AYKRAFT

Hoofd- Netvlies

Productie Eykraft-punten

Het bedrijf van Aykraft biedt de productie en selectie van lenzen, monturen, zonnebrillen, speciale oplossingen en druppels. Bronmaterialen worden geleverd door twee bekende wereldwijde fabrikanten: Hammer is een van de toonaangevende fabrikanten van lenzen in Europa, Essilor is de erfgenaam van twee grote Franse bedrijven voor de productie van lenzen en de middelen voor hun verwerking.

De lenzen worden gedraaid door een modern high-tech apparaat - een digitaal bestuurde Italiaanse robot - BISPHERA -XDD. Dit is het enige apparaat in Oost-Europa dat in 55 seconden in staat is om een ​​lens te slijpen voor elke vorm van het frame. De robot kan bestellingen van kopers uit andere steden op afstand verwerken en informatie opslaan over het werk dat in het geheugen is uitgevoerd. Hierdoor is de garantie voor alle Ikraft-producten 5 jaar.

Ikraft Services

Aykraft company houdt zich bezig met het vervaardigen van lenzen van welke complexiteit dan ook op basis van een recept van een arts, of eerder van een draagbare bril. Verschillende puntenopties worden aangeboden: astigmatisch, met polymere, glazen of plastic lenzen met verschillende brekingsindexen, met schroef, bos of andere frames.

Reparatie en vervanging van onderdelen vindt plaats op moderne apparatuur. Aykraft biedt vervanging van moeren, schroeven, vislijn, siliconen neuspad, frame-uitlijning en installatie van de gevallen delen van het decor.

Er zijn twee manieren om de lenzen te tintelen: filteren - de lens 10-20% in elke tint kleuren, een verloop creëren - de lens inkleuren met een vloeiende overgang van donker naar licht (van boven naar beneden).

Met ultrasone reiniging van de lenzen kunt u de oorspronkelijke look terugbrengen naar de bril, waardoor ze worden bespaard tegen vuil, vlekken in het contactgebied tussen de lens en de rand.

Voor organisaties wordt een service aangeboden om brillen voor het werken op een computer te selecteren en te vervaardigen.

Selectie van punten van Aykraft

Aykraft Company is een tegenstander van het concept "punten per uur" en een voorstander van een individuele benadering van de keuze van frames, lenzen. Voor de selectie van lenzen in elke Ikraft-winkel is er een optometristenkantoor, dat het niveau van het zicht controleert, optica aanbeveelt en test. De service is gratis. Ervaren consultants met de vaardigheden van een stylist staan ​​klaar om te helpen bij het kiezen van de ideale vorm en kleur van het frame, rekening houdend met de wensen en kenmerken van de vorm van het gezicht van de klant.

Neem contact met ons op

Hoofdkantoor in Moskou:
142784, Rusland, Moskou, metro Yugo-Zapadnaya, Kievskoe shosse, 1, Bedrijvenpark Rumyantsevo, gebouw A, blz. 1, ingang 9, kantoor 609A.
Telefoon: +7 (495) 775-55-54.

AYKRAFT - Awful Optics

Adres: Moskou, Begovoy, Leningradsky Avenue, 18

Website: www.spr.ru/site_go.php5?id_firm=126034amp;url=1, _blank

De auteur: Anna Ivanova

Negatieve kanten

Ik zal nooit meer naar Ikraft komen. Ik draag vanaf mijn kindertijd een bril. Omdat ik besloten had om de volgende punten voor mezelf te bestellen, kwam ik bij Ikraft en omdat ik punten had besteld voor 12 duizend roebel, was het niet duidelijk wat. Het frame viel in een maand uit elkaar. Ze kwamen met een klacht naar hen toe en zeiden grof tegen me dat ik zelf de schuldige was. In één woord, geen voet in deze "Ikraft", als je zenuwen je dierbaar zijn.

Positieve kanten

Comments

2018-11-01 | Larisa Borodulina

Log in om informatie toe te voegen.

