties wordt een service aangeboden om brillen voor het werken op een computer te selecteren en te vervaardigen.

Selectie van punten van Aykraft

Aykraft Company is een tegenstander van het concept "punten per uur" en een voorstander van een individuele benadering van de keuze van frames, lenzen. Voor de selectie van lenzen in elke Ikraft-winkel is er een optometristenkantoor, dat het niveau van het zicht controleert, optica aanbeveelt en test. De service is gratis. Ervaren consultants met de vaardigheden van een stylist staan ​​klaar om te helpen bij het kiezen van de ideale vorm en kleur van het frame, rekening houdend met de wensen en kenmerken van de vorm van het gezicht van de klant.

Neem contact met ons op

Hoofdkantoor in Moskou:
142784, Rusland, Moskou, metro Yugo-Zapadnaya, Kievskoe shosse, 1, Bedrijvenpark Rumyantsevo, gebouw A, blz. 1, ingang 9, kantoor 609A.
Telefoon: +7 (495) 775-55-54.

AYKRAFT - Awful Optics

Adres: Moskou, Begovoy, Leningradsky Avenue, 18

Website: www.spr.ru/site_go.php5?id_firm=126034amp;url=1, _blank

De auteur: Anna Ivanova

Negatieve kanten

Ik zal nooit meer naar Ikraft komen. Ik draag vanaf mijn kindertijd een bril. Omdat ik besloten had om de volgende punten voor mezelf te bestellen, kwam ik bij Ikraft en omdat ik punten had besteld voor 12 duizend roebel, was het niet duidelijk wat. Het frame viel in een maand uit elkaar. Ze kwamen met een klacht naar hen toe en zeiden grof tegen me dat ik zelf de schuldige was. In één woord, geen voet in deze "Ikraft", als je zenuwen je dierbaar zijn.

Positieve kanten

Comments

2018-11-01 | Larisa Borodulina

Log in om informatie toe te voegen.

Bedrijf beoordelingen

Negatieve kant:
Ze beloofden een geschenk voor een recensie te geven, ik denk dat dit een indicatie is van wat een bedrijf eigenlijk is. Er waren nog veel bedrogen mensen over. Ik zal het niet kopen en raad het niemand aan, en er zijn er 200 meer bedrogen
Positieve aspecten:
Nee. Meer >>

Positieve aspecten:
Hoger onderwijs, personeelsbeleid. Opgeleid, sociaal. Tatiana, tel.: 89202523075. Voor meer details >>

Negatieve kant:
Ik heb Brik-zonnebrillen gekocht voor 3 ton. in april 2012. Ze zeiden dat ze een uitstekende bril en een garantie hadden, een jaar later lagen ze na twee maanden in lagen, wendden zich tot de salon, waar ze het kochten, zeiden dat ze water en zon hadden, en ze hadden een garantie van twee weken. Nu ga ik naar een andere salon. Meer >>

Negatieve kant:
Ik bestelde een bril in het winkelcentrum Triumfalny (Vavilova St.), vroeg om een ​​black-out, maar wel op zo'n manier dat het minimaal was. Als gevolg daarvan maakten ze de bril bijna donker, vroegen om rastonatie, stemden toe en maakten ze opnieuw behoorlijk donker. De derde keer dat ik besloot om geen contact met hen op te nemen, nam ik mijn bril en ging weg. Het is jammer dat het personeel niet luistert naar de wensen van klanten en slecht is georiënteerd in de selectie van de mate van verduistering. Ik neem geen contact meer met dit netwerk. Sorry voor de zenuwen en het geld. Meer >>

Negatieve kant:
Als voormalig medewerker van Ikraft kan ik je vertellen dat het bestellen van een bril in deze optiek gevaarlijk is! Al hun binnenlandse merken zijn goedkope Chinese consumptiegoederen! Klanten in de bril bij het maken van de installatie van de verkeerde lenzen. Ikraft heeft niet het recht om recepten te schrijven. Omdat alle optometristen gewoon drop-outs zijn met elementaire medische educatie (verpleegkundige verpleegster). Je kunt nog lang doorgaan. Groeten aan Mr. Makarov. Meer >>

Negatieve kant:
Als je geen opleiding hebt en je hoort voor het eerst het woord dioptrie, dan wordt je met je handen in een ijsbaan gescheurd! Conciërges, schoonmakers, ren daarheen! Slimme mensen met opleiding, ze zijn bang en onkruidvrij. Het is gemakkelijker om een ​​ignoramus te trainen dan om een ​​ervaren persoon op uw melodie te trainen. Vreselijke, hebzuchtige mensen, geven niet om hun bedrijf en zijn imago, maar denken alleen aan zichzelf. Meer >>

Negatieve kant:
Ik, Melnichenok Vera Sergeevna, bestelde een bril in Syzran in uw bedrijf IKARAFT. Het hoofdordernummer 867000840 ontvangen en het geschenknummer 867000841 is nog niet ontvangen. De bestelling is gemaakt op 20 november 2013. Gewekt door de telefoon in Syzran, beantwoord op een boerse manier. Ik smeek je om het te begrijpen, mijn telefoon: 89053003070. Meer details >>

Negatieve kant:
Als je zin hebt in de Raad van Afgevaardigden, ga hierheen! Het gezicht van het bedrijf is een dikke tante in een gebreide gestrekte trui en kauwt ergens op. Onbeleefd en schaamteloos communiceren. Ik heb 8 jaar in het optische veld gewerkt, ervaring opgedaan in netwerken en in privébedrijven, maar dit heb ik voor het eerst ontmoet. Het is jammer ((het bedrijf lijkt niet de laatste in de beoordeling te zijn, goede wensen aan de eigenaren - verander je "gezicht" op kantoor, met vriendelijke groeten, Victoria.

Negatieve kant:
Glazen braken na 2 weken. Ik gaf ze 3.800 roebel. Ze weigerden me te veranderen. Meer >>

Negatieve kant:
In de apotheek in het winkelcentrum "Aquarelle" in Shcherbinka, start up-works, ontmoet klanten in een gesprek, maak een opmerking dat we luid spraken (we bleken niet naar de bibliotheek te zijn gekomen). Compleet onverschillig tegenover klanten, telefonisch praten en de klant zal wachten. Meer >>

Negatieve kant:
Ik bestelde een bril in Aykraft-optiek in Chita, de service was op het hoogste niveau, ze beloofden het binnen 3 dagen te doen. Dientengevolge beloven ze elke dag dat het morgen precies twee weken zal zijn. Meer >>

Negatieve kant:
Ik kreeg over het algemeen het geld. Ik heb iKraft-contactlenzen besteld en betaald. Ik kom op de afgesproken tijd, geen winkel, geen lenzen. Winkel op straat. Yesenin, 12 (St. Petersburg). Kan iemand dit tegenkomen? Vertel me waar ik moet klagen? Meer >>

Negatieve kant:
Goede dag! Ik kon de juiste regio niet kiezen, het spijt me, maar ik moet zeggen. Ik wil mijn ervaring delen. Bestelnr. 3443004304 IP Sokolov A.V. Kovrov, ul. Griboedova, 28. Ik bestelde een bril op 26 maart 2017. Uitgegeven datum: 10 maart 2017. Ik had al een bril nodig op 7 maart 2017. Ik stemde ermee in dat ik op 7, 03, 2017 op de hoogte zou worden gebracht van het afleveringsproces. Geen oproep, geen sms. Kwam naar de winkel bracht tijd door, zei bril op de weg. Op de site - uw bestelling bevindt zich in de productiefase. Kwam 10, 03, 2017, hetzelfde antwoord dat in de weg wijst. Ik zei dat ik geen bril meer nodig had, ik kocht Details >>

Negatieve kant:
Ik kocht op aanbeveling van de verkoper contactlenzen DAILIES TOTAL voor de actie voor 1990 p (30 stuks) schilderde alles prachtig (goed, zoals altijd). Als gevolg hiervan kreeg ik ongemak en droogte en roodheid in de ogen. Ik zal niet meer naar dit netwerk komen en er is geen recensiesgedeelte op de site, blijkbaar zijn velen van ons ontevreden! Meer >>

Negatieve kant:
De kwaliteit van de lens, of beter gezegd de verwerking van de uiteinden, is niet goed. Krommen, losse pasvorm op de rand. Polukhamsky-medewerkers die alleen orders kunnen nemen en plaatsen, maar in wezen niets kunnen antwoorden. Meer >>

Negatieve kant:
Ik heb een zonnebril gekocht. Verliet het winkelcentrum binnen een half uur na de aankoop. Het meisje zette haar bril op en besefte dat ze zich ongemakkelijk voelden voor haar (de verlichting in de winkel was compleet anders en het was onmogelijk om het meteen te begrijpen). We besloten om de mogelijkheid om punten in te wisselen of te retourneren te verduidelijken (op dat moment konden we niet meteen terugkeren naar de winkel). Ze belden de winkel - we werden zelfs niet naar het einde geluisterd en overgebracht naar de hotline. Op de hotline was de specialist niet in staat om begrijpelijk de vraag te beantwoorden over de mogelijkheid van ruilen / retourneren. Het enige wat ze zei was: "Het is aan de verkopers in de winkel waar je de goederen hebt gekocht." Meer >>

Negatieve kant:
08/20/2016 Iyakraft Shop No. 331 bestelde glazen: OB Zen velg 1410-54 c 2. Binnen een jaar werden de bevestigingsschroeven tweemaal losgeschroefd en viel het glas uit. Het bedrag van de betaling voor punten was 6400.00. Tot zover de geroemde kwaliteit! Meer >>

