Optiek Salons Ikraft - Recensies

Hoofd- Verwondingen

Productie Eykraft-punten

Het bedrijf van Aykraft biedt de productie en selectie van lenzen, monturen, zonnebrillen, speciale oplossingen en druppels. Bronmaterialen worden geleverd door twee bekende wereldwijde fabrikanten: Hammer is een van de toonaangevende fabrikanten van lenzen in Europa, Essilor is de erfgenaam van twee grote Franse bedrijven voor de productie van lenzen en de middelen voor hun verwerking.

De lenzen worden gedraaid door een modern high-tech apparaat - een digitaal bestuurde Italiaanse robot - BISPHERA -XDD. Dit is het enige apparaat in Oost-Europa dat in 55 seconden in staat is om een ​​lens te slijpen voor elke vorm van het frame. De robot kan bestellingen van kopers uit andere steden op afstand verwerken en informatie opslaan over het werk dat in het geheugen is uitgevoerd. Hierdoor is de garantie voor alle Ikraft-producten 5 jaar.

Ikraft Services

Aykraft company houdt zich bezig met het vervaardigen van lenzen van welke complexiteit dan ook op basis van een recept van een arts, of eerder van een draagbare bril. Verschillende puntenopties worden aangeboden: astigmatisch, met polymere, glazen of plastic lenzen met verschillende brekingsindexen, met schroef, bos of andere frames.

Reparatie en vervanging van onderdelen vindt plaats op moderne apparatuur. Aykraft biedt vervanging van moeren, schroeven, vislijn, siliconen neuspad, frame-uitlijning en installatie van de gevallen delen van het decor.

Er zijn twee manieren om de lenzen te tintelen: filteren - de lens 10-20% in elke tint kleuren, een verloop creëren - de lens inkleuren met een vloeiende overgang van donker naar licht (van boven naar beneden).

Met ultrasone reiniging van de lenzen kunt u de oorspronkelijke look terugbrengen naar de bril, waardoor ze worden bespaard tegen vuil, vlekken in het contactgebied tussen de lens en de rand.

Voor organisaties wordt een service aangeboden om brillen voor het werken op een computer te selecteren en te vervaardigen.

Selectie van punten van Aykraft

Aykraft Company is een tegenstander van het concept "punten per uur" en een voorstander van een individuele benadering van de keuze van frames, lenzen. Voor de selectie van lenzen in elke Ikraft-winkel is er een optometristenkantoor, dat het niveau van het zicht controleert, optica aanbeveelt en test. De service is gratis. Ervaren consultants met de vaardigheden van een stylist staan ​​klaar om te helpen bij het kiezen van de ideale vorm en kleur van het frame, rekening houdend met de wensen en kenmerken van de vorm van het gezicht van de klant.

Neem contact met ons op

Hoofdkantoor in Moskou:
142784, Rusland, Moskou, metro Yugo-Zapadnaya, Kievskoe shosse, 1, Bedrijvenpark Rumyantsevo, gebouw A, blz. 1, ingang 9, kantoor 609A.
Telefoon: +7 (495) 775-55-54.

AYKRAFT - Awful Optics

Adres: Moskou, Begovoy, Leningradsky Avenue, 18

Website: www.spr.ru/site_go.php5?id_firm=126034amp;url=1, _blank

De auteur: Anna Ivanova

Negatieve kanten

Ik zal nooit meer naar Ikraft komen. Ik draag vanaf mijn kindertijd een bril. Omdat ik besloten had om de volgende punten voor mezelf te bestellen, kwam ik bij Ikraft en omdat ik punten had besteld voor 12 duizend roebel, was het niet duidelijk wat. Het frame viel in een maand uit elkaar. Ze kwamen met een klacht naar hen toe en zeiden grof tegen me dat ik zelf de schuldige was. In één woord, geen voet in deze "Ikraft", als je zenuwen je dierbaar zijn.

Positieve kanten

Comments

2018-11-01 | Larisa Borodulina

Log in om informatie toe te voegen.

Bedrijf beoordelingen

Negatieve kant:
Ze beloofden een geschenk voor een recensie te geven, ik denk dat dit een indicatie is van wat een bedrijf eigenlijk is. Er waren nog veel bedrogen mensen over. Ik zal het niet kopen en raad het niemand aan, en er zijn er 200 meer bedrogen
Positieve aspecten:
Nee. Meer >>

Positieve aspecten:
Hoger onderwijs, personeelsbeleid. Opgeleid, sociaal. Tatiana, tel.: 89202523075. Voor meer details >>

Negatieve kant:
Ik heb Brik-zonnebrillen gekocht voor 3 ton. in april 2012. Ze zeiden dat ze een uitstekende bril en een garantie hadden, een jaar later lagen ze na twee maanden in lagen, wendden zich tot de salon, waar ze het kochten, zeiden dat ze water en zon hadden, en ze hadden een garantie van twee weken. Nu ga ik naar een andere salon. Meer >>

Negatieve kant:
Ik bestelde een bril in het winkelcentrum Triumfalny (Vavilova St.), vroeg om een ​​black-out, maar wel op zo'n manier dat het minimaal was. Als gevolg daarvan maakten ze de bril bijna donker, vroegen om rastonatie, stemden toe en maakten ze opnieuw behoorlijk donker. De derde keer dat ik besloot om geen contact met hen op te nemen, nam ik mijn bril en ging weg. Het is jammer dat het personeel niet luistert naar de wensen van klanten en slecht is georiënteerd in de selectie van de mate van verduistering. Ik neem geen contact meer met dit netwerk. Sorry voor de zenuwen en het geld. Meer >>

Negatieve kant:
Als voormalig medewerker van Ikraft kan ik je vertellen dat het bestellen van een bril in deze optiek gevaarlijk is! Al hun binnenlandse merken zijn goedkope Chinese consumptiegoederen! Klanten in de bril bij het maken van de installatie van de verkeerde lenzen. Ikraft heeft niet het recht om recepten te schrijven. Omdat alle optometristen gewoon drop-outs zijn met elementaire medische educatie (verpleegkundige verpleegster). Je kunt nog lang doorgaan. Groeten aan Mr. Makarov. Meer >>

Negatieve kant:
Als je geen opleiding hebt en je hoort voor het eerst het woord dioptrie, dan wordt je met je handen in een ijsbaan gescheurd! Conciërges, schoonmakers, ren daarheen! Slimme mensen met opleiding, ze zijn bang en onkruidvrij. Het is gemakkelijker om een ​​ignoramus te trainen dan om een ​​ervaren persoon op uw melodie te trainen. Vreselijke, hebzuchtige mensen, geven niet om hun bedrijf en zijn imago, maar denken alleen aan zichzelf. Meer >>

Negatieve kant:
Ik, Melnichenok Vera Sergeevna, bestelde een bril in Syzran in uw bedrijf IKARAFT. Het hoofdordernummer 867000840 ontvangen en het geschenknummer 867000841 is nog niet ontvangen. De bestelling is gemaakt op 20 november 2013. Gewekt door de telefoon in Syzran, beantwoord op een boerse manier. Ik smeek je om het te begrijpen, mijn telefoon: 89053003070. Meer details >>

Negatieve kant:
Als je zin hebt in de Raad van Afgevaardigden, ga hierheen! Het gezicht van het bedrijf is een dikke tante in een gebreide gestrekte trui en kauwt ergens op. Onbeleefd en schaamteloos communiceren. Ik heb 8 jaar in het optische veld gewerkt, ervaring opgedaan in netwerken en in privébedrijven, maar dit heb ik voor het eerst ontmoet. Het is jammer ((het bedrijf lijkt niet de laatste in de beoordeling te zijn, goede wensen aan de eigenaren - verander je "gezicht" op kantoor, met vriendelijke groeten, Victoria.

