Contactlenzen Acuvue Oasys - beoordelingen

Hoofd- Staar

overal verkrijgbare beschikbaarheid

goede kwaliteit (zie beoordeling)

Helaas zijn er weinig concurrenten en in het algemeen zijn dit de beste in luchtdoorlatendheid

het is onmogelijk om met hen in slaap te vallen, schepen barsten

Er is 1 keer een huwelijk tegengekomen, maar dit is al enkele jaren, dus het zal verdwijnen
draag verstandig, hoe kleiner hoe beter)

Ideaal gebruik op straat en in de bril.

Anders worden ogen moe, verkleint het zicht (ik bevestig het niet, maar het lijkt vanwege de lenzen)

Je moet ook de oplossing correct selecteren en verrassend voor elke persoon die hij heeft, experimenteren. De juiste oplossing bevochtigt de lenzen echt.

Contactlenzen acuvue oasys beoordelingen

Claudia Bobrova
Hallo Irina. Heeft u Acuvue Oasys voor Astigmatism-lenzen?

Gordey Novikov
Ga naar de oogarts, hij zal zien of iets hem vertelt of verandert. Ga naar de oogarts en hij neemt de lenzen voor je op. En draag deze niet meer, het lijkt erop dat ze niet van hoge kwaliteit zijn. Ik heb astigmatisme. bril astigmatica. lenzen draag ik gewone haaienoase.

Telefonisch advies verstrekt.
Met vriendelijke groet, uw advocaat, Krause Yuri

Antwoordbeoordeling: beste antwoord

Liana Osipova (Moskou)
Zijn contactlenzen goed?

Claudia Bobrova
Ik draag deze lenzen ook, ik heb al twee paar bij me gehad, dit zijn mijn eerste lenzen, dus ik weet niet hoe anderen gedragen worden, maar dit bevalt me. HET IS NODIG OM SMEERDOPEN VOOR OGEN TE KOPEN. zodra er enig ongemak is, begraaf je het meteen en nee.

Gordey Novikov
mijn ogen zijn rood van de lenzen, als je het lange tijd draagt. Is het als een fly-by? Als dat zo is, worden ze als de meest optimale voor het dragen beschouwd. Het oog wordt beter gevoed door zuurstof. De voordelen van lenzen zijn dat het beeld niet wordt vervormd, zoals in een bril, goed, en.

Telefonisch advies verstrekt.
Met vriendelijke groet, uw advocaat, Krause Yuri

Antwoordbeoordeling: beste antwoord

Ayrat Dmitriev (tijd in Moskou)
keuze van contactlenzen

Claudia Bobrova
Ik gebruik Acuvue Oasys twee weken, ik heb ook een kromming van 8,6. Ik neem 8.4 - perfect. eens ik 8.8 had genomen, paste ik amper in het oog = mijn oplossing is in de regel meer dan 3 maanden oud en niet de moeite waard - het eindigt, omdat het elke dag nodig is om het te veranderen. A.

Gordey Novikov
de kromtestraal is beter om minder dan meer te nemen, als je 8.6 draagt ​​is het beter om 8.4 te nemen. omdat 8.8 zal zweven Als u uw basiskromming niet kent, koop dan een. Ze zijn niet te verschillend. Oplossing probeer de extra halve maand.

Telefonisch advies verstrekt.
Met vriendelijke groet, uw advocaat, Krause Yuri

Antwoordbeoordeling: beste antwoord

Daniel (Danil) Volkov (Moskou tijd)
Is het schadelijk om contactlenzen te dragen met dioptrieën voor tieners van 15-16 jaar oud?

Claudia Bobrova
Hallo Lera. Als de lenzen correct zijn gekozen voor dioptrie (en hiervoor moet u uw zicht 's ochtends controleren, vóór de visuele belasting van dichtbij) en de kromtestraal, als u alle aanbevelingen voor verzorging en.

Gordey Novikov
Op deze leeftijd is schadelijk. En in het algemeen, in alle schadelijke. Lenzen krassen op de schaal van de oogbol. Ze kunnen niet meer dan 4-5 uur per dag worden gedragen. niets is schadelijk. Ik ben van ons en alles is goed. Het is alleen noodzakelijk om de regels na te leven) die ik draag sinds ik 16 was (dat wil zeggen al.

Telefonisch advies verstrekt.
Met vriendelijke groet, uw advocaat, Krause Yuri

Antwoordbeoordeling: beste antwoord

Veronika Markova (Moskou tijd)
Naar het einde van maart om contactlenzen te kopen, wat beter is (de voor- en nadelen?)

Claudia Bobrova
Allereerst is het percentage van hun vochtigheid belangrijk, dat wil zeggen, hoe groter het percentage (bijvoorbeeld 70 of 90), hoe veiliger en comfortabeler ze zijn, het enige nadeel is dat deze sneller verslechteren doordat de poriën van de lenzen verstopt raken met eiwit. Voor de eerste keer.

Gordey Novikov
Ik raad mijn gezichtsvermogen niet veel aan, ik heb het lange tijd gedragen, ik heb veel geld betaald. Altijd wrijft hij ogen, tranen. Toen ze het probeerden, lieten ze iets vallen dat blijkbaar rustgevend was. Ik vond het erg leuk en toen ik begon te dragen was het permanent.

Telefonisch advies verstrekt.
Met vriendelijke groet, uw advocaat, Krause Yuri

Antwoordbeoordeling: beste antwoord

Contactlenzen acuvue oasys beoordelingen

Ze zijn zeer comfortabel gekleed. Ik gebruik een pincet om de lens van de oplossing te vangen en leg deze op het puntje van mijn vinger, voorzichtig op de pupil. Om niet nonchalant te dragen.

Aanbevolen feedback: 6 Beoordelingsdatum: 2014-02-10

Pluspunten: ademhalen, het is mogelijk om continu 6d + 7n te dragen, elke lens in een individuele verpakking. Nadelen: Prijs 7 jaar geleden begon lenzen te gebruiken. In eerste instantie pakte ik een acuvuevoorsprong op omdat voor sommige parameters een oasolens niet bij me paste. Gelukkig heeft een jaar later de dokter mij overgebracht naar oasis. Het pakket is klein voor 6, goed ingepakte lenzen.

Recensie aanbevolen: 15 Evaluatiedatum: 2014-11-11

Voordelen: Zachtheid, duurzaamheid van lenzen, evenals goed zicht in het hele gezichtsveld. Geen visuele hoogtepunten. Nadelen: droogte en ongemak van de ogen bij dagelijks gebruik. Gedurende negen maanden heb ik acuvue oasys met Hidraclear Plus-contactlenzen gebruikt. Voordien droeg ik alleen een bril. Ik zal niet alle vele ongemakken beschrijven die met het gebruik van punten zijn verbonden, ik beperk mezelf tot slechts één punt. Bijvoorbeeld een vernevelingsbril bij.