Bedrijf beoordelingen

Negatieve kant:
Ze beloofden een geschenk voor een recensie te geven, ik denk dat dit een indicatie is van wat een bedrijf eigenlijk is. Er waren nog veel bedrogen mensen over. Ik zal het niet kopen en raad het niemand aan, en er zijn er 200 meer bedrogen
Positieve aspecten:
Nee. Meer >>

Positieve aspecten:
Hoger onderwijs, personeelsbeleid. Opgeleid, sociaal. Tatiana, tel.: 89202523075. Voor meer details >>

Negatieve kant:
Ik heb Brik-zonnebrillen gekocht voor 3 ton. in april 2012. Ze zeiden dat ze een uitstekende bril en een garantie hadden, een jaar later lagen ze na twee maanden in lagen, wendden zich tot de salon, waar ze het kochten, zeiden dat ze water en zon hadden, en ze hadden een garantie van twee weken. Nu ga ik naar een andere salon. Meer >>

Negatieve kant:
Ik bestelde een bril in het winkelcentrum Triumfalny (Vavilova St.), vroeg om een ​​black-out, maar wel op zo'n manier dat het minimaal was. Als gevolg daarvan maakten ze de bril bijna donker, vroegen om rastonatie, stemden toe en maakten ze opnieuw behoorlijk donker. De derde keer dat ik besloot om geen contact met hen op te nemen, nam ik mijn bril en ging weg. Het is jammer dat het personeel niet luistert naar de wensen van klanten en slecht is georiënteerd in de selectie van de mate van verduistering. Ik neem geen contact meer met dit netwerk. Sorry voor de zenuwen en het geld. Meer >>

Negatieve kant:
Als voormalig medewerker van Ikraft kan ik je vertellen dat het bestellen van een bril in deze optiek gevaarlijk is! Al hun binnenlandse merken zijn goedkope Chinese consumptiegoederen! Klanten in de bril bij het maken van de installatie van de verkeerde lenzen. Ikraft heeft niet het recht om recepten te schrijven. Omdat alle optometristen gewoon drop-outs zijn met elementaire medische educatie (verpleegkundige verpleegster). Je kunt nog lang doorgaan. Groeten aan Mr. Makarov. Meer >>

Negatieve kant:
Als je geen opleiding hebt en je hoort voor het eerst het woord dioptrie, dan wordt je met je handen in een ijsbaan gescheurd! Conciërges, schoonmakers, ren daarheen! Slimme mensen met opleiding, ze zijn bang en onkruidvrij. Het is gemakkelijker om een ​​ignoramus te trainen dan om een ​​ervaren persoon op uw melodie te trainen. Vreselijke, hebzuchtige mensen, geven niet om hun bedrijf en zijn imago, maar denken alleen aan zichzelf. Meer >>

Negatieve kant:
Ik, Melnichenok Vera Sergeevna, bestelde een bril in Syzran in uw bedrijf IKARAFT. Het hoofdordernummer 867000840 ontvangen en het geschenknummer 867000841 is nog niet ontvangen. De bestelling is gemaakt op 20 november 2013. Gewekt door de telefoon in Syzran, beantwoord op een boerse manier. Ik smeek je om het te begrijpen, mijn telefoon: 89053003070. Meer details >>

Negatieve kant:
Als je zin hebt in de Raad van Afgevaardigden, ga hierheen! Het gezicht van het bedrijf is een dikke tante in een gebreide gestrekte trui en kauwt ergens op. Onbeleefd en schaamteloos communiceren. Ik heb 8 jaar in het optische veld gewerkt, ervaring opgedaan in netwerken en in privébedrijven, maar dit heb ik voor het eerst ontmoet. Het is jammer ((het bedrijf lijkt niet de laatste in de beoordeling te zijn, goede wensen aan de eigenaren - verander je "gezicht" op kantoor, met vriendelijke groeten, Victoria.

Negatieve kant:
Glazen braken na 2 weken. Ik gaf ze 3.800 roebel. Ze weigerden me te veranderen. Meer >>

Negatieve kant:
In de apotheek in het winkelcentrum "Aquarelle" in Shcherbinka, start up-works, ontmoet klanten in een gesprek, maak een opmerking dat we luid spraken (we bleken niet naar de bibliotheek te zijn gekomen). Compleet onverschillig tegenover klanten, telefonisch praten en de klant zal wachten. Meer >>

Negatieve kant:
Ik bestelde een bril in Aykraft-optiek in Chita, de service was op het hoogste niveau, ze beloofden het binnen 3 dagen te doen. Dientengevolge beloven ze elke dag dat het morgen precies twee weken zal zijn. Meer >>