Negatieve kant:
Glazen braken na 2 weken. Ik gaf ze 3.800 roebel. Ze weigerden me te veranderen. Meer >>

Negatieve kant:
In de apotheek in het winkelcentrum "Aquarelle" in Shcherbinka, start up-works, ontmoet klanten in een gesprek, maak een opmerking dat we luid spraken (we bleken niet naar de bibliotheek te zijn gekomen). Compleet onverschillig tegenover klanten, telefonisch praten en de klant zal wachten. Meer >>

Negatieve kant:
Ik bestelde een bril in Aykraft-optiek in Chita, de service was op het hoogste niveau, ze beloofden het binnen 3 dagen te doen. Dientengevolge beloven ze elke dag dat het morgen precies twee weken zal zijn. Meer >>

Negatieve kant:
Ik kreeg over het algemeen het geld. Ik heb iKraft-contactlenzen besteld en betaald. Ik kom op de afgesproken tijd, geen winkel, geen lenzen. Winkel op straat. Yesenin, 12 (St. Petersburg). Kan iemand dit tegenkomen? Vertel me waar ik moet klagen? Meer >>

Negatieve kant:
Goede dag! Ik kon de juiste regio niet kiezen, het spijt me, maar ik moet zeggen. Ik wil mijn ervaring delen. Bestelnr. 3443004304 IP Sokolov A.V. Kovrov, ul. Griboedova, 28. Ik bestelde een bril op 26 maart 2017. Uitgegeven datum: 10 maart 2017. Ik had al een bril nodig op 7 maart 2017. Ik stemde ermee in dat ik op 7, 03, 2017 op de hoogte zou worden gebracht van het afleveringsproces. Geen oproep, geen sms. Kwam naar de winkel bracht tijd door, zei bril op de weg. Op de site - uw bestelling bevindt zich in de productiefase. Kwam 10, 03, 2017, hetzelfde antwoord dat in de weg wijst. Ik zei dat ik geen bril meer nodig had, ik kocht Details >>

Negatieve kant:
Ik kocht op aanbeveling van de verkoper contactlenzen DAILIES TOTAL voor de actie voor 1990 p (30 stuks) schilderde alles prachtig (goed, zoals altijd). Als gevolg hiervan kreeg ik ongemak en droogte en roodheid in de ogen. Ik zal niet meer naar dit netwerk komen en er is geen recensiesgedeelte op de site, blijkbaar zijn velen van ons ontevreden! Meer >>

Negatieve kant:
De kwaliteit van de lens, of beter gezegd de verwerking van de uiteinden, is niet goed. Krommen, losse pasvorm op de rand. Polukhamsky-medewerkers die alleen orders kunnen nemen en plaatsen, maar in wezen niets kunnen antwoorden. Meer >>

Negatieve kant:
Ik heb een zonnebril gekocht. Verliet het winkelcentrum binnen een half uur na de aankoop. Het meisje zette haar bril op en besefte dat ze zich ongemakkelijk voelden voor haar (de verlichting in de winkel was compleet anders en het was onmogelijk om het meteen te begrijpen). We besloten om de mogelijkheid om punten in te wisselen of te retourneren te verduidelijken (op dat moment konden we niet meteen terugkeren naar de winkel). Ze belden de winkel - we werden zelfs niet naar het einde geluisterd en overgebracht naar de hotline. Op de hotline was de specialist niet in staat om begrijpelijk de vraag te beantwoorden over de mogelijkheid van ruilen / retourneren. Het enige wat ze zei was: "Het is aan de verkopers in de winkel waar je de goederen hebt gekocht." Meer >>

Negatieve kant:
08/20/2016 Iyakraft Shop No. 331 bestelde glazen: OB Zen velg 1410-54 c 2. Binnen een jaar werden de bevestigingsschroeven tweemaal losgeschroefd en viel het glas uit. Het bedrag van de betaling voor punten was 6400.00. Tot zover de geroemde kwaliteit! Meer >>

Positieve aspecten:
Ik kocht begin juli een bril in optica volgens een ingewikkeld recept, dat een week op bestelling gemaakt was. Meestal maken lenzen met zo'n astigmatisme ongeveer een maand. Zeer vriendelijk en professioneel personeel. Een goede keuze aan frames, vond een geweldige optie voor jezelf! Zeker, in de geschenkbril moesten de lenzen betalen met een cilinder. Het frame en de montage is echt gratis voor de actie! Ik adviseer iedereen. Meer >>

Positieve aspecten:
En ik vond de salon zo leuk! Klein en gezellig))) Het was in optica integendeel - er zijn veel frames, maar er is niets om te kiezen. (((Maar bij Baikonur zijn alle frames perfect! Ik kocht een bril voor mezelf en de tweede werden als een geschenk opgehaald. Ik moest betalen voor de lenzen, omdat ze gratis waren onbeklede lenzen. (((Als gevolg hiervan bleek het zeer winstgevend te zijn, betaalde ik 4200 voor 2 paar! Ik ben erg blij met een bril met pah-pah :)) Meer >>

Aykraft

Aykraft is de leider in de Russische optica-markt. Tegenwoordig zijn de Aykraft Optics-winkels geopend in meer dan 100 steden in Rusland. Nieuw modern service-formaat en een hoog serviceniveau, een breed assortiment aan frames en zonnebrillen, eerlijke prijzen en promoties zijn de onderscheidende kenmerken van ons retailnetwerk. Het unieke concurrentievoordeel van Aikraft is het All-Inclusive-systeem: de prijs die op het prijskaartje wordt vermeld, is definitief en omvat al beschermende multi-coated lenzen, frames en werk. Het bereik "Aykraft Optics" winkels worden weergegeven als punten van de eigen merken en bekende merken: Ray-Ban, Vogue, Emporio Armani, Christian Dior, Max Mara, Maxco, Polo, Tommy Hilfiger.

Hallo allemaal!
Ze kwam hier terug om feedback te geven op haar nieuwe, geliefde Alcon-lenzen.
Ik vond ze in de optiekwinkel van Aykraft Optics. Ze hebben nogal wat winkels in Moskou. Eerder nam ik al een bril van hen (wat ik zo leuk vond aan het ontwerp, maar toch zijn de lenzen meer vertrouwd).
Het personeel is erg vriendelijk en vraagt ​​bij het kiezen van een product, dus als je voor de eerste keer in een plaats als een optiekwinkel bent, zal dit geen probleem voor je zijn.
Dus hier. Dit zijn hoogwaardige lenzen die de hele dag door zeer comfortabel zijn om te dragen!
Ik heb veel last van droge ogen, het is meestal erg moeilijk om lenzen te dragen, maar lenzen van dit merk zijn zeer geschikt voor mij, omdat ze een goede luchtvochtigheid hebben. Het aantrekken is vrij simpel, het opstijgen is nog eenvoudiger. Zachte lenzen, dun, nauwelijks waarneembaar!
Ze zijn geschilderd in een zachte blauwe tint (in andere, zoals alle lenzen), waarmee de gevallen lens gemakkelijk kan worden gedetecteerd.

Ik bood testlenzen aan meerdere vrienden met hetzelfde probleem, ik hoop dat ze ook blij zullen zijn.
Ik hoop dat mijn recensie nuttig voor je was))

Zakelijk forum

Optiek salon "Aykraft"

alexandergor 14 september 2016

Chelentano76 - hallo opnieuw!

Ik nam contact op met de ontwikkelingsafdeling, namelijk Natalia Kolobulina, en zij beschreef alles in detail voor mij. dus neem niet de moeite om te antwoorden.

Persoonlijk spreken IKRAFT-medewerkers over u als een buitengewoon goedwillende en fatsoenlijke persoon en probeerden u helemaal niet van laster te beschuldigen. details het heeft geen zin om te beschrijven. maar de essentie is precies dat..

Het is jammer dat zo'n negatieve ervaring van samenwerking en de extra moeilijkheden die je hebt met het huren van een kamer, zijn uitgekomen.