Ik begon met Biofiniti en ik weet niet waarom ik nog steeds bezig ben om goedkopere tegenhangers te vinden die mijn ogen pijn doen. Ik heb nog nooit een enkele draaglens gezien die niet goed zou reageren op de lenzen in de richting van de oase.

Ik draag lenzen voor de afgelopen 5 jaar. Eerder gebruikten meer budgetopties, die waren ontworpen voor 2-4 maanden. Maar een jaar geleden adviseerde een oogarts me Johnson-lenzen. Johnson Acuvue OASYS. omdat ze zachter zijn en ontworpen voor 2 weken - en dit is beter voor de ogen.

Ik zal mijn lepel teer meenemen. Vroeger gebruikte ik Optima-lenzen, die een half jaar lang in gebruik waren, en geen problemen kenden. Alles was geweldig, geweldig. Ik draag lenzen voor het zevende jaar. Dus droeg ik altijd alleen Optima, en toen besloot ik iets nieuws te proberen, vooral omdat de geneeskunde het niet waard was.

Ik draag een bril uit de derde klas.

Hallo) Ik draag lenzen. Ik nam meestal mijn favoriete UltraFlex-tint, en ik was blij om ze elke zes maanden te vervangen, met mooie oogschaduw en comfort. In de loop van de tijd was mijn gezichtsvermogen beschadigd, onlangs bezocht ik een dokter, zei ze, dat je een pauze nodig hebt van de kleuren, omdat

Ik draag al meer dan 5 jaar lenzen, gedurende deze tijd heb ik veel merken geprobeerd, verschillende prijscategorieën van kenmerken, maar de oase werd onvervangbaar voor mij. Voordat ik naar deze lenzen ging, droeg ik Biomedics, BAUSCH LOMB en vele anderen. merk was in wanhoop, omdat

Ik draag lenzen 6 jaar, daarvoor droeg ik optima. pas onlangs overgestapt naar een oasis (3 maanden geleden) en zie en nu. lenzen zijn super! de ogen ademen letterlijk, ze worden helemaal niet gevoeld, zelfs niet als het vuil wordt (niet dat in het optimale - in ieder geval uit het oog scheuren !!).

Ik draag contactlenzen gedurende 10 jaar.

Ik kocht BaushLomb Soflens 59-lenzen, zoals te zien aan de beoordelingen voor een beginner, ze zijn het meest geschikt, ik draag twee dagen, maar er is een klein ongemak met hen, dit is begrijpelijk aangezien de ogen wennen aan de lenzen, twee jaar geleden lenzen droeg maar er waren roodheid van de ogen en als resultaat Ik weigerde ze, en ook hier besloot ik om de lenzen een tweede kans te geven. In de apotheek kreeg ik te horen dat de keuze tussen merken groot en anders is, ik wil Acuvue Oasys proberen, het lijkt alsof deze lenzen de ogen hydrateren. Heeft iemand geprobeerd te veel te betalen of is het beter om eerst iets goedkoper te kopen?

Ik weet niet meer welk merk ik draag, er is geen pot bij de hand, maar er mag absoluut geen ongemak zijn. zelfs de eerste keer dat ik alles droeg, was goed. Ik werd voor het eerst geadviseerd in de eerste dagen druppels te gebruiken, zoiets als een natuurlijke traan. of zoiets werd genoemd. Ik heb twee dagen gedruppeld zodat het oog werd gebruikt.

Het was onaangenaam voor de man van de lenzen, slechts één dag shitwistles naderde, alles is goed met hen.

Probeer je eigen te veranderen, er mag geen ongemak zijn.

Ik zou een oogarts raadplegen: misschien is het moment aangebroken om de visie te corrigeren?

Bericht is bewerktTulip: 30/04/2014 20:59

Stad: provinciestad N

Geplaatst op 04/30/2014 21:20 Ik heb recent met mijn zus over dit onderwerp gesproken. En ik zeg dat ik om de een of andere reden OASE nu niet echt leuk vind. En ze zegt dat ze siliconen hydrogel zijn, omdat ze zwaarder voor het oog zijn dan gewone hydrogel.

Nu koop ik nog steeds Oases, blijkbaar doen al die ogen pijn. Welnu, ik adviseer ook iedereen om de oplossing vaker wel dan niet te veranderen.

Binnenkort zal ik een dag proberen en erover schrijven.

Geplaatst op 11/02/2014 00:24 Ik besloot om Acuvue Oasys-lenzen te proberen en bestelde het op.sdkl.ru. Vrij snel geleverd. Ik draag de tweede week en hou er echt van. Geen ongemak, maar integendeel, ik voel me op mijn gemak en mijn visie is alleen in de richting van verbetering.

Geplaatst op 05/11/2014 10:57 Mijn man droeg altijd deze lenzen. Hij vond ze zo leuk.

Ogen drogen niet, geen tranen.

We moedigen beoordelingen van hoge kwaliteit aan - hoe meer u een beoordeling schrijft, hoe meer het zal zijn, we gaan meer van zoekmachines en de inkomsten uit beoordelingen zullen hoger zijn.

Een goede persoonlijke beoordeling moet het onderwerp het meest volledig onthullen. De huidige beoordeling bevindt zich bijvoorbeeld in de categorie Beauty and Health, waar beoordelingen van de subcategorie Contactlenzen worden verzameld. In de regel is een volledige beschrijving van de productrecensie nodig, bijvoorbeeld kortingen, retouren geld voor huwelijk, bedrijfsfabrikant, garantie, merk, samenstelling, catalogus, model, maat, kleur, was de gebruiksaanwijzing voor Acuvue oasys of doktersrecensies, of je nu in een apotheek of online winkel kunt kopen en de prijs als het product voor gewichtsverlies is, welke resultaten, beoordelingen van voedingsdeskundigen, waar Acuvue oasys te kopen tegen een lage prijs, samenstelling en eigenschappen, contra-indicaties en andere gegevens. Er zouden negatieve beoordelingen moeten zijn als Acuvue oasys een schijnvertoning is, ergens is niet waar, een oplichterij. Voor beoordelingen van organisaties en bedrijven was het adres en telefoonnummer, personeelsbeoordelingen over deze werkgever, de officiële site.

Acuvue Oasys contactlenzen: beoordelingen

Mijn review van contactlenzen Acuvue Oasys begint met het feit dat mijn visie in de kindertijd is gevallen. Lange tijd moest ik een bril dragen, maar toen ik volwassen was en een meisje werd, begon ik te zoeken naar mijn ideale lenzen. Helaas, voor mij, en thuis, en op straat en op het werk, kan ik niet zonder lenzen. Acuvue Oasys werd mij aanbevolen door een bekende oogarts. Voordat u besluit om Acuvue Oasys voor mijzelf te kopen en uit te proberen, lees ik beoordelingen over deze contactlenzen. Aangezien er meer positieve beoordelingen zijn, heb ik besloten om het te proberen. En sindsdien kan ik mezelf de afgelopen drie jaar niet meer voorstellen zonder deze lenzen. En nu meer over niet alleen de pro's, maar ook over de nadelen die kunnen optreden bij het gebruik van contactlenzen Acuvue Oasys.