Negatieve kant:
Ik kreeg over het algemeen het geld. Ik heb iKraft-contactlenzen besteld en betaald. Ik kom op de afgesproken tijd, geen winkel, geen lenzen. Winkel op straat. Yesenin, 12 (St. Petersburg). Kan iemand dit tegenkomen? Vertel me waar ik moet klagen? Meer >>

Negatieve kant:
Goede dag! Ik kon de juiste regio niet kiezen, het spijt me, maar ik moet zeggen. Ik wil mijn ervaring delen. Bestelnr. 3443004304 IP Sokolov A.V. Kovrov, ul. Griboedova, 28. Ik bestelde een bril op 26 maart 2017. Uitgegeven datum: 10 maart 2017. Ik had al een bril nodig op 7 maart 2017. Ik stemde ermee in dat ik op 7, 03, 2017 op de hoogte zou worden gebracht van het afleveringsproces. Geen oproep, geen sms. Kwam naar de winkel bracht tijd door, zei bril op de weg. Op de site - uw bestelling bevindt zich in de productiefase. Kwam 10, 03, 2017, hetzelfde antwoord dat in de weg wijst. Ik zei dat ik geen bril meer nodig had, ik kocht Details >>

Negatieve kant:
Ik kocht op aanbeveling van de verkoper contactlenzen DAILIES TOTAL voor de actie voor 1990 p (30 stuks) schilderde alles prachtig (goed, zoals altijd). Als gevolg hiervan kreeg ik ongemak en droogte en roodheid in de ogen. Ik zal niet meer naar dit netwerk komen en er is geen recensiesgedeelte op de site, blijkbaar zijn velen van ons ontevreden! Meer >>

Negatieve kant:
De kwaliteit van de lens, of beter gezegd de verwerking van de uiteinden, is niet goed. Krommen, losse pasvorm op de rand. Polukhamsky-medewerkers die alleen orders kunnen nemen en plaatsen, maar in wezen niets kunnen antwoorden. Meer >>

Negatieve kant:
Ik heb een zonnebril gekocht. Verliet het winkelcentrum binnen een half uur na de aankoop. Het meisje zette haar bril op en besefte dat ze zich ongemakkelijk voelden voor haar (de verlichting in de winkel was compleet anders en het was onmogelijk om het meteen te begrijpen). We besloten om de mogelijkheid om punten in te wisselen of te retourneren te verduidelijken (op dat moment konden we niet meteen terugkeren naar de winkel). Ze belden de winkel - we werden zelfs niet naar het einde geluisterd en overgebracht naar de hotline. Op de hotline was de specialist niet in staat om begrijpelijk de vraag te beantwoorden over de mogelijkheid van ruilen / retourneren. Het enige wat ze zei was: "Het is aan de verkopers in de winkel waar je de goederen hebt gekocht." Meer >>

Negatieve kant:
08/20/2016 Iyakraft Shop No. 331 bestelde glazen: OB Zen velg 1410-54 c 2. Binnen een jaar werden de bevestigingsschroeven tweemaal losgeschroefd en viel het glas uit. Het bedrag van de betaling voor punten was 6400.00. Tot zover de geroemde kwaliteit! Meer >>

Positieve aspecten:
Ik kocht begin juli een bril in optica volgens een ingewikkeld recept, dat een week op bestelling gemaakt was. Meestal maken lenzen met zo'n astigmatisme ongeveer een maand. Zeer vriendelijk en professioneel personeel. Een goede keuze aan frames, vond een geweldige optie voor jezelf! Zeker, in de geschenkbril moesten de lenzen betalen met een cilinder. Het frame en de montage is echt gratis voor de actie! Ik adviseer iedereen. Meer >>

Positieve aspecten:
En ik vond de salon zo leuk! Klein en gezellig))) Het was in optica integendeel - er zijn veel frames, maar er is niets om te kiezen. (((Maar bij Baikonur zijn alle frames perfect! Ik kocht een bril voor mezelf en de tweede werden als een geschenk opgehaald. Ik moest betalen voor de lenzen, omdat ze gratis waren onbeklede lenzen. (((Als gevolg hiervan bleek het zeer winstgevend te zijn, betaalde ik 4200 voor 2 paar! Ik ben erg blij met een bril met pah-pah :)) Meer >>

Aycraft Optics

Registreer om een ​​beoordeling achter te laten.
Het duurt minder dan 1 minuut.