Post is bewerktAlexandergor: 14 september 2016 - 14:33

famalyobramcevy 13 januari 2017

MAA 15 januari 2017

1) Ik bevestig volledig!
2) in mijn geval gedeeltelijk waar, omdat ik vele momenten had onderhandeld voordat ik het contract ondertekende en ik slechts 2 boetes had 1) voor het verkopen van goederen van anderen 2) voor het gebruik van hun naam en merk na het beëindigen van het contract. Ze hebben ook een clausule verwijderd waarin staat dat ik uit het winkelcentrum moet stappen als ik me ermee verspreid, maar dan wordt besloten om de LLC eenvoudig te veranderen en een overeenkomst aan te gaan met de nieuwe LLC op dezelfde plaats en op de nieuwe locatie te werken.
3) Zij sturen minnaars naar elke vuilnis met een factuur voor betaling - hier, zoals ik zelf heb gedaan, deed ik vaak alle onnodige retourzendingen naar de leverancier hiervoor, er zijn geen boetes)
4) 1900 in Moskou 1200 in de regio's De marginaliteit in dit segment voor u zal een kleine aankoop zijn, 620 roebel met lenzen en u verkoopt voor 1200 beschouw uzelf.
5) wie het heeft, het hangt allemaal af van de plaats en niet op ijs en op een goede plek optica met elke naam het zal geld verdienen en dan een klein aantal klanten die PRECIES IKRAFT niet meer dan klanten die PRECIES UIT HET ONTBREKEN VAN NORMAAL ASSORTIMENT VAN ACCESSOIRES, LENZEN EN T, D ZAL ZONDER AANKOOP VERLATEN.

.
Hallo
Ben je met aykraftom gebroken met minimale verliezen?

famalyobramcevy 01 feb 2017

vickaK 10 feb 2017

Ook geïnteresseerd in de franchise-optica. Overweeg verschillende opties. Ze schrijven veel over Aykraft en goed en slecht. En wie bereikte de echte boetes en waren er zaken die de rechtbank bereikten? En dan zijn er veel geschreeuw, we zullen dankbaar zijn voor elk antwoord

Afgaand op wat ik hier heb gelezen, is het beter om geen zaken met Aykraft te hebben.

babyk 29 mei 2017

Over het algemeen, beslis zelf of je bij dit arme bedrijf moet zijn, na 8 maanden werken met aykraft, kookte ik over en beëindigde ik het contract MIJN PERSOONLIJKE MENING - CHARLATANTS. Ik kan aangeven wat ik me herinner na 3 maanden na beëindiging

1) alle toekomstige franchises (die ondanks alle negatieve beoordelingen nog steeds zeer veel zullen zijn), begrijpen dat al de aandelen voor uw rekening zullen zijn, dat wil zeggen dat u een zonnebrandcrème van hen hebt gekocht (houd rekening met EXACTLY BOUGHT en niet te koop!) en een week later, helemaal aan het begin van de zomer, hadden ze een aandeel van -50% van de prijs, en toen overwoog ik mijn marginaliteit: ik had een maximum van 100% vals spelen. Geen enkel deel van de prijsvermindering wordt door hen terugbetaald ALLEEN U KOMT OP VAN UW DEEL VAN WINST.

2) ONTHOUD DAT ER GOEDE OPTISCHE FUNCTIES ZIJN IN HET PLAN VAN RETOUREN MAAR DIT IS NIET UIT DAT ZE DE ICAFT ZIJN EN OMDAT DE PLAATS GOED IS en zonder iKraft gaat het ook goed!

3) terugbetaling van reclame - lachen gelach lachen gelach, 50% wat ze zeggen - na ondertekening van het contract zal het al tot 50% zijn en het sleutelwoord hier is TO.

4) ontdekking. de eerste Sberbank heeft het allang niet gecrediteerd (voor het openen van leningen) en opent zichzelf op zijn minst 1800000-2000000 voor de vraag hoe het antwoord zo goed is, het is altijd zo. Alleen voor de opening van Ikraft ontvang je facturen voor ongeveer 1600000 (medische apparatuur, het afvullen van goederen, 100.000 stortingen voor hen (die nergens in de franchise-advertentie staan ​​vermeld, alleen je wacht op een niet-akkoord in het contract) en als je ook de contacten gebruikt die ze je geven zal geven voor de vervaardiging van borden banners banners, etc. dan zullen de prijzen van deze bedrijven zijn oh oh oh, de gebruikelijke banner met de inscriptie binnenkort hun type van goede bedrijfskosten 24 tr ik deed ik voor 4,5 tr)

5) geprezen dagelijks advies over ALLE kwesties, driemaandelijkse training door een persoonlijke manager, enzovoort - zo'n hoed, ik heb niemand meer gehad sinds het openen van een winkel, hoewel we niet alleen mondeling vroegen maar ook in een officiële brief aan het hoofd van de afdeling en deze manager (Rutskaya Oksana) de belofte officieel beantwoord dat in de nabije toekomst bijna het gen zelf voor ons was. Regisseur zal komen)

6) Reclame - afgezien van lay-outs voor het afdrukken en plaatsen van informatie op uw website, verwacht niets meer van u, u hebt op zijn minst de advertenties van hun eigen winkels of netwerken op tv of op de radio gezien of gehoord. ze hebben in de overgrote meerderheid van de winkels in de gevels van het winkelcentrum EVEN SIGN NO. De gastheer voor de opening zal je worden aangeboden, ze zullen drie keer precies worden gerechtvaardigd, ze worden uitgenodigd, uitgevoerd, de opbrengst is gewoon, de manager antwoordde als in een grap - wel, ik kon het niet, ik kon het niet! Ik heb een voorraad en voorbeelden van flagrante onbeschoftheid van de curatoren nadat ik ze als belangrijkste middel heb opgesomd.

7) commodity-inhoud is iets, ga naar hun persoonlijke winkels en zie de aanwezigheid van contactspray lenzen, druppels kant-en-klare glazen, enz., En dus zal je dit waarschijnlijk niet hebben. Ik heb 4 maanden zonder bril besteed aan de wekelijkse bestelling van deze punten op een djustory (een buggy-programma dat ze je zullen verkopen voor 81 tr wanneer ze worden geopend, en ze zullen je geen rechten geven op het programma, licenties, enz., Maar het gewoon downloaden van de flashdrive de dag voor de opening)

Ik zal mijn verhaal afmaken, en dus heb ik veel van mijn tijd voor dit bedrijf gedood, en degenen die niet overtuigd zijn om hun geld te doneren, zullen niet minder worden, omdat mensen zoals KOSTIK RUTSKAYA en anderen je een rooskleurig vooruitzicht op een comfortabel leven kunnen geven na het ondertekenen van een overeenkomst met deze door het bedrijf.

Er was ervaring met aykraftom. Ik adviseer niemand. Naast al het bovenstaande, wat de absolute waarheid is, krijg je nog steeds de demo-samples die in je winkel liggen. Bij de opening van de managers zal je in je oren gieten dat je voor jezelf allemaal liegt als monsters. Maar als u besluit om het contract te beëindigen en de monsters terug te sturen, zal iKraft zijn commissie verzamelen en beslissen dat alle monsters beschadigd zijn, eventuele krassen vinden en u wordt gevraagd om slechts 20-30% van het geld terug te geven dat u voor hen hebt betaald.

Zodra je besluit om met hen af ​​te zien, verdwijnen alle managers onmiddellijk en nemen ze niet langer contact met je op. Uw storting in de 100.000 p die u voor een lange tijd zult terugkrijgen.

Aiko-lenzen die verkopen als premium Japanse lenzen - dit is slechts een stevige misleiding. Zoek op internet de SUKSUNSKOE OPTISCHE EN MECHANISCHE INSTALLATIE en op het tabblad Producten, bril met een correctief effect, vindt u alles over aiko-coating.