Laten we om te beginnen eens kijken wat de beloften van de fabrikant en de lenzen zelf zijn.

Over de bril al en volledig stil, ze zijn over het algemeen niet handig om voertuigen te besturen. Maar toch heb ik de juiste lenzen weten te vinden, ik draag nu de Pure Vision 2. Je kunt erin inslapen en er kan niets slechts gebeuren.

Ik denk niet dat je voor je moet bewaren. Bovendien zijn dagelijkse lenzen niet zo duur, en de veiligheid en het gemak van hun gebruik dekken zelfs zo'n klein nadeel als de prijs. Ik draag zelf Biotru Van Day (dagelijks). tevreden over alles. Ik nam contact op met een oogarts, ik denk dat deze lenzen de meest optimale keuze zijn. de ogen "ademen" in hen, het vocht is uitstekend. van 's morgens tot' s avonds - comfortabel. en geen behoefte om geld uit te geven aan oplossingen, hydraterende druppels, over het algemeen geen gedoe met de zorg voor hen) in het algemeen, denk goed na, voor mij is het dagelijks honderd keer beter en veiliger dan de rest

Naar mijn mening is de meest optimale periode voor het dragen van lenzen 30 dagen.

Yaroslava Konovalova (Moskou tijd)
Contactlenzen

Anna Doronina
mijn ogen zijn nog steeds niet aan me gewend, ik koos voor ACUVUE OASYS met HYDRACLEAR PLUS, een maand waarin je een faq draagt ​​in een andere stad waar je niet gaat? kan de operatie beter doen en niet lijden. Of laat een normale oogarts controleren

Alina Dorofeeva
Heb je je nazicht bekeken? Dat is verziendheid? Misschien bijziendheid en verziendheid op hetzelfde moment. In deze situatie is het logisch om het zicht nogmaals te controleren voor zowel afstand als dichtbij. Misschien heeft u bijna een andere nodig.

Telefonisch advies verstrekt.
Met vriendelijke groeten, uw advocaat, Stepan Pilchevsky

Antwoordbeoordeling: beste antwoord

Valeria Gromova (Moskou)
Welke contactlenzen gebruik je?

Anna Doronina
Akuju Oasis. Ogen zijn problematisch, maar dit zijn de enige die passen.

Alina Dorofeeva
Voor mij - dit is een aanfluiting van de ogen. Ik had genoeg tijd - ze goten de sensatie van zand in mijn ogen, en toen kon ik het er niet lang uithalen. Mijn vrouw koopt PureVision Infinity (operatie 9-12 maanden) en blauwgekleurde Elite-kleur.

Telefonisch advies verstrekt.
Met vriendelijke groeten, uw advocaat, Stepan Pilchevsky

Antwoordbeoordeling: beste antwoord

Amelia Petrova (Moskou tijd)
Advies nodig over contactlenzen!

Anna Doronina
Hallo Irina. Heeft u Acuvue Oasys voor Astigmatism-lenzen?

Alina Dorofeeva
Ga naar de oogarts, hij zal zien of iets hem vertelt of verandert. Ga naar de oogarts en hij neemt de lenzen voor je op. En draag deze niet meer, het lijkt erop dat ze niet van hoge kwaliteit zijn. Ik heb astigmatisme. bril astigmatica. lenzen draag ik gewone haaienoase.

Telefonisch advies verstrekt.
Met vriendelijke groeten, uw advocaat, Stepan Pilchevsky

Antwoordbeoordeling: beste antwoord

Evangelina Nikolaeva (Moskou tijd)
keuze van contactlenzen

Anna Doronina
Ik gebruik Acuvue Oasys twee weken, ik heb ook een kromming van 8,6. Ik neem 8.4 - perfect. eens ik 8.8 had genomen, paste ik amper in het oog = mijn oplossing is in de regel meer dan 3 maanden oud en niet de moeite waard - het eindigt, omdat het elke dag nodig is om het te veranderen. A.

Alina Dorofeeva
de kromtestraal is beter om minder dan meer te nemen, als je 8.6 draagt ​​is het beter om 8.4 te nemen. omdat 8.8 zal zweven Als u uw basiskromming niet kent, koop dan een. Ze zijn niet te verschillend. Oplossing probeer de extra halve maand.

Telefonisch advies verstrekt.
Met vriendelijke groeten, uw advocaat, Stepan Pilchevsky

Antwoordbeoordeling: beste antwoord

Rostislav Bogdanov (Moskou tijd)
Naar het einde van maart om contactlenzen te kopen, wat beter is (de voor- en nadelen?)

Anna Doronina
Allereerst is het percentage van hun vochtigheid belangrijk, dat wil zeggen, hoe groter het percentage (bijvoorbeeld 70 of 90), hoe veiliger en comfortabeler ze zijn, het enige nadeel is dat deze sneller verslechteren doordat de poriën van de lenzen verstopt raken met eiwit. Voor de eerste keer.

Alina Dorofeeva
Ik raad mijn gezichtsvermogen niet veel aan, ik heb het lange tijd gedragen, ik heb veel geld betaald. Altijd wrijft hij ogen, tranen. Toen ze het probeerden, lieten ze iets vallen dat blijkbaar rustgevend was. Ik vond het erg leuk en toen ik begon te dragen was het permanent.

Telefonisch advies verstrekt.
Met vriendelijke groeten, uw advocaat, Stepan Pilchevsky

Antwoordbeoordeling: beste antwoord

Contactlenzen van de Akuvy Oasis Reviews

Ze zijn zeer comfortabel gekleed. Ik gebruik een pincet om de lens van de oplossing te vangen en leg deze op het puntje van mijn vinger, voorzichtig op de pupil. Om niet nonchalant te dragen.

Aanbevolen feedback: 6 Beoordelingsdatum: 2014-02-10

Pluspunten: ademhalen, het is mogelijk om continu 6d + 7n te dragen, elke lens in een individuele verpakking. Nadelen: Prijs 7 jaar geleden begon lenzen te gebruiken. In eerste instantie pakte ik een acuvuevoorsprong op omdat voor sommige parameters een oasolens niet bij me paste. Gelukkig heeft een jaar later de dokter mij overgebracht naar oasis. Het pakket is klein voor 6, goed ingepakte lenzen.

Recensie aanbevolen: 15 Evaluatiedatum: 2014-11-11

Voordelen: Zachtheid, duurzaamheid van lenzen, evenals goed zicht in het hele gezichtsveld. Geen visuele hoogtepunten. Nadelen: droogte en ongemak van de ogen bij dagelijks gebruik. Gedurende negen maanden heb ik acuvue oasys met Hidraclear Plus-contactlenzen gebruikt. Voordien droeg ik alleen een bril. Ik zal niet alle vele ongemakken beschrijven die met het gebruik van punten zijn verbonden, ik beperk mezelf tot slechts één punt.