Ik heb een zonnebril gekocht, het frame viel uit elkaar op de 2e dag. Het blijkt op het voorhoofd te worden gedragen, ook in de hitte. Er was communicatie met de manager, er is een record. Alogische onzin. Ik zal proberen ergens te lay-out. Maar kort gezegd.. Ik was in Turkije, in de zon van 37, ik legde het op mijn voorhoofd in de schaduw, toen besloot ik het in mijn ogen te dragen, de rand barstte op 3 plaatsen. Bovendien barstte ze niet eens in, maar zakte in elkaar alsof het gemaakt was van plasticine. In Ikraft zeiden ze dat je geen bril op je voorhoofd kunt dragen (nou ja, ik begrijp dat de lieverdjes uitgerekt zijn), maar zulke dingen zijn ingelijst. Ook zijn naar de mening van de manager en in de hitte van de zon beschermende bril niet de moeite waard om te dragen. Wel, dat soort dingen.

De keuze hier is enorm voor elke portemonnee, er zijn opties van wereldberoemde merken. Voor het bestellen is een gratis zichttest. Met prijzen om te navigeren is erg handig. Het bedrag op het prijskaartje omvat al de kosten van lenzen en extra werk. Het kantorennetwerk is erg groot, er zijn veel winkels, ze zijn te vinden in alle grote winkelcentra.
Aykraft biedt een volledig dienstenpakket, inclusief service. Herstelde het frame na een sterke val, gedaan in een dag. Als het fabriekshuwelijk wordt onthuld, dan zal alles gratis worden gedaan. Het bonnetje geeft het bestelnummer aan. Hierop op de site kunt u de mate van gereedheid van de bestelling volgen. En bel vanuit de salon met de boodschap dat je een bril kunt pakken.
De handelsruimtes zijn ruim en met goede verlichting zijn er veel spiegels waarmee u vanuit elke hoek kunt zien. Alle punten zijn gegarandeerd voor 6 maanden, geldig vanaf de datum van uitgifte. Verkoopadviseurs zijn normaal, begrijpen het onderwerp en helpen bij het kiezen van een kader dat geschikt is voor het type en de kleur van het gezicht. Voor vaste klanten hebben ze om de een of andere reden nog steeds geen normaal loyaliteitsprogramma.

beoordelingen

iCraft-franchisepartners

Alexander Ivanov, Ufa

In 2013 dacht ik erover om een ​​bedrijf te starten onder het franchiseprogramma. De belangrijkste criteria waren het bedrag van de initiële investering en de terugverdientijd. Van de onderhavige voorstellen leek de Ikraft optica-franchise optimaal. Toen ik op de franchise-tentoonstelling aankwam, sprak ik persoonlijk met vertegenwoordigers van het netwerk en besloot om samen te werken. Met succes de eerste winkel gelanceerd, gedurende het jaar nog twee nieuwe geopend, die tot op de dag van vandaag werken. Trouwens, bij de opening van elke winkel vertrekt een vertegenwoordiger van het bedrijf, die helpt het proces te organiseren en ondersteunt in de eerste dagen van het werk.

Dankzij de frames van de eigen productie is het assortiment van de winkel exclusief en wordt het niet herhaald in de optiek van de stad (in tegenstelling tot opticiens die het aanbod van openbare leveranciers ondersteunen). Wat mij betreft, werk ik regelmatig aan het promoten van winkels en de kwaliteit van de dienstverlening. Voor hulp bij deze vragen en aanbevelingen kunt u altijd contact opnemen met de specialisten van de ondersteuningsafdeling van de franchisenemer. Ik wil zeggen dat het bedrijfsmodel werkt, en als je je winkels behoudt, krijg je positieve resultaten.

IP Skulnykh Irina Sergeevna, bekwame Denis Nikolaevich

Voordat ik met mijn bedrijf begon, werkte ik lang als financieel analist bij een van de commerciële banken en had lang nagedacht over het opzetten van mijn bedrijf - ik was op zoek naar iets dat geschikt was, iets dat interessant zou zijn om te doen waar mensen baat bij zouden hebben. Daarom toen we de Ikraft-franchise op internet tegenkwamen, besloten we bijna onmiddellijk om er naar toe te gaan. Zo verscheen ons eerste punt van de Ikraft-salon voor optica en mijn droom om mijn bedrijf te laten uitkomen.