Positieve aspecten:
Ik kocht begin juli een bril in optica volgens een ingewikkeld recept, dat een week op bestelling gemaakt was. Meestal maken lenzen met zo'n astigmatisme ongeveer een maand. Zeer vriendelijk en professioneel personeel. Een goede keuze aan frames, vond een geweldige optie voor jezelf! Zeker, in de geschenkbril moesten de lenzen betalen met een cilinder. Het frame en de montage is echt gratis voor de actie! Ik adviseer iedereen. Meer >>

Positieve aspecten:
En ik vond de salon zo leuk! Klein en gezellig))) Het was in optica integendeel - er zijn veel frames, maar er is niets om te kiezen. (((Maar bij Baikonur zijn alle frames perfect! Ik kocht een bril voor mezelf en de tweede werden als een geschenk opgehaald. Ik moest betalen voor de lenzen, omdat ze gratis waren onbeklede lenzen. (((Als gevolg hiervan bleek het zeer winstgevend te zijn, betaalde ik 4200 voor 2 paar! Ik ben erg blij met een bril met pah-pah :)) Meer >>

Aykraft

Aykraft is de leider in de Russische optica-markt. Tegenwoordig zijn de Aykraft Optics-winkels geopend in meer dan 100 steden in Rusland. Nieuw modern service-formaat en een hoog serviceniveau, een breed assortiment aan frames en zonnebrillen, eerlijke prijzen en promoties zijn de onderscheidende kenmerken van ons retailnetwerk. Het unieke concurrentievoordeel van Aikraft is het All-Inclusive-systeem: de prijs die op het prijskaartje wordt vermeld, is definitief en omvat al beschermende multi-coated lenzen, frames en werk. Het bereik "Aykraft Optics" winkels worden weergegeven als punten van de eigen merken en bekende merken: Ray-Ban, Vogue, Emporio Armani, Christian Dior, Max Mara, Maxco, Polo, Tommy Hilfiger.

Hallo allemaal!
Ze kwam hier terug om feedback te geven op haar nieuwe, geliefde Alcon-lenzen.
Ik vond ze in de optiekwinkel van Aykraft Optics. Ze hebben nogal wat winkels in Moskou. Eerder nam ik al een bril van hen (wat ik zo leuk vond aan het ontwerp, maar toch zijn de lenzen meer vertrouwd).
Het personeel is erg vriendelijk en vraagt ​​bij het kiezen van een product, dus als je voor de eerste keer in een plaats als een optiekwinkel bent, zal dit geen probleem voor je zijn.
Dus hier. Dit zijn hoogwaardige lenzen die de hele dag door zeer comfortabel zijn om te dragen!
Ik heb veel last van droge ogen, het is meestal erg moeilijk om lenzen te dragen, maar lenzen van dit merk zijn zeer geschikt voor mij, omdat ze een goede luchtvochtigheid hebben. Het aantrekken is vrij simpel, het opstijgen is nog eenvoudiger. Zachte lenzen, dun, nauwelijks waarneembaar!
Ze zijn geschilderd in een zachte blauwe tint (in andere, zoals alle lenzen), waarmee de gevallen lens gemakkelijk kan worden gedetecteerd.

Ik bood testlenzen aan meerdere vrienden met hetzelfde probleem, ik hoop dat ze ook blij zullen zijn.
Ik hoop dat mijn recensie nuttig voor je was))

Optiek Salons Ikraft - Recensies

Negatieve beoordelingen

Ik wil een beoordeling achterlaten over uw salon op het adres van Ivanovo, winkelcentrum Euroland
De eerste keer dat ik in 2017 een bril kocht was de enquête gratis, de bril werd opgehaald, alles was goed in die tijd.De bril diende meerdere maanden (de boog brak), omdat het eerste bezoek me tevreden stelde, ik kwam hier voor de tweede keer in juli 2018. Vorige er was geen werknemer, een ander meisje kwam naar voren, haar naam was Ekaterina, ze werkt voor 2 salons (nog steeds in Yasin). De houding is beleefd, de selectie is gemaakt, de productiedatum is aangegeven, ik ben overstuur dat ik er één verloor (het was + 1,5, het was +2,75).De kantoorbril was ook bedoeld om te lezen. Ik zie niet zo goed, ze belden Catherine (in die tijd werkte ze in Yasen), ze belde me persoonlijk terug en zei dat je er gewoon aan moest wennen. Ik ben geen conflictpersoon, ik heb het nodig. Ik had hoofdpijn tijdens het dragen van een bril Het werd net bewolkt en uiteindelijk besloot ik me tot een oogarts te wenden. Er is geen limiet aan mijn visie. Mijn visie is + 1.75 Ik schrijf deze post zodat je niet dezelfde teleurstelling zult lijden, en een golf geld in de wind, met alles wat ik ben van een andere stad. Ja, ik zou een klacht bij hen kunnen indienen, maar ik gooide al hun papieren eruit.

Ik wil mijn negatieve feedback delen. Bezocht deze optica op 12 februari. Deskundigen zijn uitstekend - ze controleerden hun gezichtsvermogen, pakten een bril op. Ik denk dat het allemaal pijn doet. De genoemde punten worden binnen 3 dagen gemaakt. De meest extreme dag van de bestelling 21 februari. 20 februari telefonisch, werd mij bevestigd dat ik orde 21 zal hebben. een bericht komt 's avonds aan, sorry je bestelling zal op 26 februari zijn. Ik bel ze opnieuw op 21 februari, ze zeggen dat ze de exacte datum niet kunnen vertellen. Over het algemeen, als een bril dringend nodig is, bent u hier absoluut niet. Mijn bestelling is 7561007985, voor de huidige datum nog in productie http://joxi.ru/V2VDkENSd8VZNr.
Aan de telefoon lieg ik eerlijk gezegd en onbeschoft. ze beloven terug te bellen en niet terugbellen, ze beloven over te stappen naar de optiek en vertalen niet. Ik ben geschokt door deze houding. Nu zal ik met al mijn kennissen zo'n negatieve ervaring delen.

Het Aykraft-netwerk verkoopt eerlijkweg goederen van lage kwaliteit. De armen vallen af ​​na drie weken gebruik, de randen barsten op de eerste dag van gebruik. Onder garantie weigeren ze hun eigen puinhoop te corrigeren. Maar biedt u een korting op een nieuwe bestelling. Nou, wie wil er meer geld uitgeven dan een bril rennen en opnieuw maken. Toen ik probeerde in te leveren voor reparatie onder garantie, zei de verkoper eerlijk gezegd: "Je hebt zo'n dun frame en je barstte in." Waarom hebben ze me niet gewaarschuwd toen ik kocht dat ik zo'n slechte kwaliteit g "goed koop. Feiten - bestel 745002727, salon in Kievskaya st., 2). Het frame barstte op de eerste dag van gebruik, omdat ik moest zoeken naar lijm op vakantie! land en zet een scheur. "Wandelen zonder bril is problematisch (-3.75).Dit is het soort morele lijden dat je ervaart dankzij oplichters van Ai Kraft.

voordelen:

Sorry na het opnieuw bezoeken van alle voordelen van je verloren

nadelen:

gaf me niet de mogelijkheid om je een klacht te sturen en werd uit de salon gezet

Details:

. Toen ik een bril bestelde, werd uitgelegd dat de glazen bijna kogelvrij waren en toen ik ze met een krasje bekrast, gaven ze me meteen instructies over hoe je voor de bril moest zorgen. En hier werd duidelijk dat er 10 keer een scheiding en een te hoge betaling was. Toen ik om een ​​boek met recensies vroeg of ik een steek weigerde en naar de deur wees, is het jammer dat we zulke organisaties geloven en dat ze ons bedriegen

In onze stad opende een winkel onder het merk Ikraft, waarvoor - het is niet duidelijk. De keuze van budgetframes is slecht, met zo'n assortiment van zichzelf. 30 minuten gewacht tot de verkoper werd vrijgelaten, omdat diende er een. Kondigde de actie van de tweede punten als een geschenk aan, er is niets om uit te kiezen. De gratis diagnose is een andere, er zijn geen klachten over het apparaat, maar de medische medewerker kon de afstand niet gemakkelijk meten. Het is duidelijk waar de gratis kaas is, maar het is beter om het geld te nemen. En tenslotte gingen ze 3 dagen van het moment van de belofte om de bestelling te voltooien - stilte.

Ik zal nooit meer naar Ikraft komen. Ik draag vanaf mijn kindertijd een bril. Omdat ik besloten had de volgende punten voor zichzelf te bestellen, kwam ik bij Aykraft en uiteindelijk had ik punten voor 12 duizend roebels besteld, maar uiteindelijk was het niet duidelijk wat. Het frame viel in een maand uit elkaar. Ze kwamen met een klacht naar hen toe en zeiden grof tegen me dat ik zelf de schuldige was. In één woord, geen voet voor deze Ikraft, als zenuwen je dierbaar zijn.

Op de eerste bril die ik in deze salon bestelde, pelde de coating op de lenzen. Ik kwam terug naar de salon, de verkopers trokken mijn bril in hun handen en zeiden wat ze voor de eerste keer zagen. Ze boden aan om nog een paar te bestellen, controleerden hun gezichtsvermogen, spraken over een nieuw systeem, kortom, de bril kostte 8000₽. Toen ik kwam om te ontvangen, begonnen ze te zeggen dat ik nog steeds een bril moet bestellen voor in de buurt. Ik hechtte geen waarde aan hun woorden. Ergens in een week, toen mijn ogen aan een nieuwe bril wennen, besefte ik dat ik de kleine lettertjes daarin niet zag. Hier is een scheiding.