Bij het inpakken van 6 lenzen 2 weken (dag) dragen. De pakketprijs is 900 roebel. De lenzen zitten zoals gewoonlijk in individuele blisters. Lenzen gemaakt in Iralandia.

Goede dag voor iedereen! Ik heb niet zo'n goed gezichtsvermogen, dat op schooltijd slechter is geworden. Ik draag lange tijd contactlenzen, wissel ze af met een gewone bril voor ogen. Door mijn ervaring met het dragen van lenzen kan ik me aankleden en ze zonder spiegel afleggen - zo heb ik het gekregen)).

Contactlenzen Johnson JohnsonAcuvue Oasys met Hydraclear Plus - mijn allereerste en, nog belangrijker, perfect passende lenzen die geschikt zijn voor mij! Toen ik in de optica bij het kiezen van een oogarts adviseerde ze te kopen, de prijs te zien, dacht ik dat ik gewoon voor geld had gefokt en maar 1 paar nam.

Sinds mijn jeugd heb ik slecht zicht, en ik denk dat het geen geheim is voor iedereen (die een slecht gezichtsvermogen heeft), omdat ik me er voor schaamde.

En het resultaat was niet lang op zich wachten: -2 rechts, -2,5 over. Verder nog, op het moment -5 juist. -5.5 over.

Ik draag al heel lang lenzen (sinds mijn 14e), dus ik heb veel ervaring met het kiezen van lenzen en verzorgingsproducten - ik heb veel dingen geprobeerd - van een jaar en drie maanden, tot dagelijks waren er andere siliconen hydro-BauchLomb Pure-vision, maar oasys waren de ideale, dus ik draag nu 6 jaar alleen...

Hallo, beste dames en heren! Zoals ik al lang schreef, gebruikte ik AcquueTryEye. maar vanwege de prijsstijgingen op de lenzen, dachten bijna 50 aan de kosten.

Voor bijna mijn hele volwassen leven (of eigenlijk, sinds mijn tiende) droeg ik een bril, de diagnose bijziendheid, of liever bijziendheid. Maar bijziendheid is niet volledig verwaarloosd, ik had alleen een bril nodig voor afstand (tv, computer, bioscoop, etc.)

Acuvue oasys - beoordelingen

Ik draag al een tijdje een bril. Gezien het feit dat ik dertig jaar oud ben, en ik op mijn vijftiende mijn bril op heb gedaan, blijkt het al de helft van het leven te zijn. Mijn zicht verslechterde op een bepaald moment, toen ik opgroeide toen ik een tiener was en mijn oogbal geen tijd had om te vormen. Natuurlijk was het in het begin zelfs heel mooi en kreeg ik niet veel overlast door een bril te dragen. Maar toen ik begon op te groeien, begon mijn bril alles te voorkomen.

In mijn jeugd wilde ik er aantrekkelijk uitzien, maar een bril duwde mensen rond. Hoewel mijn moeder en ik alleen dure monturen kochten en naar de mode keken. Het is nu onder jongeren dat hipsters worden gezien als ongebruikelijke mensen en erg aardige mensen, maar daarvoor was alles anders. Ik moest luisteren naar beledigingen op mijn adres en gewoon om foto's te maken, ik moest ze uitschakelen. Ik vind het verschrikkelijk kompleksovala.

Ik kocht BaushLomb Soflens 59-lenzen, zoals te zien aan de beoordelingen voor een beginner, ze zijn het meest geschikt, ik draag twee dagen, maar er is een klein ongemak met hen, dit is begrijpelijk aangezien de ogen wennen aan de lenzen, twee jaar geleden lenzen droeg maar er waren roodheid van de ogen en als resultaat Ik weigerde ze, en ook hier besloot ik om de lenzen een tweede kans te geven. In de apotheek kreeg ik te horen dat de keuze tussen merken groot en anders is, ik wil Acuvue Oasys proberen, het lijkt alsof deze lenzen de ogen hydrateren. Heeft iemand geprobeerd te veel te betalen of is het beter om eerst iets goedkoper te kopen?

Ik weet niet meer welk merk ik draag, er is geen pot bij de hand, maar er mag absoluut geen ongemak zijn. zelfs de eerste keer dat ik alles droeg, was goed. Ik werd voor het eerst geadviseerd in de eerste dagen druppels te gebruiken, zoiets als een natuurlijke traan. of zoiets werd genoemd.

Ik zou een oogarts raadplegen: misschien is het moment aangebroken om de visie te corrigeren?

Bericht is bewerktTulip: 30/04/2014 20:59

Stad: provinciestad N

Geplaatst op 04/30/2014 21:20 Ik heb recent met mijn zus over dit onderwerp gesproken. En ik zeg dat ik om de een of andere reden OASE nu niet echt leuk vind. En ze zegt dat ze siliconen hydrogel zijn, omdat ze zwaarder voor het oog zijn dan gewone hydrogel.

Nu koop ik nog steeds Oases, blijkbaar doen al die ogen pijn. Welnu, ik adviseer ook iedereen om de oplossing vaker wel dan niet te veranderen.

Binnenkort zal ik een dag proberen en erover schrijven.

Geplaatst op 11/02/2014 00:24 Ik besloot om Acuvue Oasys-lenzen te proberen en bestelde het op.sdkl.ru. Vrij snel geleverd. Ik draag de tweede week en hou er echt van. Geen ongemak, maar integendeel, ik voel me op mijn gemak en mijn visie is alleen in de richting van verbetering.

Geplaatst op 05/11/2014 10:57 Mijn man droeg altijd deze lenzen.

Onlangs kwam ik thuis van mijn werk en viel in slaap in hen, het bleek dat de druppels hydratatie 's avonds niet dropen en de hele nacht in hen doorbrachten. In de ochtend, mijn ogen rood en droog, druipende hoeksteen, het verwijdert droogheid en geneest schade aan het hoornvlies van het oog, het heeft me snel geholpen.

Laurent gelooft dat voor je moet opslaan. Bovendien zijn dagelijkse lenzen niet zo duur, en de veiligheid en het gemak van hun gebruik dekken zelfs zo'n klein nadeel als de prijs. Ik draag zelf Biotru Van Day (dagelijks). tevreden over alles. Ik nam contact op met een oogarts, ik denk dat deze lenzen de meest optimale keuze zijn. de ogen "ademen" in hen, het vocht is uitstekend. van 's morgens tot' s avonds - comfortabel. en geen behoefte om geld uit te geven aan oplossingen, hydraterende druppels, over het algemeen geen gedoe met de zorg voor hen) in het algemeen, denk goed na, voor mij is het dagelijks honderd keer beter en veiliger dan de rest

Ik ben het ermee eens, nu hebben veel mensen droge ogen, maar het komt ook voor dat de oplossingen niet passen, de ogen rood worden.

Cartoon opzoeken. Cashback - cash4brands.ru. Lake Bolshaya Yarovoye, A.