Viktorovna 04 sep 2017

Er was ervaring met aykraftom. Ik adviseer niemand. Naast al het bovenstaande, wat de absolute waarheid is, krijg je nog steeds de demo-samples die in je winkel liggen. Bij de opening van de managers zal je in je oren gieten dat je voor jezelf allemaal liegt als monsters. Maar als u besluit om het contract te beëindigen en de monsters terug te sturen, zal iKraft zijn commissie verzamelen en beslissen dat alle monsters beschadigd zijn, eventuele krassen vinden en u wordt gevraagd om slechts 20-30% van het geld terug te geven dat u voor hen hebt betaald.
Zodra je besluit om met hen af ​​te zien, verdwijnen alle managers onmiddellijk en nemen ze niet langer contact met je op. Uw storting in de 100.000 p die u voor een lange tijd zult terugkrijgen.
Aiko-lenzen die verkopen als premium Japanse lenzen - dit is slechts een stevige misleiding. Zoek op internet de SUKSUNSKOE OPTISCHE EN MECHANISCHE INSTALLATIE en op het tabblad Producten, bril met een correctief effect, vindt u alles over aiko-coating.

Ben je overgeschakeld naar een andere franchise of werk je onafhankelijk?
Borg toch geretourneerd? VOORDAT zij meer dan 30% kregen toegediend?

Aykraft Optics - beoordelingen

Aykraft

Aykraft Optics is het enige bedrijf in de CIS dat een bril kan aanbieden waarvan de lenzen worden gedraaid door een industriële digitale gestuurde robot met BISPHERA-XDD van het Italiaanse bedrijf MEISYSTEM. Dit maakt een individuele benadering van elke klant mogelijk. Voordat u een bestelling in de winkel plaatst, kunt u een computervisietest doorstaan.

Dit bedrijf is ook uniek omdat het een garantie van vijf jaar biedt op alle producten. Daar kunt u een bril bestellen voor gezichtsherstelling, zonnebrillen, maar ook lenzen en allerlei accessoires. Aykraft heeft een website waarop, naast informatie over de aangeboden modellen, een sectie is gewijd aan merken die brilmonturen produceren, evenals een archief met nieuws over verschillende kortingen en promoties. In de sectie "Encyclopedie" zijn er informatieve artikelen over optica en oogbescherming, on-line tests.

Het basisprincipe van het bedrijf Aykraft Optics is een positief beeld van de wereld, eerlijkheid en hard werken. Flexibel prijsbeleid is ontworpen voor klanten van alle niveaus van welzijn. Op onze site vindt u niet alleen informatie over Ikraft, maar ook klantrecensies.

Aycraft Optics

Registreer om een ​​beoordeling achter te laten.
Het duurt minder dan 1 minuut.

Ik heb een zonnebril gekocht, het frame viel uit elkaar op de 2e dag. Het blijkt op het voorhoofd te worden gedragen, ook in de hitte. Er was communicatie met de manager, er is een record. Alogische onzin. Ik zal proberen ergens te lay-out. Maar kort gezegd.. Ik was in Turkije, in de zon van 37, ik legde het op mijn voorhoofd in de schaduw, toen besloot ik het in mijn ogen te dragen, de rand barstte op 3 plaatsen. Bovendien barstte ze niet eens in, maar zakte in elkaar alsof het gemaakt was van plasticine. In Ikraft zeiden ze dat je geen bril op je voorhoofd kunt dragen (nou ja, ik begrijp dat de lieverdjes uitgerekt zijn), maar zulke dingen zijn ingelijst. Ook zijn naar de mening van de manager en in de hitte van de zon beschermende bril niet de moeite waard om te dragen. Wel, dat soort dingen.

De keuze hier is enorm voor elke portemonnee, er zijn opties van wereldberoemde merken. Voor het bestellen is een gratis zichttest. Met prijzen om te navigeren is erg handig. Het bedrag op het prijskaartje omvat al de kosten van lenzen en extra werk. Het kantorennetwerk is erg groot, er zijn veel winkels, ze zijn te vinden in alle grote winkelcentra.
Aykraft biedt een volledig dienstenpakket, inclusief service. Herstelde het frame na een sterke val, gedaan in een dag. Als het fabriekshuwelijk wordt onthuld, dan zal alles gratis worden gedaan. Het bonnetje geeft het bestelnummer aan. Hierop op de site kunt u de mate van gereedheid van de bestelling volgen. En bel vanuit de salon met de boodschap dat je een bril kunt pakken.
De handelsruimtes zijn ruim en met goede verlichting zijn er veel spiegels waarmee u vanuit elke hoek kunt zien. Alle punten zijn gegarandeerd voor 6 maanden, geldig vanaf de datum van uitgifte. Verkoopadviseurs zijn normaal, begrijpen het onderwerp en helpen bij het kiezen van een kader dat geschikt is voor het type en de kleur van het gezicht. Voor vaste klanten hebben ze om de een of andere reden nog steeds geen normaal loyaliteitsprogramma.

beoordelingen

iCraft-franchisepartners

Alexander Ivanov, Ufa

In 2013 dacht ik erover om een ​​bedrijf te starten onder het franchiseprogramma. De belangrijkste criteria waren het bedrag van de initiële investering en de terugverdientijd. Van de onderhavige voorstellen leek de Ikraft optica-franchise optimaal. Toen ik op de franchise-tentoonstelling aankwam, sprak ik persoonlijk met vertegenwoordigers van het netwerk en besloot om samen te werken. Met succes de eerste winkel gelanceerd, gedurende het jaar nog twee nieuwe geopend, die tot op de dag van vandaag werken. Trouwens, bij de opening van elke winkel vertrekt een vertegenwoordiger van het bedrijf, die helpt het proces te organiseren en ondersteunt in de eerste dagen van het werk.

Dankzij de frames van de eigen productie is het assortiment van de winkel exclusief en wordt het niet herhaald in de optiek van de stad (in tegenstelling tot opticiens die het aanbod van openbare leveranciers ondersteunen). Wat mij betreft, werk ik regelmatig aan het promoten van winkels en de kwaliteit van de dienstverlening. Voor hulp bij deze vragen en aanbevelingen kunt u altijd contact opnemen met de specialisten van de ondersteuningsafdeling van de franchisenemer. Ik wil zeggen dat het bedrijfsmodel werkt, en als je je winkels behoudt, krijg je positieve resultaten.

IP Skulnykh Irina Sergeevna, bekwame Denis Nikolaevich

Voordat ik met mijn bedrijf begon, werkte ik lang als financieel analist bij een van de commerciële banken en had lang nagedacht over het opzetten van mijn bedrijf - ik was op zoek naar iets dat geschikt was, iets dat interessant zou zijn om te doen waar mensen baat bij zouden hebben. Daarom toen we de Ikraft-franchise op internet tegenkwamen, besloten we bijna onmiddellijk om er naar toe te gaan. Zo verscheen ons eerste punt van de Ikraft-salon voor optica en mijn droom om mijn bedrijf te laten uitkomen.

Optica - een van de meest veelbelovende activiteitsdomeinen. Op dit moment hebben we bovendien een schoenenwinkel en een juwelier geopend, maar optica blijft de meest kosteneffectieve. We kijken vol vertrouwen naar de toekomst, want in tegenstelling tot retail, die binnenkort volledig online gaat, blijven optische winkels over. Immers, om een ​​bril op te halen, moet je een arts raadplegen, een nauwkeurige test van het gezichtsvermogen. Dit is onmogelijk om te doen in de online winkel.