13.03.2018g. veranderde in de salonoptiek Aykraft Tula. Ik moest lenzen in het nieuwe frame van Ray Ban stoppen. Beleefd personeel aangeboden om mijn visie gratis te meten. Ik nam ook mijn oude bril mee, zodat de optometrist mijn oude bril kon meten. Ik draag mijn oude bril meer dan 7 jaar, ik voel er geen ongemak in, alleen het frame is versleten. Als gevolg hiervan werd het zicht gemeten, de oude glazen werden gecontroleerd. Lenzen kiezen duurder - onbreekbaar, voor 2500r. Als gevolg hiervan kwam het werk van de meester 4500r. 23.03.2018g. kwam voor een bestelling. Happy dressing verse glazen en naar huis gaan. Maar onderweg begrijp ik dat ik me ongemakkelijk voel: toen ik me bewoog begon alles te vervagen, mijn ogen begonnen erg moe en ziek te worden. Er was duizeligheid. De constante scherpte was afwezig (het beeld is niet scherpgesteld), als je langs de randen van de bril kijkt, wordt het effect van vergroting gevoeld, dit was vooral merkbaar toen ik naar beneden of de trap opging - het was gewoon ondraaglijk, ik dacht dat ik niet naar het huis zou gaan. Het was gewoon onmogelijk om het in de salon te begrijpen! Natuurlijk moest ik ze uittrekken en nog eens twee uur om ze te herstellen. Na 40 minuten keerde hij terug naar de salon op Tula. Beleefde consultants begonnen me te kalmeren. Ze vroegen om nog minstens een week in hen rond te lopen om aan hen te wennen (of aan het eind blind te worden?). Als gevolg daarvan schreef hij een claim en gaf hij de punten terug. Hoe leefden we om te zien dat dit gebeurt in het grootste netwerk van optiekamers in Moskou, in het centrum van de hoofdstad? Geld aan de wind. Wacht op een reactie op de claim. En nu moeten we bidden dat de nieuwe rand niet lijdt. Heb medelijden met uw gezondheid en neem geen contact op met de optische winkels van dit bedrijf!

MENSEN. Ik ken ijs van binnenuit, we hadden hun franchise! Met succes! Dus, als zakenpartner, aykraft zuigt, en voor klanten-lenzen China. Het feit dat Aiko, zogenaamd Japan, een leugen is! Ze verkopen consumentenproducten tegen exorbitante prijzen! De aankoop voor de franchisenemer is erg hoog, het opleggen van illiquide, kant-en-klare glazen, accessoires die je niet zult wachten. Al hun producten zijn erg goedkoop, China van slechte kwaliteit, optometristen worden gerekruteerd uit vroegere verkopers, koeriers, enz. Ze worden gedurende 5 dagen in hun "trainingscentrum" onderwezen om je gezichtsvermogen voor bestellingen te controleren en af ​​te zwakken. Geloof hun selectie niet en loop van daar weg.

Ik kreeg een week geleden een bril, maar ze pasten mij niet. Alles zwemt, geen helder beeld (alles is golfachtig), hoofdpijn, misselijkheid. Ik slaagde voor een onafhankelijk onderzoek in 2 verschillende diagnostische klinieken en beiden bevestigden dat de bril me niet past in dioptrieën of in vorm (de centrering past niet, deze bevindt zich onder voor dit type persoon zoals de mijne, het is onmogelijk om het met dit type bril op te tillen ). Punten kostten me 8.000 duizend roebel, ik geloof dat dit geen klein bedrag is dat ik niet van plan ben in de wind te gooien! Niet de juiste selectie van punten - het resultaat van medische fouten die mijn gezondheid schaden! Punten (in jouw geval) worden vermeld in de honingsectie. goederen die inwisselbaar en niet-restitueerbaar zijn. Ik zou oprecht willen dat je de sectie "inruilen en terugkeren" heroverweegt, omdat elke burger in de toekomst bijna nooit een kliniek wil behandelen waarbij een cliënt zijn geld verliest zonder het juiste product te ontvangen!

voordelen:

kapsalemedewerkers zijn aangenaam om mee te praten

nadelen:

walgelijke kwaliteits punten

Ik heb een leesbril met twee functies en een computer besteld. Betaling onmiddellijk volledig. Het zicht werd in de cabine gecontroleerd op hun apparatuur die de hele dag door werd afgeleverd, toen ik ze begon te testen. Ik realiseerde me dat het frame duidelijk misvormd was, omdat de lenzen verschillende hoeken ten opzichte van elkaar hadden, één lens 1 mm uit het frame. Toen ik mijn bril opzette en naar de computermonitor keek, werd het beeld vervormd door de boog, het linkeroog, waar de lens uit de rand stak, zag het alsof het bedekt was met een hand, vanwege de spanning begon de hoofdpijn onmiddellijk. Ik eiste om de bril te veranderen, stemde het personeel in, maar bood aan om een ​​andere specialist te bellen om de juistheid van het recept te controleren dat aan mij was geschreven. De specialist moest de volgende dag komen, maar dat deed hij niet. Ik werd aangeboden om zelf naar het kantoor aan de andere kant van Moskou te gaan of anderhalve week te wachten. Ik eiste om het geld terug te geven, waarna de kwestie met de komst van een specialist onmiddellijk besliste. Het optometristmeisje kwam alles controleren, zei dat alles passend was en blijkbaar was er een verborgen defect in de lens en moest ik een bril geven voor een diagnose. Vorige week was er geen antwoord, geen groet. Ik ging vrijdag naar de salon en het personeel belde me op kantoor, ze kregen te horen dat de bril klaar was en op maandag zou de deadline dinsdag naar de salon gebracht worden, omdat koerier niet op zaterdag en zondag bezorgt, en ze brachten ze niet, de staf riep het kantoor opnieuw en het bleek dat de bril nog niet eens gediagnosticeerd was. Ik vroeg om een ​​terugbetaling en schreef een verklaring. Medewerkers zeiden dat ze me nu geen geld konden geven, omdat ze geen basis hadden, het resultaat van het onderzoek en het geld zal na nog eens 5 dagen worden teruggegeven, omdat de feestdagen, weekends waar koeriers niet heen gaan, enzovoort. Na de vakantie belden ze me en zeiden dat de bril was afgeleverd, de diagnose geen problemen aan het licht bracht en ik genoodzaakt was om de bril op te nemen en als ze niet tevreden waren met mij, kon ik een onafhankelijk onderzoek doen en daarna zouden ze het geld aan mij terugbetalen.

Ik besloot zelf een bril te bestellen, ik ging eerder naar een commerciële kliniek, controleerde alles en toen kwam het moment voor het kiezen van een salon. Ik koos tussen twee firma's, uiteindelijk vestigde ik me op Aykraft, omdat het bedrijf zich op mijn werklocatie bevindt. Ik kwam, ze stuurden me naar het apparaat, controleerden welke dioptrie ik nodig had, alleen gaf het meisje me een demo-bril, zette er lenzen in zodat ik kon kiezen wat bij me past. Toen kwam het meest interessante: toen ik een lijst koos, gaf ik duidelijk aan hoeveel ik wilde ontmoeten, de meisjes (en er waren er 3) waren het erover eens, we namen allemaal op, maar toen begonnen de meisjes op de een of andere manier nonchalant anderen tegen mij aan te drukken, een orde van grootte duurder, ik zachtjes maar resoluut geweigerd. De tijd is gekomen om een ​​bestelling te plaatsen, ik heb lenzen nodig die niet eenvoudig zijn, omdat astigmatisme, ik stopte op de lenzen voor 1.600 stukjes, ik wilde nog steeds 3.000 stuks kopen, maar niet) uiteindelijk gaf ik 3200 voor de lenzen en het saldo (2.597) had moeten worden teruggegeven bij ontvangst van de bestelling! Het is goed dat ik niet meteen het volledige bedrag heb gegeven, want toen ik de bril kwam halen en aantrok, realiseerde ik me dat ze niet correct waren uitgevoerd! In de ogen van zwemmen, maar tegelijkertijd "snijdt" de ogen, + ik heb bijziendheid, MAAR neem een ​​vel papier en lees wat daar staat, ik kon het fysiek niet.

De meisjes waren erg verrast toen ik alles uitlegde, in het begin was er een poging om me te beschuldigen, zeggend dat ik hen toen al misleidde, toen ze de lenzen oppakten, maar deze vraag zou snel opgelost zijn, hun fout, maar ze kunnen het niet neuken zonder de autoriteiten !! Ik kijk uit naar morgen, wanneer ik alleen op de hoogte zal worden gesteld wanneer het zal zijn. ze kunnen het geld niet teruggeven zonder de autoriteiten

Aykraft

2 raad aan om in een bedrijf te werken.

6 beveel het bedrijf niet aan voor tewerkstelling.

Office-foto

Sleep foto's naar dit venster of selecteer bestanden.