TuTuxru consumentenrecensies

Yaroslava Konovalova (Moskou tijd)
Contactlenzen

Vsevolod Gerasimov
mijn ogen zijn nog steeds niet aan me gewend, ik koos voor ACUVUE OASYS met HYDRACLEAR PLUS, een maand waarin je een faq draagt ​​in een andere stad waar je niet gaat? kan de operatie beter doen en niet lijden. Of laat een normale oogarts controleren

Regina Pavlova
Heb je je nazicht bekeken? Dat is verziendheid? Misschien bijziendheid en verziendheid op hetzelfde moment. In deze situatie is het logisch om het zicht nogmaals te controleren voor zowel afstand als dichtbij. Misschien heeft u bijna een andere nodig.

Telefonisch advies verstrekt.
Met vriendelijke groet, uw advocaat, Mikhail Proskuryakov

Antwoordbeoordeling: beste antwoord

Valeria Gromova (Moskou)
Welke contactlenzen gebruik je?

Vsevolod Gerasimov
Akuju Oasis. Ogen zijn problematisch, maar dit zijn de enige die passen.

Regina Pavlova
Voor mij - dit is een aanfluiting van de ogen. Ik had genoeg tijd - ze goten de sensatie van zand in mijn ogen, en toen kon ik het er niet lang uithalen. Mijn vrouw koopt PureVision Infinity (operatie 9-12 maanden) en blauwgekleurde Elite-kleur.

Telefonisch advies verstrekt.
Met vriendelijke groet, uw advocaat, Mikhail Proskuryakov

Antwoordbeoordeling: beste antwoord

Amelia Petrova (Moskou tijd)
Advies nodig over contactlenzen!

Vsevolod Gerasimov
Hallo Irina. Heeft u Acuvue Oasys voor Astigmatism-lenzen?

Regina Pavlova
Ga naar de oogarts, hij zal zien of iets hem vertelt of verandert. Ga naar de oogarts en hij neemt de lenzen voor je op. En draag deze niet meer, het lijkt erop dat ze niet van hoge kwaliteit zijn. Ik heb astigmatisme. bril astigmatica. lenzen draag ik gewone haaienoase.

Telefonisch advies verstrekt.
Met vriendelijke groet, uw advocaat, Mikhail Proskuryakov

Antwoordbeoordeling: beste antwoord

Evangelina Nikolaeva (Moskou tijd)
keuze van contactlenzen

Vsevolod Gerasimov
Ik gebruik Acuvue Oasys twee weken, ik heb ook een kromming van 8,6. Ik neem 8.4 - perfect. eens ik 8.8 had genomen, paste ik amper in het oog = mijn oplossing is in de regel meer dan 3 maanden oud en niet de moeite waard - het eindigt, omdat het elke dag nodig is om het te veranderen. A.

Regina Pavlova
de kromtestraal is beter om minder dan meer te nemen, als je 8.6 draagt ​​is het beter om 8.4 te nemen. omdat 8.8 zal zweven Als u uw basiskromming niet kent, koop dan een. Ze zijn niet te verschillend. Oplossing probeer de extra halve maand.

Telefonisch advies verstrekt.
Met vriendelijke groet, uw advocaat, Mikhail Proskuryakov

Antwoordbeoordeling: beste antwoord

Rostislav Bogdanov (Moskou tijd)
Naar het einde van maart om contactlenzen te kopen, wat beter is (de voor- en nadelen?)

Vsevolod Gerasimov
Allereerst is het percentage van hun vochtigheid belangrijk, dat wil zeggen, hoe groter het percentage (bijvoorbeeld 70 of 90), hoe veiliger en comfortabeler ze zijn, het enige nadeel is dat deze sneller verslechteren doordat de poriën van de lenzen verstopt raken met eiwit. Voor de eerste keer.

Regina Pavlova
Ik raad mijn gezichtsvermogen niet veel aan, ik heb het lange tijd gedragen, ik heb veel geld betaald. Altijd wrijft hij ogen, tranen. Toen ze het probeerden, lieten ze iets vallen dat blijkbaar rustgevend was. Ik vond het erg leuk en toen ik begon te dragen was het permanent.

Telefonisch advies verstrekt.
Met vriendelijke groet, uw advocaat, Mikhail Proskuryakov

Antwoordbeoordeling: beste antwoord

Contactlenzen van de Akuvy Oasis Reviews

Maar ik besloot om niet te stoppen en lenzen uit te proberen met vervanging na 2 weken. Ik koos voor Acuvue Oasys met Hydraclear-lenzen.

Aanbevolen review: 84 Evaluatiedatum: 2016-01-21

Voordelen: Veel waar ze worden verkocht, van hoge kwaliteit, duurzaam, doen hun werk goed met hun nadelen Nadelen: Ze drogen snel hun ogen uit Ik gebruik al heel lang contactlenzen, ongeveer 17 jaar. Het is tijd om na te denken over oogcorrectie, maar voorlopig besluit ik, gebruik ik contactlenzen Acuvue Oasys met Hydraclear Plus. Hier lenzen verkocht.

Recensie aanbevolen: 6 Evaluatiedatum: 2011-11-22

Voordelen: gemak, geen ongemak, gaat goed door zuurstof. ogen spannen niet Minussen: niet gedetecteerd Deze zomer besloot ik om mezelf een lens te kopen. Omdat ik me schaam met een bril en zonder hen kon ik niet langer veel zien. Ze hebben me twee fabrikanten uitgekozen om uit te kiezen, maar ik heb me bij Acuvue Oasys neergelegd.

Recensie aanbevolen: 6 Evaluatiedatum: 2013-09-22

Pluspunten: comfortabel, goed bevochtigd, langdurig gedragen Minpuntjes: de lens is niet duidelijk zichtbaar in de oplossing Deze lenzen werden mij door een oogarts aangeraden toen ik voor het eerst voor de lenzen kwam.

Dus ik droeg de eerste lens. Sindsdien zijn er vele jaren verstreken, verschillende lenzen geprobeerd. Maar Acuvue Oasis werd mijn favoriet. Silicone-hydrogel lenzen van Johnson Johnson, in productie sinds 2005.

Ik gebruik lenzen voor een lange tijd, ik heb een bijziendheid van -4, dus er is nergens zonder optica. Constant "budget lenzen" gekocht, maar ze waren natuurlijk eenvoudiger, molliger en niet erg doorlatend. en mijn ogen waren tegen de avond moe, ik moest kunstmatige tranen toevoegen, dus ik zou hebben gezwoegd, niet het lef om het merk te veranderen...

Mijn zicht is ongemakkelijker, ik draag sinds 2002 een bril. Ik durfde niet lang naar de lenzen te gaan, ik vond het duur, ongemakkelijk, dat je een infectie kon oppikken en conjunctivitis kon krijgen. Besloten om alleen in 2006 contactlenzen te nemen. Ik ben geslaagd voor de inspectie en ik heb deze lenzen aanbevolen.

Contactlenzen Acuvue OASYS door Johnson Johnson behoren tot de meest vooraanstaande.