Lilia, hoofdaccountant van Ikraft Salon voor de Nyagan-franchise

We zijn vorig jaar met Aykraft begonnen werken. En heel goed leidde dit bedrijf ons naar de ontdekking. Zeer goede voorbereiding, geen mislukkingen, levering van goederen, training van onze verkopers. Iedereen was blij en iedereen was top. Nbsp

Bekijk de video

Pavel, eigenaar van "Ikraft" -salons in franchise, Stupino, Serpukhov, Tsjechov, Regio Moskou

Een behoorlijk interessante onderneming, het is zeer technologisch en redelijk winstgevend... Het productgamma, dat het bedrijf Aykraft levert, vrij exclusieve, hoogwaardige vakmanschapspunten, reclameondersteuning, gekwalificeerde managers.nbsp

Bekijk de video

de eigenaar van de salon "Aykraft Optics" voor de franchise in de stad Yelets

Ik koos voor een lange tijd een franchise, maar ik stopte bij dit bedrijf omdat het transparant is. Het belangrijkste is dat dit een vrije niche is en er veel te ontwikkelen valt

Bekijk de video

eigenaar van de Aykraft Optics-franchise in Blagovesjtsjensk

We werken al 4 jaar met Aykraft. Tijdens deze 4 jaar werden 4 optieksalons geopend in verschillende steden van het Verre Oosten: Khabarovsk, Blagoveshchensk, Belogorsk, Birobidzjan.nbsp

Bekijk de video

eigenaar van de Aykraft Optics-franchise in Tyumen

Ik was een werknemer van Sberbank en heb een bepaald aantal leningen verstrekt voor verschillende franchises onder het Business Start-programma. De meest optimale optie voor investeringen en inkomsten was "Aykraft"

Bekijk de video

Rinat, eigenaar van Ikraft-salons in een franchise, Votkinsk, Sarapul, Elabuga

We hebben een jaar geleden voor Ikraft gekozen. Tijdens deze periode hebben we drie winkels geopend. Dit bedrijf biedt de gunstigste voorwaarden voor ons. Tot op heden kunnen we vol vertrouwen zeggen dat Aykraft aan alle genoemde samenwerkingsvoorwaarden voldoet.

Aykraft

2 raad aan om in een bedrijf te werken.

6 beveel het bedrijf niet aan voor tewerkstelling.

Office-foto

Sleep foto's naar dit venster of selecteer bestanden.

Beoordelingen van Ikraft

Degene die ik ben

Wat kan worden verbeterd:

De beloften van sirenes die voor hen werken, gedicteerd door hun persoonlijke motivatie en 30% tegen de realiteit in als ze over z.p. en, maar 99% als het over arbeidsomstandigheden gaat. In de salons zijn gewone slaven behoorlijk adequaat en mensen die zich in een moeilijke levenssituatie bevinden, worden in de regel onderdrukt door hun superieure eenheden, die op hun beurt, hoe hoger de kosten zijn, des te selectiever ze zijn. Ze zijn. Godzijdank als je geluk hebt met de beheerder, maar naar mijn mening zijn ze allemaal normaal geworden, speelden ze weg in hun kleine druppel "macht". Op hun beurt tonen hun territoriale managers, die zelden uit de hemel afdalen, aandacht aan slaven, en als ze afdalen, vertonen ze de hoogste vorm van hypocrisie, die zichzelf als een adequaat persoon laat zien, maar informatie en hun ontevredenheid met bestuurders vermengt. Ze "verfijnen" alles zonder onderscheid, het sturen van werknemers om te studeren is niet geïnteresseerd in welke dag het handiger zou zijn, omdat de slaven geen eigen bedrijf hebben. Biometrische sensoren voor binnenkomst en vertrek ?! Wat ben jij, CIA. Het gevoel is als een bedrijf dat eigendom is van een aantal voormalige. Dit personage speelt nu uit bij de werknemers, waaruit blijkt dat het niet genoeg is voor een menselijke relatie om menselijk te zijn, maar men moet kracht of kracht hebben. Bovendien houdt deze, zoals gezegd in een van de zeer waarheidsgetrouwe recensies, duidelijk van Amerikaanse komedies over kantoren, sindsdien ze gaan naar bedrijfsfeesten met hun energievretende en rotte team, ze organiseren feestjes in de stijl van deze komedies, met gaststerren, ze doneren plasma aan zichzelf en alles in die geest. En dit is voor het geld van "beëdigde werknemers", die hoeden en sjaals kregen op NG, die waren aangepast voor sensaties van schaamhaar, waardoor de kantoormedewerkers blijkbaar werden gedwongen om de handen uit de mouwen te steken. Overigens, het werkte daar niet voor mijn kameraad die, godzijdank, stopte, wat ik binnenkort zal doen. Dus deze vriend heeft het iedereen verteld. Over de ratten en beschuldigingen is al genoeg gezegd, ik zal je vertellen dat de meisjes die in dit gekkenhuis werkten, Godzijdank geen gevoel voor zichzelf hadden. Onlangs werkte ik hier, in de hoop op verbeteringen, maar het zou hier niet beter zijn. Het bedrijf heeft een hoge schuldenlast en kredietwaardigheid, maar is niet klaar om zichzelf te redden, alleen voor werknemers van de basis en nu, zelfs de locatie waarvan ze volgen! Mensen, ik smeek je, vanuit het hart, probeer niet hier te komen! Positieve feedback linden! Dit is geen bedrijf, het is zo'n mini-leger met alle uitingen van ontgroening!

refractionist

Witte lonen. Er is de mogelijkheid om in deeltijd te werken waar je ze wilt nemen. Ik werk recent, het team is goed en de manager is ook waardig. Wat betreft de "boetes", kan ik het volgende zeggen, want ik ontving de hele tijd een "boete" van 250 roebel, en dit was mijn fout, aangezien ik de prijskaartjes niet heb gecontroleerd. Als je een verantwoorde manier van werken bent, hoef je nergens bang voor te zijn.

Wat kan worden verbeterd:

In het begin ondervond ze enige moeite met het bestuderen van het programma.

manager

Over het algemeen is alles acceptabel, de belangrijkste officiële s / n (voor mij is het belangrijk, elk jaar vraag ik belastingaftrek aan). Ik vind het team vooral leuk, we ondersteunen elkaar wederzijds. Ik werk meer dan drie jaar, vorig jaar zijn we verhuisd naar een nieuw kantoor. Periodiek zijn er feestdagen. Onlangs was er een groot feest op kantoor, en af ​​en toe allerlei voorzieningen (appels, mandarijnen of honing bij gelegenheid). Geschenken voor het nieuwe jaar, 8 maart zoals gewoonlijk.

Wat kan worden verbeterd:

In het algemeen moet natuurlijk de discipline worden gerespecteerd en genoteerd aan de biosensor. Er is geen gratis eten, koffie was eerder gratis, nu 10 roebel per glas.

refractionist

Voors: White sn. Het was interessant om mezelf in dit gebied te proberen. Het is mogelijk om te werken met een 0,5-tal tarieven, het kiezen van diensten wanneer het handig is om extra geld te verdienen. Maar in dit geval worden de premie en het% minder berekend.

Wat kan worden verbeterd: ik ben een lidstaat van opleiding, zij hebben een medische enscenering beloofd - niets van dien aard. Tevergeefs bracht een half jaar aan hen door. Een optometrist kan iedereen zijn die zal worden opgeleid. Over de "boetes" is waar. Schandalen camera's - 10 minuten voor het einde van de werkdag van schoen veranderd in niet-zwarte schoenen - duurde meer dan 5 minuten. De diopter niet correct opgenomen. En het maakt niemand meer uit dat mensen 's avonds met vermoeide ogen thuiskomen van hun werk, hun bril bestellen en dan de bestelling nemen en de bril is erg sterk / zwak. Wijziging door een optometrist. En ook wanneer een werknemer vertrekt om persoonlijke redenen, worden zijn managers 5k van de RFP afgetrokken. Daarom zal je worden overgehaald om als laatste te blijven.

refractionist

Wat kan worden verbeterd: ik kwam naar het eerste interview, slaagde voor de test en zei dat ze terug zouden bellen (ik werkte op dat moment op een andere plaats). Een dag later belden ze terug, zeiden dat ze gingen nemen, ik kan stoppen. Maandag begint de training, trouwens, betaald. Ik stopte, ik kwam maandag voor "training", en hier was het vervolg van testen, waardoor ik niet werd meegenomen! En ik ben al gestopt met mijn andere baan! Welnu, hoe hierna gerelateerd aan dit bedrijf? Mijn mening over mensen daar zie ik niet, ze zien alleen hulpmiddelen om geld te verdienen.

refractionist

Voors: White sn. Geen voordelen meer!