Beoordelingen van Ikraft

Degene die ik ben

Wat kan worden verbeterd:

De beloften van sirenes die voor hen werken, gedicteerd door hun persoonlijke motivatie en 30% tegen de realiteit in als ze over z.p. en, maar 99% als het over arbeidsomstandigheden gaat. In de salons zijn gewone slaven behoorlijk adequaat en mensen die zich in een moeilijke levenssituatie bevinden, worden in de regel onderdrukt door hun superieure eenheden, die op hun beurt, hoe hoger de kosten zijn, des te selectiever ze zijn. Ze zijn. Godzijdank als je geluk hebt met de beheerder, maar naar mijn mening zijn ze allemaal normaal geworden, speelden ze weg in hun kleine druppel "macht". Op hun beurt tonen hun territoriale managers, die zelden uit de hemel afdalen, aandacht aan slaven, en als ze afdalen, vertonen ze de hoogste vorm van hypocrisie, die zichzelf als een adequaat persoon laat zien, maar informatie en hun ontevredenheid met bestuurders vermengt. Ze "verfijnen" alles zonder onderscheid, het sturen van werknemers om te studeren is niet geïnteresseerd in welke dag het handiger zou zijn, omdat de slaven geen eigen bedrijf hebben. Biometrische sensoren voor binnenkomst en vertrek ?! Wat ben jij, CIA. Het gevoel is als een bedrijf dat eigendom is van een aantal voormalige. Dit personage speelt nu uit bij de werknemers, waaruit blijkt dat het niet genoeg is voor een menselijke relatie om menselijk te zijn, maar men moet kracht of kracht hebben. Bovendien houdt deze, zoals gezegd in een van de zeer waarheidsgetrouwe recensies, duidelijk van Amerikaanse komedies over kantoren, sindsdien ze gaan naar bedrijfsfeesten met hun energievretende en rotte team, ze organiseren feestjes in de stijl van deze komedies, met gaststerren, ze doneren plasma aan zichzelf en alles in die geest. En dit is voor het geld van "beëdigde werknemers", die hoeden en sjaals kregen op NG, die waren aangepast voor sensaties van schaamhaar, waardoor de kantoormedewerkers blijkbaar werden gedwongen om de handen uit de mouwen te steken. Overigens, het werkte daar niet voor mijn kameraad die, godzijdank, stopte, wat ik binnenkort zal doen. Dus deze vriend heeft het iedereen verteld. Over de ratten en beschuldigingen is al genoeg gezegd, ik zal je vertellen dat de meisjes die in dit gekkenhuis werkten, Godzijdank geen gevoel voor zichzelf hadden. Onlangs werkte ik hier, in de hoop op verbeteringen, maar het zou hier niet beter zijn. Het bedrijf heeft een hoge schuldenlast en kredietwaardigheid, maar is niet klaar om zichzelf te redden, alleen voor werknemers van de basis en nu, zelfs de locatie waarvan ze volgen! Mensen, ik smeek je, vanuit het hart, probeer niet hier te komen! Positieve feedback linden! Dit is geen bedrijf, het is zo'n mini-leger met alle uitingen van ontgroening!

refractionist

Witte lonen. Er is de mogelijkheid om in deeltijd te werken waar je ze wilt nemen. Ik werk recent, het team is goed en de manager is ook waardig. Wat betreft de "boetes", kan ik het volgende zeggen, want ik ontving de hele tijd een "boete" van 250 roebel, en dit was mijn fout, aangezien ik de prijskaartjes niet heb gecontroleerd. Als je een verantwoorde manier van werken bent, hoef je nergens bang voor te zijn.

Wat kan worden verbeterd:

In het begin ondervond ze enige moeite met het bestuderen van het programma.

manager

Over het algemeen is alles acceptabel, de belangrijkste officiële s / n (voor mij is het belangrijk, elk jaar vraag ik belastingaftrek aan). Ik vind het team vooral leuk, we ondersteunen elkaar wederzijds. Ik werk meer dan drie jaar, vorig jaar zijn we verhuisd naar een nieuw kantoor. Periodiek zijn er feestdagen. Onlangs was er een groot feest op kantoor, en af ​​en toe allerlei voorzieningen (appels, mandarijnen of honing bij gelegenheid). Geschenken voor het nieuwe jaar, 8 maart zoals gewoonlijk.

Wat kan worden verbeterd:

In het algemeen moet natuurlijk de discipline worden gerespecteerd en genoteerd aan de biosensor. Er is geen gratis eten, koffie was eerder gratis, nu 10 roebel per glas.

refractionist

Voors: White sn. Het was interessant om mezelf in dit gebied te proberen. Het is mogelijk om te werken met een 0,5-tal tarieven, het kiezen van diensten wanneer het handig is om extra geld te verdienen. Maar in dit geval worden de premie en het% minder berekend.

Wat kan worden verbeterd: ik ben een lidstaat van opleiding, zij hebben een medische enscenering beloofd - niets van dien aard. Tevergeefs bracht een half jaar aan hen door. Een optometrist kan iedereen zijn die zal worden opgeleid. Over de "boetes" is waar. Schandalen camera's - 10 minuten voor het einde van de werkdag van schoen veranderd in niet-zwarte schoenen - duurde meer dan 5 minuten. De diopter niet correct opgenomen. En het maakt niemand meer uit dat mensen 's avonds met vermoeide ogen thuiskomen van hun werk, hun bril bestellen en dan de bestelling nemen en de bril is erg sterk / zwak. Wijziging door een optometrist. En ook wanneer een werknemer vertrekt om persoonlijke redenen, worden zijn managers 5k van de RFP afgetrokken. Daarom zal je worden overgehaald om als laatste te blijven.

refractionist

Wat kan worden verbeterd: ik kwam naar het eerste interview, slaagde voor de test en zei dat ze terug zouden bellen (ik werkte op dat moment op een andere plaats). Een dag later belden ze terug, zeiden dat ze gingen nemen, ik kan stoppen. Maandag begint de training, trouwens, betaald. Ik stopte, ik kwam maandag voor "training", en hier was het vervolg van testen, waardoor ik niet werd meegenomen! En ik ben al gestopt met mijn andere baan! Welnu, hoe hierna gerelateerd aan dit bedrijf? Mijn mening over mensen daar zie ik niet, ze zien alleen hulpmiddelen om geld te verdienen.

refractionist

Voors: White sn. Geen voordelen meer!

Wat kan worden verbeterd: het spijt me heel erg dat ik in het federale netwerk ben gaan werken. Ik had niet verwacht hier zoveel boerderij te zien. De houding tegenover het personeel is verschrikkelijk. Constante bewaking, aftappen, controleren. Pure leugens.

De meester

Voors: het apparaat op de TC.

Wat kan worden verbeterd: managers afwijzen. Ik adviseer je niet om naar iKraft te gaan, er is een vreselijke houding tegenover werknemers, loonvertragingen, boetes, fraude van collega's, ze stelen alles, ze kunnen zelfs lunch stelen.

spion

Wat kan worden verbeterd:

Ze liggen in vacatures met een salaris. Bij het interview nog meer leugen. Vol boetes voor alles wat je kunt. Artsen en adviseurs: de slechtste omstandigheden voor adviseurs en artsen, denk er niet eens aan om naar deze hel te gaan. Uit de cabine gedurende 6 minuten in plaats van 5? Een boete van 500 roebel. Niemand geeft erom dat het toilet een rij had of dat je diarree had. Elke minuut dat je te laat bent, is ongeveer 50 roebel + -. Laat voor 2 uur? Graaf jezelf. En een boel boetes voor "bochten" prijskaartjes, voor het falen van testaankopen, voor klanten scholen, enz., Enz. Winkeliers-picker. Storekeepers rennen als een zinkend schip. + Straffen voor elke minuut te laat. Meesters / verzamelaars en controlebestellingen (hierna QC genoemd). Masters en OCC's hebben een enorme hoeveelheid werk voor een salaris van 25 tr, terwijl ze aftrekken voor het huwelijk, en omdat niemand wil betalen voor het huwelijk, zal iedereen proberen om elkaar te vervangen. Plus kantoor gevuld met camera's, zodat je 24/7 gemonitord zult worden en als iets niet bevalt, dan beboet. Het huwelijkssysteem is als volgt: de meester maakt de volgorde, dan controleert hij zorgvuldig (bijna met een vergrootglas) de OKK. De test is erg goed, dus elk klein huwelijk en niet-huwelijk wordt ook opgemerkt en aan jou de schuld gegeven. Als je per ongeluk een huwelijk hebt gesloten (en dat gebeurt meestal per ongeluk), maakt niemand je iets bezorgd, ze schrijven je en OCC geeft zo'n bestelling niet door (bijvoorbeeld: een microscopische scratch, de lens wankelt een beetje, de lens valt eruit met een gemiddelde druk erop, micro-openingen). Als het OCC iets niet opmerkt en het naar de salon stuurt, wordt vanaf dat moment de schuldige van het huwelijk (zelfs als het duidelijk is dat de meester het deed) de verificateur. Na het OCC wordt de bestelling gecontroleerd door de consultants, als de consultant iets vindt, worden alle lenzen + levering van de bestelling (bijvoorbeeld Moskou-Vladivostok) betaald door degene die de volgorde van de master heeft gecontroleerd. Daarom controleert OCC alle bestellingen als snuffelhonden. Maar om hun reet te bedekken, kunnen medewerkers van de salon of OCC iemand anders de schuld geven. Bijvoorbeeld, bij het controleren van de OCC kan de lens krassen en alles op de meester de schuld geven, niemand zal het begrijpen. En een medewerker van de optiekamer, een bestelling accepteren en per ongeluk iets met hem doen tijdens een inspectie, kan alles de schuld geven van OCC, ze zeggen dat ze een dergelijke bestelling hebben verzonden. Inhoudingen voor lenzen / monturen, echter tegen groothandelsprijzen, maar toch zijn de prijzen niet klein en soms hebben mensen enkele duizenden aanklachten wegens huwelijk. Sommige werknemers die schulden hebben bij het bedrijf zitten vanwege een huwelijk en kunnen niet eens stoppen, anders moeten ze gratis werken om de schade te dekken. Schulden accumuleren omdat ze de huwelijkskosten niet kunnen aftrekken van het salaris, alleen van het bonusgedeelte, en het bonusdeel is afwezig of zo klein (2-3 tr) dat het niet genoeg is om het huwelijk te dekken.

refractionist

Voors: witte lonen

Wat kan worden verbeterd: werk is nerveus, actuele problemen worden niet opgelost met personeel of met klanten. Constante verwerking in die mate dat de sn niet langer nodig is. En met de onderscheidingen / Uonusa constante verwarring - wacht niet op een antwoord waarom er minder salarissen zijn. Het is gemakkelijker om meteen weg te gaan dan om een ​​heleboel ora van de officemanager terug te krijgen

Bekijk de toekomst met Aykraft Optikal

Aykraft Optik Company New York is een Russische fabrikant van lenzen voor brillen en maakt gebruik van een geautomatiseerde werkwijze. Een onderscheidend kenmerk van het bedrijf is het gebruik van een robot - een installatie die het lensmateriaal omzet, waardoor een maximale nauwkeurigheid en veiligheid van de resulterende lens mogelijk is.