Optica - een van de meest veelbelovende activiteitsdomeinen. Op dit moment hebben we bovendien een schoenenwinkel en een juwelier geopend, maar optica blijft de meest kosteneffectieve. We kijken vol vertrouwen naar de toekomst, want in tegenstelling tot retail, die binnenkort volledig online gaat, blijven optische winkels over. Immers, om een ​​bril op te halen, moet je een arts raadplegen, een nauwkeurige test van het gezichtsvermogen. Dit is onmogelijk om te doen in de online winkel.

Lilia, hoofdaccountant van Ikraft Salon voor de Nyagan-franchise

We zijn vorig jaar met Aykraft begonnen werken. En heel goed leidde dit bedrijf ons naar de ontdekking. Zeer goede voorbereiding, geen mislukkingen, levering van goederen, training van onze verkopers. Iedereen was blij en iedereen was top. Nbsp

Bekijk de video

Pavel, eigenaar van "Ikraft" -salons in franchise, Stupino, Serpukhov, Tsjechov, Regio Moskou

Een behoorlijk interessante onderneming, het is zeer technologisch en redelijk winstgevend... Het productgamma, dat het bedrijf Aykraft levert, vrij exclusieve, hoogwaardige vakmanschapspunten, reclameondersteuning, gekwalificeerde managers.nbsp

Bekijk de video

de eigenaar van de salon "Aykraft Optics" voor de franchise in de stad Yelets

Ik koos voor een lange tijd een franchise, maar ik stopte bij dit bedrijf omdat het transparant is. Het belangrijkste is dat dit een vrije niche is en er veel te ontwikkelen valt

Bekijk de video

eigenaar van de Aykraft Optics-franchise in Blagovesjtsjensk

We werken al 4 jaar met Aykraft. Tijdens deze 4 jaar werden 4 optieksalons geopend in verschillende steden van het Verre Oosten: Khabarovsk, Blagoveshchensk, Belogorsk, Birobidzjan.nbsp

Bekijk de video

eigenaar van de Aykraft Optics-franchise in Tyumen

Ik was een werknemer van Sberbank en heb een bepaald aantal leningen verstrekt voor verschillende franchises onder het Business Start-programma. De meest optimale optie voor investeringen en inkomsten was "Aykraft"

Bekijk de video

Rinat, eigenaar van Ikraft-salons in een franchise, Votkinsk, Sarapul, Elabuga

We hebben een jaar geleden voor Ikraft gekozen. Tijdens deze periode hebben we drie winkels geopend. Dit bedrijf biedt de gunstigste voorwaarden voor ons. Tot op heden kunnen we vol vertrouwen zeggen dat Aykraft aan alle genoemde samenwerkingsvoorwaarden voldoet.

Aykraft

Aykraft is de leider in de Russische optica-markt. Tegenwoordig zijn de Aykraft Optics-winkels geopend in meer dan 100 steden in Rusland. Nieuw modern service-formaat en een hoog serviceniveau, een breed assortiment aan frames en zonnebrillen, eerlijke prijzen en promoties zijn de onderscheidende kenmerken van ons retailnetwerk. Het unieke concurrentievoordeel van Aikraft is het All-Inclusive-systeem: de prijs die op het prijskaartje wordt vermeld, is definitief en omvat al beschermende multi-coated lenzen, frames en werk. Het bereik "Aykraft Optics" winkels worden weergegeven als punten van de eigen merken en bekende merken: Ray-Ban, Vogue, Emporio Armani, Christian Dior, Max Mara, Maxco, Polo, Tommy Hilfiger.

Hallo allemaal!
Ze kwam hier terug om feedback te geven op haar nieuwe, geliefde Alcon-lenzen.
Ik vond ze in de optiekwinkel van Aykraft Optics. Ze hebben nogal wat winkels in Moskou. Eerder nam ik al een bril van hen (wat ik zo leuk vond aan het ontwerp, maar toch zijn de lenzen meer vertrouwd).
Het personeel is erg vriendelijk en vraagt ​​bij het kiezen van een product, dus als je voor de eerste keer in een plaats als een optiekwinkel bent, zal dit geen probleem voor je zijn.
Dus hier. Dit zijn hoogwaardige lenzen die de hele dag door zeer comfortabel zijn om te dragen!
Ik heb veel last van droge ogen, het is meestal erg moeilijk om lenzen te dragen, maar lenzen van dit merk zijn zeer geschikt voor mij, omdat ze een goede luchtvochtigheid hebben. Het aantrekken is vrij simpel, het opstijgen is nog eenvoudiger. Zachte lenzen, dun, nauwelijks waarneembaar!
Ze zijn geschilderd in een zachte blauwe tint (in andere, zoals alle lenzen), waarmee de gevallen lens gemakkelijk kan worden gedetecteerd.