Wat kan worden verbeterd: het spijt me heel erg dat ik in het federale netwerk ben gaan werken. Ik had niet verwacht hier zoveel boerderij te zien. De houding tegenover het personeel is verschrikkelijk. Constante bewaking, aftappen, controleren. Pure leugens.

De meester

Voors: het apparaat op de TC.

Wat kan worden verbeterd: managers afwijzen. Ik adviseer je niet om naar iKraft te gaan, er is een vreselijke houding tegenover werknemers, loonvertragingen, boetes, fraude van collega's, ze stelen alles, ze kunnen zelfs lunch stelen.

spion

Wat kan worden verbeterd:

Ze liggen in vacatures met een salaris. Bij het interview nog meer leugen. Vol boetes voor alles wat je kunt. Artsen en adviseurs: de slechtste omstandigheden voor adviseurs en artsen, denk er niet eens aan om naar deze hel te gaan. Uit de cabine gedurende 6 minuten in plaats van 5? Een boete van 500 roebel. Niemand geeft erom dat het toilet een rij had of dat je diarree had. Elke minuut dat je te laat bent, is ongeveer 50 roebel + -. Laat voor 2 uur? Graaf jezelf. En een boel boetes voor "bochten" prijskaartjes, voor het falen van testaankopen, voor klanten scholen, enz., Enz. Winkeliers-picker. Storekeepers rennen als een zinkend schip. + Straffen voor elke minuut te laat. Meesters / verzamelaars en controlebestellingen (hierna QC genoemd). Masters en OCC's hebben een enorme hoeveelheid werk voor een salaris van 25 tr, terwijl ze aftrekken voor het huwelijk, en omdat niemand wil betalen voor het huwelijk, zal iedereen proberen om elkaar te vervangen. Plus kantoor gevuld met camera's, zodat je 24/7 gemonitord zult worden en als iets niet bevalt, dan beboet. Het huwelijkssysteem is als volgt: de meester maakt de volgorde, dan controleert hij zorgvuldig (bijna met een vergrootglas) de OKK. De test is erg goed, dus elk klein huwelijk en niet-huwelijk wordt ook opgemerkt en aan jou de schuld gegeven. Als je per ongeluk een huwelijk hebt gesloten (en dat gebeurt meestal per ongeluk), maakt niemand je iets bezorgd, ze schrijven je en OCC geeft zo'n bestelling niet door (bijvoorbeeld: een microscopische scratch, de lens wankelt een beetje, de lens valt eruit met een gemiddelde druk erop, micro-openingen). Als het OCC iets niet opmerkt en het naar de salon stuurt, wordt vanaf dat moment de schuldige van het huwelijk (zelfs als het duidelijk is dat de meester het deed) de verificateur. Na het OCC wordt de bestelling gecontroleerd door de consultants, als de consultant iets vindt, worden alle lenzen + levering van de bestelling (bijvoorbeeld Moskou-Vladivostok) betaald door degene die de volgorde van de master heeft gecontroleerd. Daarom controleert OCC alle bestellingen als snuffelhonden. Maar om hun reet te bedekken, kunnen medewerkers van de salon of OCC iemand anders de schuld geven. Bijvoorbeeld, bij het controleren van de OCC kan de lens krassen en alles op de meester de schuld geven, niemand zal het begrijpen. En een medewerker van de optiekamer, een bestelling accepteren en per ongeluk iets met hem doen tijdens een inspectie, kan alles de schuld geven van OCC, ze zeggen dat ze een dergelijke bestelling hebben verzonden. Inhoudingen voor lenzen / monturen, echter tegen groothandelsprijzen, maar toch zijn de prijzen niet klein en soms hebben mensen enkele duizenden aanklachten wegens huwelijk. Sommige werknemers die schulden hebben bij het bedrijf zitten vanwege een huwelijk en kunnen niet eens stoppen, anders moeten ze gratis werken om de schade te dekken. Schulden accumuleren omdat ze de huwelijkskosten niet kunnen aftrekken van het salaris, alleen van het bonusgedeelte, en het bonusdeel is afwezig of zo klein (2-3 tr) dat het niet genoeg is om het huwelijk te dekken.

refractionist

Voors: witte lonen

Wat kan worden verbeterd: werk is nerveus, actuele problemen worden niet opgelost met personeel of met klanten. Constante verwerking in die mate dat de sn niet langer nodig is. En met de onderscheidingen / Uonusa constante verwarring - wacht niet op een antwoord waarom er minder salarissen zijn. Het is gemakkelijker om meteen weg te gaan dan om een ​​heleboel ora van de officemanager terug te krijgen

Bekijk de toekomst met Aykraft Optikal

Aykraft Optik Company New York is een Russische fabrikant van lenzen voor brillen en maakt gebruik van een geautomatiseerde werkwijze. Een onderscheidend kenmerk van het bedrijf is het gebruik van een robot - een installatie die het lensmateriaal omzet, waardoor een maximale nauwkeurigheid en veiligheid van de resulterende lens mogelijk is.

Voordelen van het bedrijf ten opzichte van concurrenten

· Gebruik van digitale software;

· Implementatie van de productietechnologie van het bedrijf MEISYSTEM (Italië);

· Het duurt minder dan een minuut om een ​​paar lenzen te maken;

· De lenzen worden in exacte correspondentie gedraaid met elk frame gekozen door de klant;

· In werkmaterialen van dergelijke Europese merken, zoals AIKO, Essilor en Hammer worden toegepast.

Het bedrijf Aykraft Optik New York stelt de tevredenheid van de wensen van zijn klanten in de prioriteit van het bedrijf.

Vertegenwoordigers van het bedrijf nemen hun aantal bijna elke maand in Rusland toe, waardoor de noodzaak om het personeel uit te breiden in een aantal verschillende steden in Rusland duidelijk is. De steeds groeiende retailer Aykraft Optikal New York biedt u de kans om een ​​baan in het bedrijf te gebruiken voor alle geïnteresseerde aanvragers. Beoordelingen van echte werknemers in het aantal personeelsleden van het bedrijf zullen helpen om zich het meest correct te oriënteren in alle fijne kneepjes van het werkproces binnen de bestaande organisatiestructuur.

Aycraft Optics

Het bedrijf AIKRAFT OPTICS is de leider van de Russische optiekmarkt. Tegenwoordig zijn IKRAFT-opticiens geopend in meer dan 100 steden in de Russische Federatie. Een nieuw, modern serviceformaat en een hoog serviceniveau, een breed assortiment aan frames en zonnebrillen, eerlijke prijzen en promoties zijn misschien de onderscheidende kenmerken van ons retailnetwerk. De unieke concurrentievoordelen van AIKRAFT OPTICS zijn de garantie van vijf jaar op brillen en de enige productie van robotglazen in Rusland. Een aanzienlijk deel van het assortiment frames en brillen wordt vertegenwoordigd door Europese designermerken.