Ik draag al een aantal jaren lenzen. Ik probeerde verschillende bedrijven en voor verschillende periodes: lenzen voor een maand en een dag. Maar toen ik Acuvue OASYS probeerde en er verliefd op werd!)) Dit zijn de handigste, comfortabele en onopvallende lenzen! Ik ben heel blij met hen.

Om te beginnen was ik vanaf mijn kindertijd bang voor oogartsen, en nog belangrijker, een bril dragen. In de loop van de tijd werd een bril uitgeschreven, maar met tijdelijke slijtage, alleen voor een computer, een tv.

De lenzen zijn goed. Toen ik in 2005 lenzen begon te dragen, probeerde ik verschillende fabrikanten en het bleek allemaal niet gelukt: mijn ogen waren waterig en rood. Toen ging ze op zoek naar lenzen die zo dun mogelijk waren en met een lange draagperiode.

Ik weet dat deze lenzen voornamelijk worden geadviseerd in salons, vooral die met gevoelige ogen.

De ogen waren vochtig, wat erg belangrijk is. Ik was ook blij dat de lenzen beide voor een week van constante slijtage, en voor de hele dag, maar er zijn ook eenvoudige die elke dag kunnen worden veranderd. De prijs verandert niet, u kiest gewoon uw optie, handig voor u en alles. Ze vereisen dagelijkse zorg, maar zoals elke andere contactlenzen. Doop ze in een container met een oplossing om ze te reinigen van stof en alles. Ik denk dat wie contactlenzen gebruikte zou moeten weten.

Dus voor de stadsdrukte en gewoon om op een computer te werken, passen ze perfect. Ze vereisen geen speciale zorginspanningen, ze hebben een uitstekende prijs-prestatieverhouding, het is handig om aan en uit te trekken, terwijl de ogen er 's avonds niet moe uitzien.

Ze namen de straal van Linza 9 op, ze waren niet erg comfortabel en in de ogen kochten ze enkele muggen. Ik kwam bij de tweede receptie in optica, ik kreeg te horen dat deze niet bij je passen, je hebt een straal van 8.5 nodig..

Ik kocht BaushLomb Soflens 59-lenzen, zoals te zien aan de beoordelingen voor een beginner, ze zijn het meest geschikt, ik draag twee dagen, maar er is een klein ongemak met hen, dit is begrijpelijk aangezien de ogen wennen aan de lenzen, twee jaar geleden lenzen droeg maar er waren roodheid van de ogen en als resultaat Ik weigerde ze, en ook hier besloot ik om de lenzen een tweede kans te geven. In de apotheek kreeg ik te horen dat de keuze tussen merken groot en anders is, ik wil Acuvue Oasys proberen, het lijkt alsof deze lenzen de ogen hydrateren. Heeft iemand geprobeerd te veel te betalen of is het beter om eerst iets goedkoper te kopen?

Ik weet niet meer welk merk ik draag, er is geen pot bij de hand, maar er mag absoluut geen ongemak zijn. zelfs de eerste keer dat ik alles droeg, was goed. Ik werd voor het eerst geadviseerd in de eerste dagen druppels te gebruiken, zoiets als een natuurlijke traan. of zoiets werd genoemd.

Welkom bij het feedbackforum!

Welkom bij de beoordelingen van de site! Zoals in de meeste forums, hebben we gebruikersregistratie nodig om ongewenste spam te voorkomen. Door u te registreren op onze sitebeoordelingen krijgt u veel voordelen: u kunt deelnemen aan de discussie en uw feedback schrijven

Krijg je eigen profiel en kun vrienden toevoegen

Abonneer u op individuele beoordelingen en ontvang e-mailmeldingen

U kunt privéberichten naar andere gebruikers verzenden.

Ons feedbackforum staat tot uw dienst!

1 Stemmen Lens Acuvue Oasys met Hydraclear Plus.

Log in op het onderwerp.

4 antwoorden op dit onderwerp

Stad: provinciestad N

Geplaatst op 11/09/2013 11:28 Tot voor kort dus mijn favoriete lenzen. Ik vond ze echt leuk. Comfortabel, niet gevoeld op de ogen. En ik droeg ze trouwens niet gedurende twee weken, maar een maand en alles was super.

Optisch vermogen van +0,5 tot +6,0 (stap 0,25), van +6,0 tot +8,0 (stap 0,5), van -0,5 tot -6,0 (stap 0,25), van -6,0 tot -12,0 (stap 0,5)

Fabrikant Johnson Johnson

Vervanging - na 2 weken.

Beveel een goede contactlenzen van twee weken aan

Gast is waar. ga niet van start, zelfs niet als je naar bed gaat. Ik ben geschrokken.

"Gast"] draag ik een maand zonder Pure Vision te verwijderen

Voor mij verwijderen zulke aambeien ze constant, zetten ze op. En zo trek je aan en ben je 3-4 weken vergeten

no. Waarom ben je geschokt? Lenzen van continu dragen gedurende 30 dagen. Als ik geen dag had genomen, kan ik het nog steeds begrijpen. Maar wat is er dan schokkend? Ik doe 's morgens mijn ogen open en voel de lenzen helemaal niet, alsof ze er niet waren.

Op een efemere dag viel ze in slaap in de bus, toen was er een halve dag in haar ogen.

Gastgast is waar. ga niet van start, zelfs niet als je naar bed gaat. Ik ben geschrokken.

"Gast"] draag ik een maand zonder Pure Vision te verwijderen

Voor mij verwijderen zulke aambeien ze constant, zetten ze op. En zo trek je aan en ben je 3-4 weken vergeten

no. Waarom ben je geschokt? Lenzen van continu dragen gedurende 30 dagen.

Cartoon opzoeken. Cashback - cash4brands.ru. Lake Bolshaya Yarovoye, A.

TuTuxru consumentenrecensies

Hoeveel kosten lenzen voor lenzen? Moet ik kopen, welke recensies?

Ik draag contactlenzen Acuvue Oasys (vervanging gedurende twee weken) gedurende ten minste 7 jaar. Lenzen Ik heb een dokter opgehaald.

Ze kosten anders.

Ik koop tegen een prijs van ongeveer 130 roebel voor één lens, inclusief verzendkosten.

Verpakking Acuvue Oasys (12 stuks) kost 1420 roebel (juni 2016, Moskou). Levering - 300 roebel. Dit is de goedkoopste optie die ik heb kunnen vinden.

Ik ben zeer tevreden over Acuvue-lenzen. Er zijn nooit incidenten en ziekten geweest die verband houden met de kwaliteit van contactlenzen.

Lees omwille van nieuwsgierigheid reviews van andere mensen over deze lenzen. Acuvue Oasys rating op de site met beoordelingen - 4,6 punten uit 5 (227 stemmen!).

Ik vond geen vreselijke informatie over Acuvue-lenzen in recensies. Maar over de producten van andere fabrikanten moest alles lezen. Bijvoorbeeld, de lenzen braken op de een of andere manier in stukken, voor mijn ogen zijnde, wat tot zeer onaangename gevolgen leidde.