Voordelen van het bedrijf ten opzichte van concurrenten

· Gebruik van digitale software;

· Implementatie van de productietechnologie van het bedrijf MEISYSTEM (Italië);

· Het duurt minder dan een minuut om een ​​paar lenzen te maken;

· De lenzen worden in exacte correspondentie gedraaid met elk frame gekozen door de klant;

· In werkmaterialen van dergelijke Europese merken, zoals AIKO, Essilor en Hammer worden toegepast.

Het bedrijf Aykraft Optik New York stelt de tevredenheid van de wensen van zijn klanten in de prioriteit van het bedrijf.

Vertegenwoordigers van het bedrijf nemen hun aantal bijna elke maand in Rusland toe, waardoor de noodzaak om het personeel uit te breiden in een aantal verschillende steden in Rusland duidelijk is. De steeds groeiende retailer Aykraft Optikal New York biedt u de kans om een ​​baan in het bedrijf te gebruiken voor alle geïnteresseerde aanvragers. Beoordelingen van echte werknemers in het aantal personeelsleden van het bedrijf zullen helpen om zich het meest correct te oriënteren in alle fijne kneepjes van het werkproces binnen de bestaande organisatiestructuur.

Aycraft Optics

Het bedrijf AIKRAFT OPTICS is de leider van de Russische optiekmarkt. Tegenwoordig zijn IKRAFT-opticiens geopend in meer dan 100 steden in de Russische Federatie. Een nieuw, modern serviceformaat en een hoog serviceniveau, een breed assortiment aan frames en zonnebrillen, eerlijke prijzen en promoties zijn misschien de onderscheidende kenmerken van ons retailnetwerk. De unieke concurrentievoordelen van AIKRAFT OPTICS zijn de garantie van vijf jaar op brillen en de enige productie van robotglazen in Rusland. Een aanzienlijk deel van het assortiment frames en brillen wordt vertegenwoordigd door Europese designermerken.

1. TIJDSCHEMA VAN HET WERK: - 2/2. Schema schrijf je van tevoren zonder je mening te vragen. als je iets dringends nodig hebt om te doen op een werkdag of wat verdriet, etc. etc. de dag zal geven, maar voor deze moet je (en) een vervanger te vinden voor die dag en dan in andere winkels werken twee dagen (werknemers hebben niet genoeg...) Optometrist werken 11hours (aankomen 15 minuten te vroeg, is het onduidelijk voor welk doel), de verkoper -Kassir 12 uur (kom een ​​half uur eerder, vertrek van minuten 10-15 later, waarom verder lezen).
2. BINNEN DE DAG VERKOPER-KASSIER (PC) EN OPTOMETRIST (O):
a) verlaat een maximum van 10 minuten (anders prima, maar in ieder geval diarree probeer je het)
GEDURENDE DE DAG KUNT U DE WINKEL MAXIMAAL 30 MINUTEN VERLATEN, WANNEER DE VERANDERING 12 UUR DUURT. (Op dit moment zou je tijd moeten hebben om te gaan voor fysiologische behoeften en de gruwel als het toilet ver van de uitlaat is, alles wat geen tijd had om te doen in de emmer.)
LUNCH ALLEEN OP HET GRONDGEBIED VAN HET PUNT EN TEGELIJKERTIJD GRATIS VAN BEZOEKERS.
b) invoer en uitvoer van vingerafdrukken... (verder prima)
c) 's ochtends hertellen alle spullen, aanmelden, tekenen (verder prima),' s avonds ook hertellen, tekenen (verder prima weer)...
g) sluit de kamer waar de achterkamer is (anders een fijne -500r)
e) voor een onjuist of vergeeld prijskaartje van felle en schadelijke verlichting, een boete van 100 roebel per werknemer (u moet twee keer per maand veranderen). In dit licht hebben alle medewerkers 's avonds rode en pijnlijke ogen (let op als u' s avonds binnenkomt). Velen hebben hun gezichtsvermogen geruïneerd...
e) eten in vrije tijd van bezoekers
g) als er geen schilderij op de prijslijst staat - een boete is -100 roebel,
h) dubbele prijskaartje - prima - 100 roebel
i) in vorm verkleed - prima
d) vieze badjas - prima
k) heeft Cache 50r niet gehaald, heeft de prijs 500r doorgegeven.
l) laat - 10p straf - 1 minuut (hoewel misschien meer, nooit te laat geweest)
m) een groot aantal papieren en acties - elke fout - prima
3. ZP = OKDAD + BONUSSEN 128r / uur - verkoper, 138r / uur (13% moet worden afgetrokken)
Het is niet bekend hoe de ziekenlijst wordt betaald, maar als er minder dan 14 diensten per maand worden uitgewerkt, zijn er geen bonussen - alleen een kaal salaris, d.w.z. als je een week ziek wordt, dan werk je alleen voor lonen of verdien je geld en werk je 3/1 (het is verboden om meer te werken).
3. BONUSSEN - alle winkels zijn verschillend - afhankelijk van het terrein: als de doorlaatbaarheid groot is, krijg je minder bonussen voor hetzelfde werk... (gedaan om de inkomsten gelijk te maken). Gemiddeld blijkt het uit 5.000 (in slechte maanden) - 25.000 (het is noodzakelijk om te ploegen als een paard met deeltijdbanen) per maand.
4. Alle bonussen verdiend per dienst zijn verdeeld in degenen die in de winkel op die dag werken. Maar alleen de optometrist ontvangt een boete voor de wijziging...
5. Optometristen (gescheiden) bonussen en sancties: zoals in de winkels bekend is er een heleboel onvoldoende mensen... veel mensen komen voor tablets (bijvoorbeeld gepensioneerden) met zweren, na een dag op de computer, enz. Dit heeft allemaal invloed op de visie en daarom kan de visie veranderen voordat de persoon op bestelling komt. Om al deze nuances te verduidelijken, moet (o), wat niet realistisch en soms zelfs onethisch is. Als er iets is zo iemand niet graag ongemakkelijk te zijn, heeft hij het recht (volgens de regels van het bedrijf) om de lens te veranderen. ALTIJD IN ALLE WINKELS GEWOGEN EEN TABLET OVER DAT HET PRODUCT NIET ONDERHEVIG IS AAN DE TERUGKEER VOLGENS DE WET. Natuurlijk moeten alle wijzigingen door iemand worden betaald en dit is natuurlijk een OPTOMETRIST. Gemiddeld ontvangen werknemers 200-250r bestelling (er zijn winkels waar 70r voor de bestelling te vervangen - een nieuwe trend in de volgorde van punten voor 900p, net als grootouders die visie springt als een kangoeroe) te vervangen (als de arbeiders 2 100- 125, respectievelijk (35 p / (900R volgorde)) en ongeacht wat er lens (optsiya- bekleding, fotochromische, onbreekbaar, hyperfijn... 70r betaling voor optie ALL), maar is goed voor wijziging geverfde 250, 500 met gebruikelijke Multicoating... en tot 10.000 voor dure lenzen, terwijl de inkomens niet veranderen en blijven centen. Daarom verdienen ik ben een cent, je loopt het risico de helft van het salaris te verliezen als gevolg van het feit dat de klant het gewoon wil. VERGEET NIET 13% TE DEFINIËREN
6. Wanneer u solliciteert naar een baan, zeggen ze niet dat u de eerste maand geen bonussen zult ontvangen, noch ontvangt u ze voor de laatste maand wanneer u stopt.
7. VAKANTIE wordt alleen gegeven als het hen uitkomt en het is onmogelijk om het over te zetten. Je kunt weigeren, maar je krijgt het geld niet, of alleen als je wordt ontslagen, maar het is niet bekend hoeveel mensen zich bij het schieten van je willen terugtrekken, dus je krijgt misschien niets...
8. Het collectief als geheel is goed - het is jammer dat het maar heel vaak verandert. De bazen zijn meestal zwakzinnige mensen of het maakt ze gewoon niet uit. ze RFP ook kopeechnaya.Chto kan de beheerder 3-7 waarbij een dag gedragen op haar winkels en kantoren slaat (m.RUMYaNTsEVO...) met de RFP vragen in 30000-35000r / Messiah. Sorry voor hen... en alleen... Get lyuley voor iedereen en alle boetes winkels ze worden gesommeerd (niet geslaagd 7 slaat een cache - een boete op de Admin 7 * 500 = 3500r, etc.)
9. Diefstallen - werknemersvergoeding voor 100%. Ze stalen Ray Ban voor 16000 roebels - betalen... Bovendien is het makkelijker om twee mensen te stelen om de goederen in het publieke domein puur theoretisch bij te houden... Ja, je hoeft er niet eens twee af te leiden. Optometrist links ogen ingecheckt in de kamer en was een verkoper... af te leiden - als twee vingers mochoy okrapit... om er maar een hoek waar hij niet de andere punten kunnen zien, en een ander deel van de kamer (er zijn hoeken in elke winkel...)
10. De meest schaamteloze en belachelijk, dat de straf voor nedosdachu gratis zakken waarin de grootte van de bril alleen geschikt is 10p per stuk... De eigenaar van het netwerk, niet eens een Jood - hij is nog erger.
11. Constante vertragingen bij het maken van bestellingen, alle hysterie en beledigingen vallen natuurlijk onder de werknemers van de winkel, hoewel ze geen fout zijn.
12. veel boetes en papierwerk... verkopers zijn bang teruggaven te doen omdat het VEEL...
13. Overal afluisteren en camera's, maar als ze de diefstal vastleggen, zal het je niet redden van het betalen van de gestolen.