1. TIJDSCHEMA VAN HET WERK: - 2/2. Schema schrijf je van tevoren zonder je mening te vragen. als je iets dringends nodig hebt om te doen op een werkdag of wat verdriet, etc. etc. de dag zal geven, maar voor deze moet je (en) een vervanger te vinden voor die dag en dan in andere winkels werken twee dagen (werknemers hebben niet genoeg...) Optometrist werken 11hours (aankomen 15 minuten te vroeg, is het onduidelijk voor welk doel), de verkoper -Kassir 12 uur (kom een ​​half uur eerder, vertrek van minuten 10-15 later, waarom verder lezen).
2. BINNEN DE DAG VERKOPER-KASSIER (PC) EN OPTOMETRIST (O):
a) verlaat een maximum van 10 minuten (anders prima, maar in ieder geval diarree probeer je het)
GEDURENDE DE DAG KUNT U DE WINKEL MAXIMAAL 30 MINUTEN VERLATEN, WANNEER DE VERANDERING 12 UUR DUURT. (Op dit moment zou je tijd moeten hebben om te gaan voor fysiologische behoeften en de gruwel als het toilet ver van de uitlaat is, alles wat geen tijd had om te doen in de emmer.)
LUNCH ALLEEN OP HET GRONDGEBIED VAN HET PUNT EN TEGELIJKERTIJD GRATIS VAN BEZOEKERS.
b) invoer en uitvoer van vingerafdrukken... (verder prima)
c) 's ochtends hertellen alle spullen, aanmelden, tekenen (verder prima),' s avonds ook hertellen, tekenen (verder prima weer)...
g) sluit de kamer waar de achterkamer is (anders een fijne -500r)
e) voor een onjuist of vergeeld prijskaartje van felle en schadelijke verlichting, een boete van 100 roebel per werknemer (u moet twee keer per maand veranderen). In dit licht hebben alle medewerkers 's avonds rode en pijnlijke ogen (let op als u' s avonds binnenkomt). Velen hebben hun gezichtsvermogen geruïneerd...
e) eten in vrije tijd van bezoekers
g) als er geen schilderij op de prijslijst staat - een boete is -100 roebel,
h) dubbele prijskaartje - prima - 100 roebel
i) in vorm verkleed - prima
d) vieze badjas - prima
k) heeft Cache 50r niet gehaald, heeft de prijs 500r doorgegeven.
l) laat - 10p straf - 1 minuut (hoewel misschien meer, nooit te laat geweest)
m) een groot aantal papieren en acties - elke fout - prima
3. ZP = OKDAD + BONUSSEN 128r / uur - verkoper, 138r / uur (13% moet worden afgetrokken)
Het is niet bekend hoe de ziekenlijst wordt betaald, maar als er minder dan 14 diensten per maand worden uitgewerkt, zijn er geen bonussen - alleen een kaal salaris, d.w.z. als je een week ziek wordt, dan werk je alleen voor lonen of verdien je geld en werk je 3/1 (het is verboden om meer te werken).
3. BONUSSEN - alle winkels zijn verschillend - afhankelijk van het terrein: als de doorlaatbaarheid groot is, krijg je minder bonussen voor hetzelfde werk... (gedaan om de inkomsten gelijk te maken). Gemiddeld blijkt het uit 5.000 (in slechte maanden) - 25.000 (het is noodzakelijk om te ploegen als een paard met deeltijdbanen) per maand.
4. Alle bonussen verdiend per dienst zijn verdeeld in degenen die in de winkel op die dag werken. Maar alleen de optometrist ontvangt een boete voor de wijziging...
5. Optometristen (gescheiden) bonussen en sancties: zoals in de winkels bekend is er een heleboel onvoldoende mensen... veel mensen komen voor tablets (bijvoorbeeld gepensioneerden) met zweren, na een dag op de computer, enz. Dit heeft allemaal invloed op de visie en daarom kan de visie veranderen voordat de persoon op bestelling komt. Om al deze nuances te verduidelijken, moet (o), wat niet realistisch en soms zelfs onethisch is. Als er iets is zo iemand niet graag ongemakkelijk te zijn, heeft hij het recht (volgens de regels van het bedrijf) om de lens te veranderen. ALTIJD IN ALLE WINKELS GEWOGEN EEN TABLET OVER DAT HET PRODUCT NIET ONDERHEVIG IS AAN DE TERUGKEER VOLGENS DE WET. Natuurlijk moeten alle wijzigingen door iemand worden betaald en dit is natuurlijk een OPTOMETRIST. Gemiddeld ontvangen werknemers 200-250r bestelling (er zijn winkels waar 70r voor de bestelling te vervangen - een nieuwe trend in de volgorde van punten voor 900p, net als grootouders die visie springt als een kangoeroe) te vervangen (als de arbeiders 2 100- 125, respectievelijk (35 p / (900R volgorde)) en ongeacht wat er lens (optsiya- bekleding, fotochromische, onbreekbaar, hyperfijn... 70r betaling voor optie ALL), maar is goed voor wijziging geverfde 250, 500 met gebruikelijke Multicoating... en tot 10.000 voor dure lenzen, terwijl de inkomens niet veranderen en blijven centen. Daarom verdienen ik ben een cent, je loopt het risico de helft van het salaris te verliezen als gevolg van het feit dat de klant het gewoon wil. VERGEET NIET 13% TE DEFINIËREN
6. Wanneer u solliciteert naar een baan, zeggen ze niet dat u de eerste maand geen bonussen zult ontvangen, noch ontvangt u ze voor de laatste maand wanneer u stopt.
7. VAKANTIE wordt alleen gegeven als het hen uitkomt en het is onmogelijk om het over te zetten. Je kunt weigeren, maar je krijgt het geld niet, of alleen als je wordt ontslagen, maar het is niet bekend hoeveel mensen zich bij het schieten van je willen terugtrekken, dus je krijgt misschien niets...
8. Het collectief als geheel is goed - het is jammer dat het maar heel vaak verandert. De bazen zijn meestal zwakzinnige mensen of het maakt ze gewoon niet uit. ze RFP ook kopeechnaya.Chto kan de beheerder 3-7 waarbij een dag gedragen op haar winkels en kantoren slaat (m.RUMYaNTsEVO...) met de RFP vragen in 30000-35000r / Messiah. Sorry voor hen... en alleen... Get lyuley voor iedereen en alle boetes winkels ze worden gesommeerd (niet geslaagd 7 slaat een cache - een boete op de Admin 7 * 500 = 3500r, etc.)
9. Diefstallen - werknemersvergoeding voor 100%. Ze stalen Ray Ban voor 16000 roebels - betalen... Bovendien is het makkelijker om twee mensen te stelen om de goederen in het publieke domein puur theoretisch bij te houden... Ja, je hoeft er niet eens twee af te leiden. Optometrist links ogen ingecheckt in de kamer en was een verkoper... af te leiden - als twee vingers mochoy okrapit... om er maar een hoek waar hij niet de andere punten kunnen zien, en een ander deel van de kamer (er zijn hoeken in elke winkel...)
10. De meest schaamteloze en belachelijk, dat de straf voor nedosdachu gratis zakken waarin de grootte van de bril alleen geschikt is 10p per stuk... De eigenaar van het netwerk, niet eens een Jood - hij is nog erger.
11. Constante vertragingen bij het maken van bestellingen, alle hysterie en beledigingen vallen natuurlijk onder de werknemers van de winkel, hoewel ze geen fout zijn.
12. veel boetes en papierwerk... verkopers zijn bang teruggaven te doen omdat het VEEL...
13. Overal afluisteren en camera's, maar als ze de diefstal vastleggen, zal het je niet redden van het betalen van de gestolen.

P / S Ja, "veel schoonheid" zit in het werk aan Aykraft, het is onmogelijk om alles te schrijven, dit is maar een deel van de ijsberg (boven). En toch is er een "2 en een half plus": de winkel team, wit RFP en tijd... Beslis voor jezelf - zijn bereid om opgemaakt met het - van harte welkom om het team AYKRAFT;) In AYKRAFTE veel werk, ALTIJD BIJ DE POST STAPEL verzoek aan de medewerkers, zodat zij exit VOOR WERKEN EN VERSTERKEN WERKNEMERS ZIJN NIET GENOEG EN HET IS ENORM. PUBLICATIE CONSTANTE EN STABIELELE OUTLETS PLANNEN DUS DAT HET PLAN UITSLUITEND 5% UIT ALLE WINKELS UITVOERT. GEMAAKT OM NIET MEER TE BETALEN AAN WERKNEMERS.
En het belangrijkste is om er een te hebben DE BESTE VRIENDEN SCHUDDEN VAN DAAR NAAR MEER FANTASTISCHE PLAATSEN... NIET BEGRIJPEN DE BONUS, WAT WERELDWIJD WORDT BESCHOUWD, DAT DE MENSELIJKE HULPBRONNEN HET HOOFDDEEL VAN ZAKEN, HET SUCCES OF GEZICHT ZIJN.