Ik bood testlenzen aan meerdere vrienden met hetzelfde probleem, ik hoop dat ze ook blij zullen zijn.
Ik hoop dat mijn recensie nuttig voor je was))

Aykraft Optics - beoordelingen

Aykraft

Aykraft Optics is het enige bedrijf in de CIS dat een bril kan aanbieden waarvan de lenzen worden gedraaid door een industriële digitale gestuurde robot met BISPHERA-XDD van het Italiaanse bedrijf MEISYSTEM. Dit maakt een individuele benadering van elke klant mogelijk. Voordat u een bestelling in de winkel plaatst, kunt u een computervisietest doorstaan.

Dit bedrijf is ook uniek omdat het een garantie van vijf jaar biedt op alle producten. Daar kunt u een bril bestellen voor gezichtsherstelling, zonnebrillen, maar ook lenzen en allerlei accessoires. Aykraft heeft een website waarop, naast informatie over de aangeboden modellen, een sectie is gewijd aan merken die brilmonturen produceren, evenals een archief met nieuws over verschillende kortingen en promoties. In de sectie "Encyclopedie" zijn er informatieve artikelen over optica en oogbescherming, on-line tests.

Het basisprincipe van het bedrijf Aykraft Optics is een positief beeld van de wereld, eerlijkheid en hard werken. Flexibel prijsbeleid is ontworpen voor klanten van alle niveaus van welzijn. Op onze site vindt u niet alleen informatie over Ikraft, maar ook klantrecensies.

Aycraft Optics

Het bedrijf AIKRAFT OPTICS is de leider van de Russische optiekmarkt. Tegenwoordig zijn IKRAFT-opticiens geopend in meer dan 100 steden in de Russische Federatie. Een nieuw, modern serviceformaat en een hoog serviceniveau, een breed assortiment aan frames en zonnebrillen, eerlijke prijzen en promoties zijn misschien de onderscheidende kenmerken van ons retailnetwerk. De unieke concurrentievoordelen van AIKRAFT OPTICS zijn de garantie van vijf jaar op brillen en de enige productie van robotglazen in Rusland. Een aanzienlijk deel van het assortiment frames en brillen wordt vertegenwoordigd door Europese designermerken.