De meest comfortabele naar mijn mening - een dag. Je voelt ze helemaal niet. Maar ze zijn duurder en hebben nog niet de verkoop van eendaagse lenzen met een geschikte kromtestraal gezien.

vraag auteur koos dit antwoord als de beste

Dit is een acuvue lenssite. Het product is in het algemeen eigendom van Johnson en Johnson, zij het onder een eigen naam. Om conclusies te trekken over de kwaliteit, zou juist het merk Johnson en Johnson moeten worden gegeven. Marktleiders zullen hun reputatie niet riskeren vanwege hun individuele product, maar ze zullen het de markt niet laten betreden.

Daarom zou iets van hoge kwaliteit en gezondheidsrisico's dat niet moeten zijn. Beoordelingen van mensen zijn geweldig. Mensen zijn dankbaar en beschouwen de acquisitie succesvol.

En dit is een van de beroemde online winkels voor duidelijkheid en prijsvergelijking.

Contactlenzen Acuvue Oasys: beschrijving, voordelen en beoordelingen

Wie maakt?

Lenzen "Akuvyu Oasis" is gemaakt door Johnson Corporation Johnson in Ierland. Om ze te maken, wordt een speciale vochthoudende substantie "Senofilcon A" gebruikt, die wordt gekenmerkt door de kwaliteiten van hydrogel-silicone. Hierdoor passeren de lenzen perfect zuurstof, waardoor ze een geweldige gladheid en ook vocht van de ogen tijdens het dragen hebben.

beschrijving

Acuvue Oasys hydrogel siliconen contactlenzen zijn ontworpen voor een 7-daagse doorlopende slijtage en een twee weken durende dag. Ze zijn vervaardigd met HydraClear Plus-technologie, die de aanwezigheid van een gehydrateerde component in het materiaal veronderstelt.

We bieden u een korte beschrijving die u zal helpen de praktische mogelijkheden van Acuvue Oasys-lenzen beter te begrijpen:

  • diameter - 14 mm;
  • vochtgehalte - 38%;
  • straal van de hoofdkromming - 8,4 mm;
  • gasdoorlaatbaarheid - 147 Dk / t;
  • zuurstofstroom - 96% (met gesloten ogen) en 98% (met open ogen);
  • dikte in het centrale segment - 0,07 mm;
  • 96% blokkering van UV-A-stralen en 100% - UV-B.

Het pakket bestaat meestal uit 6 of 12 lenzen. 6 lenzen kunnen worden gekocht voor 990 roebel en 12 - voor 2.200 roebel.

Voordelen van siliconen hydrogellenzen

In overeenstemming met de door de fabrikant opgegeven specificaties hebben de zachte contactapparaten van Acuvue Oasys veel positieve eigenschappen. Hier zijn enkele van hun voordelen:

  1. CL's hebben een ultraglad oppervlak, waardoor de oogleden gemakkelijk glijden tijdens het knipperen. Aldus wordt vermoeide ogen voorkomen.
  2. Lensmateriaal zuurstof gaat vrij door. Met het oog hierop is de kans op hypoxie uitgesloten, zelfs wanneer de persoon zich in een kamer met airconditioning of droge lucht bevindt. Over de toestand van het hoornvlies heeft deze nuance een positief effect.
  3. In de lenzen die we overwegen, kun je rustig slapen zonder je zorgen te maken over de schade aan de ogen.
  4. De dikte van de lens is niet groter dan 0,07 mm, dus de producten die we overwegen zijn praktisch niet voelbaar tijdens de werking. Het is deze nuance die zorgt voor een heerlijk gevoel van comfort voor de ogen gedurende de gehele draagperiode.
  5. Contactapparaten voor ogen "Akuvyu Oasis" beschermen de gezichtsorganen tegen ultraviolette stralen en bezitten een van de hoogste normen in de huidige markt L.
  6. Het verwijderen en aantrekken van deze lenzen is eenvoudig. Ze zijn uitgerust met een speciale indicator die oplicht als een persoon probeert een lens aan de verkeerde kant te installeren.

Toepassingsfuncties

Als u besluit de lenzen "Acuview Oasis" te kopen, moet u de specificiteit van hun gebruik bestuderen:

  1. De handleiding zegt dat met het uitgebreide gebruik van KL, de vervanging met een nieuw paar in een week moet worden uitgevoerd.
  2. Ze zijn het best om te dragen gedurende de dag, en opstijgen voor het slapengaan.
  3. Multifunctionele oplossingen moeten worden gebruikt om CL te reinigen, en peroxide reinigingssystemen met waterstofperoxide worden voorgesteld voor patiënten met zeer gevoelige gezichtsorganen.
  4. Oogproducten "Akuvyu Oasis" worden toegewezen aan mensen die op de computer werken.

De beste lenzen van de familie "Acuview Oasis"

De meest effectieve contacttypen apparaten voor de ogen van de "Akuvyu Oasis" -familie hebben de volgende eigenschappen:

  • Acuvue Oasys met Hydraclear Plus. Dankzij de Hydraclear-techniek blijven lenzen de hele dag nat en zacht. Deze innovatieve producten worden gekenmerkt door het hoogste niveau van bescherming tegen ultraviolette stralen en de maximale gasdoorlaatbaarheid voor MCL.
  • Acuvue Oasys HydraLuxe. Deze producten zijn gemaakt van een speciaal materiaal - tiafilny silicone. Dankzij hem kunnen de ogen in deze lenzen "ademen". Ook is deze optica uitgerust met een ultravioletfilter dat 100% bescherming biedt tegen UV-straling. De specifieke techniek van Hydraluxe geeft CL-kwaliteit van tranen - hierdoor wordt de traanfilm stabiel en verdwijnen de ogen en eventuele vermoeidheid, zelfs als gevolg van extreme fysieke inspanning.
  • 1-Day Acuvue Moist. Deze lenzen worden beschouwd als behorende tot de eersteklas MCL, ontworpen voor gebruik in een dag. Bij het maken ervan wordt de unieke techniek "Lacreon" gebruikt, waardoor de ogen van 's morgens tot' s avonds gegarandeerd comfortabel zijn. In een pakket zijn er 30 lenzen, en het kost 1490 roebel.

Trouwens, alle bovenstaande Acuvue Oasys lenzen voor 24 uur kunnen zonder opstijgen gedragen worden (ze zijn ontworpen voor een dag dragen).

beoordelingen

Talrijke beoordelingen van mensen die de "Acuview Oasis" -lenzen hebben ervaren, getuigen van hun hoge efficiëntie. Mensen schrijven dat ze tevreden waren met de sensaties die deze producten geven. In hen drogen de ogen niet en ademen ze vrijuit. En ze zijn blij dat je geen hydraterende druppels hoeft te kopen, omdat de lenzen een indrukwekkend vochtpercentage hebben.