P / S Ja, "veel schoonheid" zit in het werk aan Aykraft, het is onmogelijk om alles te schrijven, dit is maar een deel van de ijsberg (boven). En toch is er een "2 en een half plus": de winkel team, wit RFP en tijd... Beslis voor jezelf - zijn bereid om opgemaakt met het - van harte welkom om het team AYKRAFT;) In AYKRAFTE veel werk, ALTIJD BIJ DE POST STAPEL verzoek aan de medewerkers, zodat zij exit VOOR WERKEN EN VERSTERKEN WERKNEMERS ZIJN NIET GENOEG EN HET IS ENORM. PUBLICATIE CONSTANTE EN STABIELELE OUTLETS PLANNEN DUS DAT HET PLAN UITSLUITEND 5% UIT ALLE WINKELS UITVOERT. GEMAAKT OM NIET MEER TE BETALEN AAN WERKNEMERS.
En het belangrijkste is om er een te hebben DE BESTE VRIENDEN SCHUDDEN VAN DAAR NAAR MEER FANTASTISCHE PLAATSEN... NIET BEGRIJPEN DE BONUS, WAT WERELDWIJD WORDT BESCHOUWD, DAT DE MENSELIJKE HULPBRONNEN HET HOOFDDEEL VAN ZAKEN, HET SUCCES OF GEZICHT ZIJN.

Op deze site staat in de kop geschreven dat de garantie 5 jaar is, dit is al geruime tijd informatie, nu is het 6 maanden garantie. Ondanks het feit dat als er iets gebeurd is, het frame van de klant moet worden opgestuurd naar het kantoor, gerepareerd en terug - in minder dan 10 dagen zal het zeker zijn dat een persoon zonder bril zal moeten leven... Wat dit betreft, zijn er constante schandalen.

1. TIJDSCHEMA VAN HET WERK: - 2/2. Schema schrijf je van tevoren zonder je mening te vragen. als je iets dringends nodig hebt om te doen op een werkdag of wat verdriet, etc. etc. de dag zal geven, maar voor deze moet je (en) een vervanger te vinden voor die dag en dan in andere winkels werken twee dagen (werknemers hebben niet genoeg...) Optometrist werken 11hours (aankomen 15 minuten te vroeg, is het onduidelijk voor welk doel), de verkoper -Kassir 12 uur (kom een ​​half uur eerder, vertrek van minuten 10-15 later, waarom verder lezen).
2. BINNEN DE DAG VERKOPER-KASSIER (PC) EN OPTOMETRIST (O):
a) verlaat een maximum van 10 minuten (anders prima, maar in ieder geval diarree probeer je het)
b) invoer en uitvoer van vingerafdrukken... (verder prima)
c) 's morgens hertelling van alle goederen, aanmelden, tekenen (verder prima),' s avonds ook hertellen...
g) sluit de kamer waar de achterkamer is (anders een fijne -500r)
e) voor een onjuist of vergeeld prijskaartje van felle en schadelijke verlichting, een boete van 100 roebel per werknemer (u moet twee keer per maand veranderen). In dit licht hebben alle medewerkers 's avonds rode en pijnlijke ogen (let op als u' s avonds binnenkomt). Velen hebben hun gezichtsvermogen geruïneerd...
e) eten in vrije tijd van bezoekers
g) als er geen schilderij op de prijslijst staat - een boete is -100 roebel,
h) dubbele prijskaartje - prima - 100 roebel
i) in vorm verkleed - prima
d) vieze badjas - prima
k) heeft Cache 50r niet gehaald, heeft de prijs 500r doorgegeven.
l) laat - 10p straf - 1 minuut (hoewel misschien meer, nooit te laat geweest)
m) een groot aantal papieren en acties - elke fout - prima
3. ZP = OKDAD + BONUSSEN 128r / uur - verkoper, 138r / uur (13% moet worden afgetrokken)
Het is niet bekend hoe de ziekenlijst wordt betaald, maar als er minder dan 14 diensten per maand worden uitgewerkt, zijn er geen bonussen - alleen een kaal salaris, d.w.z. als je een week ziek wordt, dan werk je alleen voor lonen of verdien je geld en werk je 3/1 (het is verboden om meer te werken).
3. BONUSSEN - alle winkels zijn verschillend - afhankelijk van het terrein: als de doorlaatbaarheid groot is, krijg je minder bonussen voor hetzelfde werk... (gedaan om de inkomsten gelijk te maken). Gemiddeld blijkt het uit 5.000 (in slechte maanden) - 25.000 (het is noodzakelijk om te ploegen als een paard met deeltijdbanen) per maand.
4. Alle bonussen verdiend per dienst zijn verdeeld in degenen die in de winkel op die dag werken. Maar alleen de optometrist ontvangt een boete voor de wijziging...
5. Optometristen (gescheiden) bonussen en sancties: zoals in de winkels bekend is er een heleboel onvoldoende mensen... veel mensen komen voor tablets (bijvoorbeeld gepensioneerden) met zweren, na een dag op de computer, enz. Dit heeft allemaal invloed op de visie en daarom kan de visie veranderen voordat de persoon op bestelling komt. Om al deze nuances te verduidelijken, moet (o), wat niet realistisch en soms zelfs onethisch is. Als er iets is zo iemand niet graag ongemakkelijk te zijn, heeft hij het recht (volgens de regels van het bedrijf) om de lens te veranderen. ALTIJD IN ALLE WINKELS GEWOGEN EEN TABLET OVER DAT HET PRODUCT NIET ONDERHEVIG IS AAN DE TERUGKEER VOLGENS DE WET. Natuurlijk moeten alle wijzigingen door iemand worden betaald en dit is natuurlijk een OPTOMETRIST. Gemiddeld ontvangen werknemers 200-250r bestelling (er zijn winkels waar 70r voor de bestelling te vervangen - een nieuwe trend in de volgorde van punten voor 900p, net als grootouders die visie springt als een kangoeroe) te vervangen (als de arbeiders 2 100- 125, respectievelijk (35 p / (900R volgorde)) en ongeacht wat er lens (optsiya- bekleding, fotochromische, onbreekbaar, hyperfijn... 70r betaling voor optie ALL), maar is goed voor wijziging geverfde 250, 500 met gebruikelijke Multicoating... en tot 10.000 voor dure lenzen, terwijl de inkomens niet veranderen en blijven centen. Daarom verdienen ik ben een cent, je loopt het risico de helft van het salaris te verliezen als gevolg van het feit dat de klant het gewoon wil. VERGEET NIET 13% TE DEFINIËREN
6. Wanneer u solliciteert naar een baan, zeggen ze niet dat u de eerste maand geen bonussen zult ontvangen, noch ontvangt u ze voor de laatste maand wanneer u stopt.
7. VAKANTIE wordt alleen gegeven als het hen uitkomt en het is onmogelijk om het over te zetten. Je kunt weigeren, maar je krijgt het geld niet, of alleen als je wordt ontslagen, maar het is niet bekend hoeveel mensen zich bij het schieten van je willen terugtrekken, dus je krijgt misschien niets...
8. Het collectief als geheel is goed - het is jammer dat het maar heel vaak verandert, de bazen in de meerderheid zijn klootzakken of ze geven gewoon een fuck, omdat ze RFP ook kopeechnaya.Chto kan de beheerder 3-7 waarbij een dag gedragen op haar winkels en kantoren slaat (m.RUMYaNTsEVO...) met de RFP vragen in 30000-35000r / Messiah. Sorry voor hen... en alleen... Get lyuley voor iedereen en alle boetes winkels ze worden gesommeerd (niet geslaagd 7 slaat een cache - een boete op de Admin 7 * 500 = 3500r, etc.)
9. Diefstallen - werknemersvergoeding voor 100%. Ze stalen Ray Ban voor 16000 roebels - betalen... Bovendien is het makkelijker om twee mensen te stelen om de goederen in het publieke domein puur theoretisch bij te houden... Ja, je hoeft er niet eens twee af te leiden. Optometrist links ogen ingecheckt in de kamer en was een verkoper... af te leiden - als twee vingers mochoy okrapit... om er maar een hoek waar hij niet de andere punten kunnen zien, en een ander deel van de kamer (er zijn hoeken in elke winkel...)
10. De meest schaamteloze en belachelijk, dat de straf voor nedosdachu gratis zakken waarin de grootte van de bril alleen geschikt is 10p per stuk... De eigenaar van het netwerk, niet eens een Jood - hij is nog erger.
11. Constante vertragingen bij het maken van bestellingen, alle hysterie en beledigingen vallen natuurlijk onder de werknemers van de winkel, hoewel ze geen fout zijn.
12. veel boetes en papierwerk... verkopers zijn bang teruggaven te doen omdat het VEEL...
13. Overal afluisteren en camera's, maar als ze de diefstal vastleggen, zal het je niet redden van het betalen van de gestolen.