1. TIJDSCHEMA VAN HET WERK: - 2/2. Schema schrijf je van tevoren zonder je mening te vragen. als je iets dringends nodig hebt om te doen op een werkdag of wat verdriet, etc. etc. de dag zal geven, maar voor deze moet je (en) een vervanger te vinden voor die dag en dan in andere winkels werken twee dagen (werknemers hebben niet genoeg...) Optometrist werken 11hours (aankomen 15 minuten te vroeg, is het onduidelijk voor welk doel), de verkoper -Kassir 12 uur (kom een ​​half uur eerder, vertrek van minuten 10-15 later, waarom verder lezen).
2. BINNEN DE DAG VERKOPER-KASSIER (PC) EN OPTOMETRIST (O):
a) verlaat een maximum van 10 minuten (anders prima, maar in ieder geval diarree probeer je het)
GEDURENDE DE DAG KUNT U DE WINKEL MAXIMAAL 30 MINUTEN VERLATEN, WANNEER DE VERANDERING 12 UUR DUURT. (Op dit moment zou je tijd moeten hebben om te gaan voor fysiologische behoeften en de gruwel als het toilet ver van de uitlaat is, alles wat geen tijd had om te doen in de emmer.)
LUNCH ALLEEN OP HET GRONDGEBIED VAN HET PUNT EN TEGELIJKERTIJD GRATIS VAN BEZOEKERS.
b) invoer en uitvoer van vingerafdrukken... (verder prima)
c) 's ochtends hertellen alle spullen, aanmelden, tekenen (verder prima),' s avonds ook hertellen, tekenen (verder prima weer)...
g) sluit de kamer waar de achterkamer is (anders een fijne -500r)
e) voor een onjuist of vergeeld prijskaartje van felle en schadelijke verlichting, een boete van 100 roebel per werknemer (u moet twee keer per maand veranderen). In dit licht hebben alle medewerkers 's avonds rode en pijnlijke ogen (let op als u' s avonds binnenkomt). Velen hebben hun gezichtsvermogen geruïneerd...
e) eten in vrije tijd van bezoekers
g) als er geen schilderij op de prijslijst staat - een boete is -100 roebel,
h) dubbele prijskaartje - prima - 100 roebel
i) in vorm verkleed - prima
d) vieze badjas - prima
k) heeft Cache 50r niet gehaald, heeft de prijs 500r doorgegeven.
l) laat - 10p straf - 1 minuut (hoewel misschien meer, nooit te laat geweest)
m) een groot aantal papieren en acties - elke fout - prima
3. ZP = OKDAD + BONUSSEN 128r / uur - verkoper, 138r / uur (13% moet worden afgetrokken)
Het is niet bekend hoe de ziekenlijst wordt betaald, maar als er minder dan 14 diensten per maand worden uitgewerkt, zijn er geen bonussen - alleen een kaal salaris, d.w.z. als je een week ziek wordt, dan werk je alleen voor lonen of verdien je geld en werk je 3/1 (het is verboden om meer te werken).
3. BONUSSEN - alle winkels zijn verschillend - afhankelijk van het terrein: als de doorlaatbaarheid groot is, krijg je minder bonussen voor hetzelfde werk... (gedaan om de inkomsten gelijk te maken). Gemiddeld blijkt het uit 5.000 (in slechte maanden) - 25.000 (het is noodzakelijk om te ploegen als een paard met deeltijdbanen) per maand.
4. Alle bonussen verdiend per dienst zijn verdeeld in degenen die in de winkel op die dag werken. Maar alleen de optometrist ontvangt een boete voor de wijziging...
5. Optometristen (gescheiden) bonussen en sancties: zoals in de winkels bekend is er een heleboel onvoldoende mensen... veel mensen komen voor tablets (bijvoorbeeld gepensioneerden) met zweren, na een dag op de computer, enz. Dit heeft allemaal invloed op de visie en daarom kan de visie veranderen voordat de persoon op bestelling komt. Om al deze nuances te verduidelijken, moet (o), wat niet realistisch en soms zelfs onethisch is. Als er iets is zo iemand niet graag ongemakkelijk te zijn, heeft hij het recht (volgens de regels van het bedrijf) om de lens te veranderen. ALTIJD IN ALLE WINKELS GEWOGEN EEN TABLET OVER DAT HET PRODUCT NIET ONDERHEVIG IS AAN DE TERUGKEER VOLGENS DE WET. Natuurlijk moeten alle wijzigingen door iemand worden betaald en dit is natuurlijk een OPTOMETRIST. Gemiddeld ontvangen werknemers 200-250r bestelling (er zijn winkels waar 70r voor de bestelling te vervangen - een nieuwe trend in de volgorde van punten voor 900p, net als grootouders die visie springt als een kangoeroe) te vervangen (als de arbeiders 2 100- 125, respectievelijk (35 p / (900R volgorde)) en ongeacht wat er lens (optsiya- bekleding, fotochromische, onbreekbaar, hyperfijn... 70r betaling voor optie ALL), maar is goed voor wijziging geverfde 250, 500 met gebruikelijke Multicoating... en tot 10.000 voor dure lenzen, terwijl de inkomens niet veranderen en blijven centen. Daarom verdienen ik ben een cent, je loopt het risico de helft van het salaris te verliezen als gevolg van het feit dat de klant het gewoon wil. VERGEET NIET 13% TE DEFINIËREN
6. Wanneer u solliciteert naar een baan, zeggen ze niet dat u de eerste maand geen bonussen zult ontvangen, noch ontvangt u ze voor de laatste maand wanneer u stopt.
7. VAKANTIE wordt alleen gegeven als het hen uitkomt en het is onmogelijk om het over te zetten. Je kunt weigeren, maar je krijgt het geld niet, of alleen als je wordt ontslagen, maar het is niet bekend hoeveel mensen zich bij het schieten van je willen terugtrekken, dus je krijgt misschien niets...
8. Het collectief als geheel is goed - het is jammer dat het maar heel vaak verandert. De bazen zijn meestal zwakzinnige mensen of het maakt ze gewoon niet uit. ze RFP ook kopeechnaya.Chto kan de beheerder 3-7 waarbij een dag gedragen op haar winkels en kantoren slaat (m.RUMYaNTsEVO...) met de RFP vragen in 30000-35000r / Messiah. Sorry voor hen... en alleen... Get lyuley voor iedereen en alle boetes winkels ze worden gesommeerd (niet geslaagd 7 slaat een cache - een boete op de Admin 7 * 500 = 3500r, etc.)
9. Diefstallen - werknemersvergoeding voor 100%. Ze stalen Ray Ban voor 16000 roebels - betalen... Bovendien is het makkelijker om twee mensen te stelen om de goederen in het publieke domein puur theoretisch bij te houden... Ja, je hoeft er niet eens twee af te leiden. Optometrist links ogen ingecheckt in de kamer en was een verkoper... af te leiden - als twee vingers mochoy okrapit... om er maar een hoek waar hij niet de andere punten kunnen zien, en een ander deel van de kamer (er zijn hoeken in elke winkel...)
10. De meest schaamteloze en belachelijk, dat de straf voor nedosdachu gratis zakken waarin de grootte van de bril alleen geschikt is 10p per stuk... De eigenaar van het netwerk, niet eens een Jood - hij is nog erger.
11. Constante vertragingen bij het maken van bestellingen, alle hysterie en beledigingen vallen natuurlijk onder de werknemers van de winkel, hoewel ze geen fout zijn.
12. veel boetes en papierwerk... verkopers zijn bang teruggaven te doen omdat het VEEL...
13. Overal afluisteren en camera's, maar als ze de diefstal vastleggen, zal het je niet redden van het betalen van de gestolen.