Voor velen zijn de lenzen "Acuview Oasis" een echte vondst geworden. Ze corrigeren immers uitstekend de scherpte en de helderheid van het zicht, voorkomen de progressie van bijziendheid en verziendheid. Sommige patiënten beweren dat na het kopen van de optica die we overwegen, de wereld voor hen met originele kleuren begon te spelen, anderen zeggen dat ze ze helemaal niet voelen tijdens het dragen.

Toch hebben deze lenzen ook nadelen. Sommige mensen klagen dat de producten soms scheuren - soms precies in het midden en dan rond de randen. Ze denken er zelfs over om over te schakelen naar een andere fabrikant. Zorg ervoor dat u Acuvue Oasys-recensies leest voordat u deze lenzen koopt.

Twee weken lenzen dragen

Wat zijn Acuvue Oasys met Hydraclear-lenzen? Dit zijn hydrogel-siliconenproducten voor dagelijks / flexibel gebruik gedurende twee weken dragen. Anders dan dagelijks kunnen deze lenzen 14 dagen worden gedragen. Met toestemming van de oogarts en met de juiste zorg, kunt u het product gedurende 6 dagen continu gebruiken. Deze lenzen verschillen van anderen in de volgende kwaliteiten:

  • efficiency;
  • hygiënisch;
  • eenvoudige zorg;
  • comfortabel gebruik;
  • economie.

Deze optica verwijst naar een zachte manier om het zicht te corrigeren. Het is handig vanaf de eerste dag tot het einde van zijn levensduur. Oftalmologen raden deze lenzen aan voor beginners, omdat ze meer geneigd zijn om ongemak te ervaren in de eerste weken van het gebruik van lenzen.

Vuil en verschillende soorten bacteriën hopen zich op tijdens het dragen op het oppervlak van de lenzen. Deze kleine verontreinigingen kunnen gemakkelijk worden afgespoeld met een normale zoutoplossing of peroxidevloeistof. Met eiwitbesmetting is het veel moeilijker om te vechten. Maar dit probleem is onbekend voor eigenaren van lenzen van twee weken, omdat een gevaarlijk aantal eiwit- of lipidecellen gedurende 14 dagen geen tijd hebben om zich op het oppervlak van producten te vormen.

Eén pakket Acuvue Oasys met Hydraclear-optiek (24 lenzen) kost 3.500 roebel.

Astigmatisme Correctie

En waar zijn Acuvue Oasys voor Astigmatism lenzen goed voor? Dit zijn hydrogel-siliconen torische producten die zijn ontworpen om astigmatische aberraties te corrigeren. Ze hebben een aanbevolen geplande vervangingsperiode van 14 dagen voor overdag dragen en 1 week voor langdurig gebruik. Ze zijn gemaakt door Johnson Johnson Vision Care.

Deze optiek heeft dergelijke voordelen en kenmerken:

  • Ontworpen voor een stabiel, helder zicht, zelfs in de meest ongunstige omgeving ('s nachts autorijden en op een computer werken) en uitzonderlijk comfort.
  • Blijft altijd op de juiste plek - of je nu in een auto zit of aan het sporten bent, tv kijkt of werkt op een computer - dankzij de prachtige ASD-technologie (Accelerated Stabilization Design) die een knipperende natuurlijke oogdruk gebruikt om een ​​stabiele, heldere zicht en correcte positie van de lens.
  • Het biedt vier zones van stabiliteit en is erg dun aan de randen en dikker in het midden. Dientengevolge wordt uitzonderlijke helderheid van het gezichtsvermogen gehandhaafd, ongeacht fysieke activiteit en hoofdpositie.
  • Gestabiliseerd in de meeste gevallen binnen 1 minuut.

Deze lenzen hebben de hoogste mate van bescherming tegen UV-stralen in vergelijking met alle contactloze zachte lenzen die tegenwoordig op de markt zijn. Een eersteklas UV-filter blokkeert 96,1% UV-A-stralen, 100% UV-B-stralen.

Deze optica wordt gecombineerd met multifunctionele oplossingen die compatibel zijn met siliconen hydrogellenzen. Het wordt ook aanbevolen om peroxidesystemen te gebruiken voor mensen met gevoelige ogen.

Op een dag lenzen

Wat zijn goede lenzen Acuvue Oasys 1 dag met Hydraluxe? Dit zijn de nieuwste eendaagse lenzen met HydraLuxe-technologie. Ze zijn geïndiceerd voor gebruik overdag om brekingsametropie te corrigeren (verziendheid en bijziendheid). Overigens, we hebben ze hierboven al genoemd. De unieke technologie geeft deze lenzen de eigenschappen van tranen, die de traanfilm stabiliseert en het gevoel van uitdroging en oogvermoeidheid met een hoge visuele belasting voorkomt.

Deze producten zijn de beste keuze voor degenen die voor de pc werken. De oplossing in de blister is qua samenstelling identiek aan een traan: het geeft dagelijks comfort en frisheid van nieuwe lenzen.

Wat kunnen ze geven?

Acuvue Oasys 1-daglenzen geven u:

  1. Ongeëvenaard comfort, zelfs in ongunstige omstandigheden en tijdens het werken op een pc.
  2. Hoge mate van bescherming tegen UV-stralen.
  3. Gezond zicht en gemak met dagelijks nieuwe lenzen.
  4. Gemakkelijk aan en uit te trekken.
  5. De unieke techniek HydraLuxe hydrateert de lenzen, vermindert wrijving, zorgt voor de hoogste zuurstofdoorlaatbaarheid.

Hoe te dragen?

Draag elke dag schone, frisse Acuvue Oasys 1-daglenzen en verwijder deze en gooi ze 's avonds weg. Deze optica is ontworpen voor eenmalig gebruik en dagelijkse slijtage (minder dan 24 uur in de wake-up toestand).

Eendaagse lenzen zijn niet ontworpen voor gebruik met desinfectiesystemen of contactoptiekreiniger. Na contact met hen kunnen de lenzen verslechteren. Begin elke dag met nieuwe frisse lenzen.

Zelfs een beginner kan het Acuvue Oasys 1-dagen verwijderings- en aantrekproces aan: voor een eenvoudige bediening zijn de lenzen licht getint en uitgerust met een indicator die aangeeft welke lens binnenstebuiten is gekeerd.

Contactlenzen Acuvue Oasys: beschrijving, voordelen en reviews op Diet4Health.ru.

Ons leven bestaat uit alledaagse kleinigheden, die op de een of andere manier van invloed zijn op ons welzijn, onze gemoedstoestand en onze productiviteit. Niet genoeg slaap - hoofdpijn; dronk koffie om de situatie te verbeteren en op te vrolijken - werd prikkelbaar. Ik wil me alles voorstellen, maar het werkt helemaal niet. Ja, en overal, zoals ingesteld, geef advies: gluten in brood - kom niet, dood; chocolade in je zak - een directe weg naar tandverlies. We verzamelen de meest populaire vragen over gezondheid, voeding en ziekten en geven daarop een antwoord dat een beter inzicht geeft in wat goed is voor de gezondheid.

Meer Artikelen Over Ontsteking Van Het Oog