P / S Ja, "veel schoonheid" zit in het werk aan Aykraft, het is onmogelijk om alles te schrijven, dit is maar een deel van de ijsberg (boven). En toch is er "2 en een half plussen": het winkel team, de witte ZP en op tijd... Beslis zelf - we zijn klaar om het te accepteren - WELKOM IN HET TEAM IAKRAFT;)

Zakelijk forum

Optiek salon "Aykraft"

SONOS 09 maart 2013

FrayZy 10 maart 2013

TapKld 11 maart 2013

Kadvalayder 4 april 2013

Shirotarus 04 april 2013

Hello!
Ik ben ook geïnteresseerd in hun franchise. Kan ik meer krijgen?

SONOS 04 april 2013

Volvo 02 september 2013

Ik verzamelde voldoende informatie over hen, zowel van partners als van de organisatie zelf, om te begrijpen dat ik persoonlijk niet in contact hoef te komen met hen in mijn stad.
1. Managers zijn zeer attent en staan ​​altijd klaar om te helpen bij alles en altijd, zolang je hen 1, 5 miljoen roebel niet hebt overgedragen. Dan verandert de houding dramatisch.
2. Draconiaanse dealerovereenkomst met een boel boetes en boetes. En de minimale straf is vanaf 5000 cu Om het contract te beëindigen, moet je een boete betalen ter waarde van 10% van alle verkopen voor de volledige duur van het contract. En bovendien, na de beëindiging van het contract, verbindt u zich ertoe om de huurovereenkomst te beëindigen en u hebt niet het recht om iets anders op deze plaats te openen.
3. Vaak sturen ze de goederen naar u te koop, die u niet hebt besteld en meteen de schuld ervoor toegeschreven, en de goederen die u echt nodig hebt, worden niet verzonden, omdat u zich al in hun debiteuren bevindt.
4. De minimale kosten van punten - 2500 roebel. ie producten zijn niet van het goedkoopste segment.
5. Om de geïnvesteerde beleggingen minstens 2 jaar te stoten, is het noodzakelijk om producten te verkopen voor minstens 500 duizend roebel. per maand. Voor mij is dit niet realistisch en beslis je voor jezelf.

Geef in Moskou niet open

VladimirMilana 02 sep 2013

Ik verzamelde voldoende informatie over hen, zowel van partners als van de organisatie zelf, om te begrijpen dat ik persoonlijk niet in contact hoef te komen met hen in mijn stad.
1. Managers zijn zeer attent en staan ​​altijd klaar om te helpen bij alles en altijd, zolang je hen 1, 5 miljoen roebel niet hebt overgedragen. Dan verandert de houding dramatisch.
2. Draconiaanse dealerovereenkomst met een boel boetes en boetes. En de minimale straf is vanaf 5000 cu Om het contract te beëindigen, moet je een boete betalen ter waarde van 10% van alle verkopen voor de volledige duur van het contract. En bovendien, na de beëindiging van het contract, verbindt u zich ertoe om de huurovereenkomst te beëindigen en u hebt niet het recht om iets anders op deze plaats te openen.
3. Vaak sturen ze de goederen naar u te koop, die u niet hebt besteld en meteen de schuld ervoor toegeschreven, en de goederen die u echt nodig hebt, worden niet verzonden, omdat u zich al in hun debiteuren bevindt.
4. De minimale kosten van punten - 2500 roebel. ie producten zijn niet van het goedkoopste segment.
5. Om de geïnvesteerde beleggingen minstens 2 jaar te stoten, is het noodzakelijk om producten te verkopen voor minstens 500 duizend roebel. per maand. Voor mij is dit niet realistisch en beslis je voor jezelf.

Met dergelijke voorwaarden, en het contract is geen concessie, meteen gedag.

Guest_Volmont_ * 20 november 2013

Zijn er mensen op het forum met echte ervaring met Aykraft (of in principe de optica)? Schrijf alsjeblieft in lichku. Ik ben actief bezig met nadenken over het onderwerp van de winstgevendheid van dit onderwerp, de ervaring van mensen die al zijn tegengekomen is interessant!

Bij voorbaat hartelijk dank voor het antwoord!

Kentavr82 27 mei 2014

Zijn er mensen op het forum met echte ervaring met Aykraft (of in principe de optica)? Schrijf alsjeblieft in lichku. Ik ben actief bezig met nadenken over het onderwerp van de winstgevendheid van dit onderwerp, de ervaring van mensen die al zijn tegengekomen is interessant!

Bij voorbaat hartelijk dank voor het antwoord!

Ik zal het onderwerp aan de orde stellen. Ook zeer geïnteresseerd in de franchise-optica en in het bijzonder Aykraft. Kan iemand nog steeds tegenkomen?

Guest_StoneHead_ * 02 juni 2014

Ik zal een set meubels, apparatuur en goederen verkopen voor het openen van de Aikraft-salon.

Je kunt met hen werken. De belangrijkste plaats voor de salon.

Kentavr82 02 juni 2014

Ik zal een set meubels, apparatuur en goederen verkopen voor het openen van de Aikraft-salon.

Je kunt met hen werken. De belangrijkste plaats voor de salon.

Heb je aan de franchise gewerkt? Waarom sluit je?

Guest_Volmont_ * 13 november 2014

Als je de salon gaat openen met Aykraft, benader je dan heel zorgvuldig bij het kiezen van een plaats. Minimale concurrentie nodig om te overleven. De gedeclareerde handelsmarge is slechts een truc, 300-400% alleen voor een deel van het bereik. De gemiddelde opslag in de cabine voor 6 maanden werk is 140%. Aangezien alle berekeningen, realiseerden dat 300 - 400% overdreven was, werden gemaakt van 250%. Maar zelfs dit cijfer was onbereikbaar. Als de plaats succesvol is, is de concurrentie laag, dan komt alles goed, als er weinig verkopen zijn, dan zal je door de lage marge in vergelijking met concurrenten grote problemen hebben. De acties van Ikraft lijken meer op pogingen om beslissende acties uit te stellen om de salon te sluiten of de franchise te verlaten. Echte ondersteuning is het absolute minimum. Er is ook geen duidelijke reclamestrategie. Niemand kan vertellen hoe meer mensen naar de salon te lokken. Je moet actief de basis van marketing onderzoeken. Dit ondanks het feit dat de beschrijving van de franchise aangaf dat ervaring in de detailhandel van een partner niet vereist is. Blijkbaar is het ontworpen voor mensen zoals ik, dat een persoon de situatie op de markt op geen enkele manier kan beoordelen. Nu begrijp ik dat de franchise-ontwikkelingsspecialisten van Ikraft een opzettelijk dodelijke plaats hebben gekregen.

Trouwens, mijn mening is niet de enige. Belde verschillende partners in nabijgelegen steden, overal is de foto ongeveer hetzelfde. Ofwel de verliezen en wanhopige pogingen om te overleven, of met grote moeite, werken op nul. Iedereen kocht voor de deelname van Aykraft aan het Business Start-programma van Sberbank. Als Sber zich hiervoor aanmeldt, zou ik willen geloven dat alles is geverifieerd en het bedrijfsmodel tot in de puntjes is uitgewerkt.

Guest_Evgeniy1179_ * 23 nov 2014

Hallo allemaal! Ik wil mijn ervaring met Aykraft delen. Ik heb twee winkels in Armavir en Labinsk. Van de belangrijkste:

Business verdient geld, ik wil een andere salon openen. Waarom ikraft- we krijgen volledige marketingondersteuning, er is een persoonlijke manager, aan wie we ons wenden met alle vragen over wat te doen, wat het zal geven, waar het beter is om te adverteren, enzovoort. Toen ze openden, zat ik persoonlijk in de auto in de buurt van de mogelijke locatie voor optica en overwoog de doorlaatbaarheid van mensen, ongeveer een week hieraan besteed, als gevolg daarvan koos ik de ruimte volgens een begrijpelijk criterium. Wat reclame betreft, ik heb zelf meer dan één boek gelezen en heb behoorlijk wat tijd op internet doorgebracht om te begrijpen wat en hoe ik kan gebruiken.

Over het algemeen is mijn advies om in het beginstadium dingen zelf uit te zoeken, dan weet je zeker waar je in investeert en hoe moeilijk het voor jou zal zijn.

SergeySever 28 november 2014

Review van Volmont klonk overtuigender

Lex851 22 juni 2015

Review van Volmont klonk overtuigender

als ze zo slecht zijn, waarom zijn er dan zoveel kantoren? ze kunnen ook een financieel rapport in een van de kantoren neerleggen, alles ziet er heel goed uit, in Noyabrsk bestelde een vriend 3 paar punten van hen, zeer tevreden. Denk na over wie alle negatieven schrijft, ofwel concurrenten of voormalige beledigde eigenaren, die denken dat ze, eenmaal franchise, dan zelf zullen werken, waarschijnlijk ook.