P / S Ja, "veel schoonheid" zit in het werk aan Aykraft, het is onmogelijk om alles te schrijven, dit is maar een deel van de ijsberg (boven). En toch is er een "2 en een half plus": de winkel team, wit RFP en tijd... Beslis voor jezelf - zijn bereid om opgemaakt met het - van harte welkom om het team AYKRAFT;) In AYKRAFTE veel werk, ALTIJD BIJ DE POST STAPEL verzoek aan de medewerkers, zodat zij exit VOOR WERKEN EN VERSTERKEN WERKNEMERS ZIJN NIET GENOEG EN HET IS ENORM. PUBLICATIE CONSTANTE EN STABIELELE OUTLETS PLANNEN DUS DAT HET PLAN UITSLUITEND 5% UIT ALLE WINKELS UITVOERT. GEMAAKT OM NIET MEER TE BETALEN AAN WERKNEMERS.
En het belangrijkste is om er een te hebben DE BESTE VRIENDEN SCHUDDEN VAN DAAR NAAR MEER FANTASTISCHE PLAATSEN... NIET BEGRIJPEN DE BONUS, WAT WERELDWIJD WORDT BESCHOUWD, DAT DE MENSELIJKE HULPBRONNEN HET HOOFDDEEL VAN ZAKEN, HET SUCCES OF GEZICHT ZIJN.

Op deze site staat in de kop geschreven dat de garantie 5 jaar is, dit is al geruime tijd informatie, nu is het 6 maanden garantie. Ondanks het feit dat als er iets gebeurd is, het frame van de klant moet worden opgestuurd naar het kantoor, gerepareerd en terug - in minder dan 10 dagen zal het zeker zijn dat een persoon zonder bril zal moeten leven... Wat dit betreft, zijn er constante schandalen.

Er is een fout opgetreden.

De site is tijdelijk niet beschikbaar. Wacht alstublieft 1-2 minuten en probeer opnieuw in te loggen.

Als de fout aanhoudt, neem dan contact op met de websitebeheerder om te melden op welke specifieke pagina de fout is opgetreden.

We zullen proberen het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Webserver retourneert een onbekende fout

Er is een onbekende verbinding. Als gevolg hiervan kan de webpagina niet worden weergegeven.

  • Ray ID: 4b7a6f871fad8fb1
  • Uw IP-adres: 194.48.155.252
  • Foutreferentienummer: 520
  • Cloudflare Locatie: Moskou
  • Vorige Artikel

    Hoe pijlen op de ogen van een potlood te tekenen. Stap voor stap met foto's voor beginners

Meer Artikelen Over Ontsteking Van Het Oog