Op deze site staat in de kop geschreven dat de garantie 5 jaar is, dit is al geruime tijd informatie, nu is het 6 maanden garantie. Ondanks het feit dat als er iets gebeurd is, het frame van de klant moet worden opgestuurd naar het kantoor, gerepareerd en terug - in minder dan 10 dagen zal het zeker zijn dat een persoon zonder bril zal moeten leven... Wat dit betreft, zijn er constante schandalen.

1. TIJDSCHEMA VAN HET WERK: - 2/2. Schema schrijf je van tevoren zonder je mening te vragen. als je iets dringends nodig hebt om te doen op een werkdag of wat verdriet, etc. etc. de dag zal geven, maar voor deze moet je (en) een vervanger te vinden voor die dag en dan in andere winkels werken twee dagen (werknemers hebben niet genoeg...) Optometrist werken 11hours (aankomen 15 minuten te vroeg, is het onduidelijk voor welk doel), de verkoper -Kassir 12 uur (kom een ​​half uur eerder, vertrek van minuten 10-15 later, waarom verder lezen).
2. BINNEN DE DAG VERKOPER-KASSIER (PC) EN OPTOMETRIST (O):
a) verlaat een maximum van 10 minuten (anders prima, maar in ieder geval diarree probeer je het)
b) invoer en uitvoer van vingerafdrukken... (verder prima)
c) 's morgens hertelling van alle goederen, aanmelden, tekenen (verder prima),' s avonds ook hertellen...
g) sluit de kamer waar de achterkamer is (anders een fijne -500r)
e) voor een onjuist of vergeeld prijskaartje van felle en schadelijke verlichting, een boete van 100 roebel per werknemer (u moet twee keer per maand veranderen). In dit licht hebben alle medewerkers 's avonds rode en pijnlijke ogen (let op als u' s avonds binnenkomt). Velen hebben hun gezichtsvermogen geruïneerd...
e) eten in vrije tijd van bezoekers
g) als er geen schilderij op de prijslijst staat - een boete is -100 roebel,
h) dubbele prijskaartje - prima - 100 roebel
i) in vorm verkleed - prima
d) vieze badjas - prima
k) heeft Cache 50r niet gehaald, heeft de prijs 500r doorgegeven.
l) laat - 10p straf - 1 minuut (hoewel misschien meer, nooit te laat geweest)
m) een groot aantal papieren en acties - elke fout - prima
3. ZP = OKDAD + BONUSSEN 128r / uur - verkoper, 138r / uur (13% moet worden afgetrokken)
Het is niet bekend hoe de ziekenlijst wordt betaald, maar als er minder dan 14 diensten per maand worden uitgewerkt, zijn er geen bonussen - alleen een kaal salaris, d.w.z. als je een week ziek wordt, dan werk je alleen voor lonen of verdien je geld en werk je 3/1 (het is verboden om meer te werken).
3. BONUSSEN - alle winkels zijn verschillend - afhankelijk van het terrein: als de doorlaatbaarheid groot is, krijg je minder bonussen voor hetzelfde werk... (gedaan om de inkomsten gelijk te maken). Gemiddeld blijkt het uit 5.000 (in slechte maanden) - 25.000 (het is noodzakelijk om te ploegen als een paard met deeltijdbanen) per maand.
4. Alle bonussen verdiend per dienst zijn verdeeld in degenen die in de winkel op die dag werken. Maar alleen de optometrist ontvangt een boete voor de wijziging...
5. Optometristen (gescheiden) bonussen en sancties: zoals in de winkels bekend is er een heleboel onvoldoende mensen... veel mensen komen voor tablets (bijvoorbeeld gepensioneerden) met zweren, na een dag op de computer, enz. Dit heeft allemaal invloed op de visie en daarom kan de visie veranderen voordat de persoon op bestelling komt. Om al deze nuances te verduidelijken, moet (o), wat niet realistisch en soms zelfs onethisch is. Als er iets is zo iemand niet graag ongemakkelijk te zijn, heeft hij het recht (volgens de regels van het bedrijf) om de lens te veranderen. ALTIJD IN ALLE WINKELS GEWOGEN EEN TABLET OVER DAT HET PRODUCT NIET ONDERHEVIG IS AAN DE TERUGKEER VOLGENS DE WET. Natuurlijk moeten alle wijzigingen door iemand worden betaald en dit is natuurlijk een OPTOMETRIST. Gemiddeld ontvangen werknemers 200-250r bestelling (er zijn winkels waar 70r voor de bestelling te vervangen - een nieuwe trend in de volgorde van punten voor 900p, net als grootouders die visie springt als een kangoeroe) te vervangen (als de arbeiders 2 100- 125, respectievelijk (35 p / (900R volgorde)) en ongeacht wat er lens (optsiya- bekleding, fotochromische, onbreekbaar, hyperfijn... 70r betaling voor optie ALL), maar is goed voor wijziging geverfde 250, 500 met gebruikelijke Multicoating... en tot 10.000 voor dure lenzen, terwijl de inkomens niet veranderen en blijven centen. Daarom verdienen ik ben een cent, je loopt het risico de helft van het salaris te verliezen als gevolg van het feit dat de klant het gewoon wil. VERGEET NIET 13% TE DEFINIËREN
6. Wanneer u solliciteert naar een baan, zeggen ze niet dat u de eerste maand geen bonussen zult ontvangen, noch ontvangt u ze voor de laatste maand wanneer u stopt.
7. VAKANTIE wordt alleen gegeven als het hen uitkomt en het is onmogelijk om het over te zetten. Je kunt weigeren, maar je krijgt het geld niet, of alleen als je wordt ontslagen, maar het is niet bekend hoeveel mensen zich bij het schieten van je willen terugtrekken, dus je krijgt misschien niets...
8. Het collectief als geheel is goed - het is jammer dat het maar heel vaak verandert, de bazen in de meerderheid zijn klootzakken of ze geven gewoon een fuck, omdat ze RFP ook kopeechnaya.Chto kan de beheerder 3-7 waarbij een dag gedragen op haar winkels en kantoren slaat (m.RUMYaNTsEVO...) met de RFP vragen in 30000-35000r / Messiah. Sorry voor hen... en alleen... Get lyuley voor iedereen en alle boetes winkels ze worden gesommeerd (niet geslaagd 7 slaat een cache - een boete op de Admin 7 * 500 = 3500r, etc.)
9. Diefstallen - werknemersvergoeding voor 100%. Ze stalen Ray Ban voor 16000 roebels - betalen... Bovendien is het makkelijker om twee mensen te stelen om de goederen in het publieke domein puur theoretisch bij te houden... Ja, je hoeft er niet eens twee af te leiden. Optometrist links ogen ingecheckt in de kamer en was een verkoper... af te leiden - als twee vingers mochoy okrapit... om er maar een hoek waar hij niet de andere punten kunnen zien, en een ander deel van de kamer (er zijn hoeken in elke winkel...)
10. De meest schaamteloze en belachelijk, dat de straf voor nedosdachu gratis zakken waarin de grootte van de bril alleen geschikt is 10p per stuk... De eigenaar van het netwerk, niet eens een Jood - hij is nog erger.
11. Constante vertragingen bij het maken van bestellingen, alle hysterie en beledigingen vallen natuurlijk onder de werknemers van de winkel, hoewel ze geen fout zijn.
12. veel boetes en papierwerk... verkopers zijn bang teruggaven te doen omdat het VEEL...
13. Overal afluisteren en camera's, maar als ze de diefstal vastleggen, zal het je niet redden van het betalen van de gestolen.

P / S Ja, "veel schoonheid" zit in het werk aan Aykraft, het is onmogelijk om alles te schrijven, dit is maar een deel van de ijsberg (boven). En toch is er "2 en een half plussen": het winkel team, de witte ZP en op tijd... Beslis zelf - we zijn klaar om het te accepteren - WELKOM IN HET TEAM IAKRAFT;)

  • Vorige Artikel

    10 oliën voor de huid tegen rimpels rond de ogen

Meer Artikelen Over Ontsteking Van Het Oog