Ik wil een kantoor openen in mijn stad, ik communiceer met de huidige eigenaren, het lijkt normaal, niemand gooit iemand, ze vragen zich zelfs af wat er op internet gebeurt


Post is bewerktLex851: 22 juni 2015 - 20:14

Lex851 22 juni 2015

Ik verzamelde voldoende informatie over hen, zowel van partners als van de organisatie zelf, om te begrijpen dat ik persoonlijk niet in contact hoef te komen met hen in mijn stad.
1. Managers zijn zeer attent en staan ​​altijd klaar om te helpen bij alles en altijd, zolang je hen 1, 5 miljoen roebel niet hebt overgedragen. Dan verandert de houding dramatisch.
2. Draconiaanse dealerovereenkomst met een boel boetes en boetes. En de minimale straf is vanaf 5000 cu Om het contract te beëindigen, moet je een boete betalen ter waarde van 10% van alle verkopen voor de volledige duur van het contract. En bovendien, na de beëindiging van het contract, verbindt u zich ertoe om de huurovereenkomst te beëindigen en u hebt niet het recht om iets anders op deze plaats te openen.
3. Vaak sturen ze de goederen naar u te koop, die u niet hebt besteld en meteen de schuld ervoor toegeschreven, en de goederen die u echt nodig hebt, worden niet verzonden, omdat u zich al in hun debiteuren bevindt.
4. De minimale kosten van punten - 2500 roebel. ie producten zijn niet van het goedkoopste segment.
5. Om de geïnvesteerde beleggingen minstens 2 jaar te stoten, is het noodzakelijk om producten te verkopen voor minstens 500 duizend roebel. per maand. Voor mij is dit niet realistisch en beslis je voor jezelf.

2. Ik heb nog niet gestudeerd, tijdens het verzamelen van informatie, maar vindt u niet dat dit normaal is, een boete voor beëindiging van het contract? Immers, in 2 jaar tijd kun je alles over dit bedrijf te weten komen, het contract opzeggen, jezelf een naam geven, "Aykraft +" zeggen en verder werken, maar op dezelfde plek blijven, d.w.z. Verlies geen enkele klant. Geef toe dat dit zo zou kunnen worden gedaan als het niet om deze straf zou gaan, die zij zich in feite verzekeren tegen de Kidak.

Voor andere boetes zijn ze dat niet) formeel is er een minimumbedrag dat je zou moeten doen, maar als het niet gaat, dan zal niemand je daarvoor boeten, uit de mond van de franchise-eigenaar, niet de ijscoupeleigenaars zelf

3. Nirazu zoals nebylo, nogmaals, volgens de eigenaar van de franchise, ik geloof hem meer dan de gezichtsloze SANOS die 7 berichten op het forum heeft)

4. De minimale kosten van punten om te bestellen! Dit is een goede prijs, als iemand een bril bestelt, weet hij dat ze in andere optieken zitten en voor 5000 zijn, en in iKraft kun je voor 10.000 bestellen, maar het zal super kwaliteit zijn, ik weet waar ik het over heb, mijn familielid heeft een bril gekocht voor een ander in de optica 5.000, haar vriend, 3 paar elk binnen 10.000 in icraftft, geen spijt.

5. Ik zag een rapport bij 12.000.000 per jaar, in een kleine stad, waar concurrenten nog 5 andere salons hebben. de stad waaruit het rapport zal worden gegeven, is op zichzelf gekozen, een stad die lijkt op de mijne van maximaal 100.000 mensen.

Goed en nog steeds google, de meerderheid van de negatieve emissies worden woord voor woord herhaald, zoek naar andere forums)

alexandergor 27 februari 2016

Review van Volmont klonk overtuigender

Meer overtuigend kan het en overtuigend. maar dit personage plaatst deze "overtuigende" beoordeling op verschillende bronnen tegelijk en onder verschillende bijnamen. )))

dit is Alexander http://forumbiznes.ru/index.php/topic/7614-planiruyu-otkryt-magazin-optiki-ajkraft/#entry12221

het is al een gast http://forumbiznes.ru/index.php/topic/7614-planiruyu-otkryt-magazin-optiki-ajkraft/page__st__20#entry12222

iedereen zal zelf conclusies trekken.

Oleg PetrovSergeevich 13 mei 2016

Meer overtuigend kan het en overtuigend. maar dit personage plaatst deze "overtuigende" beoordeling op verschillende bronnen tegelijk en onder verschillende bijnamen. )))

dit is Alexander http://forumbiznes.ru/index.php/topic/7614-planiruyu-otkryt-magazin-optiki-ajkraft/#entry12221

het is al een gast http://forumbiznes.ru/index.php/topic/7614-planiruyu-otkryt-magazin-optiki-ajkraft/page__st__20#entry12222

iedereen zal zelf conclusies trekken.

Over het algemeen, beslis zelf of je bij dit arme bedrijf moet zijn, na 8 maanden werken met aykraft, kookte ik over en beëindigde ik het contract MIJN PERSOONLIJKE MENING - CHARLATANTS. Ik kan aangeven wat ik me herinner na 3 maanden na beëindiging

1) alle toekomstige franchises (die ondanks alle negatieve beoordelingen nog steeds zeer veel zullen zijn), begrijpen dat al de aandelen voor uw rekening zullen zijn, dat wil zeggen dat u een zonnebrandcrème van hen hebt gekocht (houd rekening met EXACTLY BOUGHT en niet te koop!) en een week later, helemaal aan het begin van de zomer, hadden ze een aandeel van -50% van de prijs, en toen overwoog ik mijn marginaliteit: ik had een maximum van 100% vals spelen. Geen enkel deel van de prijsvermindering wordt door hen terugbetaald ALLEEN U KOMT OP VAN UW DEEL VAN WINST.

2) ONTHOUD DAT ER GOEDE OPTISCHE FUNCTIES ZIJN IN HET PLAN VAN RETOUREN MAAR DIT IS NIET UIT DAT ZE DE ICAFT ZIJN EN OMDAT DE PLAATS GOED IS en zonder iKraft gaat het ook goed!

3) terugbetaling van reclame - lachen gelach lachen gelach, 50% wat ze zeggen - na ondertekening van het contract zal het al tot 50% zijn en het sleutelwoord hier is TO.

4) ontdekking. de eerste Sberbank heeft het allang niet gecrediteerd (voor het openen van leningen) en opent zichzelf op zijn minst 1800000-2000000 voor de vraag hoe het antwoord zo goed is, het is altijd zo. Alleen voor de opening van Ikraft ontvang je facturen voor ongeveer 1600000 (medische apparatuur, het afvullen van goederen, 100.000 stortingen voor hen (die nergens in de franchise-advertentie staan ​​vermeld, alleen je wacht op een niet-akkoord in het contract) en als je ook de contacten gebruikt die ze je geven zal geven voor de vervaardiging van borden banners banners, etc. dan zullen de prijzen van deze bedrijven zijn oh oh oh, de gebruikelijke banner met de inscriptie binnenkort hun type van goede bedrijfskosten 24 tr ik deed ik voor 4,5 tr)

5) geprezen dagelijks advies over ALLE kwesties, driemaandelijkse training door een persoonlijke manager, enzovoort - zo'n hoed, ik heb niemand meer gehad sinds het openen van een winkel, hoewel we niet alleen mondeling vroegen maar ook in een officiële brief aan het hoofd van de afdeling en deze manager (Rutskaya Oksana) de belofte officieel beantwoord dat in de nabije toekomst bijna het gen zelf voor ons was. Regisseur zal komen)

6) Reclame - afgezien van lay-outs voor het afdrukken en plaatsen van informatie op uw website, verwacht niets meer van u, u hebt op zijn minst de advertenties van hun eigen winkels of netwerken op tv of op de radio gezien of gehoord. ze hebben in de overgrote meerderheid van de winkels in de gevels van het winkelcentrum EVEN SIGN NO. De gastheer voor de opening zal je worden aangeboden, ze zullen drie keer precies worden gerechtvaardigd, ze worden uitgenodigd, uitgevoerd, de opbrengst is gewoon, de manager antwoordde als in een grap - wel, ik kon het niet, ik kon het niet! Ik heb een voorraad en voorbeelden van flagrante onbeschoftheid van de curatoren nadat ik ze als belangrijkste middel heb opgesomd.

7) commodity-inhoud is iets, ga naar hun persoonlijke winkels en zie de aanwezigheid van contactspray lenzen, druppels kant-en-klare glazen, enz., En dus zal je dit waarschijnlijk niet hebben. Ik heb 4 maanden zonder bril besteed aan de wekelijkse bestelling van deze punten op een djustory (een buggy-programma dat ze je zullen verkopen voor 81 tr wanneer ze worden geopend, en ze zullen je geen rechten geven op het programma, licenties, enz., Maar het gewoon downloaden van de flashdrive de dag voor de opening)

Ik zal mijn verhaal afmaken, en dus heb ik veel van mijn tijd voor dit bedrijf gedood, en degenen die niet overtuigd zijn om hun geld te doneren, zullen niet minder worden, omdat mensen zoals KOSTIK RUTSKAYA en anderen je een rooskleurig vooruitzicht op een comfortabel leven kunnen geven na het ondertekenen van een overeenkomst met deze door het bedrijf.

alexandergor 13 mei 2016

Oleg PetrovSergeevich, als het geen geheim is, in welke stad hebt u de winkel geopend?

Meer Artikelen Over Ontsteking Van Het Oog